Çok şıkmış,güle güle kullanın canım
30+1 de bizim kız 1410 g dı. Doktorumuz normal dedi. Senin bebiş bize göre çok iyi maşallah.31+6 da 1780 cikti. 30+6 da 1706 idi bir haftada 80 gr almis
Amine Busra bu arada cnm ilk soledgn kilo fazla haftasına gore yanlış duymuş olmyasın ilkindekni
Bir hafta sonrası 80 gram artma dıosun belki daha çok artmstr sen ole duydun olablr mi
İnsallah bundan sonra alirlar hizlica30+1 de bizim kız 1410 g dı. Doktorumuz normal dedi. Senin bebiş bize göre çok iyi maşallah.
30+6 da 1700 ve boyu 41 cm idi boyu ve kilosu oranli gelismi iyi demisti. Ama bir haftada 80 gr az geldi banabenim 30+5 de 1699 gr çıktı ve doktorum gelişimi çok iyi dedi
Cnm i zaten kilosunda bi problem yok ilk bi fazladan gtmiş snra uyumu sağlamış gbi sağlıklı olsun da kiloya taklma gayet iyi haftasına gore30+6 da elimde usg kagidi var olcume gore 1706 idi. Bilemiyorum bakalim iki hafta sonra toparlamis olur inşallah
İnşallah oyledir ya bu haftaki gidiste kagit alamadim elime ne kadar gerilik vardi ekranda da net goremedimCnm i zaten kilosunda bi problem yok ilk bi fazladan gtmiş snra uyumu sağlamış gbi sağlıklı olsun da kiloya taklma gayet iyi haftasına gore
İki kıloyla donersn inş cnm bu sefer 1900 falan olmuşturİnşallah oyledir ya bu haftaki gidiste kagit alamadim elime ne kadar gerilik vardi ekranda da net goremedim
Doktorun bşe demedimi cnm sen nie takldn bukdr ters bse olsa solrdi direk zatenİnşallah oyledir ya bu haftaki gidiste kagit alamadim elime ne kadar gerilik vardi ekranda da net goremedim
İnsallah bundan sonra alirlar hizlica
30+6 da 1700 ve boyu 41 cm idi boyu ve kilosu oranli gelismi iyi demisti. Ama bir haftada 80 gr az geldi bana
Hareketli çocuk iyi olurmuş canım benim dr öyle söylemişti.. bazen bende korkuyorum o kadar cok hareketli oluyor ki, delik bi yer bulsa ordan fırlayıvercekmiş gibi geliyor :)) sabaha kadar uyuyamiyorum arada bir yorgunluktan bayiliyorum galiba.. salonda yastiklardan kuleler yapiyorum kendime ama bir türlü rahat edebilecegim pozisyonu bulamadim..denemeye devam..Arkadaslar bebegımın harektlerını 2 gundur cok fazla hıssedıyorum sankı hıc uyumuo hıc durmuyo sureklı dönuyo acaba yerı daraldıgı için mi bukadar cok hıssedıyorumdur canımı da cok yakıyo sankı bısey olmus gıbı anlamadım bır de dunden berı yuruyemıyorum ısten ızın aldım geldım bugun eve asagıya baskı yapıyor karnım sankı cıkcakmıs gıbı dogurcakmısım gıbı gelıyo allah korusun
Gecmis olsun canim bebekler buyuyor galiba benimde cok yirtilircasina aciyor baskida var ustelik bende yuruyemiyorum adim atamiyorum niye oldu anlamadimArkadaslar bebegımın harektlerını 2 gundur cok fazla hıssedıyorum sankı hıc uyumuo hıc durmuyo sureklı dönuyo acaba yerı daraldıgı için mi bukadar cok hıssedıyorumdur canımı da cok yakıyo sankı bısey olmus gıbı anlamadım bır de dunden berı yuruyemıyorum ısten ızın aldım geldım bugun eve asagıya baskı yapıyor karnım sankı cıkcakmıs gıbı dogurcakmısım gıbı gelıyo allah korusun
Gecmis olsun insallah birsey cikmazBir hastane gecesinden merhaba kızlar 16:30 gibi bi sancı basladı karnım sertlesmeye gazdır diye düşündüm son hazırlık temizlik derken ben bişey ellemedim aslında gezindim etrafta hiç azalmadan sancı ağrılı devam etti hep gazdır geçer dedim ama yok gaz cıkıyor ağrı geçmiyor acile geldik 1 cm acıklık dedi ama o önceki normal doğum kaynaklıymıs nstde sancı cıkmadı sürekli mide bulantısı istifra sancı biyandan serum taktılar ciğer geliştirici iğne yaptılar her ihtimale karsı tahlil sonuclarını bekliyoruz Allahtan bu arada kızım kıpır kıpırda o rahatlatıyor içimi inşallah ters giden bişey olmaz
Gecmis olsun canim insallah duzelir cikarsin 3 hafta daha sabreder kuzucukBir hastane gecesinden merhaba kızlar 16:30 gibi bi sancı basladı karnım sertlesmeye gazdır diye düşündüm son hazırlık temizlik derken ben bişey ellemedim aslında gezindim etrafta hiç azalmadan sancı ağrılı devam etti hep gazdır geçer dedim ama yok gaz cıkıyor ağrı geçmiyor acile geldik 1 cm acıklık dedi ama o önceki normal doğum kaynaklıymıs nstde sancı cıkmadı sürekli mide bulantısı istifra sancı biyandan serum taktılar ciğer geliştirici iğne yaptılar her ihtimale karsı tahlil sonuclarını bekliyoruz Allahtan bu arada kızım kıpır kıpırda o rahatlatıyor içimi inşallah ters giden bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?