2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Başka hastane yok mu ki oralarda ? Ben devlette dahiliye doktoruna gidiyorum 4 5 ayda 1 o bile gidince tanıyor beni.
En iyisi burasi. Tum arkadaslarim burada dogum yapti. Ozel muayeneye gidiyordum, doktorum cok iyiydi. O da bu hastanede yaptiriyordu dogumu. O Istanbula gittigi icin buraya gectim. Hayırlısıyla saglikla kucagimiza alalim kuzularimizi ben boyle idare etmeye raziyim.

Canım bebişin hayırlı olsun erken gelmiş ama sağlıkla gelmiş inş tez zamanda kavuşursunuz rabbim işlerini kolaylaştırsın güç kuvvet versin ini
Amin cnm, Allah razi olsun. Erken geldi ama şükür korktuğum gibi olmadı. Rabbim seninde kucagina almayi nasip etsin sagliklica ıns.

Günaydın kızlaar :) 3 gündür barsak tembelliği çekiyorum.. Ve çok pis sancı yapıyor kayısı yiyorum ama bana mısın demiyor.. Suyu da bol içiyorum ama yok.. Napsam bilemedim.. İlacım var da alsam mı almasam mı karar veremedim.. Muz bile yemiyorum ki iyice beter olmasın diye

Ayak yapiyorum ay nasil olcak birakamam ben burda yatarim diye sen o arada iyileseceksin diyor ameliyati olup atlatacaksin diyor bilmiyorumki anlamadim bende hakkimizda hayirlisi artik..sagliklari icin oyle gerekli olursa beklicez orda.
Belki doğar doğmaz sen odaya çıkartılana kadar girecektir ondan bahsediyodur. Hani her bebeği sokuyolarya oksijen falan veriyolar kontrollerini yapıyolar belki öyle birşeydir

Cnm bundan snrakı dönemde cok fazla hareket etmemeni,hep sola doğru yatmanı elinden suyu düşürmemeyı tawsıye ederım.internete bakarsan 39da doğuranda erken doğuranda inşallah herse yolunda gder

çalışıyorum ama işyerinde yormamaya çalışıyorum kendimi doktor gerek görüp rapor bile vermedi

Ben yerlestirmedim sadece buyugune bezini dizip ustunu kapattim :) Tozlanmasin simdi en son siler dizerim dedim.. Ben kendi cekmeceme aldim birlesik olani cok guzel oldu makyaj malzemelerimi dizdim :) Cok kullanisli gercekten .

Ben abi 35te gelince son bir kaç gündür bir panik havasına girdim son bir kaç eksiğim vardı kızışımın bakım ürünleri vs netten sipariş verdim, birde Eminönü yapıp bir iki birşey almalıyım, sonrasında gelmezse uzuuuun uzuuuuun yatma hayalim var

Ben 1 hafta boyunca yaşadım doktor niye gelmedin diye kizdi lavman yapcaz dedi istemedim duphalac surup istedim onla atlattin ama icmeyince yine ayni oluyorum.ben de kayisi incir kefir hepsini denedim cok zor gercekten doktorum dogal seylerle olcak bisey degil bu dedi

O zaman ilacı almam lazım benim.. Doktoruma pazartesi gideceğim bu hafta yok izinli çünkü. Sağol canım

Senin kiz gelmeyecek ki bak gör Sen kendini yormasan doktor yeter alalim diyecek Benim ayaklarin altinda diken var sanki yurumekte zorlaniyorum disariya cikincada kendimi kaybediyorum o yuzden artik avm sahil harici bir yere gitmeme karari aldim :))

Kizlar bugun dr kontrolumuz vardi nst biraz sanci cikiyor 2 kg mus tamtamina ikimizde ben hala 5 kg almis durumdayim bebisler iyi olcumler iyi..bekliyoruz hayirlisiyla
Sabun hediyeliklerimde geldi kokulu tastan sonra hosuma gittiler :)
Geçmiş olsun canım sancı çıkması normal mi sence 32 haftadasin ne dedi doktor

Günydin herkese.. Takvimde 34. Haftayi görunce heyecanlandim Adim adim yaklasiyoruz Artik son hazirliklari yapmam lazim hastane cantami hazirlasam iyi olur
Günaydın Alpii sizi böyle kendimden 3-4 hafta önce görünce bende heyecanlanıyorum, allahım bana da o günleri göster diye diye bugünlere geldik şükürler olsun. Birde hepimiz sağlıkla kucaklasak bebişlerimizi sonra sütüydü gazıydı uykusuydu onları konuşsak :)

Günaydın. Takvim doguma 43 gun kaldi diyor. Doktor 10 gun once 10 gun sonra olur genelde dedi. Minimum 33 gunum var yani. Daha ortada hic bir seyim yok. Dolabi yok, arabasi yok, yatagi yok, nevresimi yok, bezi yok vs vs... Kiyafetleri yikanmadi,utulenmedi. Bavulu hazir degil. Anca 3 haftada odasini bosaltabildim. Mobilyayi siparis versek 45 gun sure diyorlar. Eşim "dogunca aliriz" kafasinda. Dogunca ne halde olacagimizi on goremiyor:)) Daha bir cöp almisligi yok ama benim aldiklarima da karismiyor cok sukur. Yine insan dusunsun istiyor. Pazar arastirmasi yapmaktan beynim yandi aylardir.
Yogun calistigim ve gunluk 3 saat arac kullandigim icin eve gidince hic bir sey yapasim gelmiyor. 3 haziranda annemler gelecek, 7 haziranda izne cikacagim.
Insanlar minigim bekler annesinin hazirlanmasini. Erken gelmesinden cok hazirliksiz yakalanmaktan korkuyorum

Sanirim bu sonlsra dogru her gebede oluyor ben hayatimda bilmem gecen gafta bende oldu berbatti en son bol ksyisi suyuyla bilerek bozdum birde sicak sut ictim..ilaci dr sormadan alma ishalde kabizda son zamanlarda dogum tetikcisiymisya Allah korusun cok gecmis olaun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…