- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Canım yeni gördüm..hayırlı uzun ömrü olsun inşallah..senle aynı gündük.güle güle büyüt bebeğiniKızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
Ohh masallah 32de aliriz demislerdi ya sana ne korkmustum erkenden alacaklar kuzucuklari diye .. Bende cok hareket edince kizim daha erken bak gelme sakın diyorum :) Simdiden anlamalari guzel. Kizin yaramaz oglun uslu olacak sanirim. Birde hep icime kizinin kilosu daha cok olacakmis gibi geliyor. Saglikla dogsunlarda bakalim kac kilo dogacaklar .Insallah canim sali gunu 34 de doncez kiz fena surekli kasiliyor diyorum essek misin yaramaz kizim biraz daha dur anliyor sanki beni hemen o topikligi sonuyor :))
Biliyorum artik zorlaniyor yavrularim kipirdicak yerleri kalmadi kuzucuklarimin :))
sorma ya hic heyecanim yoktu rahattim ne guzel hep esimin yuzünden :)) Ne diye söyluyorsun az kaldi diye :) Sonrada ben uyuyamayinca daha cok cok var diyor rahat ol diyor..Ya diyordum ben sana.Gecen senin takvimi gorunce ben de panik oldum,sen rahattin,yaklasinca panik olmussun.Zayif olmaz canim,olsa da aldirirsin kiloyu.Son zamanlarda cok kilo aliyormus bebekler.
Hic aklima gelmemisti cidden ne diye goturup getirecksin yika utule koy kenariya evdekileride evde yikarsin utulersin getirirsinKız boşuna getir götür yapma annende yıka hem ütüyede yardım ederler nasıl sa izmite tekrar götüreceksin
Ahah sorma ultrason fotoğrafını, benim bir akrabam görmüş. Skype ile aramışlardı bir de kameralı, o kadar merak ediyorlar güya. Benim oğlanlara biraz bak seninki de böyle yakışıklı olsun dedi beğenmemiş olacak ki .çok haklısınız ben sadece annem ya da kız kardeşimi istiyorum mesela zaten k v yok ben hiç görmedim vefat etmiş. insanların gelip sürekli kucağına almak istemesini düşükdükçe kramplar giriyor 5 ay önce yegenim oldu koklamaya kıyamadım mikrop kapmasın diye temizliğni yaptım yemeğini yaptım büyük yegenime baktım okulna götürüdm akşam evime geldim.bizim insanımız yeni doğum yapmış anneyi hasta olrak görmüyor çay içmeye pasta börek yemeye gelenleri dahi duydum. burdan yazayım bir de mesela ultrasan fotografını göstermiş eşim abisine hemen teyzelerinin torununa benzetmiş nasıl sinir oldum ne alaka kibarlık olsun diye sana eşine benziyor diyebilirdi böyle garip şeyler daha doğmadan bile olyor doğunca noluak bakalım
Bunu okuyunca benim salak üst komsum geldi aklima ya.. Daha kadini ilk defa goruyorum cinsiyeti ne dedi kız dedim olsun ikinci erkek olur insallah dedi..Ahah sorma ultrason fotoğrafını, benim bir akrabam görmüş. Skype ile aramışlardı bir de kameralı, o kadar merak ediyorlar güya. Benim oğlanlara biraz bak seninki de böyle yakışıklı olsun dedi beğenmemiş olacak ki .Hadi getir sıpaları kameraya da bakayım bari dedim, ne diyeceksin...
Bir de mesela kardeş ne zaman yapacaksınız, arayı açmayın hemen bir tane daha yapın olayı var, İnan daha 5 aylık o zaman ta Türkiye den bunu sormaya aramıştı biri. Biz eşimle konuşmamışız sen neyi merak ediyorsun. Belki olmuyor, belki istemiyoruz özel bir konu bu sana ne!
