2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Begüm nasıl peki bende baktım netten ama pek bişi bulamadım bulduklarımda çok sıradan basit yorumlardı

Kız cocuklarına 2 isim koyunca ilerde evlenip kızlık soyadlarıni da kullanmak isteyince abowww 2 isim 2 soyisim upuzun oluyor.
ilerde kizlarimiza kizlik soyismini kullanma sansi vermek icin tek isim öneriyorum. Bu da benim bakış açım :))

Benim de eşim soranlara artik "asya" diyor . eskiden annesinin adini soyluyordu beni sinir etmek icin. Simdi kabullenmis:))

iyi geceler kızlar :)
aranızda bi emzikten alan var mı?
Ben de bunu aldım , isim konusunda da hiçbirşeyi içime sindirip koyamıyordum bir türlü eşim nuri bilge hayranıdır bir onu tutturdu ) bilge olur ama kız ismi daha çok Nuri nedir yaw dedim ısrar etmedi oydu buydu hiçbirini beğenmedik Oğlum Çınar olacak dedi , noktayı koydu eyvallah ağam dedik konu kapandı:)

Arkadaşlar ya hamilelik çok güzelmiş Rabbim isteyen herkese nasip etsin bunu heleki tekmeleri yokmu bazen canimizi acitsada mutluluk veriyor varlığını hissetmek
amaaaa gel gelelimki ben rahat rahat sırt üstü uzanmayi, hatta yüz üstü yatıp kitap okumayı cok özledim, bazen sırf sol yanima yatmaktan uyuşuyorum, bir kahvekolik olarak sert sütsüz şekersiz içtiğim kahvelerimi ozledim kıpır kıpır yerinde duramayan eski beni özledim
Kendimi bazen beli bükük yaşlı gibi hissediyorum son zamanlarda cok fazla ağırlaştım surekli uykum geliyor icimden iş yapmak gecsede kalkipta yapamiyorum veya yarim birakiyorm sanırım artık zorlanmaya basladim

İsim konusu konuşulmuş bence eşlerin ortak karar vermesi her zaman iyidir. Ozellikle erkek cocuklarda erkekler kadinlara pek hak tanimiyor anlamiyorum gitti.. bu arada yaş dün 23 bitti
doğum günün kutlu olsun canım...

S samedbest tamam canım paylaşırım tabıkı
teşekkürler...hazırladıklarınızı paylaşırsanız birbirimize de yardımcı olmuş olur az mı eksiyimiz var mı diye

ewt 2.de aslında onların ardında koşarken daha dinemik olunuyor daha kolay geçiyor

Ayy cidden erkegin duygusali da cok kötü ezen ezene olur :) ama saglam karekterle yetisirse burclarin cokta etkisi olmaz sanirim..
Sorumluluk iyidir erken yasta ögrensin ki para kazanmayi bilsin
eşim de 8 temmuz doğumlu inan hiç duygusal değil...tam tersi çok katı...erkekle kız değişiyor sanırm

Yaş konusunda içinizde en büyük benim 38 oldum artık bende ilk 29 yaşımda anne oldum 27 de evlenmeme rağmen bekledim iki yıl gezdik tozduk yaşadık istediğimiz gibi ; düşününce doğru yapmışım çocuk olunca belki herkes aynı olmayabilir ama çocuk odaklı yaşadık hep onu birgün bile bırakıp biryere gezmeyen gitmedik anca beraber kanca beraber; onunla gidilebilecek yerlere gittik gezdik daha doğrusu aklımıza bile gelmedi bunu sordular konuşuldu bir ortamda orada aydık ve hakkaten hiçç dedik hiç kendi keyfimize göre bişey yapmamıştık çocuk olduktan sonra , bana rahatsızlık vermedi aksi verirdi ama , artık 9 yaşına geldi yawrum dünya şartları ülke gidişatı için olan karamsarlığımdan ikinciyi hiç düşünmedik ama oğlum ben kardeş istiyorum dedi ve yine patronun dediği oldu çok şükür bu günlere geldik inşallah sağlıklı sıhhatli hep benimle olurlar allahım bizi hiçbirimizi onlarla sınav etmesin

Kız o kadarıda bana ticari geliyor benim oğlum enerji konusunda bu adamı yalanlamış Ömer'i bilemeyeceğim ama Mehmet'in enerjisi hiç tükenmiyor uyurken bile eli ayağı durmayan bir çocuk. Nedense bende ismin içerisinde ince sesli harf varsa söylemesi kulağıma daha hoş geliyor kızım olsa hiç düşünmemiştim ama Al_pi nin incisi kulağıma çok güzel geliyor işin maddiyat kısmı ise nasip kısmet işi

Sana katılıyorum canım, bizim bi tanıdık da kullanıyor, çocuğun ağzına büyük geliyor ve ağır, annesi sürekli emziği tutuyor.Görünümü güzel ama kullanissiz.Ablam wee nin emzigini kullanıyor hafif ve rahat.Ben de hafif birşey alacağım.

