2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar amann dikkat edin kızlar aetık yormayalım kendimizi . bende dün çok kasıldım dün annem dedi 9 ay dönümü ondan artık böyle olur geçmese idi acile gidecektik.
Geçmiş olsun canım.9 ay dönümü ne?Hiç duymadım bu tabiri

Geçmiş olsun canım.9 ay dönümü ne?Hiç duymadım bu tabiri
Cnm. Bizim bahsettiğimiz yalancı kasılmalar galiba gün karnım taş gibi folu belim ayrılcak gibiiydi 34+0 oldum annemde 9 aya girince başlar böyle sancılar filan dedi eskiden de oluyormuş doğum yaklaşınca 9 aya girince

Beni yanlış anladiniz galiba bende arkadaşları neyse herkesin kendi bilir ben vurguladigim kaynana anne gerisi lazım değil gibi ilk günler ben tek olacam mecbur bi gelirse ablam kayinvalidemde annemde sizlere omur
kimse kimseyi yalnis anlamadi sadece sen direk sende annane olacaksin gibi cikisinca sert geldi..
Allah onlara uzun ömür versin tabiki gelsinler yanimizda olsunlar olacaklarda.. Ben anneme gelme iki hafta desem nasil kirilir ama inanki benim sartlarda arkadasin dedigi gibi olsa esim bebegimle tek basima kalmak isterdim.
milletin lafindan sozunden uzak balayi tadinda gecirmek isterdim..
Allah rahmet eylesin Sakın uzmeyin kendinizi burdaki konusmalar icin bende yalnis bisi dediysem kirdiysam ozür dilerim kimse uzulmesin

Kızlar herkese iyi akşamlar bi bebeğimiz daha olmuş gözümüz aydın :) biraz moralim bozuktu giremedim carsamba kontrol vardı bebeğim çok kilo almamış duzenli olarak 10 gun ilerde giderdi haftasi ile eslesmis suyumuz sınırda çıktı es rahim ağzına yakınlaşmiş kafam allak bullak oldu Rabbim sağlıkla vakitliçe kucağımiza almayi nasıp etsin inşallah

Senin kuzudan ne haber canim ? Nasilsin bebis nasil ..
Cok sukur canım iyiyiz, her emme saatinde yanındayım. Şuanda kanguru yapıyoruz :) emdi gögüsümde yatıyor. Gece biberonla sutumu veriyorlar. Elimden gelse gecede geleceğim. Ama enerjiye süte ihtiyacım var. Masallah çok iyi durumu, haftasına göre çok iyi olduğunu söylüyorlar. Şampiyon diyorlar. Ama yaşından dolayı bırakmıyorlar daha. Açık kuveze geçti 3, 4 gun önce, göbeği de düştü. Buranin bebisleri gelirken bizide eve bırakırlar sanırım :)

Oyyy masallah kuzuya .. Bencede sampiyon o kucuk sampiyon .. Sag salim evine cikacagin gunler yakin insallah hangisi onun icin iyiyse zaten orda kalsin..
Ohh gobeginide dusurmus kocaman adam olmus o ya ❤
Yerime kokla misss kokusunu cek icine

Canini sıkma canim her bebek kilolu olacak diye birsey yok benim 3 ay olacak 1 hafta geriden geliyor gerilik artmadigi surece sorun yok ..
Bak boyle boyle sen 37.haftaya geleceksin Bu zamanda kafana taktigina üzüleceksin sonra bol bol foto cekil hamileligin tadini cikart zaman su gibi geciyor bebisin saglikla zamaninda gelecek zaten ..

canım inan ki kilolu bebek beklentim hiç olMadi 10 gün önce kontrolle son gittim arasında bi anda böyle bir fark olmasi bizi şok etti suyum bi anda nasıl azalır anlamadım yoksa sağlıklı olsun da nasılsa bi anda buyuyirlar annem yanımda idi bu sırada bana iyi geldi yarında hastane çantasını hazirlicaz güzel kızım bi doğsun nasıl ısırcam totosunu

Bugün randevu almak için aradım zaten randevu yoktu saat sabah 6 da gelirsen sıraya girersin belki randevu alırsın dediler . Bu nedir böyle
Cnm çok önceden araman gerekti ben mesela bu çarşamba gittim doktor bana on gün sonra tekrar gel dedi hemen öğün randevu aldm ayın 26sına vardı en erken 9 gün sonraya yani .. Tamda istdgm gbi aldm sende en yakın tarihe iste verirler cnm sabahtan gtme randevusuz

Banada öyle olmustu gittim 1 hafta önden gidiyor dedi 1 ay sonra 1 hafta geri dedi ne üzülmüstüm simdi alistim şoku atlatinca :) Saglikla dogsunlarda her sekilde buyurler yeterki dogduklari vakit sag salim elimize alalim
Bende bu haftasonu hazirliycam valizi artik..

Yaa randevu yok 2 3 aya kada

1 aydır arıyorum her aradığımda veremeyiz dolu diyorlar artık vazgeccem

Demekki heryerde aynı bilgileri öğretiliyor canım. Ben şunu anlamıyorum mesela bol kalsiyum alımı gebelikte bebeklerin kemik gelişimi için olmazsa olmaz. Bunu bir anne adayının hiç bilmemesi başka, riski bilip kalsiyum tüketmemesi kendi takdiri .( ha elinde imkan yoktur o bambaşka ) Ben kendime öğretileni kendi milletimle paylaşmak isterim. Sonuçta alanımız değilse bunlar okullarda öğretilen bilgiler değil masterın, doktoran da olsa ... insanlar psikolojik şeyleri sanırım fizikseller kadar umursamıyor.
insanlara maddi kaynak aktarıp 7 hafta bilgilendirmeye uğraşıyorlar. Kendi ülkelerinde sağlıklı bireyler yetişsin diye, aileler psikolojik olarak bu riskli süreçleri sorunsuz atlatsın diye. Doktor bile yeri geliyor önündeki doğru verileri anneyi olumsuz etkileyebilir diye paylaşmıyor, ama bazıları sokakta gördüğü bebeğe bile yorum yapar üstüne vazife olmadığı halde. Niye benim ülkemde anne-bebeğin psikolojik sağlığı el alemin keyfine-kaprisine kalıyor bunu anlamıyorum...
İnşallah canım amin , hayırlısıyla bebeklerimize sağlıkla kavuşsak.

Benim oyle oluyor genelde

Bugün randevu almak için aradım zaten randevu yoktu saat sabah 6 da gelirsen sıraya girersin belki randevu alırsın dediler . Bu nedir böyle
internetten mhrs sisteminden daha rahat alınıyor sıra ben gideceğim zaman direkt ordan bakıyorum doktorlara randevulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…