- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Aaa ciddimi hayırlı olsun unutulmaz bir tarih seçmiş iyisiniz demi bi sıkıntı yokKızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Kızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Sende ikili oyna onun dediklerini kabul etme güzellikle laflarını sende söyle seni üzmeye hakkı yok lohusa kadin daha duygusal oluyor susma karşısında neden sen üzüleceksin sadece oda üzülsün..en sevmedigim şey böyle kişilerin etrafımızda olması
Selam canım. Ben bayadır kasılma yaşıyorum ama son zamanlar özellikle ayakta çok sık yaşıyorum. Bende tedirgin oluyorum ama 32 yi geçsem diyordum hep bundan sonrası geleceksede sağlıklı gelsin yeterkiMerhaba arkadaşlar birşey sorucam cevap yazabilirseniz çok memnun olurum. Karnında sık sık sertleşme yaşayan var mı? Mesela otururkan veya uzanırken bişeyim yok, ayağa kalkınca taş kesiliyor. Uzanınca hemen yumuşuyor tekrar. Sizlerin nasıl?
Canım boşwer kimse bencillik yapmıyor herkesin kendi fikri. Kim nasıl yetiştirmek isterse öyle yapsın ama fikirlerin güzel bence. Kimisi aklıma uygun kimisi değil. Kim ne kadarını almak isterse öyle düşünBenim Türkçe ifade gücün zayıflamış sanırım. Nerde bencil düşündüğünü anlayamadım ? Bebeği zaten en yakınlar hastaneye görmeye gelecektir. Anneler ve yakınlar ihtiyaç dahilinde ziyaret de edecektir sizi muhakkak. Eğitimlerde öğretilenleri paylaştım, kendi şahsi fikirlerimi değil ama vazgeçtim arkadaşlar.Adamlar iki hafta zorunlu olmadıkça bebekle yataktan çıkmayın diyor, bir süre herkes kucaklamasın, öpmesin, eve mikrop getirmesin diyor.iki hafta sonra uzun süreli tanışmalara çıkarın diyor. Bana mantıklı geldi, siz bilirsiniz artık.
Amanın 2.bebişimiz geldi. 2.annemizde oldu. Adıyla yaşadın Çınar inşallah. Gözün aydın canım herşey yolundadır inşallah. Uygun olduğunda detayları yaz meraktan çatlarızKızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Ayyy ikinci bebisimizde geldi desene .. Bahti açik olsun canimKızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
İste oyle olmuyor canim o zaten benim ona karsi ters bisey yapmami bekliyor insanlara karsi kullanmak icin. Allah yardimcim olsun zor olacak ama biliyorum basaricam
Giremiyordum bi bakayim dogum yapan var mi acaba dedim. Cinar bebegi gordum :) Gozunuzaydin, nasılsınız? Temmuz ayının bebekleri ne erkenci çıktı öyle. Seninle paylaşacağımız çok şey olacak inş. haberdar et bizleri güzel haberlerinizleKızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
ayyy canım benım dogdumu bebişin ınsallah saglıklıdır kuzu cok heyecanlandım şimdi allahım saglıklı buyusun bebişKızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Senin kuzudan ne haber canim ? Nasilsin bebis nasil ..Giremiyordum bi bakayim dogum yapan var mi acaba dedim. Cinar bebegi gordum :) Gozunuzaydin, nasılsınız? Temmuz ayının bebekleri ne erkenci çıktı öyle. Seninle paylaşacağımız çok şey olacak inş. haberdar et bizleri güzel haberlerinizle
Aaaa inanamıyorum bir bebek daha geldi topiğimize .Adıyla büyüsün inşallah Çınar bebek. Analı babalı, uzun ömürlü, bahtı açık, ömrü güzel olsun canım. Gözünüz aydın.Kızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Ben antibiyotikle kurtuldum..bende ishal, akıntı, kusma hepsi mevcuttu.. günlük 2 antibiyotikle 1 hafta kullandım.. şükür geçen testlerim temiz çıktı.. aman dikkat et dr bunlar erken dığuma sebep oluyor demişti..Gulsumiklima benimde vücudumda bakteri varmış sürekli akinti oluyor . Senin nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?