Ayy canım erken geldi, bebek iyi mi sen iyi misin. Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün. .Kızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Ay canım hayırlı olsun melegim durumu nasıl kac kilo dogduKızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Sagol teyzesiOyyy masallah kuzuya .. Bencede sampiyon o kucuk sampiyon .. Sag salim evine cikacagin gunler yakin insallah hangisi onun icin iyiyse zaten orda kalsin..
Ohh gobeginide dusurmus kocaman adam olmus o ya ❤
Yerime kokla misss kokusunu cek icine
Güle güle iyi günlerde kullanın annesi. İnsan bebeğe aldıkça kendine almıştan çok seviniyor.Selam kızlar, ben de bugün bebişim in alışverişini yaptım, bi sırt çantası kaldı. .Eki Görüntüle 1998206
Sağol canım, ay gerçekten çok eglenceliydi, çok tatlı şeyler var..Sağlıkla giydirmeyi nasip etsin rabbim inşallah.Güle güle iyi günlerde kullanın annesi. İnsan bebeğe aldıkça kendine almıştan çok seviniyor.
Ayyy canim gozun aydin 2. Bebisimizde dogdu :)Kızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Uzulme canim haftasiyla uyumlu sonucta su icmeyi arttir biraz oda normale doner insallah..sıkma kuzum canini sona yaklasiyoruz artik stres yapma kendine hakkimizda hayirlisiKızlar herkese iyi akşamlar bi bebeğimiz daha olmuş gözümüz aydın :) biraz moralim bozuktu giremedim carsamba kontrol vardı bebeğim çok kilo almamış duzenli olarak 10 gun ilerde giderdi haftasi ile eslesmis suyumuz sınırda çıktı es rahim ağzına yakınlaşmiş kafam allak bullak oldu Rabbim sağlıkla vakitliçe kucağımiza almayi nasıp etsin inşallah
Masallah canim insallah kisa surede kavusursunuz yavrunlaCok sukur canım iyiyiz, her emme saatinde yanındayım. Şuanda kanguru yapıyoruz :) emdi gögüsümde yatıyor. Gece biberonla sutumu veriyorlar. Elimden gelse gecede geleceğim. Ama enerjiye süte ihtiyacım var. Masallah çok iyi durumu, haftasına göre çok iyi olduğunu söylüyorlar. Şampiyon diyorlar. Ama yaşından dolayı bırakmıyorlar daha. Açık kuveze geçti 3, 4 gun önce, göbeği de düştü. Buranin bebisleri gelirken bizide eve bırakırlar sanırım :)
Paylas canim,burasi paylasmak icin var,bizden farkli bir kulturu paylasiyorsun.Turk kulturunden de daha dogru daha yanlis degil.Anne bebek bagi acisindan dogru da olabilir ama benim anneme ihtiyacim var.Sadece gormek bile beni rahatlatacak.Gittigim hastanede altin saat uygulamasi yapiliyor.Dogumdan sonra bir saat anne,baba,bebek yalniz kaliyor.Herkes disarida beklerken bunu yapabiilir miyiz diye konustuk.Bir karar veremedik.Yapamasak bile ilk zamanlar icin uzaktan sevmelerini rica ederiz dedik.Benim Türkçe ifade gücün zayıflamış sanırım. Nerde bencil düşündüğünü anlayamadım ? Bebeği zaten en yakınlar hastaneye görmeye gelecektir. Anneler ve yakınlar ihtiyaç dahilinde ziyaret de edecektir sizi muhakkak. Eğitimlerde öğretilenleri paylaştım, kendi şahsi fikirlerimi değil ama vazgeçtim arkadaşlar.Adamlar iki hafta zorunlu olmadıkça bebekle yataktan çıkmayın diyor, bir süre herkes kucaklamasın, öpmesin, eve mikrop getirmesin diyor.iki hafta sonra uzun süreli tanışmalara çıkarın diyor. Bana mantıklı geldi, siz bilirsiniz artık.
