Kız 23 dese inanırsın tabi o yaşta enerji daha da çok olurValla canim masallah o enerjiye 23 yasinda 2 cocuk annesi olacagim desen inanirim
kullanisli oldugunu dusunmuyorum bi kere cok agir bebek emerken destek gerekiyor :)) arkdasim kullandi bebek eliyle destek yapiyordu tutmak icin minnak akliyla onu nasil yapiyorsun sen :)günaydın herkese
canım sende bi bebiş daha vardı bunu kullandın mı nasıl sence ?
evet ikili satıyor canım çok beğeniyorum da tutar mı acaba :)
cok haklısın aynı benım gıbı davranmıssın ben de tedavıyle oldu bu cocuk dıyorum adam sadece arı sutu bal polen yedı ve kecı boynuzu suyu ıctı ee ben kac kere o ıgnelerden yedım o hormonlardan dolayı 45 kılo olan ben 60 olmustum ısım koymak benım hakkım dedim öyku olsun dedı hayır arya olacak dedım tamam dedı barı 2.ısmı öykü olsun dedı hayır duru olsun dedım ıkıncı ısmını de ben koydum bazen ınsanların ıcınde benm hakkım yok ısım koymaya dıyor yakınıyor ama sustu:))Canım vallahi çocuk konusunda hassasım.. çılgınlar gibi sevişmenin sonucu olmadı ki bu çocuktedavi sonucu oldu.. bir sürü iğne, ilaç kullandım.. adamın tedavi sürecinde yaptığı tek şey arı poleni yemekti.. onuda kırknazla yedi... ayyy hep nazlanırken onu kaşıkla dövmek geçerdi içimden belki bencillik olacak ama isim koymak benim hakkım diye düşünüyorum..
Annanem 13. doğumunu 42 yaşında yapmış.Dayım da çok yakışıklı,başarılı.Küçüklüğümde hayrandım,erkek kardeşimin adı onunla aynı olsun diye tutturmuştum,etkilendi bizimkiler,şu anda adaşlar.Biz de aile geleneği,annem,kardeşim 29 da çocuk işini bitirmiş olsa da benim 42 ye kadar yolum var :)Bazi erkekler hic sans vermiyo o cok uzucu.. tesekkur ederim :) 30 a kadar defteri kapamali
Kız sen bu isimlerin enerjilerini iyi biliyon ben pek anlamam ama Ömer in enerjisi nasıl Mehmet ler kuduruk oluyormuş onu yaşayarak öğrendim :)Asli Zehra guzel olmus.Ismin a ile baslamasi cok iyi zaten.
İyi ki öykü ismini koymamışsın,olumsuz enerjisi var.Bir tek k harfi güzel,onun da yanındaki ü harfi kariyerde sorun çıkartıyor akrofonologlara göre.cok haklısın aynı benım gıbı davranmıssın ben de tedavıyle oldu bu cocuk dıyorum adam sadece arı sutu bal polen yedı ve kecı boynuzu suyu ıctı ee ben kac kere o ıgnelerden yedım o hormonlardan dolayı 45 kılo olan ben 60 olmustum ısım koymak benım hakkım dedim öyku olsun dedı hayır arya olacak dedım tamam dedı barı 2.ısmı öykü olsun dedı hayır duru olsun dedım ıkıncı ısmını de ben koydum bazen ınsanların ıcınde benm hakkım yok ısım koymaya dıyor yakınıyor ama sustu:))
ben 27 yim kızlar ilk bebişim
Ya bende etkilenmesini istemiyorum ama içlerinde neler yaşıyorlarsa anne bebek doğduktan sonra yine benimle güreş yapıp kucağına alıp yerlerde yuvarlanacakmıyız diye sordu içime dokundu ben o günlerimizi özledim dedi halbuki etkilenmesin diye olan olmayan tüm enerjimi ona vermeye çalışıyorumBende ilk oğluma hamileyken öyleydim İnan ama iki
Ayy teşekür ediyorum canım,
ilk hamileliğimde sürekli bir uyku haliydi yata yata geçirmiştim ama oğlum enerjime enerji katıyor şimdi, o hamileliğimden etkilensin istemiyorum, zaten doğumdan sonra bir süre eskisi gibi olamam
Sen onu sosyalleştirirsin.Seninki kız yine kıza hassaslık yakışıyor.Benimki erkek yengeç burcu.Her şeyi öğreteceğim,sorumluluk sahibi olsun.Evde benimle yemek yapmaktan,çamaşır makinesi kullanmaya,oyun oynar gibi öğreteceğim.Cumaları da daha küçücükkken cuma namazına babasının yanına bırakacağım.Birlikte namaz kılsınlar o günde babası ona görev versin çalışsın,maaş alsın,oyuncak alırız :)Ayy bakmam mi birde yengec burcu olursa aglak bi kizim olacak desene
Benim erken cikti karsimada hayat sartlari diyelimZaten cocuk 31 yasimda alnima yazilmis 19 yasimda evlenmis olsam daha zor olurdu iyiki gec evlenmisim 3.bucuk sene beklemek bile beni cok yordu..