Yada başka biri adını ne koyacaksınız, erkek olursa .... koyun. Sana fikrini soran olur önerirsin. kendinin yakın tarihte iki erkek torunu oldu, ona danışan bile olmadı, taaa bana emrivaki yapmaya aramıştı. Ben savuşturdum, şaka yollu yok beğenmedim, torunlarına koysaydın o tren kaçtı dedim, üşenmeden annemi de aramış ...... koysunlar illa diye. İnsanlar eşleriyle anlaşamıyor bazen isim konusunda sanki söz sana düştü...
İnsanımız iyi niyetli kesinlikle kalbinde kötülük YÖK lakin nerde duracağını nerde susacağını pek bilmiyor
O da iyiymişBunu okuyunca benim salak üst komsum geldi aklima ya.. Daha kadini ilk defa goruyorum cinsiyeti ne dedi kız dedim olsun ikinci erkek olur insallah dedi..
Biz zaten kız istiyorduk erkek istemiyorduk ki dedim..
Sonra balkonda beni gördü bak ablasi bak oglunu gosteriyor buna bakta senin de böyle guzel bir oglun olsun dedi.. La havle .... Kadinin ilk cocugu kız sonra 3 erkek dogurmus Birde kendide kadin yani cahillik diz boyu.. Bak yine sinirlendim anlatirken :)
Merhaba canım. Hayırlı olsun bebeğin. Allah en kısa zamanda evine çıkmayı nasip etsin.12 gunluk olduk kuzum ya :) çok şükür cnm toparlanıyor. Artık tamamen kendi emiyor, banyosu var birazdan kilosunu öğrenir yazarim.
Kızlar bebeğim 28 haftalıkken makat duruşundaydı. Dönmüş müdür sizce ? Döndüğünü siz nasl anladnz
Ayy canim aldirma ya kilosu iyi bence dahada kilo alicak benim kizimda gobekten almis kilosunu eminim bendede seker vardir artik cok takmiyorum az kaldi zaten biraz meyve yememeye ozen goster cunku erikte bile seker varmis.mevsim meyveleride pek guzel yenmicek gibi degil.bol su ic protein kalsiyumSlm kızlar hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Diğer arkadaşlar zamanında gelsin inşallah bebisler imiz. Bende dün doktora gittim moralim bozuldu şimdiye kadar hep büyük bebek diyen doktorum dün karnı çok çok büyük dedi şekerin nasıl dedi gösterdim böyle çıkıyor diye 120 nin üstüne nadir çıkar. Kızım 2478 gr olmuş baş aşağı dönmüş şimdi bu çıktı
Canım tekmeleri göğüs kafesine doğru oluyor, yukarıda yani ama yine de doktor bakmadan bilemezsin bence.Kızlar bebeğim 28 haftalıkken makat duruşundaydı. Dönmüş müdür sizce ? Döndüğünü siz nasl anladnz
Ahah sorma ultrason fotoğrafını, benim bir akrabam görmüş. Skype ile aramışlardı bir de kameralı, o kadar merak ediyorlar güya. Benim oğlanlara biraz bak seninki de böyle yakışıklı olsun dedi beğenmemiş olacak ki .Hadi getir sıpaları kameraya da bakayım bari dedim, ne diyeceksin...
Bir de mesela kardeş ne zaman yapacaksınız, arayı açmayın hemen bir tane daha yapın olayı var, İnan daha 5 aylık o zaman ta Türkiye den bunu sormaya aramıştı biri. Biz eşimle konuşmamışız sen neyi merak ediyorsun. Belki olmuyor, belki istemiyoruz özel bir konu bu sana ne!
Yada başka biri adını ne koyacaksınız, erkek olursa .... koyun. Sana fikrini soran olur önerirsin. kendinin yakın tarihte iki erkek torunu oldu, ona danışan bile olmadı, taaa bana emrivaki yapmaya aramıştı. Ben savuşturdum, şaka yollu yok beğenmedim, torunlarına koysaydın o tren kaçtı dedim, üşenmeden annemi de aramış ...... koysunlar illa diye. İnsanlar eşleriyle anlaşamıyor bazen isim konusunda sanki söz sana düştü...
