abuu kedicikleride unutmamissin ❤Hanimlar son hediyeligimide hallettim :))
Cikisa koyucam bunuda pisicikler icin :))
Cok tatli ♡♡ Pembis pembis hayat bize 8 aydir
Aynen öyle oldu ya hep pembiş şeyler dkkatmzi çekiyorabuu kedicikleride unutmamissin ❤
Cok tatli ♡♡ Pembis pembis hayat bize 8 aydir
Bebiş kaç kiloki canmYa kizlar ben bu kiloya cok fena takildim ya.. aklimdan cikmiyor hic kilo aliyor mu acaba, gerilik devam eder mi diye kafama takildi iki hafta nasil gececek bilmiyorum
Kafa ve bacak ilerde ama karin cevresi 10 gun geri zayif dedi bugunku doktor yine ben kilosuna takilmiyorum ben de minyonum zaten ama bu su olayi korkutuyor beninew mother ben suyum siziyor mu diye doktoruma gittigimde dediki suyunda azalma yok ustelik burda beklerken su da içmemişsindir birkaç saattir dedi gercektende oyleydi. Bence su icmeyle alakasi vardir. Su icmeyi arttir, armut ve havuc suyuda ic yine takviye. Bide anlamadigim senin bebegin kilosu benimkinden fazlaydi nasil geri diyorlar bana oyle birsey demedi doktorum.. kac gun geriymis seninki
Canim gecmis olsun senin suyun mu azalmis dedi dr ?Kafa ve bacak ilerde ama karin cevresi 10 gun geri zayif dedi bugunku doktor yine ben kilosuna takilmiyorum ben de minyonum zaten ama bu su olayi korkutuyor beni
Ay insallah canim ben de en az 3 litre icmeye basladim bakalim p.tesi cagirdi doktor bu sefer ne dicekCanim gecmis olsun senin suyun mu azalmis dedi dr ?
Benim arkadasinda oyleydi suyu cogaltti ve havuc yedi 1 hafta icinde normale dondu
Teşekkür ederim canım hatırlamıyorum ama 3 kese bir en küçük boy hurç 22 tlNe kadara aldın canım. Güzel günlerde kullan inşallah
Ooo maşallah kız tostoparlak olmuşya o :) ikinizin dediğinide geçti mi :) az birazcıkta olsjn göstermiş bunada şükür annesi
Bnm bi lahusa terlik takımında var bandana bnde doğduktan sonra alıcm sac durımna gore:))Kız anneleri bandana aldınız mı kuzularınıza
Bize son 2kontrolde saçlı olucak dedi bandana alayım diyorum, aldığınız önerdiğiniz bir sayfa var mıdır?
31+6 da 1780 cikti. 30+6 da 1706 idi bir haftada 80 gr almisBebiş kaç kiloki canm
Kız anneleri bandana aldınız mı kuzularınıza
Bize son 2kontrolde saçlı olucak dedi bandana alayım diyorum, aldığınız önerdiğiniz bir sayfa var mıdır?
benim 30+5 de 1699 gr çıktı ve doktorum gelişimi çok iyi dedi31+6 da 1780 cikti. 30+6 da 1706 idi bir haftada 80 gr almis
Çok şıkmış,güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1997741 Benim KV bebişe ve bana kurdelelerden taç ve terlik yapmış kızlar, nasıl sizce?
Anladm cnm artık haftada en az 200 gram alr m.etme alır daha bseyck olmz31+6 da 1780 cikti. 30+6 da 1706 idi bir haftada 80 gr almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?