Emzikten cok tirnagin dikkatimi cekti ayni benim tirnagim sanki ben resim paylasmisim gibi oldumEki Görüntüle 1996938 Eki Görüntüle 1996940
Emzik konusu acilmis bende aldim bi gittigimde ama yanlis mi almisim yahuo kadar da bakmistim..bir de yenidogan icin silikon degil de digerinden diyorlar kaucuk muydu neydi var mi bilgisi olan
Eki Görüntüle 1996938 Eki Görüntüle 1996940
Emzik konusu acilmis bende aldim bi gittigimde ama yanlis mi almisim yahuo kadar da bakmistim..bir de yenidogan icin silikon degil de digerinden diyorlar kaucuk muydu neydi var mi bilgisi olan
Canım bende bundan aldım kauçuk olanlar çok pislik topluyor Bana hiç hijyenik gelmiyor oğlumda da bunu kullanmıştım çok memnun kaldım tercih meselesi yanlışlık yokEki Görüntüle 1996938 Eki Görüntüle 1996940
Ben haftasonu yıkadım mothercare renk vermedi hiç ama ben renk koruyucu mendil koymuştum yine de. Beyazlarla desenli beyazları bir attım. Bir de koyu renklileri attım 15 dk lık programda 30 derecede yıkadım. Şükür hepsi sağlam çıktıSelam herkese bugün yikama işine gireyim dedim.kiyafetleri ayırıyorum şimdi.arada tam beyaz ama desenliler var.bir de kirik beyaz desenliler.ayrı mi yıkasam yoksa beraber atsam mı? Bir de yikayanlardan mother care ürünleri de renk verdi mi?once bi soğuk sudan mı geçirsem sizce?
Ya bende etkilenmesini istemiyorum ama içlerinde neler yaşıyorlarsa anne bebek doğduktan sonra yine benimle güreş yapıp kucağına alıp yerlerde yuvarlanacakmıyız diye sordu içime dokundu ben o günlerimizi özledim dedi halbuki etkilenmesin diye olan olmayan tüm enerjimi ona vermeye çalışıyorum
Bu da doğru yenidoğan 0-6 aylık. Ben bundan da aldım diğer filliden de. Zaten (eğer kullanmak isterse) o kadar emecek , yere düşürecek, eline alacak, oynayacak vs. bir süre sonra atıp, yenilemek lazım. Görümcelerim bebeklerinde sayısız emzik kullandılar.o yüzden 4tane aldım ilk etapta.Eki Görüntüle 1996938 Eki Görüntüle 1996940
bir haftadır kullanıyorum zaten o kadar ağladım ki adam dayanamadı herhalde ama havuç çok severim deneyeyim onu çok sağol canımCanım çiğ havuç ve fındık fıstık ceviz gibi yemişleri önerdi benim doktorum. Aklında bulunsun, İlk etapta bunlarla bastırmayı dene. İlaç da verdi ama bunlara rağmen ısrarla geçmezse ancak o zaman günde 1tane al demişti. içinde aliminyum var dedi, çok önermiyor benim doktor.
Eki Görüntüle 1996938 Eki Görüntüle 1996940
Kız sen bu isimlerin enerjilerini iyi biliyon ben pek anlamam ama Ömer in enerjisi nasıl Mehmet ler kuduruk oluyormuş onu yaşayarak öğrendim :)
Emzikten cok tirnagin dikkatimi cekti ayni benim tirnagim sanki ben resim paylasmisim gibi oldumBunlar daha kullanisli tutar insallah bebisinde
Canım bende bundan aldım kauçuk olanlar çok pislik topluyor Bana hiç hijyenik gelmiyor oğlumda da bunu kullanmıştım çok memnun kaldım tercih meselesi yanlışlık yok
Bu da doğru yenidoğan 0-6 aylık. Ben bundan da aldım diğer filliden de. Zaten (eğer kullanmak isterse) o kadar emecek , yere düşürecek, eline alacak, oynayacak vs. bir süre sonra atıp, yenilemek lazım. Görümcelerim bebeklerinde sayısız emzik kullandılar.o yüzden 4tane aldım ilk etapta.
Ben oğlumda sadece bunu almıştım ve 20ay boyunca çok severek kullandı, avent emzik konusunda çok iyi gerçekten, şimdi kardeşe hem öteki ayıcıklıdan aldım hem de bundan alıcam, bakalım hangisini severse
Ben heryerimi aldırıyorum , oğlumda doğuma giderken aldirmistim Göbek değil ama bel bölgemi aldirmistim, yine aldircam.Güzel anneler vücut temizliği işini naptınız?
Ben normalde ağda kullanıyordum ama hamilelikte her yerim hassaslaşmaya başlayınca gidip epilatör aldım şimdi haftada bi kullanıyorum. Göbek bel bölgesini alıyor musunuz ya da alacak mısınız doğuma giderken? Aslında tüylerimin yapısı ince ve seyrek sarışın olduğum içinde çok belli olmuyor ama yine de temiz olsun diye almak gerekir mi?
ayy valla 8 aydir gidiyorum doktorada dogumda mi alayim hiiiç ugrasamam :))) Yani gobek bel bölgesiyle öbür türlü agdayi tek gecerim gec ciktigi icinde en az 1 ay gidiyor tabi almasi cok eziyetli ama bitti artik iki kere daha alirim cok cok sonrasi dogumGüzel anneler vücut temizliği işini naptınız?
Ben normalde ağda kullanıyordum ama hamilelikte her yerim hassaslaşmaya başlayınca gidip epilatör aldım şimdi haftada bi kullanıyorum. Göbek bel bölgesini alıyor musunuz ya da alacak mısınız doğuma giderken? Aslında tüylerimin yapısı ince ve seyrek sarışın olduğum içinde çok belli olmuyor ama yine de temiz olsun diye almak gerekir mi?
masallah canim iyi kilolarida ama sen yinede bol sut yogurt ic ye proteine agirlik ver seninkiler ikiz erken dogarlar filan simdiden tombis olsunlar ..Selam kızlar kontrolden çıktım hersey iyi doğum sezaryen bebislermin biri 1200.. diğeri 1240.. 29 hafta bugün son haftasına uyumlu sizce nasıl kilolari
İyiler değilmi tskmasallah canim iyi kilolarida ama sen yinede bol sut yogurt ic ye proteine agirlik ver seninkiler ikiz erken dogarlar filan simdiden tombis olsunlar ..
Iyiler iyi masallah hic kafana takma ama bol bol ye ihmal etme beslenmeyiİyiler değilmi tsk
Yüsra Ceren benceKızlaaaar, Yüsra Ceren mi yoksa Ceren Yüsra mı kulağa daha hoş geliyor. Çok ikilemde kaldım en sonunda isimden komple vazgecicem
Sağol canım tsk Melisa yok biseymi oldu acabaIyiler iyi masallah hic kafana takma ama bol bol ye ihmal etme beslenmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?