- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
@mayhosmelek canim benimkiler bunlar..Eki Görüntüle 1996048 Eki Görüntüle 1996049
Aynen öyle.bir d bizim ilk atama yerimiz.çok da laf istemiyorum.Neyse canim buna da şükür yine de bir cok sehire göre yasanabilirligi var katlanicaz bi sure :) hayirlisi olsun normal olsa daha iyi tabii ki ama sezaryen de olsa sağlık olsun en onemlisi o.. Benim eşim de memur öğretmenlerden canim. Suan memur ama öğretmenlik mezunu atanmak icin uğraşıyo hala insallah olur bu sene. Ben çalışmıyorum evdeyim canim.. Hangi muhitte oturuyorsunuz?
Ben yerlestirmedim sadece buyugune bezini dizip ustunu kapattim :) Tozlanmasin simdi en son siler dizerim dedim.. Ben kendi cekmeceme aldim birlesik olani cok guzel oldu makyaj malzemelerimi dizdim :) Cok kullanisli gercekten .Bende bunlardan ve bir farklı modelini daha aldım, oğlumun dolabında da kullanıyorum çok iyi oluyor gerçekten, haftasonu biraz yerleştirdim, yarına foto atarım belki fikir olur merak edenlere
Canta hazirlayacagim diye dagittim ortaligi biraz,alpi bende bunlardan almistim diger bolmeli olani da kendim kullaniyorum.bir de ikeada plastik seffaf bolmeli bisey var ondan aldim eldiven corap gibi kucuk seyleri koyacagim.@mayhosmelek canim benimkiler bunlar..Eki Görüntüle 1996048 Eki Görüntüle 1996049
Benimde tekmeler azaldi canim buyuduler artik toplanmalar basladigünaydın gebişler havalar artık ıyıce bunalttı devamı nasıl gelecek bilmiyorum bu arada benım mınıgım eskisi kadar tekmelemıyor ama şiddetli itmeler ve dalgalanmalar yasıyorum benım gibi olan var mı
bende yesil aldim :) Bayagi is gorur kullanii cunku.. Sende gule gule kullan .. Dikkatli ol aman is filan yapma erken gelmesin masallah kilosu iyi.. biran once zaman gecsin sana bana yavas gecsin :))Canta hazirlayacagim diye dagittim ortaligi biraz,alpi bende bunlardan almistim diger bolmeli olani da kendim kullaniyorum.bir de ikeada plastik seffaf bolmeli bisey var ondan aldim eldiven corap gibi kucuk seyleri koyacagim.
Bu arada doktora gittik,sancim cikti yine nst de..moralim bozuldu biraz ama yapacak bir sey yok.adalata devam.2 kilo olmusuz 44 cm nasallahi var en azindan bebisim iyi...aciklik icin bir sey soylemedi,alttan muayene de etmedi gerek gormedi galiba.
Eki Görüntüle 1996073 Eki Görüntüle 1996074
Belgen varsa yada ozel kurumdan ögretmen olduguna dair belge alirsan bence yararlanabilirsin ..Kızlar acil bir şey sormam lazım. Özel sektörde öğretmenlik yapan var mı? Özel hastaneler de öğretmen indiriminden sadece devlet memurları mi faydalanıyor?
Canim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yaslara :)arkadaşlar herkese teşekkürler
Gecmis olsun canim insallah ilerlemez dogumla birlikte normale donuyormu acaba gebeligin tetikledigi birseymiymisBugün böbrek ultrason randevum vardi. Hatirlarsaniz cok berbat bir enfeksiyon gecirmistim bobrek agrisida olmustu. Meger sag bobregimde buyume varmis. Takip edilecek. Siddetli agri ve ateş olursa stent takilacakmis. Agrilari hafife almayin takip yaptirin
Canim arkadasimda boyleydi ictigi suyu binebze cogaltti ve havuc yedi bolcasızıntı yok çok şükür. bebeğin gelişimi de haftasında takip ediyor. rahimdeki amniyon sıvısının seviyesi sınırda dedi. 6-7 cm kadarmış şu an.
Aynen öyle.bir d bizim ilk atama yerimiz.çok da laf istemiyorum.
rabbim bebişinizin kısmetine istediginiz yere atama olur inşallah
Modern evlerde oturuyoruz canım.siz ne taraftasiniz?
Gecmis olsun canim insallah ilerlemez dogumla birlikte normale donuyormu acaba gebeligin tetikledigi birseymiymis
Gozun aydin canim gule gule otur artik yavas ve dinlenerek yap isleriniMerhaba kızlar sonunda taşınıp yerleşebildim bebek alışverişini kendi alışverişimi yaptım yıkama işine girişicem evin eksikleri olmayan yerleri var ama artık benimde takatim gücüm kalmadı kasılmalarım olmaya başladı bide karnımın içi acımaya çarşamba görüş günümüz inş önemli bişey değildir içim yırtılmış gibi hissediyorum çok az okudum geçmişi umarım herkes iyidir rabbim sağlıkla sıhhatle yavrularımıza zamanında kavuştursun inş birde dalanla yıkamıştım oğlumun çanaşırlarını bir kaç markete baktım bulamadım hangi marketlerde var acaba bilen varsa yada kullanan şimdiden teşekkür ederim
Belgen varsa yada ozel kurumdan ögretmen olduguna dair belge alirsan bence yararlanabilirsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?