2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cnm, koklamam mi doyamiyorum. tomurcuguma zaten, bacaklarini karnina toplayip bi yatisi var göğsümde kendini hala karnımda zannediyor alıp içime sokasım geliyor )

Oyyyyy ama ben kıyamam onaaa yerim ısırırım yaaa minik tatlı şeyyy

Bu kaygilar son donemde oluyor ama bi kucagina aliyorsunki aman Allahim mucize bambaska bi duygu merak etme biz kadinlar anne olmaya dogustan haziriz :) zayif dogsun kilolu bebekten daha cabuk toparlaniyorlar hele birde emerse degme.keyfine annesi.

Duzenli olmus canim,katlanacaklari direk koyayim diyordum,boyle daha pratik olur.Minicik kiyafetler icin.

Evet canım öteki türlü baştan düzgün yerleşsen de kuzucukla öyle dağılıyor ki o dolaplar çekmeceler inanamazsın
Ben şimdilik böyle düzenledim zaten az eşyamız var

Ay canim Allah sana bagislasin saglikla buyusun insaallah :) kuvezdemi hemen emer toparlar aslan oglun insaallah canim. Allah yardimciniz olsun.

Al_pi kucağına alana kadar kendini hiç hazır hissetmiyorsun canım, en iyi olduğun an bile içinde endişeler oluyor ama kucağına aldığın an, tüm ömrün boyunca bu an için yaşamış olduğunu anlıyor insan, sağlıklı olsunlar da küçük büyük hiç farketmez, oğlum 2650 doğdu her gelen nasıl bakıcan diyordu ama ben 25yaşında hiç çocuk görmemiş biri olarak çok da gÜzel baktım hamdolsun şimdi koca adam oldu,
Ama gel gör ki şimdi kızımda tüm aynı endişeler içimde

Bugün eşime 34. Haftadayız 6 hafta kaldı dedim. Gözleri büyüdü. bi 9 ay daha karnımda büyüyecek sanıyordu heralde hemen telaşlandı çantan hazır mı? Almadığımız bişey kaldı mı? vs vs bir sürü bişeyler sordu. Evlendigimizden beri ilk defa onu böyle heyecanlı gördüm. Çok şaşkındı, çokta sevimli

Elhamdülillah iyi olmanıza çok sevindik.Rabbim daha iyi etsin.Çınar bebeğe hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin

Sagol cnm, koklamam mi doyamiyorum. tomurcuguma zaten, bacaklarini karnina toplayip bi yatisi var göğsümde kendini hala karnımda zannediyor alıp içime sokasım geliyor )
Maşallah sana ve bebişine canım.Mesajlarını okudukça hevesleniyorum.Bebişlerimize kavuşacağımız günleri hasretle bekliyorum.Siz de bize dua edin.Hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza

Sorma canim ya bende geceleri uyuyamiyorum dusunmekten aslinda kendimizi bosuna strese sokuyoruz onlar zaten biliyorlar gelecegi zamani bendede 50 yaziyor ha bugun ha yarin :)
Senin savascilar da şampiyon olacak bak seni üzmediler 30.haftayi atlattilar insallah hedef 37
Bu kaygilar son donemde oluyor ama bi kucagina aliyorsunki aman Allahim mucize bambaska bi duygu merak etme biz kadinlar anne olmaya dogustan haziriz :) zayif dogsun kilolu bebekten daha cabuk toparlaniyorlar hele birde emerse degme.keyfine annesi.
Bilmiyorum bende daha var daha var diye kendimi kandiriyordum. Takvime bakinca 4 haftayi gorunce endise heyecan korku hepsi birbirine karisti..
Eminim öyledir sabah esime diyorum ki bak öpmek yok kucagina almak yok Tabiki alacagimda öpecegimde diyor ayy ben kimseye vermem onu benim yanimda dursun kimse koklamasin :)) lohusa ayagina kimse üstume gelmez heralde bende kizimla doya doya vakit geciririm böyle dusununcede hemen dogsun diyorum :)

Insallah canim sali gunu 34 de doncez kiz fena surekli kasiliyor diyorum essek misin yaramaz kizim biraz daha dur anliyor sanki beni hemen o topikligi sonuyor :))
Biliyorum artik zorlaniyor yavrularim kipirdicak yerleri kalmadi kuzucuklarimin :))

çok haklısınız ben sadece annem ya da kız kardeşimi istiyorum mesela zaten k v yok ben hiç görmedim vefat etmiş. insanların gelip sürekli kucağına almak istemesini düşükdükçe kramplar giriyor 5 ay önce yegenim oldu koklamaya kıyamadım mikrop kapmasın diye temizliğni yaptım yemeğini yaptım büyük yegenime baktım okulna götürüdm akşam evime geldim.bizim insanımız yeni doğum yapmış anneyi hasta olrak görmüyor çay içmeye pasta börek yemeye gelenleri dahi duydum. burdan yazayım bir de mesela ultrasan fotografını göstermiş eşim abisine hemen teyzelerinin torununa benzetmiş nasıl sinir oldum ne alaka kibarlık olsun diye sana eşine benziyor diyebilirdi böyle garip şeyler daha doğmadan bile olyor doğunca noluak bakalım

Ya diyordum ben sana.Gecen senin takvimi gorunce ben de panik oldum,sen rahattin,yaklasinca panik olmussun.Zayif olmaz canim,olsa da aldirirsin kiloyu.Son zamanlarda cok kilo aliyormus bebekler.

Canım hayırlı olsun oglusun tez zamanda eve dönersiniz insallah

Slm kızlar hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Diğer arkadaşlar zamanında gelsin inşallah bebisler imiz. Bende dün doktora gittim moralim bozuldu şimdiye kadar hep büyük bebek diyen doktorum dün karnı çok çok büyük dedi şekerin nasıl dedi gösterdim böyle çıkıyor diye 120 nin üstüne nadir çıkar. Kızım 2478 gr olmuş baş aşağı dönmüş şimdi bu çıktı

Maşallah sana ve bebişine canım.Mesajlarını okudukça hevesleniyorum.Bebişlerimize kavuşacağımız günleri hasretle bekliyorum.Siz de bize dua edin.Hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza
Amin cnm, etmez olur muyum? Rabbim bu yolda olan herkesi saglikla tez zamanda kavuşturur insAllah. Doğumdan bir kac hafta önce sürekli 31 32 haftalik doğan bebeklerle ilgili bilgiler okuyordum hep. Doğumdan bir kac gün öncede böyle değişik bir rüya görmüştüm doğumla ilgili suyumun felan gelmesini oylede oldu. Beynimizi neye yönlendirirsek öyle oluyor sanki. O yüzden hep pozitif olumlu düşünmek lazım. Ben hep bunu yaşadım sanki zaman zaman. O yüzden hep pozitif olumlu düşünmeye çalışıyorum. Gününde sağlıklı, cok kolay doğum yapacağınıza beyninizi inandırin kizlar cok ise yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…