MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Bizim doktor ölçümleri yapıp gönderiyor bizi. Bebişimi uzun zamandır kafa bacak karın olarak görüyorum sadece:) resmini almayı aylar oldu.Kizlar saklaniyor artik benimkide saklanmis plesantaya yapismisti doktor yarisini gosterdi yuzunun ama belli ouyordu nasil merak ediyorum varya :)
Neyse sen oglusla idare et :) Benimkide bas asagi dogum pozisyonunu almis dedi doktor hala normal dogum yapmamdan yana ben
Bende altı aydan önce yaptırayım diye düşünüyorum oğlumda birbuçukta yaptırdık iltihap filan olmuş çok acı çekti çok geç iyilwşti allahtan hatırlamıyor temizlenmesi lazımmış her ay doktora gittik özel baktı her ay açın temizleyin filan demedi sonra sorun çıktı en iyisi küçükken çişini söyleyen çocuk gitti tutan çocuk geldi baya zordu erkenden yaptır uygun zaman ne zamansa bende yaptırıcam inş bebekliği geçmedenTirnaklari uzuyoya ben diyorum boydan boya tirnak geciriyorlar resmen :))
Bu arada sunneti sordum dr.ma yeni doganda hayir dedi 50si ciksin oyle yaptiracaksan yaptir dedi bende artik ona uyucam 40 i ciktiktan sonra yaptircam
Bizede kol bacak veriyor :)))Bizim doktor ölçümleri yapıp gönderiyor bizi. Bebişimi uzun zamandır kafa bacak karın olarak görüyorum sadece:) resmini almayı aylar oldu.
Ya takmadim kafama masallah oyle cok agrim yok. Ama korktum tabi biraz doktorluk işlerden yıldım Allah dusurmesincanım görümceme böbrek taşından dolayı stent takılmıştı. Tek sıkıntısı stentten dolayı çok çabuk yoruluyordu. Doğumdan 5-6 ay sonra aldılar stenti. Ondan dolayı sezeryan yaptı. 10 aylık oldu oğluşu. Onu duyunca araştırmıştım biraz. Gebelikten dolayı olabiliyormuş böbrek büyümesi. Doğumdan sonra normale dönüyor bir süre sonra. Kafana takma
Elbise benim kokulu taş kalibiKizlar bugun dr kontrolumuz vardi nst biraz sanci cikiyor 2 kg mus tamtamina ikimizde ben hala 5 kg almis durumdayim bebisler iyi olcumler iyi..bekliyoruz hayirlisiyla
Sabun hediyeliklerimde geldi kokulu tastan sonra hosuma gittiler :)
Cok sagol canim cok ilgilisin, iyiyim şimdi dinleniyoruz kizimla o oynuyo ben izliyorum :)Anam kıyamam kuzu nasılsın şimdi peki? Çokçok geçmiş olsun
Sormaa ya bizimde hep oyle hatta artik kafa kol bacak resmi bile vermez oldu A4 kagida ölçümlerin yazdigi kagitla gonderiyor bizi. Renkli ultrasonda açiyor ama poz yokBizim doktor ölçümleri yapıp gönderiyor bizi. Bebişimi uzun zamandır kafa bacak karın olarak görüyorum sadece:) resmini almayı aylar oldu.
Benimki ugrasiyor ama kizim saklandigi icin veremiyor renkli gösteriyor ugrasiyor ama yok plesantaya sarilmis dönmüyor. Hafta ici gelseniz ugrasiriz diyorda hafta ici de biz gidemiyoruz haftasonu yarim gun ya bende senin gibi bacak kafa karin gorup geliyorum :))Bizim doktor ölçümleri yapıp gönderiyor bizi. Bebişimi uzun zamandır kafa bacak karın olarak görüyorum sadece:) resmini almayı aylar oldu.
