çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatırsınSağolun kızlar inşallah sancılar doğum sancısı değilmiş ama safrakesesi yada böbreklerden şüpheleniyorlar bekliyoruz
Benimde sag bobregimde buyume var hafif agri yapiyor ara ara. Allah yardimcin olsun insallah kotu bisey cikmazSağolun kızlar inşallah sancılar doğum sancısı değilmiş ama safrakesesi yada böbreklerden şüpheleniyorlar bekliyoruz
Sağolun kızlar inşallah sancılar doğum sancısı değilmiş ama safrakesesi yada böbreklerden şüpheleniyorlar bekliyoruz
Kızlar hastaneye yattım gece sancılarım var bebek asagî inmis erken dogum riskim var dua edin erkenden gelmesin
Sağol canım inşallah genel cerrahı bekliyoruz şimdide apansit şüphesi dediler herşeyin hayırlısıBenimde sag bobregimde buyume var hafif agri yapiyor ara ara. Allah yardimcin olsun insallah kotu bisey cikmaz
Sagol canım ya inşallah atlatırız nazaramı geldik nedir umarım öylr bi yoklayıp teğet geçerler herkes vaktinde doğum yapArGeçmiş olsun canm inşallah atlatirsin dikkat et kendine
Aman Allahimm noluyo kızlar erkenden gelmeye başladı bebisler, Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah vaktini bekler bebiş sen stres yapma dua et canm
Kızlar hastaneye yattım gece sancılarım var bebek asagî inmis erken dogum riskim var dua edin erkenden gelmesin
Sagol canım ya inşallah atlatırız nazaramı geldik nedir umarım öylr bi yoklayıp teğet geçerler herkes vaktinde doğum yapAr
Güzel bence canım. Senin içine sindiyse begenmeyenleri boşver.zeynep erva kötü mü sizce beğenen olduğu kadar beğenmeyen var ve etkilendim yani.
Geçmiş olsun canım, inşallah geçer önemli değildir.Bir hastane gecesinden merhaba kızlar 16:30 gibi bi sancı basladı karnım sertlesmeye gazdır diye düşündüm son hazırlık temizlik derken ben bişey ellemedim aslında gezindim etrafta hiç azalmadan sancı ağrılı devam etti hep gazdır geçer dedim ama yok gaz cıkıyor ağrı geçmiyor acile geldik 1 cm acıklık dedi ama o önceki normal doğum kaynaklıymıs nstde sancı cıkmadı sürekli mide bulantısı istifra sancı biyandan serum taktılar ciğer geliştirici iğne yaptılar her ihtimale karsı tahlil sonuclarını bekliyoruz Allahtan bu arada kızım kıpır kıpırda o rahatlatıyor içimi inşallah ters giden bişey olmaz
Geçmiş olsun canım ya noluyo böyle, inşallah zamanını bekler kuzun. .Bizi habersiz bırakma. .Kızlar hastaneye yattım gece sancılarım var bebek asagî inmis erken dogum riskim var dua edin erkenden gelmesin
Günaydın canım . Geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah.Günaydın annelerGeçmiş olsun dilekleriniz teşekkür ederim etiketle isini yapamıyorum pek hala hastaneyim doktor bırakmıyor.ılk gün kü kanamadan sonra bi daha olmadi ama tansiyonum arada cikmaya devam ediyor idrarda protein kaçağı var dedi.Birde muayene oldum 1,cm açılma var denildi off ne aciydi o kati yemek yasak surekli çorba içiyorum galiba heran sezeryana alinma ihtimalimine karsi
Canım benim ilk doğumumda suyum azdı doktorum bol su iç dedi ben işi biraz abarttım günlük 4-5 l su içtim 1 hafta içinde normale döndü bence şu içmeyle çok alakası var sen diğerlerini yap ama suyuda ihmal etmeArkadaslar bugun 2. Bi doktora daha gittim suyun %80dedi karin cevresi de gerideymis.3 litre su ic dedi ama bi cok yazi okudum su icmekle amniyon sivisinin alakasi olmadigini söylüyorlar.havuc ve armut duydum.baska bisey bilen var mi?
zeynep erva kötü mü sizce beğenen olduğu kadar beğenmeyen var ve etkilendim yani.
Bir hastane gecesinden merhaba kızlar 16:30 gibi bi sancı basladı karnım sertlesmeye gazdır diye düşündüm son hazırlık temizlik derken ben bişey ellemedim aslında gezindim etrafta hiç azalmadan sancı ağrılı devam etti hep gazdır geçer dedim ama yok gaz cıkıyor ağrı geçmiyor acile geldik 1 cm acıklık dedi ama o önceki normal doğum kaynaklıymıs nstde sancı cıkmadı sürekli mide bulantısı istifra sancı biyandan serum taktılar ciğer geliştirici iğne yaptılar her ihtimale karsı tahlil sonuclarını bekliyoruz Allahtan bu arada kızım kıpır kıpırda o rahatlatıyor içimi inşallah ters giden bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?