- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Begüm nasıl peki bende baktım netten ama pek bişi bulamadım bulduklarımda çok sıradan basit yorumlardıGüzel canım.D büyük yetenek demek u da yanına geldiği harfi çoğaltıyormuş.r harfleri tereddütlü kişilik demek ama olumlu harflarin çok fazla olumsuzlukları baskılıyor.Arya Duru güzel okuduklarıma göre.
Ben de bunu aldım , isim konusunda da hiçbirşeyi içime sindirip koyamıyordum bir türlü eşim nuri bilge hayranıdır bir onu tutturduiyi geceler kızlar :)
aranızda bi emzikten alan var mı?
doğum günün kutlu olsun canım...İsim konusu konuşulmuş bence eşlerin ortak karar vermesi her zaman iyidir. Ozellikle erkek cocuklarda erkekler kadinlara pek hak tanimiyor anlamiyorum gitti.. bu arada yaş dün 23 bitti
teşekkürler...hazırladıklarınızı paylaşırsanız birbirimize de yardımcı olmuş olur az mı eksiyimiz var mı diye
ewt 2.de aslında onların ardında koşarken daha dinemik olunuyor daha kolay geçiyorCanım bence 2. çocukta Allah o gücü veriyor evde benimde oğlum çok enerjik hiç yerinde durmuyor hatta evdede durmak istemiyor dün AVM ye gittik peşinde koşarken canım çıktı her günümüz farklı bir macera ama çok şükür çok yorulsamda Rabbim güç veriyor
eşim de 8 temmuz doğumlu inan hiç duygusal değil...tam tersi çok katı...erkekle kız değişiyor sanırmAyy cidden erkegin duygusali da cok kötü ezen ezene olur :) ama saglam karekterle yetisirse burclarin cokta etkisi olmaz sanirim..
Sorumluluk iyidir erken yasta ögrensin ki para kazanmayi bilsin
Canım ben uzman değilim.İyi derim iyi değildir,kötü derim kötü değildir.İçinde ü harfi olanları tavsiye etmiyorlar genelde.Senin içine siniyorsa koyarsın.Begüm nasıl peki bende baktım netten ama pek bişi bulamadım bulduklarımda çok sıradan basit yorumlardı
Kız o kadarıda bana ticari geliyor benim oğlum enerji konusunda bu adamı yalanlamış Ömer'i bilemeyeceğim ama Mehmet'in enerjisi hiç tükenmiyor uyurken bile eli ayağı durmayan bir çocuk. Nedense bende ismin içerisinde ince sesli harf varsa söylemesi kulağıma daha hoş geliyor kızım olsa hiç düşünmemiştim amaCanım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.Kemal Haluk Cebe diye bir adam var.Bebek isim tavsiyesi yapıyor.Şirketlere isim koyuyor.Danışmanlık almak istedim.Çok uçuk bir rakam istedi.Yok 15 gün 10 kişilik ekip çalışıyorlarmış falan...Aile soy ağacına göre isim tavsiye ediyor.İnanmadım o kadarına da.Ticari mi ,gerçek mi bilemiyorum.Yine de yazdığı yazıları falan okudum.Okuduklarım tanıdığım insanlarla uyuşuyor gibi.Ona göre Ömer de Mehmet in de harf enerjileri yüksek değil.M zenginlik demekmiş yanında e olunca baskılıyormuş.Maddi problem diyor da Allah bilir doğrusunu.Soyadı da etkiliyormuş.Soyadın Sabancı,Koç,Alkoçlar falan olursa etkilenmezsin tabi :)Buradan bir arkadaş kızının ismini Kumsal Damla koymuştu mesela onun da yorumu kendi çabasıyla çok büyük zenginlik ama bu da bir çeşit fal.Dediğim gibi Allah bilir.
