Geçmiş olsun canım.9 ay dönümü ne?Hiç duymadım bu tabiriKızlar amann dikkat edin kızlar aetık yormayalım kendimizi . bende dün çok kasıldım dün annem dedi 9 ay dönümü ondan artık böyle olur geçmese idi acile gidecektik.
Allah analı babalı büyütsün cnm durumu nasıl kuvezdemiKızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Cnm. Bizim bahsettiğimiz yalancı kasılmalar galiba gün karnım taş gibi folu belim ayrılcak gibiiydi 34+0 oldum annemde 9 aya girince başlar böyle sancılar filan dedi eskiden de oluyormuş doğum yaklaşınca 9 aya girinceGeçmiş olsun canım.9 ay dönümü ne?Hiç duymadım bu tabiri
kimse kimseyi yalnis anlamadi sadece sen direk sende annane olacaksin gibi cikisinca sert geldi..Beni yanlış anladiniz galiba bende arkadaşları neyse herkesin kendi bilir ben vurguladigim kaynana anne gerisi lazım değil gibi ilk günler ben tek olacam mecbur bi gelirse ablam kayinvalidemde annemde sizlere omur
Cok sukur canım iyiyiz, her emme saatinde yanındayım. Şuanda kanguru yapıyoruz :) emdi gögüsümde yatıyor. Gece biberonla sutumu veriyorlar. Elimden gelse gecede geleceğim. Ama enerjiye süte ihtiyacım var. Masallah çok iyi durumu, haftasına göre çok iyi olduğunu söylüyorlar. Şampiyon diyorlar. Ama yaşından dolayı bırakmıyorlar daha. Açık kuveze geçti 3, 4 gun önce, göbeği de düştü. Buranin bebisleri gelirken bizide eve bırakırlar sanırım :)Senin kuzudan ne haber canim ? Nasilsin bebis nasil ..
Oyyy masallah kuzuya .. Bencede sampiyon o kucuk sampiyon .. Sag salim evine cikacagin gunler yakin insallah hangisi onun icin iyiyse zaten orda kalsin..Cok sukur canım iyiyiz, her emme saatinde yanındayım. Şuanda kanguru yapıyoruz :) emdi gögüsümde yatıyor. Gece biberonla sutumu veriyorlar. Elimden gelse gecede geleceğim. Ama enerjiye süte ihtiyacım var. Masallah çok iyi durumu, haftasına göre çok iyi olduğunu söylüyorlar. Şampiyon diyorlar. Ama yaşından dolayı bırakmıyorlar daha. Açık kuveze geçti 3, 4 gun önce, göbeği de düştü. Buranin bebisleri gelirken bizide eve bırakırlar sanırım :)
Canini sıkma canim her bebek kilolu olacak diye birsey yok benim 3 ay olacak 1 hafta geriden geliyor gerilik artmadigi surece sorun yok ..Kızlar herkese iyi akşamlar bi bebeğimiz daha olmuş gözümüz aydın :) biraz moralim bozuktu giremedim carsamba kontrol vardı bebeğim çok kilo almamış duzenli olarak 10 gun ilerde giderdi haftasi ile eslesmis suyumuz sınırda çıktı es rahim ağzına yakınlaşmiş kafam allak bullak oldu Rabbim sağlıkla vakitliçe kucağımiza almayi nasıp etsin inşallah
Ben bir aydır gidiyorm
canım inan ki kilolu bebek beklentim hiç olMadi 10 gün önce kontrolle son gittim arasında bi anda böyle bir fark olmasi bizi şok etti suyum bi anda nasıl azalır anlamadım yoksa sağlıklı olsun da nasılsa bi anda buyuyirlar annem yanımda idi bu sırada bana iyi geldi yarında hastane çantasını hazirlicaz güzel kızım bi doğsun nasıl ısırcam totosunuCanini sıkma canim her bebek kilolu olacak diye birsey yok benim 3 ay olacak 1 hafta geriden geliyor gerilik artmadigi surece sorun yok ..
Bak boyle boyle sen 37.haftaya geleceksinBu zamanda kafana taktigina üzüleceksin sonra bol bol foto cekil hamileligin tadini cikart zaman su gibi geciyor bebisin saglikla zamaninda gelecek zaten ..
