2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olur, çocuk yapmadan önce de sizden icazet alırız deseydin .

doğru zamanı beklemiş kuzucuk senin ki yine sevdiğini belli etmiş benim k v değil ki herşeye burnunu sokuyor liseye gidiyormuş annesini kaybettiğinde eşim. durumuzun yetmeyeceğini düşünsek zaten yapmazdık kimseden hiç bir beklentimiz yok inan ki anemlere durun diyorum yapmayın olsun şimdi elimizde varken yapalım ilerde yapamayız belki diyorlar bize de ufak tefek şeyler kaldı. sorun yapmamaları değil zaten abuk sabuk konuşmaları

çok güzeller...bi kız daha mı doğursam:)cıvıl cıvıl...oğluşada renklı almaya çalıştım ama kızınkiler başka....bu kutular geçen paylaşmıştı alpi onlardan mı 3 boy olan....

benim kv de laf olsaun diye insan içinde konuştuğu lafa bakın..eltimin de çocukların arsı 4 yaş benim de...ve orada bi gelin de istemediği 2. gebeliği oldu 3 yaş sanırım çocukların arası....
benim gelinler benden akıllı çıktı benimkilerin arası 3.5 yaş bunlar 4 yaş ara verdi...yuhhhh..orada ki geline de ayıp yaş arası hesabı yapılması da ayıp....bende 3 ü 5i olmaz sağlıcakla nasipleri ne zamansa gelirler dedim...hoş olmuyor kvlerin her lafa karışması

Uzulme canim haftasiyla uyumlu sonucta su icmeyi arttir biraz oda normale doner insallah..sıkma kuzum canini sona yaklasiyoruz artik stres yapma kendine hakkimizda hayirlisi
Öyle canım hayırlısı Allah razı olsun bi anda gelişim durunca sok olduk şükür ki kendi haftasında bugün hastane çantası için eşyaları yıkadık yavaştan hazır olsak iyi olacak Rabbim hepimize evlatlarimizi vakitlice kucağımiza almayi nasip etsin

perşembe günü paylaşmışıtm benim bebiş baya zayıfmış 1750 dedi dr 1 ayda 1 kilo bile alsa yani zayıf bebiş üzülüyorum kemik gelişimide öyle...kaç gündür ağlamaktan bi hal oldum....eşimle hiç konuşmaz olduk...dün babsı ile konuşmuş ...bana kimse birşey konuşmuyor sen o kadar küçüktün ki kucağımıza bile alamıyorduk demişler...bunu ne eşim ne büyükler bana demiyor arkadaşı ile konuşurken duydum....sinir oldum...
paylaşsalar belki kendimi hazırlarım ve ben üzülünce laf diyorlar kendileri eşimi ilaca boğmuşlar büyümüyor diye hormanları bozulmuş kendileri diyor...minyon bi kocam var ama çok başarılı bu benim için sorun değil ama kızgınım kırgınım....kv işte bebeğe herşeyi yaparız ederiz diyordu bi arayıp kızım bi eksik var mı demiyor...eşim az kıyafet almışsın dedi bende annen de getiriri dedim ona bakma sen diyor...lcw den bi takım 7li yeni doğan aldı netten ama bana baya kalın geldi var mı o takımlardan aln bilemedim alan varsa fikir verirseniz sevinirim

Bende 1.5 ayımız kaldı dedim iyi doğunca alışverişe çıkarız dedi daha sadece beşik aldık başka hiç bir şeyimiz yokta

Gecen hafta benimde 1900 idi canim baya zayif degil yani.. Yogury sut bol tuket sadece onlara kalsa kilo alir uzulecek aglayacak durum degil tabiki kafamiza takiliyor ama o kadar da degil bak iki kisi dogum yapti kilolari minnacik ama saglikli olmalari yeter.. Ne olacak ki anne sutu olmadi mama beslersin buyur gider..
Kendine dert arama son zamanlarin tadini cikart. Kiyafet az almissin diyen kocan var ne guzel git daha cok al Yaz sicak olacak ince uzun kollu olursa olurda kalinsa bebise cok sicak olur benim bir set kalin ama onu buyuk almistim allahtan sonbahara giyecek..
Sende git ince bi kac parca daha al hem sana degisiklik olur kafan dagilir

Bebeğin büyük kıyafetlerini yıkadınız mı,elde örülen battaniyeyi kısa programda yıkarsam yıpranır mı acaba?

