- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinCanim arkadasimda boyleydi ictigi suyu binebze cogaltti ve havuc yedi bolca
canım görümceme böbrek taşından dolayı stent takılmıştı. Tek sıkıntısı stentten dolayı çok çabuk yoruluyordu. Doğumdan 5-6 ay sonra aldılar stenti. Ondan dolayı sezeryan yaptı. 10 aylık oldu oğluşu. Onu duyunca araştırmıştım biraz. Gebelikten dolayı olabiliyormuş böbrek büyümesi. Doğumdan sonra normale dönüyor bir süre sonra. Kafana takmaSimdilik oyle gorunuyor can takip edilecek
Canım doğum günün kutlu olsun. Seneye yawrularınla kucakkucağa kutlamak nasip olsun inşallah. Erkekler bizi anlasaydı zaten ohooogünaydın arkadaşlar....bu gün benim doğum günüm hem mutluyum hem yastayım...33 haftalık 33yaşındayım....şaka bi yana kızım ve oğlum en güzel hediyelerim.....benim doğum günü takıntım vardır ama eşim saolsun bi kere şımartmaz.....neyse olsun ona da eyvallah...dün gece oğluşa hazırlık yaptım....keseden vaz geçtim diyen ben gene birşeyler yaptım keseye koydum...akıllı telim yok resmini paylaşmak isterdim....eşime öğrencilerinden biri a 101 den kese içinde havlu hediye getirmişti bende onun kesesine koydum:)
dün bi iki şey daha aldım...ama emzik konusunda ben nuk düşünüyorum kavuççuk uç ama o kadr çok çeşit var ki bilemedim....
hem normal artık havalar ısınmaya başladı sizin oralar daha fenadır biz karadenizde ctesi gecesi 9 a kadar dışardaydık hava çok güzeldi ii geldi yürüyüş....
hemde kız olacaksa çok sıcak basarmış öylede olabilir...bir de bunun lohusalık teri var kızım 29 temmuda emzirirken ter damlardı...
Ben ücretli yapıyorum bugün sordular devlet memuru musun özel demi çalışıyorsun diye . Bende devlet memuru olmayınca özel dedim ama yanlış oldu sanırım karıştırdım hep bugün indirim alıyordum bugün özel dedim diye indirimi keserler mi acaba
Ister istemez bu hafta biraz az yattim,bu hafta kalkmayacagim insallah,cok tesekkur ederim canim yavasca gecsin zaman .sende gule gule kullanbende yesil aldim :) Bayagi is gorur kullanii cunku.. Sende gule gule kullan .. Dikkatli ol aman is filan yapma erken gelmesin masallah kilosu iyi.. biran once zaman gecsin sana bana yavas gecsin :))
Ben dolap almadım dört tane çekmece ayırdım asılacaklarıda abinin dolabına artık şuan ona uer yok abi yatağı bile koymak istwmiyo odasına oyun alanı daralıyormuş o çekmeceler zor yetti battaniyeleri filanda koyunca alsam yermi kaplar yermi açılır bunlardan
Ben ücretli yapıyorum bugün sordular devlet memuru musun özel demi çalışıyorsun diye . Bende devlet memuru olmayınca özel dedim ama yanlış oldu sanırım karıştırdım hep bugün indirim alıyordum bugün özel dedim diye indirimi keserler mi acaba
Anam kıyamam kuzu nasılsın şimdi peki? Çokçok geçmiş olsunBugün böbrek ultrason randevum vardi. Hatirlarsaniz cok berbat bir enfeksiyon gecirmistim bobrek agrisida olmustu. Meger sag bobregimde buyume varmis. Takip edilecek. Siddetli agri ve ateş olursa stent takilacakmis. Agrilari hafife almayin takip yaptirin
Kızlar acil bir şey sormam lazım. Özel sektörde öğretmenlik yapan var mı? Özel hastaneler de öğretmen indiriminden sadece devlet memurları mi faydalanıyor?
Bugün böbrek ultrason randevum vardi. Hatirlarsaniz cok berbat bir enfeksiyon gecirmistim bobrek agrisida olmustu. Meger sag bobregimde buyume varmis. Takip edilecek. Siddetli agri ve ateş olursa stent takilacakmis. Agrilari hafife almayin takip yaptirin
Amin sağlıkla inşallah...Amin canim benim Allah isteyen herkese nasip etsin. En önemlisi kuzularimizi saglikla kucagimiza alalim insallah..
Biz de gelişim hastanesinin oradayiz. Modern evlerde güzel burada oturmasam orayi tercih ederdim kesinlikle
Kutular cok iyiymis,minik minik her sey yerlestirilir.
Indirim kesilmez simdiye kadar aldiysan canim. Birde hastane senin soylediginle yapmaz ki indirimi mutlaka sgk dan bakiyorlardir ondan indirim yapiyorlardir.Ben ücretli yapıyorum bugün sordular devlet memuru musun özel demi çalışıyorsun diye . Bende devlet memuru olmayınca özel dedim ama yanlış oldu sanırım karıştırdım hep bugün indirim alıyordum bugün özel dedim diye indirimi keserler mi acaba
Memur ya da özel olarak değilde emekli Sandığı ya da sgk olarak değerlendiriliyor galiba 4a 4b 4c de farklar oluyor. Birde özelde olsa sgk yla ya da kurumunla anlasması varsa ona göre degerlendiriyorlar. Geçenlerde bir arkadaş için alo 170ten bilgi almıştık 4a 4b ile ilgili.en doğru bilgiyi orası verir canım aramanı tavsiye ederim.
Canım benimde karnım yırtılırcasına acıyor ağlayacak duruma geliyorum o derece. Ablamdayakında doğum yaptığı için ona da olmuş Allahtan ona soruyorum. Bebek büyüdükçe karnımızda büyüyormuş ve yer kalmadığı için genişlerken oluyormuş böyle. Cumartesi doktora gideceğim sorarım doktoraIyi akşamlar herkese..
Umarım herkes iyidir okuyamadım.
Kızlar dünden beri karnımın içi çok acıyor. O kadar çok acıyor ki sanki kızım içinden firlacakmış gibi hissediyorum. Tekmeleri çok kuvvetli. 2 haftadır hiç kilo almadım haftadır aksine bu hafta kilom biraz geriledi. Birde ne yersem yeyim ağzımda acı su hissediyorum. Normal midir sizce doktora gitmeme 9 gün var
Maşallah barekallah...Bebekler 2 şer kilo ve sen 5 kilo almışsın.Demek ki o kilolar senin değil bebişlerinin.Ne güzel...Allah sağ salim kavuştursun miniklerineKizlar bugun dr kontrolumuz vardi nst biraz sanci cikiyor 2 kg mus tamtamina ikimizde ben hala 5 kg almis durumdayim bebisler iyi olcumler iyi..bekliyoruz hayirlisiyla
Sabun hediyeliklerimde geldi kokulu tastan sonra hosuma gittiler :)
Indirim kesilmez simdiye kadar aldiysan canim. Birde hastane senin soylediginle yapmaz ki indirimi mutlaka sgk dan bakiyorlardir ondan indirim yapiyorlardir.
Yani arkadasin dedigi gibi 4a 4c gibi seylere bakiyorlardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?