2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kizlar ben bu kiloya cok fena takildim ya.. aklimdan cikmiyor hic kilo aliyor mu acaba, gerilik devam eder mi diye kafama takildi iki hafta nasil gececek bilmiyorum

Kafa ve bacak ilerde ama karin cevresi 10 gun geri zayif dedi bugunku doktor yine ben kilosuna takilmiyorum ben de minyonum zaten ama bu su olayi korkutuyor beni

Kafa ve bacak ilerde ama karin cevresi 10 gun geri zayif dedi bugunku doktor yine ben kilosuna takilmiyorum ben de minyonum zaten ama bu su olayi korkutuyor beni
Canim gecmis olsun senin suyun mu azalmis dedi dr ?
Benim arkadasinda oyleydi suyu cogaltti ve havuc yedi 1 hafta icinde normale dondu

Kız anneleri bandana aldınız mı kuzularınıza

Bize son 2kontrolde saçlı olucak dedi bandana alayım diyorum, aldığınız önerdiğiniz bir sayfa var mıdır?

Bu tulumdan bakan vardı yanlış hatırlamıyorsam,
Havuzlu handan 25₺ ye aldım bugün, instagramda totosuna tül takılmış halini beğenmiştim çok pahalıydı, tül de aldım kendim süslücem

Eklentiler

• IMG_0474.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 79
Amine Busra bu arada cnm ilk soledgn kilo fazla haftasına gore yanlış duymuş olmyasın ilkindekni
Bir hafta sonrası 80 gram artma dıosun belki daha çok artmstr sen ole duydun olablr mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…