2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kontrol sürem varken kendi doktoruma da gideyim dedim. Bobreklerim icin su ve yuruyus onerdi o da. Sabah aksam yarimsar saat disarida aktivite.. nstde sanci cikmadi cok sukur. Onun disinda fazla kilo aldigim icin ve el-ayaklarda şişme başladığı için haftada üç gün tansiyon takibi yapacağım not alacağım. 14-9 oldugu zaman acile gidecekmisim mutlaka. Birde bebişim bir haftada 80 gr almiş geri kalmiş gibi gordum ekranda yazan haftalarda cikti vermedi ama uzuldum ona biraz cok az almis gr

Aynen öyle.bir d bizim ilk atama yerimiz.çok da laf istemiyorum.
rabbim bebişinizin kısmetine istediginiz yere atama olur inşallah
Modern evlerde oturuyoruz canım.siz ne taraftasiniz?

Bende bunlardan ve bir farklı modelini daha aldım, oğlumun dolabında da kullanıyorum çok iyi oluyor gerçekten, haftasonu biraz yerleştirdim, yarına foto atarım belki fikir olur merak edenlere
Ben yerlestirmedim sadece buyugune bezini dizip ustunu kapattim :) Tozlanmasin simdi en son siler dizerim dedim.. Ben kendi cekmeceme aldim birlesik olani cok guzel oldu makyaj malzemelerimi dizdim :) Cok kullanisli gercekten .

Canta hazirlayacagim diye dagittim ortaligi biraz,alpi bende bunlardan almistim diger bolmeli olani da kendim kullaniyorum.bir de ikeada plastik seffaf bolmeli bisey var ondan aldim eldiven corap gibi kucuk seyleri koyacagim.
Bu arada doktora gittik,sancim cikti yine nst de..moralim bozuldu biraz ama yapacak bir sey yok.adalata devam.2 kilo olmusuz 44 cm nasallahi var en azindan bebisim iyi...aciklik icin bir sey soylemedi,alttan muayene de etmedi gerek gormedi galiba.

Hem cekmece hem dolaba koyacaksaniz iki set alabilirsiniz.renk olarak daha once siyah almistim.bu gittigimde mavi ve beyaz vardi.maviyi aldim kizceler de mavi sever

Benimde tekmeler azaldi canim buyuduler artik toplanmalar basladi

Kızlar acil bir şey sormam lazım. Özel sektörde öğretmenlik yapan var mı? Özel hastaneler de öğretmen indiriminden sadece devlet memurları mi faydalanıyor?

bende yesil aldim :) Bayagi is gorur kullanii cunku.. Sende gule gule kullan .. Dikkatli ol aman is filan yapma erken gelmesin masallah kilosu iyi.. biran once zaman gecsin sana bana yavas gecsin :))

Ben dolap almadım dört tane çekmece ayırdım asılacaklarıda abinin dolabına artık şuan ona uer yok abi yatağı bile koymak istwmiyo odasına oyun alanı daralıyormuş o çekmeceler zor yetti battaniyeleri filanda koyunca alsam yermi kaplar yermi açılır bunlardan

Kızlar acil bir şey sormam lazım. Özel sektörde öğretmenlik yapan var mı? Özel hastaneler de öğretmen indiriminden sadece devlet memurları mi faydalanıyor?
Belgen varsa yada ozel kurumdan ögretmen olduguna dair belge alirsan bence yararlanabilirsin ..

Gecmis olsun canim insallah ilerlemez dogumla birlikte normale donuyormu acaba gebeligin tetikledigi birseymiymis

Aynen öyle.bir d bizim ilk atama yerimiz.çok da laf istemiyorum.
rabbim bebişinizin kısmetine istediginiz yere atama olur inşallah
Modern evlerde oturuyoruz canım.siz ne taraftasiniz?

Amin canim benim Allah isteyen herkese nasip etsin. En önemlisi kuzularimizi saglikla kucagimiza alalim insallah..

Biz de gelişim hastanesinin oradayiz. Modern evlerde güzel burada oturmasam orayi tercih ederdim kesinlikle

Gozun aydin canim gule gule otur artik yavas ve dinlenerek yap islerini bebisler buyudukce benimde gobekte icten bir yirtilma hissi oluyor genisliyoruz sanirim :)

Iyi akşamlar herkese..
Umarım herkes iyidir okuyamadım.
Kızlar dünden beri karnımın içi çok acıyor. O kadar çok acıyor ki sanki kızım içinden firlacakmış gibi hissediyorum. Tekmeleri çok kuvvetli. 2 haftadır hiç kilo almadım haftadır aksine bu hafta kilom biraz geriledi. Birde ne yersem yeyim ağzımda acı su hissediyorum. Normal midir sizce doktora gitmeme 9 gün var

Belgen varsa yada ozel kurumdan ögretmen olduguna dair belge alirsan bence yararlanabilirsin ..

Ben ücretli yapıyorum bugün sordular devlet memuru musun özel demi çalışıyorsun diye . Bende devlet memuru olmayınca özel dedim ama yanlış oldu sanırım karıştırdım hep bugün indirim alıyordum bugün özel dedim diye indirimi keserler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…