2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım, medipol e gidiyordun dimi nereye sevkettiler bekler kuzucuk azıcık daha inşAllah, oradaki dr da ne patavatsızmış, sen kendi dr unla iletişime geç en güzeli

Kızlar hastaneye yattım gece sancılarım var bebek asagî inmis erken dogum riskim var dua edin erkenden gelmesin

C cylngrgn

Kızlar çok geçmiş olsun.. bebekler aceleci belli ki.. inşallah zamanında doğarlar yaramaz bıdıklar..

Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun Bebisler biraz daha bekler inşallah

Geçmiş olsun canım, medipol e gidiyordun dimi nereye sevkettiler bekler kuzucuk azıcık daha inşAllah, oradaki dr da ne patavatsızmış, sen kendi dr unla iletişime geç en güzeli
Nisa hastanesi canım yenibosna hic guzel bir hastane degil fiyatlari medipolle aynî

Çok geçmiş olsun kızlar. Bebisler ne aceleci çıktı. Hepsi zamaninda sagsalim kucagimiza gelsin insallah. Allaha emanet olun. Kendinize dikkat edin. Hazirliklar eksik oluversin. Onceligimiz bebeklerimizin sagligi ve kendi sagligimiz.

Kızlar hastaneye yattım gece sancılarım var bebek asagî inmis erken dogum riskim var dua edin erkenden gelmesin
Ayy canim Allah yardimcin olsun.insallah durdururlar nazarmi degdi topigimize herkes hastaneye gidiyor..
Insallah dinlenmeyle gecer

Geçmiş olsun canım, inşallah bekler miniğin gelme zamanını.

Canim insallah sagliklica cikarsin.

Aman bebişler azcık daha bekleyin en az 36 haftada gelin aceleci tosunlar :)
Kızlar devlet hastanesine gittim girip cıkmamla bir oldu :) iyi herşey yolunda deyip gönderdi beni ilk defa gittim devlete gerçekten allah kimseyi düşürmesin oraya.. yada belkide bana kötüsü denk geldi mutlaka iyi yerler ve doktorlar vardır.. artık eve dönünce giderim doktoruma

Gelirsede artık zaten ciğer geliştirici iğne yapınca sorun olmuyor galiba aşağı yukarı 2000 civarı oldu bebikler ben bile zaten nşa 2200 doğmuşum :)))

Adanadayım Marsa Doğum Evi var burada. Gripken gittim hiçbir faydası olmadı ne bi ilaç ne b serum öyle yolladı. Parol alabilirsin dedi o kadar.. ertesi gün kendi doktoruma gittim iyice muayene etti ve antibiyotik yazdı.. o gün bugündür gitmiyorum. Geçen kasılmam oldu dinlendm geçti yoksa yine gitmezdim özele giderdim yani o derece sinir bozucu.. ama denemeden bilmiyorsun. Oraya gidp memnun olan da çok kişi gördüm.

Nisa hastanesi canım yenibosna hic guzel bir hastane degil fiyatlari medipolle aynî

Biliyorum Nisa'yı canım hastane güzel değil ama orada bir Mürvet hanım var, asık yüzlüdür biraz ama işinin en iyilerindendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…