- 13 Mayıs 2012
- 162
- 233
- 103
ben doktor konusunda şanssızım canım geçen ay doktor değiştirdim tekrar madical parka gidiyordum şimdi anadoluya geçtim memnunum gibi ama biraz da doktorların insiyatifine kalmış dediğin gibi canım 24 ünde gidicem ne alıcaklar bakalım. bugün hava çok güzel bu arada çok sevindim bie daha göremeyiz böyle serin hava çok sevindim görünce
aaa bende ilk erhan beyden randevu aldım bir hafta sonrasına gün bulabildim randevu günü aradım gökbay beyle değiştirdim gökbay elpek korktum açıkçası acil birsey olursa ulaşamam diye erhan beye gökbay beyde iyi ama uzun ilgileniyor bir de kardeşim doğum yaptı 5 ay önce anadolu da çok memnun kaldık çok ilgiliydi herkes inşallh bizim de öyle olurHavaların son güzel zamanları biz biraz fazlaca yanıcaz orası netleşti :) Bu arada aynı hastaneye gidiyormuşuz :) Ben Anadolu Hastanesinde Erhan Bey'e gidiyorum umarım doktordan yana memnun kalırsın hangi doktora gidiyorsun..?
Benim ablamda 38 de doğurdu maşallah hiçbir sorun yaşamadı hamileliklerinde.Benim 3 kaybım oldu. .Benim dr.diyoki benim kızım da 28 yaşında ama evlenmeye niyeti yok kariyer peşinde:) Artık erken evlenen az..senin yaşın da genç, bana 2 yeter, Rabbim onlara sağlık versin.Valla canım ilki doğduğunda 21dim.. İstedim 2-3 yıl sonra bi türlü olmadı. Bırakmıştım artık umudum kalmamıştı ki geldi miniğim :) haklı doktor ablam 39 yaşında 3yü doğurdu. Benim de daha yolum var 3.yü istersem tabii
Benim ablamda 38 de doğurdu maşallah hiçbir sorun yaşamadı hamileliklerinde.Benim 3 kaybım oldu. .Benim dr.diyoki benim kızım da 28 yaşında ama evlenmeye niyeti yok kariyer peşinde:) Artık erken evlenen az..senin yaşın da genç, bana 2 yeter, Rabbim onlara sağlık versin.
aaa bende ilk erhan beyden randevu aldım bir hafta sonrasına gün bulabildim randevu günü aradım gökbay beyle değiştirdim gökbay elpek korktum açıkçası acil birsey olursa ulaşamam diye erhan beye gökbay beyde iyi ama uzun ilgileniyor bir de kardeşim doğum yaptı 5 ay önce anadolu da çok memnun kaldık çok ilgiliydi herkes inşallh bizim de öyle olur
Ben aldım, bir çift te avent in diğer silikon emziğinden aldım. Hangisini beğenir bakalım.iyi geceler kızlar :)
aranızda bi emzikten alan var mı?
Ah canım nasıl gördün ? Uykusuz bi gece daha sonrasında işteyim yarın son artık var gücümle bitirmeye çalışıyorum mesailerimi gece olsun istemiyorum artık yine uyuyamicam panigi geliyorKizlar izmirde buhranli bir hava var ne yagmurlu ne gunesli..gecede uyumadim hic
elmol bende seni gordum ruyamda iyi misin ?6-8 arasi dalmistim serinlikte..
Bende nescafeee icmeyi ve rahat rahat yatmayi ozledim :)
canım bacak boyunu tam ölçemiyorlar ki ondan öyle çıkmıştır benim kinin artık boyu bile ölçülmüyor kıvırmış oluyor ağzında oluyor bence boyu uzun olduğu içn kısa çıkmıştır son zamanlar rtık kendini üzüp stres yapma lütfen sağlıkla alırız inşallh kucağımızaCanim cok saol hastaneden cikip aglayip icimi boşalttim usgye de gonderdi ordaki doktor normal diyo bizimkisi degil diyo hemen bu gun baslayatim havuca ben de duymustum bi de armut dediler.bacak boyu kisa ama boyu 1 hafta ilerde dedi nasil oluyorsa 6 gun sonraya cagirdi hepimiz saglikla alsaydik bi kucagimiza
sezeryan oldu canım ilki de sezeryandı onun dru mine erdoğandı ordaydı o zamano iki gece yatması gerekiyordu ama ikinci gün çıktı çok iyiydi sürekli ebeler geldi yardımcı oldu doktoru da geldi zamanında hep çok memnun kaldıErhan Bey biraz yoğun oluyo ben çok memnunum sağolsun her zaman ilgilenir biraz sıkıntılıydık biz ilk aylarda desteğini eksik etmedi. İnşallah hastaneden memnun kalırız benim o hastanede doğum yapan hiç bir arkadaşım yok işleyişi nasıl bilmiyorum bu c.tesi 32. hafta kontrolümüz var bakalım neler olacak kardeşin sezeryan mı olmuştu yoksa normal mi..?
Benim esim de istedi babasının ismini koymak,bana da çok saçma geliyor ama ben kırmadım.gorumcem bile koymayın nüfusa yazdirmayin dedi ama iki isimli oldu oluş :) bahri alperBenim eşim de rahmetli babasının ismini koymak istedi oğlumda, hamileyim beni germe istemiyorum dedim.o zaman göbek adı olsun dedi ona bişey diyemedim.simdi oğluma diyorki senin göbek adın Gürsoy, sinir olsam da sesimi cikarmiyorum..Ben dedim benim babamın ismini de istemezdim eski isimler ve bana saçma geliyor büyüklerin isimlerini koymak..
sezeryan oldu canım ilki de sezeryandı onun dru mine erdoğandı ordaydı o zamano iki gece yatması gerekiyordu ama ikinci gün çıktı çok iyiydi sürekli ebeler geldi yardımcı oldu doktoru da geldi zamanında hep çok memnun kaldı
biliyorum biliyorum. amin inşallahAyyy hadi inş.. Mine Erdoğan şimdi Medical'e geçti biliyorsundur. Benimde arkadaşım nisan ayında onda doğum yaptı gerçekten memnun kalmıştı. Darısı hayırlısıyla bize
Canım çiğ havuç ve fındık fıstık ceviz gibi yemişleri önerdi benim doktorum. Aklında bulunsun, İlk etapta bunlarla bastırmayı dene. İlaç da verdi ama bunlara rağmen ısrarla geçmezse ancak o zaman günde 1tane al demişti. içinde aliminyum var dedi, çok önermiyor benim doktor.önce ki yazdığım yarım kalmış pulcet diye bi ialç verdi sabah aç karna içiyorum ne yanma ne bulantı bir haftadır nasıl rahatım var yani ilacı mutlaka söyle mahvetti beni o yanmalar şimdi çok iyiyim ama
Bence Yüsra Ceren :) zaten ikisi birden söylenmeyecek ne fark eder sıralamasıKızlaaaar, Yüsra Ceren mi yoksa Ceren Yüsra mı kulağa daha hoş geliyor. Çok ikilemde kaldım en sonunda isimden komple vazgecicem
Ben hepsini bir yikadim kirik krem beyaz birde pembeli beyazlar olarak mothercareden aldigimida attim on yikama filan yapmadim boya vermedi..Selam herkese bugün yikama işine gireyim dedim.kiyafetleri ayırıyorum şimdi.arada tam beyaz ama desenliler var.bir de kirik beyaz desenliler.ayrı mi yıkasam yoksa beraber atsam mı? Bir de yikayanlardan mother care ürünleri de renk verdi mi?once bi soğuk sudan mı geçirsem sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?