2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kızlar inşallah sancılar doğum sancısı değilmiş ama safrakesesi yada böbreklerden şüpheleniyorlar bekliyoruz

Geçmiş olsun canm inşallah atlatirsin dikkat et kendine

Kızlar hastaneye yattım gece sancılarım var bebek asagî inmis erken dogum riskim var dua edin erkenden gelmesin

Aman Allahimm noluyo kızlar erkenden gelmeye başladı bebisler, Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah vaktini bekler bebiş sen stres yapma dua et canm

Sagol canım ya inşallah atlatırız nazaramı geldik nedir umarım öylr bi yoklayıp teğet geçerler herkes vaktinde doğum yapAr

Kızlar hastaneye yattım gece sancılarım var bebek asagî inmis erken dogum riskim var dua edin erkenden gelmesin

Sagol canım ya inşallah atlatırız nazaramı geldik nedir umarım öylr bi yoklayıp teğet geçerler herkes vaktinde doğum yapAr

Kızlar cok gecmıs olsun nazar mı degdi gerçekten Rabbim yardımcınız olsun panik yapmayın dualarımız sizinle

Günaydın annelerGeçmiş olsun dilekleriniz teşekkür ederim etiketle isini yapamıyorum pek hala hastaneyim doktor bırakmıyor.ılk gün kü kanamadan sonra bi daha olmadi ama tansiyonum arada cikmaya devam ediyor idrarda protein kaçağı var dedi.Birde muayene oldum 1,cm açılma var denildi off ne aciydi o kati yemek yasak surekli çorba içiyorum galiba heran sezeryana alinma ihtimalimine karsi

Geçmiş olsun canım, inşallah geçer önemli değildir.

Geçmiş olsun canım ya noluyo böyle, inşallah zamanını bekler kuzun. .Bizi habersiz bırakma. .

Günaydın canım . Geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah.

Günaydı kızlar. Inşallah hastanede olan arkadaşlarımız bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar..Temmuz bebekleri aceleci çıktı.Sabah uyandım bi baktım 3 arkadaş hastaneye yatmış. .Galiba bir an önce hazırlıkları tamamlamak lazım. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. .Allah yardımcınız olsun kızlar. Bizi habersiz birakmayin..

Hastanede olan arkadaslar gecmis olsun,bebekler dunyaya gelmek istiyor,az daha sabir.Insallah annelerinin karninda bir sure daha durup saglikla dunyaya gelirler.

Sagolun kızlar nst de duzenli sancılarım cıktı elle muayne etti 2doktorda cok canımî yaktılar acılma yokmus ama yumusama varmıs erken dogum olabilir dediler ayrıca hastanede dogum patlaması vardı uzak bir hastaneye sevk edildim heryer dolu yarına kadar cıkmazsam burdan arayıp.kendi doktoruma kızıcam bana yer bulsunlar acilde baska bir doktor vardı oyolladı burdaki doktorda coraspin kullandıgîmı duyunca bilseydim kabul etmezdim seni 1hafta icinde dogum olursa mudahale edemeyiz sana dedi agrin oldugu icin mecbur yatisini yapıcam dedi

Arkadaslar bugun 2. Bi doktora daha gittim suyun %80dedi karin cevresi de gerideymis.3 litre su ic dedi ama bi cok yazi okudum su icmekle amniyon sivisinin alakasi olmadigini söylüyorlar.havuc ve armut duydum.baska bisey bilen var mi?
Canım benim ilk doğumumda suyum azdı doktorum bol su iç dedi ben işi biraz abarttım günlük 4-5 l su içtim 1 hafta içinde normale döndü bence şu içmeyle çok alakası var sen diğerlerini yap ama suyuda ihmal etme

Arkadaşım o açılmayla 41 i gördü canım, ilki normal olunca oluyormus sen hiç stres yapma iyi olacak inŞAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…