- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Sagolun kızlar nst de duzenli sancılarım cıktı elle muayne etti 2doktorda cok canımî yaktılar acılma yokmus ama yumusama varmıs erken dogum olabilir dediler ayrıca hastanede dogum patlaması vardı uzak bir hastaneye sevk edildim heryer dolu yarına kadar cıkmazsam burdan arayıp.kendi doktoruma kızıcam bana yer bulsunlar acilde baska bir doktor vardı oyolladı burdaki doktorda coraspin kullandıgîmı duyunca bilseydim kabul etmezdim seni 1hafta icinde dogum olursa mudahale edemeyiz sana dedi agrin oldugu icin mecbur yatisini yapıcam dedi
Kızlar hastaneye yattım gece sancılarım var bebek asagî inmis erken dogum riskim var dua edin erkenden gelmesin
Günaydın annelerGeçmiş olsun dilekleriniz teşekkür ederim etiketle isini yapamıyorum pek hala hastaneyim doktor bırakmıyor.ılk gün kü kanamadan sonra bi daha olmadi ama tansiyonum arada cikmaya devam ediyor idrarda protein kaçağı var dedi.Birde muayene oldum 1,cm açılma var denildi off ne aciydi o kati yemek yasak surekli çorba içiyorum galiba heran sezeryana alinma ihtimalimine karsi
Nisa hastanesi canım yenibosna hic guzel bir hastane degil fiyatlari medipolle aynîGeçmiş olsun canım, medipol e gidiyordun dimi nereye sevkettiler bekler kuzucuk azıcık daha inşAllah, oradaki dr da ne patavatsızmış, sen kendi dr unla iletişime geç en güzeli
Ayy canim Allah yardimcin olsun.insallah durdururlar nazarmi degdi topigimize herkes hastaneye gidiyor..Kızlar hastaneye yattım gece sancılarım var bebek asagî inmis erken dogum riskim var dua edin erkenden gelmesin
Geçmiş olsun canım, inşallah bekler miniğin gelme zamanını.Bir hastane gecesinden merhaba kızlar 16:30 gibi bi sancı basladı karnım sertlesmeye gazdır diye düşündüm son hazırlık temizlik derken ben bişey ellemedim aslında gezindim etrafta hiç azalmadan sancı ağrılı devam etti hep gazdır geçer dedim ama yok gaz cıkıyor ağrı geçmiyor acile geldik 1 cm acıklık dedi ama o önceki normal doğum kaynaklıymıs nstde sancı cıkmadı sürekli mide bulantısı istifra sancı biyandan serum taktılar ciğer geliştirici iğne yaptılar her ihtimale karsı tahlil sonuclarını bekliyoruz Allahtan bu arada kızım kıpır kıpırda o rahatlatıyor içimi inşallah ters giden bişey olmaz
Canim insallah sagliklica cikarsin.Günaydın annelerGeçmiş olsun dilekleriniz teşekkür ederim etiketle isini yapamıyorum pek hala hastaneyim doktor bırakmıyor.ılk gün kü kanamadan sonra bi daha olmadi ama tansiyonum arada cikmaya devam ediyor idrarda protein kaçağı var dedi.Birde muayene oldum 1,cm açılma var denildi off ne aciydi o kati yemek yasak surekli çorba içiyorum galiba heran sezeryana alinma ihtimalimine karsi
Canım geçmiş olsun, dualarımız senle. İnşallah biraz daha bekler annesi.Kızlar hastaneye yattım gece sancılarım var bebek asagî inmis erken dogum riskim var dua edin erkenden gelmesin
Aman bebişler azcık daha bekleyin en az 36 haftada gelin aceleci tosunlar :)
Kızlar devlet hastanesine gittim girip cıkmamla bir oldu :) iyi herşey yolunda deyip gönderdi beni ilk defa gittim devlete gerçekten allah kimseyi düşürmesin oraya.. yada belkide bana kötüsü denk geldi mutlaka iyi yerler ve doktorlar vardır.. artık eve dönünce giderim doktoruma
Nisa hastanesi canım yenibosna hic guzel bir hastane degil fiyatlari medipolle aynî
Biz yavaş yavaş yerleşmeye başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?