2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyy masallah kuzuya .. Bencede sampiyon o kucuk sampiyon .. Sag salim evine cikacagin gunler yakin insallah hangisi onun icin iyiyse zaten orda kalsin..
Ohh gobeginide dusurmus kocaman adam olmus o ya ❤
Yerime kokla misss kokusunu cek icine
Sagol teyzesi insallah o gunler cabucak gelir... Biz heyecanla sizlerin haberlerini bekliyoruz.

Doğumdan sonra eve gelme konusunda ben annemi ve bana yardımcı olacak ablam, teyzem,amca kızı olacak.Doğumu zaten ailemin yanında yapcam..Ama benim moralimi bozacak kisilerin olmasını istemem. Orn.k.v..Bi işe yaramadığı gibi hizmet bekler laf sokar..Bebek doğunca yardımcı birine mutlaka ihtiyaç oluyor.Ozellikle sezeryan olunca.Alt değiştirme, bebeği yıkama pek mümkün değil tek başına. Tek yataktan dogrulamiyosun bile, destek gerekiyor. Herşeye eş yetisemez..Tabi herkesin kendi fikri ama gerçekten doğumda yalnız olmak istemem.psikolojik açıdan da birilerinin olması bana iyi geliyor.

Uyku gram yok bu gece bizde sabaha kadar oturcaz herhalde. Misafirlikte çayı görmemiş gibi içtiğimizden sanırım. Bu ara yine bahar depresyonundayim. Eşim yoğun calisiyor bi yandan da kursa gidiyor.. kendimi aşırı yalnız hissediyorum surekli bebeğimle konuşuyorum sadece ama o bile mutluluk kaynağim

Uzulme canim haftasiyla uyumlu sonucta su icmeyi arttir biraz oda normale doner insallah..sıkma kuzum canini sona yaklasiyoruz artik stres yapma kendine hakkimizda hayirlisi

Masallah canim insallah kisa surede kavusursunuz yavrunla

Paylas canim,burasi paylasmak icin var,bizden farkli bir kulturu paylasiyorsun.Turk kulturunden de daha dogru daha yanlis degil.Anne bebek bagi acisindan dogru da olabilir ama benim anneme ihtiyacim var.Sadece gormek bile beni rahatlatacak.Gittigim hastanede altin saat uygulamasi yapiliyor.Dogumdan sonra bir saat anne,baba,bebek yalniz kaliyor.Herkes disarida beklerken bunu yapabiilir miyiz diye konustuk.Bir karar veremedik.Yapamasak bile ilk zamanlar icin uzaktan sevmelerini rica ederiz dedik.

Cok zor bir durum.Tup bebekle uc basarisiz girisim cok zor ve dogal olarak kiskanclik olur.Umarim gorumcen duygularini kontrol edebilir,sen de ona dua ettigini bebegi olacagina inandigini soylersin.Iki taraf icinde zor.Allah en yakin zamanda ona da bir evlat versin.Cok uzuluyordur,gercekten insan cok kiskanir.En yakininda olunca kendinde bu kadar isterken olmamasi tokat gibi yuzune carpar.

Reactions: SGd

Ben de iki yıl bekledim.. benimde ilaç tedavisiyle oldu. Hani hiç uğraşmadan hoop gebe kalsam belki anlamazdım onu. Ama bir nebzede olsa anlayabiliyorum. Tabiji tup bebek sureci cok farkli bir surec. Hep dua ettim benden önce onun olsun diye, ama pazardan elma armut almaya benzemiyor ki bu Allah ne zaman nasip ederse oluyor.. geçenki davranışları çok üzdü beni, kayinvalidemle konuştum göbeğin çıktı ya diyor. Ne yapayım gobegimi icime mi cekecegim. Yada yarin obur gun yanimda o varken kizimi kucagima alamayacakmiyim, bazi seyleri benimde yaşamak hakkım değil mi? Her zaman ona da dua ediyorum. Üzülecek biliyorum zamanında bende hamile haberi aldigim zaman oturur aglardim, ama karsimdaki hamile bir insana onun davrandigi gibi davranmadim hic. Bilemiyorum inşallah o dönemde ikimizede bir sabır gelirde sorunsuzca atlatılır ama pek umudum yok açıkçası kurudan nem kapmaya çok müsait..

Ah canim görünce nı de cok iyi anlıyorum seni de ilk hamileliğinde kuzeninin eşi ile aynı zaman hamile kalmıştık.ama ben bebeğimi kaybettim.uzun süre görüşemedik.bebek dogduktan 1 hafta sonra falan haber verdiler bana arayıp tebrik ettim.sonucta onun ne sucu var ki yaşadıklarımdan.elbette senin de hakkın mutluluğunu yaşamak.senin bir suçun yokki bu durumdan.allah tez zamanda ona da bir bebek versin inşallah.

İnsallah.. ne kadar kizsamda baska konularda yinede dua etmekten vazgecmiyorum

Reactions: SGd
Herkese çok teşekkür ederim kızlar dua edin cinarim icin bol bol.tansiyonum düşmeyin ce bebeğin kalp atışları yukselince doktor acil sezeryan dedi.apar topar sezeryan a alındım.spinal anetezsi yapıldı.cinarimi doğunca hemen gösterdiler aglamaya basladi hemen.henüz kalkip yurutulmedim hafif sixlama dışında sancim yok bi kere agri kesici yapıldı.cinarim 1300 40 cm dogdu

Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim ikinizede sağlık versin dualarım sizinle adı gibi güçlü olacaktır annesi ona iyi bakacak kısa sürede arkadaşlarına yetişecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…