Sana katılıyorum canım, bizim bi tanıdık da kullanıyor, çocuğun ağzına büyük geliyor ve ağır, annesi sürekli emziği tutuyor.Görünümü güzel ama kullanissiz.Ablam wee nin emzigini kullanıyor hafif ve rahat.Ben de hafif birşey alacağım.kullanisli oldugunu dusunmuyorum bi kere cok agir bebek emerken destek gerekiyor :)) arkdasim kullandi bebek eliyle destek yapiyordu tutmak icin minnak akliyla onu nasil yapiyorsun sen :)
Sirf cok hos görünüyor diye alacagim o yuzden teklisini arayip durdum cunku hevesim gecince daha hafif kullanisli bisi alacagimdan eminim
Aynı ben :)Kitap okumayı da,kahveyi de çok severim.Kitabı aklım dağılıyor okuyamıyorum.Şimdi zoraki Bütün Beyinli Çocuk' u okumaya çalışacağım.Sade Türk kahvesi hastasıyım.Büyük fincanlarla günde iki tane içerdim.Bir küçük fincana düşürdüm hamilelikte.Ben biraz tembelim sitenin spor salonuna şimdi git kıyafetleri giy,üstünü değiştir,sporu yap,tekrar üstünü değiştir,duşa gir,eve gel zor geldiği için yapamadım.Bir de çıkan çamaşırlarla başet,bir de her seferinde farklı spor kıyafeti bul.Kızlar birbirinin spor kıyafetlerine bakıyor da hep :)Gittim bir ev bisikleti aldım.Karşımda ayna var,pedal çeviriken kendimi görüyorum,kıyafet olarak da sadece çamaşır,kirli de çıkmıyor,ohh.Yatak odasında klimayı da açıyordum,bir de korku dizisi :)Vaktin nasıl geçtiğini anlamadan hamilelikten önce 7 kilo vermişim.Bakalım bebiş izin verirse yine o şekilde vereceğim kiloları.Arkadaşlar ya hamilelik çok güzelmiş Rabbim isteyen herkese nasip etsin bunu heleki tekmeleri yokmu bazen canimizi acitsada mutluluk veriyor varlığını hissetmek
amaaaa gel gelelimki ben rahat rahat sırt üstü uzanmayi, hatta yüz üstü yatıp kitap okumayı cok özledim, bazen sırf sol yanima yatmaktan uyuşuyorum, bir kahvekolik olarak sert sütsüz şekersiz içtiğim kahvelerimi ozledim kıpır kıpır yerinde duramayan eski beni özledim
Kendimi bazen beli bükük yaşlı gibi hissediyorum son zamanlarda cok fazla ağırlaştım surekli uykum geliyor icimden iş yapmak gecsede kalkipta yapamiyorum veya yarim birakiyorm sanırım artık zorlanmaya basladim
Ben de isterdim ama geç evlendim 27 de.2 sene istemedik çocuk. Istedik oldu ama kalp atışı yoktu.sonra oğlum oldu çok şükür. Sonra yine istedik ama malesef 2 kayıp oldu derken yaş oldu 36.Buyuk konusmayayim ama ben 3.yü düşünmüyorum Allah olmayanlara versin. Hamileliğim acaba bişey oldu mu acaba sağlıklı mı diye çok stresli geçti. Bir daha bu strese dayanamam ve yaşım da artık geçti diye düşünüyorum.Ben 30dan önce çocuk defterini kapamak istiyordum, 29da kapatıcam sanırım,
2çocuklu hayat nasıl olur bilmiyorum ama 3.yü gözüm almıyor
Ayy ne mutlu oldum kizimin ismini begenmeneKız o kadarıda bana ticari geliyor benim oğlum enerji konusunda bu adamı yalanlamış Ömer'i bilemeyeceğim ama Mehmet'in enerjisi hiç tükenmiyor uyurken bile eli ayağı durmayan bir çocuk. Nedense bende ismin içerisinde ince sesli harf varsa söylemesi kulağıma daha hoş geliyor kızım olsa hiç düşünmemiştim amaAl_pi nin incisi kulağıma çok güzel geliyor işin maddiyat kısmı ise nasip kısmet işi
Canım ben de gördüğümde hoşuma gitmişti bu emzik ama bi tanıdık kullaniyo, bana kullanışsız göründü. Çünkü küçücük bebek küçücük ağzıyla tutamiyor ağır ve büyük geliyor ağzına. Tutma yeri de yok emzik zinciri de takilamaz, yine senin tercihin sma ben tercih etmezdim.iyi geceler kızlar :)
aranızda bi emzikten alan var mı?
