2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hmm doğru evet orda görünüyordur demi. Korktum birden yanlışlıkla indirim kesilecek boş yere diye :/ 32. Haftada ki raporu verdiler işte calismicam artık
Oh ne guzel bitirdin dönemi artik evdesin dinlen bol bol :) Bende ücretli calisiyordum bu sene iyiki atanmamisim dedim :)) Üzülmüstum bir yer cikmayinca hamile oldugumu ögrenince sevindim :)

Kizlar bugun dr kontrolumuz vardi nst biraz sanci cikiyor 2 kg mus tamtamina ikimizde ben hala 5 kg almis durumdayim bebisler iyi olcumler iyi..bekliyoruz hayirlisiyla
Sabun hediyeliklerimde geldi kokulu tastan sonra hosuma gittiler :)
Oy maşallah yawrularına. Kız doğsalar bile küvezden kurtuldular bin şükür. Tabi beklesinler zamanında gelsinler. Bendede çıkmışta ta 29.haftada ama açılma yoktu sorun yok dinlen dedi bana doktor. Kız yalnızca 5 mi eksik mi yazdın :)

Kizlar bugun dr kontrolumuz vardi nst biraz sanci cikiyor 2 kg mus tamtamina ikimizde ben hala 5 kg almis durumdayim bebisler iyi olcumler iyi..bekliyoruz hayirlisiyla
Sabun hediyeliklerimde geldi kokulu tastan sonra hosuma gittiler :)
Sabunlarında çok güzelmiş bu arada :) seyhandanmı

Hadi gozunaydin yerlesmissin.O karın acısı bende de var, gerildiği içindir diye düşünüyorum, sanki yirtilacak göbeğim öyle bir acı. Gülerken, öksürürken filan acıyo..

Maşallah barekallah...Bebekler 2 şer kilo ve sen 5 kilo almışsın.Demek ki o kilolar senin değil bebişlerinin.Ne güzel...Allah sağ salim kavuştursun miniklerine
Amin canim cumlemiz saglikla kavusalim insallah sagsalim :)
Benden beklenmicek performans aslinda kilo olayi Allah yardim etti diyorum :))

Yaa randevu almak için hstaneyi aradım benim doktor pazartesiye kadar kongrede olcakmış 4 gün sayarken 6 ya çıktı görüş bekleme gübü iyimi neyse kızım sağlıklı olsunda

Oh ne guzel bitirdin dönemi artik evdesin dinlen bol bol :) Bende ücretli calisiyordum bu sene iyiki atanmamisim dedim :)) Üzülmüstum bir yer cikmayinca hamile oldugumu ögrenince sevindim :)

Yok ya hamileyken çalışmak çok zor hem bebege kendim bakma istiyorum atanmış olsam bide bakıciyla ugrascan falan :) zaten benim bölümünde atama fazla olmadığı için artık umudum kalmadı yani

Melissa81 masallah canim 2 kilo olmuslar insallah sanci artmaz da daha cok bekler kuzucuklar .. Bi 4 hafta daha dursunlarda sonra gelselerde olur :)
Insallah canim ya bende dua ediyorumda dr boyun 180 olsa beklerde sen kisasin onlarda buyuyor diyor bakalim sozumuzu dinlicekmi minisler :)

5 kuzum :)) ama instagramdan gormussundur benim onceki kilolarim ne desin 100.4 oldum :))
Yaaa kuveze girecekler diyo dr um bilmem umut ettirmek istemiyomu her ihtimali dusunerekmi diyo bilemiyorum bakalim tek dilegim kuveze girmeden saglikla yanima gelmeleri zaten :)
Hakkimizda hayirlisi canim cumlemiz sagsalim kavusalim insallah

Insallah canim ya bende dua ediyorumda dr boyun 180 olsa beklerde sen kisasin onlarda buyuyor diyor bakalim sozumuzu dinlicekmi minisler :)
Bizim gecen yil topikte 4düzlere hamile arkadasimiz vardi cok erken gelir dedik onlarada ama sabretti onlarda erken gelmediler haftasini tam hatirlamiyorum ama icimden senin kuzulara da öyle geciyor erken gelmeyecekler

Bilişim öğretmenliği en son 150 kisi atadilar aynen benimde öyle olacak şimdiden özlüyorum bebeğimi dogsada sevsem diye:) senin bölüm ne ?
Cocuk gelisimi :) Bendede atama yok zaten artik iyice azaldi ama ben cocugumu gelistirecegim zaten Calismayi seven bir insanda degildim simdi hayatta calismam :)

Amin inş canım valla içerde napıyolarsa artık oğluşumfa çizgi değil kızarıklık bile olmamıştı bı oğlan beni mahvetti:)))
Tirnaklari uzuyoya ben diyorum boydan boya tirnak geciriyorlar resmen :))
Bu arada sunneti sordum dr.ma yeni doganda hayir dedi 50si ciksin oyle yaptiracaksan yaptir dedi bende artik ona uyucam 40 i ciktiktan sonra yaptircam

Bizim gecen yil topikte 4düzlere hamile arkadasimiz vardi cok erken gelir dedik onlarada ama sabretti onlarda erken gelmediler haftasini tam hatirlamiyorum ama icimden senin kuzulara da öyle geciyor erken gelmeyecekler
Ballll balll damliyor insallah canim ya bizde dr teyzemizi yaniltalim buarada benim kiz donmus basasagi yuzunu goremedik..oglusumuzda cok tatli yanakli birsey minicik burnu var :))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Ballll balll damliyor insallah canim ya bizde dr teyzemizi yaniltalim buarada benim kiz donmus basasagi yuzunu goremedik..oglusumuzda cok tatli yanakli birsey minicik burnu var :))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Kizlar saklaniyor artik benimkide saklanmis plesantaya yapismisti doktor yarisini gosterdi yuzunun ama belli ouyordu nasil merak ediyorum varya :)
Neyse sen oglusla idare et :) Benimkide bas asagi dogum pozisyonunu almis dedi doktor hala normal dogum yapmamdan yana ben

Cocuk gelisimi :) Bendede atama yok zaten artik iyice azaldi ama ben cocugumu gelistirecegim zaten Calismayi seven bir insanda degildim simdi hayatta calismam :)

Çocuk yetiştirmek zor hem çalışıp hemde onun herşeyi ile ilgilenmek zor bencede gerek yok çalışmaya:) bebek n olunca banyo yapmaya bile vaktimiz olmayacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…