Ölçüm bile söylemiyor. İlk defa bu hafta geri görünüyor ama önemli değil dedi. Her gittiğimde kaçıncı haftadaydın sen diyor. Doğum lafını açamıyoruz bile. Bence hala beni tanımıyor diye düşünüyorum.Sormaa ya bizimde hep oyle hatta artik kafa kol bacak resmi bile vermez oldu A4 kagida ölçümlerin yazdigi kagitla gonderiyor bizi. Renkli ultrasonda açiyor ama poz yok
Oo çok hızlıymış ne güzel canım içinede sindiyse daha nolsun :)Tesekkur ederim canim sabunlari kuzenimin yaptirdigi yere yaptirdim sagolsun bir hafta icinde halletti gonderdi instagramda sabungizemi :)
Ya maşallah sana çok az almışsın ve bebişleri büyütmüşsün. Benim arkadaş 35.haftada 2100doğurdu ve küceze girmedilee. Neden gireceklermişki? Sen birde ciğer geliştirici iğnede oldun demi5 kuzum :)) ama instagramdan gormussundur benim onceki kilolarim ne desin 100.4 oldum :))
Yaaa kuveze girecekler diyo dr um bilmem umut ettirmek istemiyomu her ihtimali dusunerekmi diyo bilemiyorum bakalim tek dilegim kuveze girmeden saglikla yanima gelmeleri zaten :)
Hakkimizda hayirlisi canim cumlemiz sagsalim kavusalim insallah
NE demek canım burda bunun için varızYa takmadim kafama masallah oyle cok agrim yok. Ama korktum tabi biraz doktorluk işlerden yıldım Allah dusurmesin
Elbise benim kokulu taş kalibicok guzel olmuslar, bebislerede masallah biz daha 1780 olmuşuz hemde senin ikiz
Cok sagol canim cok ilgilisin, iyiyim şimdi dinleniyoruz kizimla o oynuyo ben izliyorum :)
Maşallah kuzucuğunabizimde aynı civarlarda. Eğer gece nöbetçiye doğum yaptırırsan extra vermiyorsun ama doktorunu çağırırsan 500 tl ek istiyorlar. Çoğunlukla aynı uygulama var sanırım.
Masallah kilosu gayet iyi.. Ne sacma uygulama ya kendi doktorun parayla geliyor olacak iş mi bu..
Maşallah kızına canm ne güzel iki kilolara ulastigimizi görmek mutlu ediyor benibu özeller bazen pek özel deil gibime geliyor o kadar doktor seç muayne ücretleri öde ama doğumda gelmesin yada onuda parayla getirt yazık bizede yaaa bedavadan para kazanıyoruz sanki
Nasıl bi doktor o öyle ya, tanımasa da not alıyorlar senin rendevun geldiğinde bakıyorlar. Bizim doktorumuz her sorunumuzu her kontorlde hatırlayıp soruyor. Değerlerimizi hep kıyaslıyor.ölçümleri her seferinde ultrasonsan çıkarıp anlayacağımız şekilde yazarak veriyor.Ölçüm bile söylemiyor. İlk defa bu hafta geri görünüyor ama önemli değil dedi. Her gittiğimde kaçıncı haftadaydın sen diyor. Doğum lafını açamıyoruz bile. Bence hala beni tanımıyor diye düşünüyorum.
Ne güzellNasıl bi doktor o öyle ya, tanımasa da not alıyorlar senin rendevun geldiğinde bakıyorlar. Bizim doktorumuz her sorunumuzu her kontorlde hatırlayıp soruyor. Değerlerimizi hep kıyaslıyor.ölçümleri her seferinde ultrasonsan çıkarıp anlayacağımız şekilde yazarak veriyor.
Smhn devlet hastanesi mi?Ne güzell
Cnm bundan snrakı dönemde cok fazla hareket etmemeni,hep sola doğru yatmanı elinden suyu düşürmemeyı tawsıye ederım.internete bakarsan 39da doğuranda erken doğuranda inşallah herse yolunda gdercumartesi günü başladım havuç suyuna başladım inşallah düzelir her şey çok iyi gidiyordu neden oldu anlamadım. başına böyle bir şey gelen varsa ve yazarsa çok ama çok sevinirim...
Ayak yapiyorum ay nasil olcak birakamam ben burda yatarim diye sen o arada iyileseceksin diyor ameliyati olup atlatacaksin diyor bilmiyorumki anlamadim bende hakkimizda hayirlisi artik..sagliklari icin oyle gerekli olursa beklicez orda.Ya maşallah sana çok az almışsın ve bebişleri büyütmüşsün. Benim arkadaş 35.haftada 2100doğurdu ve küceze girmedilee. Neden gireceklermişki? Sen birde ciğer geliştirici iğnede oldun demi
Ozel hastane. Tavsiye uzerine gittim doktora. Bu zamana geldik o nedenle degistirmek istemiyorum. Gidersem ayni hastanede baska doktora gidecegim zaten. Diger doktorlar da pek farkli degilmis. 3 doktor var zaten hastanede. Idare edecegiz artik.Smhn devlet hastanesi mi?
Başka hastane yok mu ki oralarda ? Ben devlette dahiliye doktoruna gidiyorum 4 5 ayda 1 o bile gidince tanıyor beni.Ozel hastane. Tavsiye uzerine gittim doktora. Bu zamana geldik o nedenle degistirmek istemiyorum. Gidersem ayni hastanede baska doktora gidecegim zaten. Diger doktorlar da pek farkli degilmis. 3 doktor var zaten hastanede. Idare edecegiz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?