Rica ederim canim cok takma arkadasiminki bir hafta icinde duzelmisti dr birsey tavsiye ettimi sanateşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Oh ne guzel bitirdin dönemi artik evdesin dinlen bol bol :) Bende ücretli calisiyordum bu sene iyiki atanmamisim dedim :)) Üzülmüstum bir yer cikmayinca hamile oldugumu ögrenince sevindim :)Hmm doğru evet orda görünüyordur demi. Korktum birden yanlışlıkla indirim kesilecek boş yere diye :/ 32. Haftada ki raporu verdiler işte calismicam artık
Oy maşallah yawrularına. Kız doğsalar bile küvezden kurtuldular bin şükür. Tabi beklesinler zamanında gelsinler. Bendede çıkmışta ta 29.haftada ama açılma yoktu sorun yok dinlen dedi bana doktor. Kız yalnızca 5 mi eksik mi yazdın :)Kizlar bugun dr kontrolumuz vardi nst biraz sanci cikiyor 2 kg mus tamtamina ikimizde ben hala 5 kg almis durumdayim bebisler iyi olcumler iyi..bekliyoruz hayirlisiyla
Sabun hediyeliklerimde geldi kokulu tastan sonra hosuma gittiler :)
Sabunlarında çok güzelmiş bu arada :) seyhandanmıKizlar bugun dr kontrolumuz vardi nst biraz sanci cikiyor 2 kg mus tamtamina ikimizde ben hala 5 kg almis durumdayim bebisler iyi olcumler iyi..bekliyoruz hayirlisiyla
Sabun hediyeliklerimde geldi kokulu tastan sonra hosuma gittiler :)
Hadi gozunaydin yerlesmissin.O karın acısı bende de var, gerildiği içindir diye düşünüyorum, sanki yirtilacak göbeğim öyle bir acı. Gülerken, öksürürken filan acıyo..Merhaba kızlar sonunda taşınıp yerleşebildim bebek alışverişini kendi alışverişimi yaptım yıkama işine girişicem evin eksikleri olmayan yerleri var ama artık benimde takatim gücüm kalmadı kasılmalarım olmaya başladı bide karnımın içi acımaya çarşamba görüş günümüz inş önemli bişey değildir içim yırtılmış gibi hissediyorum çok az okudum geçmişi umarım herkes iyidir rabbim sağlıkla sıhhatle yavrularımıza zamanında kavuştursun inş birde dalanla yıkamıştım oğlumun çanaşırlarını bir kaç markete baktım bulamadım hangi marketlerde var acaba bilen varsa yada kullanan şimdiden teşekkür ederim
Amin canim cumlemiz saglikla kavusalim insallah sagsalim :)Maşallah barekallah...Bebekler 2 şer kilo ve sen 5 kilo almışsın.Demek ki o kilolar senin değil bebişlerinin.Ne güzel...Allah sağ salim kavuştursun miniklerine
Tesekkur ederim canim sabunlari kuzenimin yaptirdigi yere yaptirdim sagolsun bir hafta icinde halletti gonderdi instagramda sabungizemi :)Sabunlarında çok güzelmiş bu arada :) seyhandanmı
Oh ne guzel bitirdin dönemi artik evdesin dinlen bol bol :) Bende ücretli calisiyordum bu sene iyiki atanmamisim dedim :)) Üzülmüstum bir yer cikmayinca hamile oldugumu ögrenince sevindim :)
Insallah canim ya bende dua ediyorumda dr boyun 180 olsa beklerde sen kisasin onlarda buyuyor diyor bakalim sozumuzu dinlicekmi minisler :)Melissa81 masallah canim 2 kilo olmuslar insallah sanci artmaz da daha cok bekler kuzucuklar .. Bi 4 hafta daha dursunlarda sonra gelselerde olur :)
bölüm neydi ki ? Artik benim bölüm annelik :))Yok ya hamileyken çalışmak çok zor hem bebege kendim bakma istiyorum atanmış olsam bide bakıciyla ugrascan falan :) zaten benim bölümünde atama fazla olmadığı için artık umudum kalmadı yani
5 kuzum :)) ama instagramdan gormussundur benim onceki kilolarim ne desin 100.4 oldum :))Oy maşallah yawrularına. Kız doğsalar bile küvezden kurtuldular bin şükür. Tabi beklesinler zamanında gelsinler. Bendede çıkmışta ta 29.haftada ama açılma yoktu sorun yok dinlen dedi bana doktor. Kız yalnızca 5 mi eksik mi yazdın :)
Amin inş canım valla içerde napıyolarsa artık oğluşumfa çizgi değil kızarıklık bile olmamıştı bı oğlan beni mahvetti:)))Gozun aydin canim gule gule otur artik yavas ve dinlenerek yap islerinibebisler buyudukce benimde gobekte icten bir yirtilma hissi oluyor genisliyoruz sanirim :)
bölüm neydi ki ? Artik benim bölüm annelik :))
Bizim gecen yil topikte 4düzlere hamile arkadasimiz vardi cok erken gelir dedik onlarada ama sabretti onlarda erken gelmediler haftasini tam hatirlamiyorum ama icimden senin kuzulara da öyle geciyor erken gelmeyeceklerInsallah canim ya bende dua ediyorumda dr boyun 180 olsa beklerde sen kisasin onlarda buyuyor diyor bakalim sozumuzu dinlicekmi minisler :)
Cocuk gelisimi :) Bendede atama yok zaten artik iyice azaldi ama ben cocugumu gelistirecegim zatenBilişim öğretmenliği en son 150 kisi atadilaraynen benimde öyle olacak şimdiden özlüyorum bebeğimi dogsada sevsem diye:) senin bölüm ne ?
Tirnaklari uzuyoya ben diyorum boydan boya tirnak geciriyorlar resmen :))Amin inş canım valla içerde napıyolarsa artık oğluşumfa çizgi değil kızarıklık bile olmamıştı bı oğlan beni mahvetti:)))
Ballll balll damliyor insallah canim ya bizde dr teyzemizi yaniltalim buarada benim kiz donmus basasagi yuzunu goremedik..oglusumuzda cok tatli yanakli birsey minicik burnu var :))Bizim gecen yil topikte 4düzlere hamile arkadasimiz vardi cok erken gelir dedik onlarada ama sabretti onlarda erken gelmediler haftasini tam hatirlamiyorum ama icimden senin kuzulara da öyle geciyor erken gelmeyecekler
Kizlar saklaniyor artik benimkide saklanmis plesantaya yapismisti doktor yarisini gosterdi yuzunun ama belli ouyordu nasil merak ediyorum varya :)Ballll balll damliyor insallah canim ya bizde dr teyzemizi yaniltalim buarada benim kiz donmus basasagi yuzunu goremedik..oglusumuzda cok tatli yanakli birsey minicik burnu var :))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Cocuk gelisimi :) Bendede atama yok zaten artik iyice azaldi ama ben cocugumu gelistirecegim zatenCalismayi seven bir insanda degildim simdi hayatta calismam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?