Aynı ben :)Kitap okumayı da,kahveyi de çok severim.Kitabı aklım dağılıyor okuyamıyorum.Şimdi zoraki Bütün Beyinli Çocuk' u okumaya çalışacağım.Sade Türk kahvesi hastasıyım.Büyük fincanlarla günde iki tane içerdim.Bir küçük fincana düşürdüm hamilelikte.Ben biraz tembelim sitenin spor salonuna şimdi git kıyafetleri giy,üstünü değiştir,sporu yap,tekrar üstünü değiştir,duşa gir,eve gel zor geldiği için yapamadım.Bir de çıkan çamaşırlarla başet,bir de her seferinde farklı spor kıyafeti bul.Kızlar birbirinin spor kıyafetlerine bakıyor da hep :)Gittim bir ev bisikleti aldım.Karşımda ayna var,pedal çeviriken kendimi görüyorum,kıyafet olarak da sadece çamaşır,kirli de çıkmıyor,ohh.Yatak odasında klimayı da açıyordum,bir de korku dizisi :)Vaktin nasıl geçtiğini anlamadan hamilelikten önce 7 kilo vermişim.Bakalım bebiş izin verirse yine o şekilde vereceğim kiloları.
Yorumların hoşuma gitti:)) Ben de Bilge adını sormak istiyorum. Kizimizin adı olacak insallah.Canım ben uzman değilim.İyi derim iyi değildir,kötü derim kötü değildir.İçinde ü harfi olanları tavsiye etmiyorlar genelde.Senin içine siniyorsa koyarsın.
ben de çok kötü durumdaydım mide yanmasından doktorum pulcet diyeMigde yanmasından birşey yiyemiyorum bunun ilacı felan varmi
ben doktor konusunda şanssızım canım geçen ay doktor değiştirdim tekrar madical parka gidiyordum şimdi anadoluya geçtim memnunum gibi ama biraz da doktorların insiyatifine kalmış dediğin gibi canım 24 ünde gidicem ne alıcaklar bakalım. bugün hava çok güzel bu arada çok sevindim bie daha göremeyiz böyle serin hava çok sevindim görünceMerhaba bende antalya'da yaşıyorum bu hafta sıcak artık beni de mahvetmeye başladı ki çoğu iş hala beni bekliyor allah yardımcımız olsunDoktor konusuna gelecek olursak benim doktorum bir muayenede alıyordu 2 hafta sonraki randevuda almıyordu böylece ayda 1 e geliyordu şimdi bu hafta itibariyle bizde 2 haftada bir gitmeye başlarız galiba.
önce ki yazdığım yarım kalmış pulcet diye bi ialç verdi sabah aç karna içiyorum ne yanma ne bulantı bir haftadır nasıl rahatım var yani ilacı mutlaka söyle mahvetti beni o yanmalar şimdi çok iyiyim amaben de çok kötü durumdaydım mide yanmasından doktorum pulcet diye
ben doktor konusunda şanssızım canım geçen ay doktor değiştirdim tekrar madical parka gidiyordum şimdi anadoluya geçtim memnunum gibi ama biraz da doktorların insiyatifine kalmış dediğin gibi canım 24 ünde gidicem ne alıcaklar bakalım. bugün hava çok güzel bu arada çok sevindim bie daha göremeyiz böyle serin hava çok sevindim görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?