2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende bundan aldım kauçuk olanlar çok pislik topluyor Bana hiç hijyenik gelmiyor oğlumda da bunu kullanmıştım çok memnun kaldım tercih meselesi yanlışlık yok

Ben haftasonu yıkadım mothercare renk vermedi hiç ama ben renk koruyucu mendil koymuştum yine de. Beyazlarla desenli beyazları bir attım. Bir de koyu renklileri attım 15 dk lık programda 30 derecede yıkadım. Şükür hepsi sağlam çıktı

Ah canım hem bize hem onlara zor bir süreç olacak ama kardeş dünyanın en güzel şeyi, ilerde teşekkür edecekler bize inşAllah

Bu da doğru yenidoğan 0-6 aylık. Ben bundan da aldım diğer filliden de. Zaten (eğer kullanmak isterse) o kadar emecek , yere düşürecek, eline alacak, oynayacak vs. bir süre sonra atıp, yenilemek lazım. Görümcelerim bebeklerinde sayısız emzik kullandılar.o yüzden 4tane aldım ilk etapta.

bir haftadır kullanıyorum zaten o kadar ağladım ki adam dayanamadı herhalde ama havuç çok severim deneyeyim onu çok sağol canım

Ben oğlumda sadece bunu almıştım ve 20ay boyunca çok severek kullandı, avent emzik konusunda çok iyi gerçekten, şimdi kardeşe hem öteki ayıcıklıdan aldım hem de bundan alıcam, bakalım hangisini severse

Kız sen bu isimlerin enerjilerini iyi biliyon ben pek anlamam ama Ömer in enerjisi nasıl Mehmet ler kuduruk oluyormuş onu yaşayarak öğrendim :)

Ömer aşk olur aşk
Oğlumun adı, şimdi kardeşin huyu ona benzesin diye dua ediyoruz babasıyla MaşAllah diyim

Güzel anneler vücut temizliği işini naptınız?
Ben normalde ağda kullanıyordum ama hamilelikte her yerim hassaslaşmaya başlayınca gidip epilatör aldım şimdi haftada bi kullanıyorum. Göbek bel bölgesini alıyor musunuz ya da alacak mısınız doğuma giderken? Aslında tüylerimin yapısı ince ve seyrek sarışın olduğum içinde çok belli olmuyor ama yine de temiz olsun diye almak gerekir mi?

Emzikten cok tirnagin dikkatimi cekti ayni benim tirnagim sanki ben resim paylasmisim gibi oldum Bunlar daha kullanisli tutar insallah bebisinde

Canım bende bundan aldım kauçuk olanlar çok pislik topluyor Bana hiç hijyenik gelmiyor oğlumda da bunu kullanmıştım çok memnun kaldım tercih meselesi yanlışlık yok

Cok sagolun kizlar bir an telas yaptim,fisini de atmisimdir kesin diye dolaniyordum evde bakalim sipa alacak mi bir de o var.kaucuk olanin goruntusu guzel gelmiyor bana ama eltimle konusmustum galiba oyle soylemisti,o ilk iki ay emzik de vermedi galiba..dursun o zaman bu olmadi baska marka alirim emmezse insallah emer az pahali da degil:))

Alpi guldurdun beni walla şu yatar halimle:)))

Bu izmirin havası öldurecek beni güya bugub yagmurluydu bu nasıl bır nemdir ben ankaralıyım 2 senedır ızmırdeyım evlendıgımden beri bı svemedım bugun nemden tansıyonum düştu işyerınde eve nasıl gdıcem bılmıorum 29una kadar calıscam az kaldı dıye avutuorm kendımı bır de nescafe demıssınız ben sabhları ısyerınde 2 sı bır arada ıcıyorum gunde bır tane bırde kucuk cıkolata yoksa kendıme gelemıyorum etkılermı bebişi cok fazla acaba ya kendımı kotu hıssettım

Ben heryerimi aldırıyorum , oğlumda doğuma giderken aldirmistim Göbek değil ama bel bölgemi aldirmistim, yine aldircam.

ayy valla 8 aydir gidiyorum doktorada dogumda mi alayim hiiiç ugrasamam :))) Yani gobek bel bölgesiyle öbür türlü agdayi tek gecerim gec ciktigi icinde en az 1 ay gidiyor tabi almasi cok eziyetli ama bitti artik iki kere daha alirim cok cok sonrasi dogum
Bende kuaforde aldiramiyorum onlarin kullandigi agda benim vucudumu yakiyor resmen hassas tenim cunku ılık agdayla alsalar giderim onlada kimse ugrasmaz ..

Selam kızlar kontrolden çıktım hersey iyi doğum sezaryen bebislermin biri 1200.. diğeri 1240.. 29 hafta bugün son haftasına uyumlu sizce nasıl kilolari
masallah canim iyi kilolarida ama sen yinede bol sut yogurt ic ye proteine agirlik ver seninkiler ikiz erken dogarlar filan simdiden tombis olsunlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…