Duzenli olmus canim,katlanacaklari direk koyayim diyordum,boyle daha pratik olur.Minicik kiyafetler icin.Biz yavaş yavaş yerleşmeye başladık
Kaç kilo ki bebisinizGünaydın herkese dün takvime bakınca yarın 34.haftaya girdigimi görünce bir panik oldum gece düşünmekten uyuyamadim .. Son 4 hafta benim icin kızım geliyor ama ben sanki hazır degilimNe cabuk gecti zaman diyorum bi yandanda kızıma kavusacagim aklima geliyor Kafam cok karisik Sanirim En cok zayif dogacak korkusuyla biraz daha zaman diyorum..
Günaydın herkese dün takvime bakınca yarın 34.haftaya girdigimi görünce bir panik oldum gece düşünmekten uyuyamadim .. Son 4 hafta benim icin kızım geliyor ama ben sanki hazır degilimNe cabuk gecti zaman diyorum bi yandanda kızıma kavusacagim aklima geliyor Kafam cok karisik Sanirim En cok zayif dogacak korkusuyla biraz daha zaman diyorum..
Topikimizin 2 bebegi çınar hosgeldinŞoktayım hala cok sagolun.Ne olduğunu anlamadan sezeryana alındım.5 te anca kendime gelebiliyorum
gecen hafta 1.900 idi .Sadece 1 hafta gerideyiz.Kaç kilo ki bebisiniz
Sanirim herkesin depresyonu ayri :) Gebelikte yasamadim simdi korku sardi.. 1 ayda ne kadar kilo alabilirki diye :-/Canım usg değerlerinde yanılma payı var +- yani bebeğin kilolu da olabilir . Benim 4200 çıktı 3850 doğdu.ablamın 3500 çıktı 4300 doğurdu. Hiç belli olmuyor yani. Kilosunu takma 3000den sonrası normal sıkıntısız yani. O emdikçe zaten büyür. Ayda yanlış hatırlamıyorsam 600-1000 arası aldığında doğunca sorun yok. Hazır olmadığını da düşünme.. öyle bir programlıyız ki sanki ilk çocuğumuz değil öyle hareket ediyoruz. Anlayacağın otomatik olarak hazırsın ama sen farkında değilsin henüz doğmadığından
gecen hafta 1.900 idi .Sadece 1 hafta gerideyiz.
Sanirim herkesin depresyonu ayri :) Gebelikte yasamadim simdi korku sardi.. 1 ayda ne kadar kilo alabilirki diye :-/
Ben 3.100 dogmusum gerci :)
Arastirmaya devam. Bulursan etiketleyip markasini at bana. Ben de sana atarim.Bende alamadım e bebekten aldigimi iade ettim ustu mukavva gibiydi napsak
Sagol cnm, koklamam mi doyamiyorum. tomurcuguma zaten, bacaklarini karnina toplayip bi yatisi var göğsümde kendini hala karnımda zannediyor alıp içime sokasım geliyorBir-Yolcu maşallah küçük savaşçıya biran önce evinizde kavuşun inşallah bizim yerimizede onu kokla annesi
InsAllah cnm, sizler kavuşurken bebislerinize bizde cıkarız sanırımMasallah canim insallah kisa surede kavusursunuz yavrunla
Sağol canım, haftaya eve dönüyorum yıkayıp utuleyip hazırlayıp gelicem doğuma yine izmite inşallah.
Minik şampiyon Yusuf bebekten sonra bir şampiyonumuz daha oldu minik Çınar bebek.Herkese çok teşekkür ederim kızlar dua edin cinarim icin bol bol.tansiyonum düşmeyin ce bebeğin kalp atışları yukselince doktor acil sezeryan dedi.apar topar sezeryan a alındım.spinal anetezsi yapıldı.cinarimi doğunca hemen gösterdiler aglamaya basladi hemen.henüz kalkip yurutulmedim hafif sixlama dışında sancim yok bi kere agri kesici yapıldı.cinarim 1300 40 cm dogdu
Herkese çok teşekkür ederim kızlar dua edin cinarim icin bol bol.tansiyonum düşmeyin ce bebeğin kalp atışları yukselince doktor acil sezeryan dedi.apar topar sezeryan a alındım.spinal anetezsi yapıldı.cinarimi doğunca hemen gösterdiler aglamaya basladi hemen.henüz kalkip yurutulmedim hafif sixlama dışında sancim yok bi kere agri kesici yapıldı.cinarim 1300 40 cm dogdu
Masallah canim saglikla cabucak buyusun annesinin koynuna gelsin rabbim tez zamanda kavustursun insallah..Herkese çok teşekkür ederim kızlar dua edin cinarim icin bol bol.tansiyonum düşmeyin ce bebeğin kalp atışları yukselince doktor acil sezeryan dedi.apar topar sezeryan a alındım.spinal anetezsi yapıldı.cinarimi doğunca hemen gösterdiler aglamaya basladi hemen.henüz kalkip yurutulmedim hafif sixlama dışında sancim yok bi kere agri kesici yapıldı.cinarim 1300 40 cm dogdu
Ben gitmicem bugun is arkadasimin vardi bebegim daha onemli simdi yatip dinlenme zamani..Yarın düğün var gidip gitmeme konusunda çok kararsızımm
Haklısın canmBen gitmicem bugun is arkadasimin vardi bebegim daha onemli simdi yatip dinlenme zamani..
Sorma canim ya bende geceleri uyuyamiyorum dusunmekten aslinda kendimizi bosuna strese sokuyoruz onlar zaten biliyorlar gelecegi zamani bendede 50 yaziyor ha bugun ha yarin :)Günaydın herkese dün takvime bakınca yarın 34.haftaya girdigimi görünce bir panik oldum gece düşünmekten uyuyamadim .. Son 4 hafta benim icin kızım geliyor ama ben sanki hazır degilimNe cabuk gecti zaman diyorum bi yandanda kızıma kavusacagim aklima geliyor Kafam cok karisik Sanirim En cok zayif dogacak korkusuyla biraz daha zaman diyorum..
Insallah canim 2.haftaniz bitti degilmi kilosu felan nasil baya toparlamistir insallah sampiyon :)InsAllah cnm, sizler kavuşurken bebislerinize bizde cıkarız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?