2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İste oyle olmuyor canim o zaten benim ona karsi ters bisey yapmami bekliyor insanlara karsi kullanmak icin. Allah yardimcim olsun zor olacak ama biliyorum basaricam

Selam canım. Ben bayadır kasılma yaşıyorum ama son zamanlar özellikle ayakta çok sık yaşıyorum. Bende tedirgin oluyorum ama 32 yi geçsem diyordum hep bundan sonrası geleceksede sağlıklı gelsin yeterki

Canım boşwer kimse bencillik yapmıyor herkesin kendi fikri. Kim nasıl yetiştirmek isterse öyle yapsın ama fikirlerin güzel bence. Kimisi aklıma uygun kimisi değil. Kim ne kadarını almak isterse öyle düşün

İste oyle olmuyor canim o zaten benim ona karsi ters bisey yapmami bekliyor insanlara karsi kullanmak icin. Allah yardimcim olsun zor olacak ama biliyorum basaricam

Hmm doğru demi senin açığını yakalamak ister. Valla insanlar çok sinsi .. allah yardımcımız olsun hepimizin . İnşallah gelince bir şey söylemez allah lohusa olduğun için ona fırsat vermez belki :)

Şubatta işe başlayınca grubu takip etmeye ara verdim ister istemez, şimdi 32 haftayı dolduruyorum ve bu hafta adet sancısı gibi kasılmalarım ve karnımda sertleşme oldu NST ye girdim Doğum sancısı çıkmadı çok şükür ama bebiş baş aşağı dönmüş ve tam rahim ağzına baskı yapıyormuş. Güya herşey iyi 5 hafta daha çalışırım diyordum ama ufaklık analık iznine çıkarttı bizi:) gruba girmeye vaktim oldu ve şaşkınım yine çok benzer yanlarımızın olduğu arkadaşlar var ve kader arkadaşlığı insana moral oluyor. Hastanede olan arkadaşlara şifa dilerim. Grubun 2 bebişi olmuş şaşkın ve mutluyumAllah hepimize en doğru zamanda sağlıkla versin evlatlarımızı Al_pi kızımızın ismi ÖYKÜ ALYA bu arada :)

Kızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Giremiyordum bi bakayim dogum yapan var mi acaba dedim. Cinar bebegi gordum :) Gozunuzaydin, nasılsınız? Temmuz ayının bebekleri ne erkenci çıktı öyle. Seninle paylaşacağımız çok şey olacak inş. haberdar et bizleri güzel haberlerinizle

Senin kuzudan ne haber canim ? Nasilsin bebis nasil ..

Gulsumiklima benimde vücudumda bakteri varmış sürekli akinti oluyor . Senin nasıldı?
Ben antibiyotikle kurtuldum..bende ishal, akıntı, kusma hepsi mevcuttu.. günlük 2 antibiyotikle 1 hafta kullandım.. şükür geçen testlerim temiz çıktı.. aman dikkat et dr bunlar erken dığuma sebep oluyor demişti..

H Hopilus . Hayirli ugurlu olsun canim Allah anali babali buyutsun:) yazdigindan beri takipteydim dogdu mu dogacak mi diye:)
Diger bir arkadas daha vardi hastaneye giden ona da cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…