2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bebegımın harektlerını 2 gundur cok fazla hıssedıyorum sankı hıc uyumuo hıc durmuyo sureklı dönuyo acaba yerı daraldıgı için mi bukadar cok hıssedıyorumdur canımı da cok yakıyo sankı bısey olmus gıbı anlamadım bır de dunden berı yuruyemıyorum ısten ızın aldım geldım bugun eve asagıya baskı yapıyor karnım sankı cıkcakmıs gıbı dogurcakmısım gıbı gelıyo allah korusun

30+6 da elimde usg kagidi var olcume gore 1706 idi. Bilemiyorum bakalim iki hafta sonra toparlamis olur inşallah
Cnm i zaten kilosunda bi problem yok ilk bi fazladan gtmiş snra uyumu sağlamış gbi sağlıklı olsun da kiloya taklma gayet iyi haftasına gore

İnsallah bundan sonra alirlar hizlica

30+6 da 1700 ve boyu 41 cm idi boyu ve kilosu oranli gelismi iyi demisti. Ama bir haftada 80 gr az geldi bana

Canım anne karnında da doğduktan sonra da bebekler biz gibi hafta hafta kilo almıyorlar, kilo alma dönemleri oluyor O zamanlarda daha hızlı artış gösteriyor, belki senin gittiğin hafta kilo alımının değil de atıyorum organ gelişiminin arttığı haftadır, dr gerilik olsa muhakkak belirtirdi, bence sen içini ferah tut, bol proteinli beslenmeye devam et, kan dolaşımı düzenlendiği için sabah akşam kısa yürüyüşlerde bebeğe kilo alımında etkiliymiş bana 15er dk temiz havada önerdi dr um

Hareketli çocuk iyi olurmuş canım benim dr öyle söylemişti.. bazen bende korkuyorum o kadar cok hareketli oluyor ki, delik bi yer bulsa ordan fırlayıvercekmiş gibi geliyor :)) sabaha kadar uyuyamiyorum arada bir yorgunluktan bayiliyorum galiba.. salonda yastiklardan kuleler yapiyorum kendime ama bir türlü rahat edebilecegim pozisyonu bulamadim..denemeye devam.. (

Gecmis olsun canim bebekler buyuyor galiba benimde cok yirtilircasina aciyor baskida var ustelik bende yuruyemiyorum adim atamiyorum niye oldu anlamadim

Benim kv bebek odasinin perdesini yaptiriyor. Esimle istedigimiz gb olmayacak. Esim heveslenmis yaptirsin biz seneye degistirir istedigimizi aliriz dedi. Aman yapilmisken 3-5 sene kullanalim dedim. Ins kendi evimiz olursa o zaman aliriz yenisini. Napican bazi seyleri idare edecen.

Bir hastane gecesinden merhaba kızlar 16:30 gibi bi sancı basladı karnım sertlesmeye gazdır diye düşündüm son hazırlık temizlik derken ben bişey ellemedim aslında gezindim etrafta hiç azalmadan sancı ağrılı devam etti hep gazdır geçer dedim ama yok gaz cıkıyor ağrı geçmiyor acile geldik 1 cm acıklık dedi ama o önceki normal doğum kaynaklıymıs nstde sancı cıkmadı sürekli mide bulantısı istifra sancı biyandan serum taktılar ciğer geliştirici iğne yaptılar her ihtimale karsı tahlil sonuclarını bekliyoruz Allahtan bu arada kızım kıpır kıpırda o rahatlatıyor içimi inşallah ters giden bişey olmaz

Gecmis olsun insallah birsey cikmaz

Gecmis olsun canim insallah duzelir cikarsin 3 hafta daha sabreder kuzucuk

Sağolun kızlar inşallah sancılar doğum sancısı değilmiş ama safrakesesi yada böbreklerden şüpheleniyorlar bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…