- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Geçmiş olsun canım malesef devlet hastanelerinde durum her yerde aynı. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde bi kaç kez gitmiştim gitmez olaydım bir de kadın doğum hastanesiydi. Aklında soru işareti kaldıysa kendi doktoruna bir daha git ama bence bir geriliği filan da yoktur. Sıkma canını herşeyde bir hayır vardır.
Devlet hastanesinde en sinir olduğum şey eşleri muayeneye almamaları.
Bir kere gittim ben hamileligimde onda da dedigin gibi oldu.goruntu falan vermedi.sadece burada eşleri almiyolar sanıyodum heryerde ayniymis demek ki
Gecmis olsun canim devlet hastanesimi bir adim geri duruyorum..Rabbim gercekten oraya gidenlerin yardimcisi olsun..
Bencede geri degildir onlari alet edavatlari zaten fiiii tarihinden kalmaa oluyor
çok canım sıkıldı... sanırım oğlum zayıf gelecek ve ufak...ellinde olmuyor... şimdi kızım da zayıf bebekken ben laflarla uğraştım... şimdi kızıma herkes birşeyler söylüyor... yavrum yiyorum yiyorum guclenemiyorum diyor.... zamanında.Arkadaşlar çoğumuzun imkanı var özele gidiyoruz. Icimize sinmeyince doktor/hastane degistiriyoruz. Peki imkanı olmayan ne yapsın? Devlette çalışan doktorların çoğu vatandaşa karşı "nasıl olsa bana muhtaç burda patron benim" havasında takıldıkları için sorgulayamıyorsun bisi diyemiyorsun karşısında mum gibi kalıyorsun o ne derse o oluyor. Ben buna çok karşıyım. Böyle doktorları hemşireleri ya da orda herhangi bi personelı vatandaşa karşı vurdumduymaz davranırken gördüğümde sinirlerim hopluyor. Soluğu Başhekimin yanında alıyorum. Bakıyorum hırsımı alamıyorum. Bimere şikayet dilekçesi yazıyorum. Bende devlet memuruyum. İşimi titizlikle yapmaya çalışıyorum. 80 milyon insanın hakki var üzerimde. Maaşım vatandaşın vergileri ile ödeniyor gece yattığımda huzurla uyumak için vicdanımın rahat olması gerekiyor. Ben bunu düşünüyorsam devletin memuru olan herkesin düşünmesi lazım. Karşısındaki bu devletin vatandaşı, herşeyden önce insan. Hiç kimsenin azarlamaya saygısızlık etmeye hakkı yok ogretmende olsa doktorda olsa benim için orda. Ben ona değil o bana saygı duymak zorunda. O yüzden lütfen bu konularda sessiz kalmayın aklınıza gelecek her yere şikayet edin.
Kız anneleri bandana aldınız mı kuzularınıza
Bize son 2kontrolde saçlı olucak dedi bandana alayım diyorum, aldığınız önerdiğiniz bir sayfa var mıdır?
Gulsumiklima benimde vücudumda bakteri varmış sürekli akinti oluyor . Senin nasıldı?Beyaz leblebi vazgeçilmezimiz oldu canım..bol bol yiyoruz.. aman tatlım sizde dikkat edin özellikle dışardan bişeyler yememeye çalışın.. biz kaptık bakteriyi vucuttan atıncaya kadar kaç kere hastanelik olduk.. şükür iyiyiz şimdi..hayırlısıyla bi de doğumu atlatsak değme keyfimize
Erirsiniz tabisi hele bi tam görün suratınıEvet evet azıcık gördük ama eridik bittik babasıyla
Bizim 25-26 tane varKız anneleri bandana aldınız mı kuzularınıza
Bize son 2kontrolde saçlı olucak dedi bandana alayım diyorum, aldığınız önerdiğiniz bir sayfa var mıdır?
Ya nasıl güzel o öyle. Ben sorduğumda 40 tl demişti çok üzülmüştümBu tulumdan bakan vardı yanlış hatırlamıyorsam,
Havuzlu handan 25₺ ye aldım bugün, instagramda totosuna tül takılmış halini beğenmiştim çok pahalıydı, tül de aldım kendim süslücem
Canım çok geçmiş olsun. Sonuçların çıktımı herşey yolundadır inşallah ve kızınla sağlıkla çıkarsında zamanında gelir minnakBir hastane gecesinden merhaba kızlar 16:30 gibi bi sancı basladı karnım sertlesmeye gazdır diye düşündüm son hazırlık temizlik derken ben bişey ellemedim aslında gezindim etrafta hiç azalmadan sancı ağrılı devam etti hep gazdır geçer dedim ama yok gaz cıkıyor ağrı geçmiyor acile geldik 1 cm acıklık dedi ama o önceki normal doğum kaynaklıymıs nstde sancı cıkmadı sürekli mide bulantısı istifra sancı biyandan serum taktılar ciğer geliştirici iğne yaptılar her ihtimale karsı tahlil sonuclarını bekliyoruz Allahtan bu arada kızım kıpır kıpırda o rahatlatıyor içimi inşallah ters giden bişey olmaz
Oy canım seninde mi çok geçmiş olsun. Dualarımız sizlerleKızlar hastaneye yattım gece sancılarım var bebek asagî inmis erken dogum riskim var dua edin erkenden gelmesin
Amanın dikkat dikkat kuzum. İnşallah düzelir herşey. Beklesin bebişler. Temmuz bebişleri ne aceleci çıktı yahuGünaydın annelerGeçmiş olsun dilekleriniz teşekkür ederim etiketle isini yapamıyorum pek hala hastaneyim doktor bırakmıyor.ılk gün kü kanamadan sonra bi daha olmadi ama tansiyonum arada cikmaya devam ediyor idrarda protein kaçağı var dedi.Birde muayene oldum 1,cm açılma var denildi off ne aciydi o kati yemek yasak surekli çorba içiyorum galiba heran sezeryana alinma ihtimalimine karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?