2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Seni anlıyorum canım, işte mesela bahsettiğin görümce örneği. Sanmıyorum ki bebek için kötü birşey düşünsün ama ters bir laf eder o psikolojiyle seni üzebilir. Belki de düşündüğünün aksine çok anlayışlı iyi davranacak ama bilemiyorsun işte şuan. Şimdiden düşünür olmuşsun , aslında ne gereksiz bir şahsın yol açtığı stres. Burda en azından bu gibi durumları bertaraf ediyorlar bu şekilde.

Canım burda arkdaşım doğumdan sonraki hormonlarından dolayı çocuğunu emzirmek bile istememiş... ev çok kalabalık gelen giden, yatılı kalan misafirler derken artık nasıl bir hormon seviyesiyse çocuğa sütü nasip olmamış.. o da en güzeli yalnız olmak der hep..bana doğumdan sonra gelen ebe annemin geleceğini duyunca mutluluktan havalara uçtu.. anneniz ev işiyle ilgilenir sizde bebekle yatak istirahati yaparsınız demişti.. :))

Benimki alt bölgemde malesef antibiyotik veremiyor inşallah geçer bakalım

Benim algıladığım da o şekilde . Sütün olması ve Lohusa depresyonu ve annenin kendine güveni,bebeğin dünyaya alışması, anneye güvenmesi için vb. sebeplerle izolasyon öneriliyor. Lohusa psikolojisi çok farklı olabiliyormuş. Hiçbir sebep yokken bile bebeğe tavır alınabiliyormuş. Yada biri babannesine benziyor şeklinde yorum yaptığında anne buna bile küsebiliyormuş. Kanamamız olacak, dikişimiz olacak belki ameliyatlı olacağız. Ben örneğin kaynımla, yengemle, komşumla misafircilik yapayım derken bebeğimin nasibi sütüm kaçsa keşke onları 10 gün kırsaydım da emzirseydim derim. Ama kimisi vardır enerjisi, lafı herkese yeter, kimseden etkilenmez onu bilemem. Herkes aynı değil. Ama sanırım annedeki hormonlar ilk iki hafta süresince tekrar rayına giriyor normale dönüyor. Sonrasında zaten herkese özgürlük

Canım bende katılıyorum hamilelik kursuna son 2 saatimiz kaldı..aynen bahsettiğin şeylerin hepsi anlatıldı.. hatta geçen derste drunuz size söylemediği sürece, anne adayları kesinlikle dr nıza bebeğinizin boyunu,kilosunu sormayın dediler.. bebeğin kilolu olması annede doğum korkusuna neden olabiliyormuş, ya da zatıf olması sağlığında sorun mu var? Şeklinde düşüncelere sebep oluyormuş.. olası ters bir durumda drunuz açık ve net bir şekilde bebeğinizin durumuyla ilgili bilgileri aktarır dediler..artık herkesin kendi tercihi, ne yapmak istiyorlarsa yaparlar.. hepimiz sorunsuz atlatalım inşaallah o evreleri

Beni yanlış anladiniz galiba bende arkadaşları neyse herkesin kendi bilir ben vurguladigim kaynana anne gerisi lazım değil gibi ilk günler ben tek olacam mecbur bi gelirse ablam kayinvalidemde annemde sizlere omur

Eşim bugün de söyledi göbeğim düşmüş çok aşağıdaymış inşallah zamanında gelir bu bebişler

Kızlar amann dikkat edin kızlar aetık yormayalım kendimizi . bende dün çok kasıldım dün annem dedi 9 ay dönümü ondan artık böyle olur geçmese idi acile gidecektik.

Beni yanlış anladiniz galiba bende arkadaşları neyse herkesin kendi bilir ben vurguladigim kaynana anne gerisi lazım değil gibi ilk günler ben tek olacam mecbur bi gelirse ablam kayinvalidemde annemde sizlere omur
canım sen de uzme kendını kımse kımseyı krmadı dedıgın gıbı arkdas kendı dusuncesınden bahsettı bız de kendı dusuncemızden kımse kımseyı neden kırsınki neden ısteyelım boyle bısey ben de uzuldum boyle anlasılınca zaten cok duygusalım herkesın hayatı farklı duyguları farklı kımse uzulmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…