İnsanımız iyi niyetli kesinlikle kalbinde kötülük YÖK lakin nerde duracağını nerde susacağını pek bilmiyor
Ahah sorma ultrason fotoğrafını, benim bir akrabam görmüş. Skype ile aramışlardı bir de kameralı, o kadar merak ediyorlar güya. Benim oğlanlara biraz bak seninki de böyle yakışıklı olsun dedi beğenmemiş olacak ki .Hadi getir sıpaları kameraya da bakayım bari dedim, ne diyeceksin...
Bence hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. :)Mesela kiz deyince bir olsuun sonra erkekte olur muhabbeti hep var buna alistim adeta normal biseymis gibi karsimdakine kizamiyorum. Ama benzetme olayinda kayinvalidem halasina benzicek benim kara kizim gibi birsey dediginde sinirlenmiştim. İlk dediğinde sustum ama birkaç deyince eşimin yaninda annesine benzer kizim dedim :) yine anormal şekulde görümcem iki seferdir ikinciyide hemen yap muhabbetine giriyor ama aslinda aksini istiyorda ağzımı arıyor. Bende nasipte ne varsa o olur dedim. Yatak odamdaki planlari elaleme anlatmak zorunda değilim kaldı ki daha bebeğimi doğurmadim bile bir durun yahu :)Bunu okuyunca benim salak üst komsum geldi aklima ya.. Daha kadini ilk defa goruyorum cinsiyeti ne dedi kız dedim olsun ikinci erkek olur insallah dedi..
Biz zaten kız istiyorduk erkek istemiyorduk ki dedim..
Sonra balkonda beni gördü bak ablasi bak oglunu gosteriyor buna bakta senin de böyle guzel bir oglun olsun dedi.. La havle .... Kadinin ilk cocugu kız sonra 3 erkek dogurmus Birde kendide kadin yani cahillik diz boyu.. Bak yine sinirlendim anlatirken :)
Anladım canım.. tekmeler sol karın boşluğumda hep. Ama akşamlarıda mideme yakın yerden vuruyor.. 9 gün snra kontrol. Hadi bakalm :)Canım tekmeleri göğüs kafesine doğru oluyor, yukarıda yani ama yine de doktor bakmadan bilemezsin bence.
Kızlar bebeğim 28 haftalıkken makat duruşundaydı. Dönmüş müdür sizce ? Döndüğünü siz nasl anladnz
İnşallah dönmüştür :)Umarım canım.. benimde o haftada öyleydi.. pazartesi öğreneceğim bakalım.. inşallah dönmüşlerdir.
Cahil olmayanda yapiyor. Milletçe merakliyiz malesef.. okumuş universite bitirmis insan bile yapiyor digerlerine ne hacetsweetwitch01 aynen katılıyorum, bakıyorum bazısı cahil falan da değil sırf patavatsızlık, luzumsuzluk.
hep aynı şeyler ya senin kiler yine ikinciyi sormuşlar ben 33 yaşımdayım 1.5 senelik evliyiz 6 yıldır birlikteyiz geç evlendik soruyolar işte bebek ne zaman yapcaksınız diye daha düşünmüyoruz deyip geçiyorum yok yok yapmauın dedi babasının eşi durumunuz yetmez dedi. araba alcaz araba almamızı bile istmedi masrafı çok siz başa çıkamassınız dedi anlatsam neler neler meseafe koydum bende gitmiyorum ayda bir, bir saat kaç yaşına gelmişim size göre mi hareket edicez daha neyiniz eksik biz alalım demediler nerdeyse herşeyi annemle babam yaptı alah tan eşimde farkında bana hak veriyor. herkes bi garip teyzesi eniştesi isim ne olcak diyo işte kız olursa şu diyorum deniz koyun ben pek beğenmedim diyo ay kudurttular beni. sende güzelleşmişssin kesin kızın olcak dedi demek ki normalde çirkin görüyomuş ah dedikoduya girince rahatladım biriktirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?