2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Simdilik oyle gorunuyor can takip edilecek
canım görümceme böbrek taşından dolayı stent takılmıştı. Tek sıkıntısı stentten dolayı çok çabuk yoruluyordu. Doğumdan 5-6 ay sonra aldılar stenti. Ondan dolayı sezeryan yaptı. 10 aylık oldu oğluşu. Onu duyunca araştırmıştım biraz. Gebelikten dolayı olabiliyormuş böbrek büyümesi. Doğumdan sonra normale dönüyor bir süre sonra. Kafana takma

Canım doğum günün kutlu olsun. Seneye yawrularınla kucakkucağa kutlamak nasip olsun inşallah. Erkekler bizi anlasaydı zaten ohooo

Memur ya da özel olarak değilde emekli Sandığı ya da sgk olarak değerlendiriliyor galiba 4a 4b 4c de farklar oluyor. Birde özelde olsa sgk yla ya da kurumunla anlasması varsa ona göre degerlendiriyorlar. Geçenlerde bir arkadaş için alo 170ten bilgi almıştık 4a 4b ile ilgili.en doğru bilgiyi orası verir canım aramanı tavsiye ederim.

bende yesil aldim :) Bayagi is gorur kullanii cunku.. Sende gule gule kullan .. Dikkatli ol aman is filan yapma erken gelmesin masallah kilosu iyi.. biran once zaman gecsin sana bana yavas gecsin :))
Ister istemez bu hafta biraz az yattim,bu hafta kalkmayacagim insallah,cok tesekkur ederim canim yavasca gecsin zaman .sende gule gule kullan

Toparlar sanki yani en azindan ayirmis olursun koyacaklarini diger turlu ic ice giriyor hep..bence ise yarar en azindan bir cekmeceyi bolmelemis olursun

Kizlar bugun dr kontrolumuz vardi nst biraz sanci cikiyor 2 kg mus tamtamina ikimizde ben hala 5 kg almis durumdayim bebisler iyi olcumler iyi..bekliyoruz hayirlisiyla
Sabun hediyeliklerimde geldi kokulu tastan sonra hosuma gittiler :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-15-21-44-16.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 75

Ucretli devlet memuru olmuyor diye biliyorum canim yani sgk mi emeklis andigi diye soruyorlar zaten emekli sandigi olmak.icin devlet memuru olmak lazim.saniyorum siz sskli olarak geciyorsun yine de ilce milli egitime sor

Kizlar bugun dr kontrolumuz vardi nst biraz sanci cikiyor 2 kg mus tamtamina ikimizde ben hala 5 kg almis durumdayim bebisler iyi olcumler iyi..bekliyoruz hayirlisiyla

Anam kıyamam kuzu nasılsın şimdi peki? Çokçok geçmiş olsun

Kızlar acil bir şey sormam lazım. Özel sektörde öğretmenlik yapan var mı? Özel hastaneler de öğretmen indiriminden sadece devlet memurları mi faydalanıyor?

Benim de bu konuda bilgim yok nasil bi islem uygulanıyor acaba kizlar? Devlet memurlarina özeldee farkli bi indirim mi var? Benim arkadaşım bankada çalışıyo onlarin anlasmasi olan özel hastaneler var oralardan ücretsiz yararlanabiliyor ama devler memurlarini duymadim hic

Gecmis olsun cok gerilere cok gidememistim insallah suyla yuruyusle gecer,havalar sicaklasiyor bol bol ic..

Amin canim benim Allah isteyen herkese nasip etsin. En önemlisi kuzularimizi saglikla kucagimiza alalim insallah..

Biz de gelişim hastanesinin oradayiz. Modern evlerde güzel burada oturmasam orayi tercih ederdim kesinlikle
Amin sağlıkla inşallah...
Çok sakin bi yer mahalle olarak seviyorum :)

Indirim kesilmez simdiye kadar aldiysan canim. Birde hastane senin soylediginle yapmaz ki indirimi mutlaka sgk dan bakiyorlardir ondan indirim yapiyorlardir.
Yani arkadasin dedigi gibi 4a 4c gibi seylere bakiyorlardir.

Melissa81 masallah canim 2 kilo olmuslar insallah sanci artmaz da daha cok bekler kuzucuklar .. Bi 4 hafta daha dursunlarda sonra gelselerde olur :)

Hanya guzel anlatmis simdi gordum,tc ile kayit actiklari icin cikiyordur zaten ne oldugu bence de ...
4c olma ihtimalin yuksek ama yanlis bilgilendirmeyeyim en kisa zamanda sor mutlaka.

Canım benimde karnım yırtılırcasına acıyor ağlayacak duruma geliyorum o derece. Ablamdayakında doğum yaptığı için ona da olmuş Allahtan ona soruyorum. Bebek büyüdükçe karnımızda büyüyormuş ve yer kalmadığı için genişlerken oluyormuş böyle. Cumartesi doktora gideceğim sorarım doktora

Maşallah barekallah...Bebekler 2 şer kilo ve sen 5 kilo almışsın.Demek ki o kilolar senin değil bebişlerinin.Ne güzel...Allah sağ salim kavuştursun miniklerine

Indirim kesilmez simdiye kadar aldiysan canim. Birde hastane senin soylediginle yapmaz ki indirimi mutlaka sgk dan bakiyorlardir ondan indirim yapiyorlardir.
Yani arkadasin dedigi gibi 4a 4c gibi seylere bakiyorlardir.

Hmm doğru evet orda görünüyordur demi. Korktum birden yanlışlıkla indirim kesilecek boş yere diye :/ 32. Haftada ki raporu verdiler işte calismicam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…