2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@selo86 maşallah küçük savaşçıya biran önce evinizde kavuşun inşallah bizim yerimizede onu kokla annesi

H Hopilus rabbim Çınarımıza sağlık versin. Inşallah en kısa zamanda kendinizi toparlarsınız. Dualarımız sizinle. Eve döneceğiniz günler çok yakındır inşallah.

Tebrik ederim canım Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla kavusun ❤ bundan sonra böyle aceleci bebeklerimiz olacak sanırım sağlıklı gelsinler inşallah

Kızlar hastanede olanlarımız var cok geçmis olsun sayfalar birikmis okumaya calisiyorum temmuz bebislerimiz gününde gelir insallah

Al_pi canim o aldigin keseleri yikayacak misin?15 dk makineye atsak nasil olur onlari.Kirisir mi,utuye gelir mi?Suya mi basmak lazim yoksa.

Canım çok güzel güle güle kullansın sağlıkla giydiresin hepsini süslü süslü gezsin insallah :) dolap içi raflari, hurclari neresen temin ettin cok hoslae hepsi

Hepsi ikea canım, çok kullanışlı oluyor küçük çocukla dolap içi düzenleyicileri

H Hopilus hayırlı olsun canım
MaŞAllah annesi moralini iyi tut bol bol süt götür Çınar bebeğe öyle hızlı büyüyecek ki inanamayacaksın

Maşallah size canm benim yaaa erkenden geliverdi bebisin sağlıklı olsunda inşallah peki sırf tansiyon yukseldi diyemi sezeryana alindin sancin yokmuydu nasil oldu böyle bi an da, kasık ağrın varmiydi mesela?

Al_pi canim o aldigin keseleri yikayacak misin?15 dk makineye atsak nasil olur onlari.Kirisir mi,utuye gelir mi?Suya mi basmak lazim yoksa.
Dün yikadim ama poset gibi zaten suyu tutuyor yani yikanmiyor elimde yikadim maksat tozu gitsin diye utude yaparsan ustune baska kumas bez koy sadece utuyu gezdir ustunden kat izi gitsin..

canim allah analı babalı büyütsün inşallah biran once iyi olup çıkarsınız umarım miniciktir o simdi kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…