Tebrik ederim canım Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla kavusun ❤ bundan sonra böyle aceleci bebeklerimiz olacak sanırım sağlıklı gelsinler inşallahHerkese çok teşekkür ederim kızlar dua edin cinarim icin bol bol.tansiyonum düşmeyin ce bebeğin kalp atışları yukselince doktor acil sezeryan dedi.apar topar sezeryan a alındım.spinal anetezsi yapıldı.cinarimi doğunca hemen gösterdiler aglamaya basladi hemen.henüz kalkip yurutulmedim hafif sixlama dışında sancim yok bi kere agri kesici yapıldı.cinarim 1300 40 cm dogdu
Ya sen hastaneyimi arayıp randevu aldın direk. Ondan ole demişledr 182 yı ara haftaya verrlerBugün randevu almak için aradım zaten randevu yoktu saat sabah 6 da gelirsen sıraya girersin belki randevu alırsın dediler . Bu nedir böyle
Biz yavaş yavaş yerleşmeye başladık
Bende alamadım e bebekten aldigimi iade ettim ustu mukavva gibiydi napsakKızlar hala beşiğin içine yatak alamadım. Beğenemiyorum.
Canım çok güzel güle güle kullansın sağlıkla giydiresin hepsini süslü süslü gezsin insallah :) dolap içi raflari, hurclari neresen temin ettin cok hoslae hepsi
Herkese çok teşekkür ederim kızlar dua edin cinarim icin bol bol.tansiyonum düşmeyin ce bebeğin kalp atışları yukselince doktor acil sezeryan dedi.apar topar sezeryan a alındım.spinal anetezsi yapıldı.cinarimi doğunca hemen gösterdiler aglamaya basladi hemen.henüz kalkip yurutulmedim hafif sixlama dışında sancim yok bi kere agri kesici yapıldı.cinarim 1300 40 cm dogdu
Paylasimini ariyorum ama bulamadim,kacinci sayfada canim,merak ettim.Hepsi ikea canım, çok kullanışlı oluyor küçük çocukla dolap içi düzenleyicileri
Dün yikadim ama poset gibi zaten suyu tutuyor yani yikanmiyor elimde yikadim maksat tozu gitsin diye utude yaparsan ustune baska kumas bez koy sadece utuyu gezdir ustunden kat izi gitsin..Al_pi canim o aldigin keseleri yikayacak misin?15 dk makineye atsak nasil olur onlari.Kirisir mi,utuye gelir mi?Suya mi basmak lazim yoksa.
canim allah analı babalı büyütsün inşallah biran once iyi olup çıkarsınız umarım miniciktir o simdi kıyamamHerkese çok teşekkür ederim kızlar dua edin cinarim icin bol bol.tansiyonum düşmeyin ce bebeğin kalp atışları yukselince doktor acil sezeryan dedi.apar topar sezeryan a alındım.spinal anetezsi yapıldı.cinarimi doğunca hemen gösterdiler aglamaya basladi hemen.henüz kalkip yurutulmedim hafif sixlama dışında sancim yok bi kere agri kesici yapıldı.cinarim 1300 40 cm dogdu
Hangi ildesn başka bi hastane dene
Sagol canim,ben de oyle yapayim.Dün yikadim ama poset gibi zaten suyu tutuyor yani yikanmiyor elimde yikadim maksat tozu gitsin diye utude yaparsan ustune baska kumas bez koy sadece utuyu gezdir ustunden kat izi gitsin..
Mhrs de randevu olmadığı için böyle bir poliklinik yok yazıyor artık ordan ara sıra bakcam işteinternetten mhrs sisteminden daha rahat alınıyor sıra ben gideceğim zaman direkt ordan bakıyorum doktorlara randevulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?