Ya bu emzik ağırdır belki ama formu uzun olduğundan yenidoğan için en uygun formda , böyle olması gerekiyor yenidoğanın emziğinin ilk oğlumda bu markadaki bu çeşit emzik yoktu yurtdışından gelen aynı tarz emziği çok rahat kullandım bakalım şimdi bınu bir denemek istedim nasıl olacak

Aynı ben :)Kitap okumayı da,kahveyi de çok severim.Kitabı aklım dağılıyor okuyamıyorum.Şimdi zoraki Bütün Beyinli Çocuk' u okumaya çalışacağım.Sade Türk kahvesi hastasıyım.Büyük fincanlarla günde iki tane içerdim.Bir küçük fincana düşürdüm hamilelikte.Ben biraz tembelim sitenin spor salonuna şimdi git kıyafetleri giy,üstünü değiştir,sporu yap,tekrar üstünü değiştir,duşa gir,eve gel zor geldiği için yapamadım.Bir de çıkan çamaşırlarla başet,bir de her seferinde farklı spor kıyafeti bul.Kızlar birbirinin spor kıyafetlerine bakıyor da hep :)Gittim bir ev bisikleti aldım.Karşımda ayna var,pedal çeviriken kendimi görüyorum,kıyafet olarak da sadece çamaşır,kirli de çıkmıyor,ohh.Yatak odasında klimayı da açıyordum,bir de korku dizisi :)Vaktin nasıl geçtiğini anlamadan hamilelikten önce 7 kilo vermişim.Bakalım bebiş izin verirse yine o şekilde vereceğim kiloları.

Ben 30dan önce çocuk defterini kapamak istiyordum, 29da kapatıcam sanırım,
2çocuklu hayat nasıl olur bilmiyorum ama 3.yü gözüm almıyor
Ben de isterdim ama geç evlendim 27 de.2 sene istemedik çocuk. Istedik oldu ama kalp atışı yoktu.sonra oğlum oldu çok şükür. Sonra yine istedik ama malesef 2 kayıp oldu derken yaş oldu 36.Buyuk konusmayayim ama ben 3.yü düşünmüyorum Allah olmayanlara versin. Hamileliğim acaba bişey oldu mu acaba sağlıklı mı diye çok stresli geçti. Bir daha bu strese dayanamam ve yaşım da artık geçti diye düşünüyorum.

Ayy ne mutlu oldum kizimin ismini begenmene Esimi ikna eden kisimda zaten i harflerinin olusuydu maillerde sıkıntı yaşamazmış

iyi geceler kızlar :)
aranızda bi emzikten alan var mı?
Canım ben de gördüğümde hoşuma gitmişti bu emzik ama bi tanıdık kullaniyo, bana kullanışsız göründü. Çünkü küçücük bebek küçücük ağzıyla tutamiyor ağır ve büyük geliyor ağzına. Tutma yeri de yok emzik zinciri de takilamaz, yine senin tercihin sma ben tercih etmezdim.

Oooh cok guzel vermişsin neyseki az kaldı bebisler doğduktan sonra temmuz anneleri zayıflıyor topigi açarız herkes spora zaten niyeyse cokta hevesliyim biran önce aldığım kilolari vermek istiyorum tabi enerjim kalirsa ve doya doya kahve içmeyide tabiki

Canım ben uzman değilim.İyi derim iyi değildir,kötü derim kötü değildir.İçinde ü harfi olanları tavsiye etmiyorlar genelde.Senin içine siniyorsa koyarsın.
Yorumların hoşuma gitti:)) Ben de Bilge adını sormak istiyorum. Kizimizin adı olacak insallah.

Migde yanmasından birşey yiyemiyorum bunun ilacı felan varmi
ben de çok kötü durumdaydım mide yanmasından doktorum pulcet diye
ben doktor konusunda şanssızım canım geçen ay doktor değiştirdim tekrar madical parka gidiyordum şimdi anadoluya geçtim memnunum gibi ama biraz da doktorların insiyatifine kalmış dediğin gibi canım 24 ünde gidicem ne alıcaklar bakalım. bugün hava çok güzel bu arada çok sevindim bie daha göremeyiz böyle serin hava çok sevindim görünce

önce ki yazdığım yarım kalmış pulcet diye bi ialç verdi sabah aç karna içiyorum ne yanma ne bulantı bir haftadır nasıl rahatım var yani ilacı mutlaka söyle mahvetti beni o yanmalar şimdi çok iyiyim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…