Hadi hayırlısı canim ne güzel bende gec kaldım odasi boya badana zor oluyor inşallah biran once biterGünaydın Kızlarben doğuma hazırım yani çantalarım hazirr şükür herseyimiz tamamlandi dün eşimle bir oh çektik tüm alışverişler tamamlandi bir eksik kalmadi şükür, yikama ütüleme isleride tamam hastane çıkış çantamizda hazır vaziyette artık kafalar rahat doğuma kadar beklemek kaldı
Ayy cidden erkegin duygusali da cok kötü ezen ezene olur :) ama saglam karekterle yetisirse burclarin cokta etkisi olmaz sanirim..Sen onu sosyalleştirirsin.Seninki kız yine kıza hassaslık yakışıyor.Benimki erkek yengeç burcu.Her şeyi öğreteceğim,sorumluluk sahibi olsun.Evde benimle yemek yapmaktan,çamaşır makinesi kullanmaya,oyun oynar gibi öğreteceğim.Cumaları da daha küçücükkken cuma namazına babasının yanına bırakacağım.Birlikte namaz kılsınlar o günde babası ona görev versin çalışsın,maaş alsın,oyuncak alırız :)
Canım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.Kemal Haluk Cebe diye bir adam var.Bebek isim tavsiyesi yapıyor.Şirketlere isim koyuyor.Danışmanlık almak istedim.Çok uçuk bir rakam istedi.Yok 15 gün 10 kişilik ekip çalışıyorlarmış falan...Aile soy ağacına göre isim tavsiye ediyor.İnanmadım o kadarına da.Ticari mi ,gerçek mi bilemiyorum.Yine de yazdığı yazıları falan okudum.Okuduklarım tanıdığım insanlarla uyuşuyor gibi.Ona göre Ömer de Mehmet in de harf enerjileri yüksek değil.M zenginlik demekmiş yanında e olunca baskılıyormuş.Maddi problem diyor da Allah bilir doğrusunu.Soyadı da etkiliyormuş.Soyadın Sabancı,Koç,Alkoçlar falan olursa etkilenmezsin tabi :)Buradan bir arkadaş kızının ismini Kumsal Damla koymuştu mesela onun da yorumu kendi çabasıyla çok büyük zenginlik ama bu da bir çeşit fal.Dediğim gibi Allah bilir.Kız sen bu isimlerin enerjilerini iyi biliyon ben pek anlamam ama Ömer in enerjisi nasıl Mehmet ler kuduruk oluyormuş onu yaşayarak öğrendim :)
bak haklıymısım sevmemek de:) arya duru nasıl pekı arta kesın de duru da kararsızım belkı koymam tek olurİyi ki öykü ismini koymamışsın,olumsuz enerjisi var.Bir tek k harfi güzel,onun da yanındaki ü harfi kariyerde sorun çıkartıyor akrofonologlara göre.
Maşallah hersey gönlünüzce olsun bugün bende yikayacaktim hava çok bozuk yağmur havasiGünaydın Kızlarben doğuma hazırım yani çantalarım hazirr şükür herseyimiz tamamlandi dün eşimle bir oh çektik tüm alışverişler tamamlandi bir eksik kalmadi şükür, yikama ütüleme isleride tamam hastane çıkış çantamizda hazır vaziyette artık kafalar rahat doğuma kadar beklemek kaldı
Güzel canım.D büyük yetenek demek u da yanına geldiği harfi çoğaltıyormuş.r harfleri tereddütlü kişilik demek ama olumlu harflarin çok fazla olumsuzlukları baskılıyor.Arya Duru güzel okuduklarıma göre.bak haklıymısım sevmemek de:) arya duru nasıl pekı arta kesın de duru da kararsızım belkı koymam tek olur
Hadi hayırlısı canim ne güzel bende gec kaldım odasi boya badana zor oluyor inşallah biran once biter
Hastanede bebek odası süsluyecekmisiniz bende kendi
Maşallah hersey gönlünüzce olsun bugün bende yikayacaktim hava çok bozuk yağmur havasi
Bunu almayı düsünüyorum bende ama emzik zinciri takma yerleri yokmus bunların oyuzden karasız kaldım dısarîda falan surekli dusebilir kaybolabiliriyi geceler kızlar :)
aranızda bi emzikten alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?