Cnm çok önceden araman gerekti ben mesela bu çarşamba gittim doktor bana on gün sonra tekrar gel dedi hemen öğün randevu aldm ayın 26sına vardı en erken 9 gün sonraya yani .. Tamda istdgm gbi aldm sende en yakın tarihe iste verirler cnm sabahtan gtme randevusuzBugün randevu almak için aradım zaten randevu yoktu saat sabah 6 da gelirsen sıraya girersin belki randevu alırsın dediler . Bu nedir böyle
Banada öyle olmustu gittim 1 hafta önden gidiyor dedi 1 ay sonra 1 hafta geri dedi ne üzülmüstüm simdi alistim şoku atlatinca :) Saglikla dogsunlarda her sekilde buyurler yeterki dogduklari vakit sag salim elimize alalimcanım inan ki kilolu bebek beklentim hiç olMadi 10 gün önce kontrolle son gittim arasında bi anda böyle bir fark olmasi bizi şok etti suyum bi anda nasıl azalır anlamadım yoksa sağlıklı olsun da nasılsa bi anda buyuyirlar annem yanımda idi bu sırada bana iyi geldi yarında hastane çantasını hazirlicaz güzel kızım bi doğsun nasıl ısırcam totosunu
Cnm çok önceden araman gerekti ben mesela bu çarşamba gittim doktor bana on gün sonra tekrar gel dedi hemen öğün randevu aldm ayın 26sına vardı en erken 9 gün sonraya yani .. Tamda istdgm gbi aldm sende en yakın tarihe iste verirler cnm sabahtan gtme randevusuz
Cnm çok önceden araman gerekti ben mesela bu çarşamba gittim doktor bana on gün sonra tekrar gel dedi hemen öğün randevu aldm ayın 26sına vardı en erken 9 gün sonraya yani .. Tamda istdgm gbi aldm sende en yakın tarihe iste verirler cnm sabahtan gtme randevusuz
Hangi ildesn başka bi hastane deneYaa randevu yok 2 3 aya kada
1 aydır arıyorum her aradığımda veremeyiz dolu diyorlar artık vazgeccem
Demekki heryerde aynı bilgileri öğretiliyor canım. Ben şunu anlamıyorum mesela bol kalsiyum alımı gebelikte bebeklerin kemik gelişimi için olmazsa olmaz. Bunu bir anne adayının hiç bilmemesi başka, riski bilip kalsiyum tüketmemesi kendi takdiri .( ha elinde imkan yoktur o bambaşka ) Ben kendime öğretileni kendi milletimle paylaşmak isterim. Sonuçta alanımız değilse bunlar okullarda öğretilen bilgiler değil masterın, doktoran da olsa ... insanlar psikolojik şeyleri sanırım fizikseller kadar umursamıyor.Canım bende katılıyorum hamilelik kursuna son 2 saatimiz kaldı..aynen bahsettiğin şeylerin hepsi anlatıldı.. hatta geçen derste drunuz size söylemediği sürece, anne adayları kesinlikle dr nıza bebeğinizin boyunu,kilosunu sormayın dediler.. bebeğin kilolu olması annede doğum korkusuna neden olabiliyormuş, ya da zatıf olması sağlığında sorun mu var? Şeklinde düşüncelere sebep oluyormuş.. olası ters bir durumda drunuz açık ve net bir şekilde bebeğinizin durumuyla ilgili bilgileri aktarır dediler..artık herkesin kendi tercihi, ne yapmak istiyorlarsa yaparlar.. hepimiz sorunsuz atlatalım inşaallah o evreleri
Simdilik gecti.taburcu oldum canım yarın kendi doktoruma gidicem bakalim o ne diyecekAyy canim Allah yardimcin olsun.insallah durdururlar nazarmi degdi topigimize herkes hastaneye gidiyor..
Insallah dinlenmeyle gecer
Insallah canım ya simdilik gecti eve cıktımCanım geçmiş olsun, dualarımız senle. İnşallah biraz daha bekler annesi.
Benim oyle oluyor geneldeMerhaba arkadaşlar birşey sorucam cevap yazabilirseniz çok memnun olurum. Karnında sık sık sertleşme yaşayan var mı? Mesela otururkan veya uzanırken bişeyim yok, ayağa kalkınca taş kesiliyor. Uzanınca hemen yumuşuyor tekrar. Sizlerin nasıl?
internetten mhrs sisteminden daha rahat alınıyor sıra ben gideceğim zaman direkt ordan bakıyorum doktorlara randevularaBugün randevu almak için aradım zaten randevu yoktu saat sabah 6 da gelirsen sıraya girersin belki randevu alırsın dediler . Bu nedir böyle
Cok sukur canım iyiyiz, her emme saatinde yanındayım. Şuanda kanguru yapıyoruz :) emdi gögüsümde yatıyor. Gece biberonla sutumu veriyorlar. Elimden gelse gecede geleceğim. Ama enerjiye süte ihtiyacım var. Masallah çok iyi durumu, haftasına göre çok iyi olduğunu söylüyorlar. Şampiyon diyorlar. Ama yaşından dolayı bırakmıyorlar daha. Açık kuveze geçti 3, 4 gun önce, göbeği de düştü. Buranin bebisleri gelirken bizide eve bırakırlar sanırım :)
Cok sukur canım iyiyiz, her emme saatinde yanındayım. Şuanda kanguru yapıyoruz :) emdi gögüsümde yatıyor. Gece biberonla sutumu veriyorlar. Elimden gelse gecede geleceğim. Ama enerjiye süte ihtiyacım var. Masallah çok iyi durumu, haftasına göre çok iyi olduğunu söylüyorlar. Şampiyon diyorlar. Ama yaşından dolayı bırakmıyorlar daha. Açık kuveze geçti 3, 4 gun önce, göbeği de düştü. Buranin bebisleri gelirken bizide
Masallah canim.hepimizin şampiyonu o.2 hafta oldu mu canim dogaliCok sukur canım iyiyiz, her emme saatinde yanındayım. Şuanda kanguru yapıyoruz :) emdi gögüsümde yatıyor. Gece biberonla sutumu veriyorlar. Elimden gelse gecede geleceğim. Ama enerjiye süte ihtiyacım var. Masallah çok iyi durumu, haftasına göre çok iyi olduğunu söylüyorlar. Şampiyon diyorlar. Ama yaşından dolayı bırakmıyorlar daha. Açık kuveze geçti 3, 4 gun önce, göbeği de düştü. Buranin bebisleri gelirken bizide eve bırakırlar sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?