2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar kontrolden çıktım hersey iyi doğum sezaryen bebislermin biri 1200.. diğeri 1240.. 29 hafta bugün son haftasına uyumlu sizce nasıl kilolari
Maşallah bebişlerine ikizlere göre iyi bence benim kız 28+2 de 1403 gr idi.

Benim annem 35inde 3. Kardesimi dogurdu ben 10 yasindaydim o zaman. Hic hastalik nedir bilmeyen kadin astim oldu once, sonra hipertansiyon oldu sonra şekeri çikti zaten psikolojik destek aliyordu derken en ufağimizi ben büyüttüm sayilir. Acikcasi ayni durumda olmak istemem Allab bilir yine ama 30 a kadar cocuk isini bitirip sonrada iş hayatina geri dönerim diye dusunuyorum cocuklarda buyumus olurlar hem diye. Bakalim artik nasip kismet neyse o

1500gr a bisi kalmamış 300 400 gr daha alsınlar geri kalanı kâr. Ikiz olmasına rağmen maşallah ları var tek olup prematüre doğanlar var bu kilolarda.
Teşekkür canım şükürler olsun bence şimden sonra kilo alacaklar

Ben e bebek ve hm den aldim beraber attim hep renk vermedi hic. Mothercare bilmiyorum canim

Ben hepsini bir yikadim kirik krem beyaz birde pembeli beyazlar olarak mothercareden aldigimida attim on yikama filan yapmadim boya vermedi..
ama kirmizi kiyafet varsa aman diyim onu tek elinde once bi yika sonra at makinaya..
Kırmızılı olan var evet onu da renklilerle birlikte yikayayim dedim ama once bi sudan gecireyim ne olur ne olmaz :)
Ohh ne güzel.darısı benim başıma:) Korktum valla çıktıklarında renkleri karışık görürsem oturur ağlarım

Ben e bebek ve hm den aldim beraber attim hep renk vermedi hic. Mothercare bilmiyorum canim
Sağol canim e bebek de var onlari atarım o zaman :)

Ömer aşk olur aşk
Oğlumun adı, şimdi kardeşin huyu ona benzesin diye dua ediyoruz babasıyla MaşAllah diyim
Ayy inşallah canım onların yaramazlıkları bile çok tatlı oluyor Rabbim kazasız belasız hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin hayatta herşeye karşı çok cesaretliyimdir ama evlatlarımızı iyi yetiştirememek iyi anne olamamak en büyük korkum

Kızlar kac kilo ile hamile kaldiniz ve su an kac kilosunuz ben 63 ile kaldim su an 76 yi gördüm cok canim sıkıldı surekli bi artış var.. 20 haftalikken 3 kilo almistim daha simdi cok hizli aliyorum

Ayy memleketimi cok ozledim. Benim icin Denizlimin havasindan bolca cek cigerlerine:))

Denizlilimisin canm yakinmisiz senle oraya en son bi kaç sene önce babam icin şifalı sularına gitmistik biraz hava değişimi iyi gelmisti bu seferde eşim ve bebisimle gidesim var aslında pamukkalesine:))

Bura bugün 25 derece bana 35 gibi geliyor. Son aylar böyle geçecek heralde Bu akşam herşeyi ütüleyip en azından bebeğin hastane çantasını hazırlamak istiyorum. Diğer eşyalarını da ütüleyip dolabına yerleştirsem ne ala. Dolapta, çekmecede doğana kadar toz olmaz heralde . Daha bir de kendime hazırlık yapmam lazım.

Selam kızlar kontrolden çıktım hersey iyi doğum sezaryen bebislermin biri 1200.. diğeri 1240.. 29 hafta bugün son haftasına uyumlu sizce nasıl kilolari
Maşallah bebişlerine canım hadi gözün aydın inşallah vaktini beklerler de tontiş tontiş olurlar

Kızlar kac kilo ile hamile kaldiniz ve su an kac kilosunuz ben 63 ile kaldim su an 76 yi gördüm cok canim sıkıldı surekli bi artış var.. 20 haftalikken 3 kilo almistim daha simdi cok hizli aliyorum

Aslında 59 kiloydum ama adet öncesi ödemden şişlikten dolayı bi 3 kilo üstüne aldığım için o üç kilo kaldi öyle. 62yle de hamile olduğumu öğrendiğim icin 62den hesapliyorum şuanda 11-12 kilo almışım 73-74 kiloyum

48 le başladım ilk ay bulantılardan 2 kilo verdim 46-> sabah aç karnına 63 üm şuan. Akşam 65 e yakın ama artık bazı lüzumsuz yiyeceklere kısıtlama getirdim. Çünkü maşallah son aylar 4 er 4 er almışım kiloları

Kız sen de,hemen de enerjini düşürüyorsun.Bir taneden bir şey olmaz diyorlar ya.Benim bir tanıdık her gün bir kadeh şarap içmiş,beni de bir kere kola içmişim için eleştiriyordu.Bir de şarap içmem için beni ikna etmeye çalışıyor.Ne deliler var ya :)O her gün içenin bile çocuğu sağlıklı.Bu arada İzmir sevilmez mi ya,insanlar medeni,eğlenceli.Sen depresifleştin yine,bi silkelen,oh ne güzel İzmir de yaşıyorsun.Çok istiyorsan şehirleri değiştirelim bir İst trafiğine gir de gör :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…