2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim doktor ölçümleri yapıp gönderiyor bizi. Bebişimi uzun zamandır kafa bacak karın olarak görüyorum sadece:) resmini almayı aylar oldu.

Tirnaklari uzuyoya ben diyorum boydan boya tirnak geciriyorlar resmen :))
Bu arada sunneti sordum dr.ma yeni doganda hayir dedi 50si ciksin oyle yaptiracaksan yaptir dedi bende artik ona uyucam 40 i ciktiktan sonra yaptircam
Bende altı aydan önce yaptırayım diye düşünüyorum oğlumda birbuçukta yaptırdık iltihap filan olmuş çok acı çekti çok geç iyilwşti allahtan hatırlamıyor temizlenmesi lazımmış her ay doktora gittik özel baktı her ay açın temizleyin filan demedi sonra sorun çıktı en iyisi küçükken çişini söyleyen çocuk gitti tutan çocuk geldi baya zordu erkenden yaptır uygun zaman ne zamansa bende yaptırıcam inş bebekliği geçmeden

Ya takmadim kafama masallah oyle cok agrim yok. Ama korktum tabi biraz doktorluk işlerden yıldım Allah dusurmesin

Kizlar bugun dr kontrolumuz vardi nst biraz sanci cikiyor 2 kg mus tamtamina ikimizde ben hala 5 kg almis durumdayim bebisler iyi olcumler iyi..bekliyoruz hayirlisiyla
Sabun hediyeliklerimde geldi kokulu tastan sonra hosuma gittiler :)
Elbise benim kokulu taş kalibi cok guzel olmuslar, bebislerede masallah biz daha 1780 olmuşuz hemde senin ikiz
Anam kıyamam kuzu nasılsın şimdi peki? Çokçok geçmiş olsun
Cok sagol canim cok ilgilisin, iyiyim şimdi dinleniyoruz kizimla o oynuyo ben izliyorum :)

Bizim doktor ölçümleri yapıp gönderiyor bizi. Bebişimi uzun zamandır kafa bacak karın olarak görüyorum sadece:) resmini almayı aylar oldu.
Sormaa ya bizimde hep oyle hatta artik kafa kol bacak resmi bile vermez oldu A4 kagida ölçümlerin yazdigi kagitla gonderiyor bizi. Renkli ultrasonda açiyor ama poz yok

Benimki ugrasiyor ama kizim saklandigi icin veremiyor renkli gösteriyor ugrasiyor ama yok plesantaya sarilmis dönmüyor. Hafta ici gelseniz ugrasiriz diyorda hafta ici de biz gidemiyoruz haftasonu yarim gun ya bende senin gibi bacak kafa karin gorup geliyorum :))

Sormaa ya bizimde hep oyle hatta artik kafa kol bacak resmi bile vermez oldu A4 kagida ölçümlerin yazdigi kagitla gonderiyor bizi. Renkli ultrasonda açiyor ama poz yok
Ölçüm bile söylemiyor. İlk defa bu hafta geri görünüyor ama önemli değil dedi. Her gittiğimde kaçıncı haftadaydın sen diyor. Doğum lafını açamıyoruz bile. Bence hala beni tanımıyor diye düşünüyorum.

Ya maşallah sana çok az almışsın ve bebişleri büyütmüşsün. Benim arkadaş 35.haftada 2100doğurdu ve küceze girmedilee. Neden gireceklermişki? Sen birde ciğer geliştirici iğnede oldun demi

NE demek canım burda bunun için varız Aman iyi olalım kuzum. Ya maşallah kuzuna. Bizimkide anneyi delcek geçecek :) diyorum kukudan çıkmayacağını anladı karnımı yarcak çıkcak heralde :)

Maşallah kuzucuğuna bizimde aynı civarlarda. Eğer gece nöbetçiye doğum yaptırırsan extra vermiyorsun ama doktorunu çağırırsan 500 tl ek istiyorlar. Çoğunlukla aynı uygulama var sanırım.

Masallah kilosu gayet iyi.. Ne sacma uygulama ya kendi doktorun parayla geliyor olacak iş mi bu..

Sagolun kızlar ama saçma uygulama canımı sktı 32 haftada dokt degistircem saniyorum

Nasıl bi doktor o öyle ya, tanımasa da not alıyorlar senin rendevun geldiğinde bakıyorlar. Bizim doktorumuz her sorunumuzu her kontorlde hatırlayıp soruyor. Değerlerimizi hep kıyaslıyor.ölçümleri her seferinde ultrasonsan çıkarıp anlayacağımız şekilde yazarak veriyor.

Ne güzell

cumartesi günü başladım havuç suyuna başladım inşallah düzelir her şey çok iyi gidiyordu neden oldu anlamadım. başına böyle bir şey gelen varsa ve yazarsa çok ama çok sevinirim...
Cnm bundan snrakı dönemde cok fazla hareket etmemeni,hep sola doğru yatmanı elinden suyu düşürmemeyı tawsıye ederım.internete bakarsan 39da doğuranda erken doğuranda inşallah herse yolunda gder

Ya maşallah sana çok az almışsın ve bebişleri büyütmüşsün. Benim arkadaş 35.haftada 2100doğurdu ve küceze girmedilee. Neden gireceklermişki? Sen birde ciğer geliştirici iğnede oldun demi
Ayak yapiyorum ay nasil olcak birakamam ben burda yatarim diye sen o arada iyileseceksin diyor ameliyati olup atlatacaksin diyor bilmiyorumki anlamadim bende hakkimizda hayirlisi artik..sagliklari icin oyle gerekli olursa beklicez orda.

Şu karında acı hissi size de oluyor mu arkadaşlar bazen anlık iğne batmaları? Bir de sabah çene ağrısıyla uyanıyorum araştırdım tek tarafa yatmaktanmış sağa yatsam nolur ki hep sola yatıyorum diye oluyo /:

Smhn devlet hastanesi mi?
Ozel hastane. Tavsiye uzerine gittim doktora. Bu zamana geldik o nedenle degistirmek istemiyorum. Gidersem ayni hastanede baska doktora gidecegim zaten. Diger doktorlar da pek farkli degilmis. 3 doktor var zaten hastanede. Idare edecegiz artik.

Ozel hastane. Tavsiye uzerine gittim doktora. Bu zamana geldik o nedenle degistirmek istemiyorum. Gidersem ayni hastanede baska doktora gidecegim zaten. Diger doktorlar da pek farkli degilmis. 3 doktor var zaten hastanede. Idare edecegiz artik.
Başka hastane yok mu ki oralarda ? Ben devlette dahiliye doktoruna gidiyorum 4 5 ayda 1 o bile gidince tanıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…