Cok zor bir durum.Tup bebekle uc basarisiz girisim cok zor ve dogal olarak kiskanclik olur.Umarim gorumcen duygularini kontrol edebilir,sen de ona dua ettigini bebegi olacagina inandigini soylersin.Iki taraf icinde zor.Allah en yakin zamanda ona da bir evlat versin.Cok uzuluyordur,gercekten insan cok kiskanir.En yakininda olunca kendinde bu kadar isterken olmamasi tokat gibi yuzune carpar.Ama benimde şahsi düşüncem tabikide anne bireysel olarak bebekle ilgilensede evde birilerinin olması şart. Sezeryan olmadikca mesela daha ilk gunden bebegin altini alma, giydirme konularinda cesaretli olmali. Sgd nin dedigi gibi icgudulerimizde bunlar var zaten. Ama diger arkadaslarinda dedigi gibi insanlarimiz cok anlayissiz malesef daha ilk günlerde bile bebeği anneyi gormeye gelecekler.. bebek şuan benziyor, zayif yada kilolu, anne kilo almiş verememiş, sütün var mı, emiyor mu, ay sarılık olmuş mu.... Bu sorular hep olacak. Ve ben bu sorulara yalniz göğüs geremem. Besigimizi bilerek yatak odasinin en uç noktasina koydum ki herkes geçemesin bebeğin yanina. Yine bi hoşgeldiniz der yatak odasina kaçarim annem yada kayinvalidem ilgilenir diye dusundum. Malesef bazi seyler degistirilemiyor. Bi umudum doğum ramazan sonu gibi olursa pek kimse hemen gelemez belki ama bayramdan sonraya kalirsa ilk günlerde bile gelen olacaktir.. ve benim en buyuk korkum gorumcemle yasayacak bir sorun olup olmayacagi. Kendisinin 8 yildir cocugu olmadi malesef 3 basarisiz tup bebek denemesi var. Baslarda bizim icin cok sevindigini falan soyluyordu ama şuan ikili oynuyor.. onceki hafta toplum içinde beni çok üzdü ama kandilde hiçbirşey yokmuâ gibi kayinpederimin ve esimin yaninda otur tatlim sen hicbirsey yapma diyor ki yemekleri ben yaptim... Bakalim dogumda neler yapacak esime simdiden tembihliyorum kim konuscaksa konussun evimde sikinti istemiyorum diye ama hayirlisi..
Ahh canim,Saglikla buyusun insallah :)Kızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Cok zor bir durum.Tup bebekle uc basarisiz girisim cok zor ve dogal olarak kiskanclik olur.Umarim gorumcen duygularini kontrol edebilir,sen de ona dua ettigini bebegi olacagina inandigini soylersin.Iki taraf icinde zor.Allah en yakin zamanda ona da bir evlat versin.Cok uzuluyordur,gercekten insan cok kiskanir.En yakininda olunca kendinde bu kadar isterken olmamasi tokat gibi yuzune carpar.
Ah canim görünce nı de cok iyi anlıyorum seni de ilk hamileliğinde kuzeninin eşi ile aynı zaman hamile kalmıştık.ama ben bebeğimi kaybettim.uzun süre görüşemedik.bebek dogduktan 1 hafta sonra falan haber verdiler bana arayıp tebrik ettim.sonucta onun ne sucu var ki yaşadıklarımdan.elbette senin de hakkın mutluluğunu yaşamak.senin bir suçun yokki bu durumdan.allah tez zamanda ona da bir bebek versin inşallah.Ben de iki yıl bekledim.. benimde ilaç tedavisiyle oldu. Hani hiç uğraşmadan hoop gebe kalsam belki anlamazdım onu. Ama bir nebzede olsa anlayabiliyorum. Tabiji tup bebek sureci cok farkli bir surec. Hep dua ettim benden önce onun olsun diye, ama pazardan elma armut almaya benzemiyor ki bu Allah ne zaman nasip ederse oluyor.. geçenki davranışları çok üzdü beni, kayinvalidemle konuştum göbeğin çıktı ya diyor. Ne yapayım gobegimi icime mi cekecegim. Yada yarin obur gun yanimda o varken kizimi kucagima alamayacakmiyim, bazi seyleri benimde yaşamak hakkım değil mi? Her zaman ona da dua ediyorum. Üzülecek biliyorum zamanında bende hamile haberi aldigim zaman oturur aglardim, ama karsimdaki hamile bir insana onun davrandigi gibi davranmadim hic. Bilemiyorum inşallah o dönemde ikimizede bir sabır gelirde sorunsuzca atlatılır ama pek umudum yok açıkçası kurudan nem kapmaya çok müsait..
Ah canim görünce nı de cok iyi anlıyorum seni de ilk hamileliğinde kuzeninin eşi ile aynı zaman hamile kalmıştık.ama ben bebeğimi kaybettim.uzun süre görüşemedik.bebek dogduktan 1 hafta sonra falan haber verdiler bana arayıp tebrik ettim.sonucta onun ne sucu var ki yaşadıklarımdan.elbette senin de hakkın mutluluğunu yaşamak.senin bir suçun yokki bu durumdan.allah tez zamanda ona da bir bebek versin inşallah.
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim ikinizede sağlık versin dualarım sizinle adı gibi güçlü olacaktır annesi ona iyi bakacak kısa sürede arkadaşlarına yetişecek inşallahHerkese çok teşekkür ederim kızlar dua edin cinarim icin bol bol.tansiyonum düşmeyin ce bebeğin kalp atışları yukselince doktor acil sezeryan dedi.apar topar sezeryan a alındım.spinal anetezsi yapıldı.cinarimi doğunca hemen gösterdiler aglamaya basladi hemen.henüz kalkip yurutulmedim hafif sixlama dışında sancim yok bi kere agri kesici yapıldı.cinarim 1300 40 cm dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?