Sagol cnm, benimde kasilmalarım çok oluyordu. İğneler ise yaramış olmalı ki hiç oksijene bağlanmadi kuzum. Zamanında gelsin ıns. bebisin, bolca dinlen canım birde bol su iç. İnsan kendini biliyor, ben çok yordum kendimi ama çok şükür herşey yolundaymış :)

Bebeğin büyük kıyafetlerini yıkadınız mı,elde örülen battaniyeyi kısa programda yıkarsam yıpranır mı acaba?
Ben buyuk kucuk hepsini yikadim yikanmisken hepsi ciksin aradan dedim. Battaniyem hic yok hepsi halalarda ananede gelmedi daha ama makinaya ilk atmaya korkardim onlar cekiyor sicak suda ilik suya atar kendim elimle yikardim sanirim.Zaten kir yok yapabilirsen bi suya batir cikar ..

Kızlar akraba komsu falan demissiniz tam da bugün degisik bi olay yasadım evleneli 1 yıl oldu ankaradan rizeye gelin geldim. Bi komşum kapımı çalıp hosgeldin demedi 1 yıldır. Asansörde görürsem selam veririm yüzüme bakmadan selam alırlar. Dün eşimle gezmeye çıkıyorduk komşularda kapıda oturuyor eşim onden gitti arabayı çıkarmak için bende selam verdim yine. iclerinden birisi geçen hafta mobilya geldi senin eve mi geldi onlar dedi bende evt dedim sen yeni evli değil misin dedi bende evt ama o bebek içindi dedim hemen sordular kaç aylık kız mı erkek mi acelen neydi hemen yapmışsın baktım sacma sapan yere gidiyor sorular gülümseyip geçtim. Selam vermeyen insanlar ayaküstü neler sordular. Bu kadarı da pes dedim arabada eşime ne değişik insanlar var dedim ne haddine acelen neydi demek.daha onun şokunu atlatamadan bugün biri kapımı çalıp bebeğin odasına bi bakabilir miyim komsular görmüş ben gormedim dedi. Bende musait olmadığımı söyleyip eve almadım. Çünkü eşim gece çalıştı uyuyordu. Ama eşim olmasaydı da almazdım heralde. 1 yıldır tanımadım kimse selam vermiyor die üzülüyordum dünden sonra tanımadığıma sevindim. Bu saatten sonra tanimasamda olurmuş. Şaka gibiydi ya.

ay ne gereksiz konusmalar halbuki. ben esimin memleketindeyim, 30 yasinda evlenip maddi durumlardan dolayı cocuk için de 4 yil bekledik. ama kimse bi kere sormadi, durumun farkindaydilar. Ama kendi memlkeetimdeki eski komsular bile kardesim araciligiyla neden hala bebegi olmadi diye sorduruyorlardi. Annem de ilk zamanlar israrciydi ama bakti bizden umut yok, sormamaya basladi . 4. senede de mujdeyi verdik zaten bekarken evlilik, evliyken bebek muhabbeti delirtiyordu beni. Artik kafam rahat

Kız boşuna getir götür yapma annende yıka hem ütüyede yardım ederler nasıl sa izmite tekrar götüreceksin
Ay ne biliyim canım, evde de bazı şeyleri var, hepsini bir yıkar utulerim dedim yavaş yavaş. .Annem yapamaz, ablamın küçük çocuğu var..Bana bakiyo işler yani.Ben herkese yardımcı oldum, ablamın evini temizledim doğumundan önce, hrr işinde yanındaydım ama sıra bana gelince herkesin birşeyi çıkıyor malesef.Oğlumda da kendim yapmıştım, ütü masasını alcaltip ütülemistim..

Teşekkürler tatlım
atma makinaya cnm özelliği gider zaten kiri yok onların yıkamak istiyorsan bi suya batır cikar yeter

Sağol canım,bütün örgüleri öyle yapayım o zaman.

Ben de eşimle kavga ettim bugun hala konusmuyoruz bır de dıyordum ne ıyı kocam herseye yardım edıyor dıye bıktı galıba artık benden bende cok bagırdım agladım sonrada temızlık yaptım ev cok kotu duurmdaydı cam sıldım yerlerı supurdum sıldım falan ama karnım da kasılmalar basladı şimdi korktum acıktım kalkıp yemek yapıyorum ama oturmus tv ızlıyor hıc kalkmadı okadar canım acıdı ki bunlar ıcın mı ugrastım ben bu cocuk olması ıçin ne acılar cektım kocam ıcın aılemı bırakıp baska bı sehre geldim işimi bırakıp daha kotu bıyerde calısıyorum ne fedakarlıklar yaptm ama adam bana bugun ütü yapmamıssın dedı ya ınanamıyorum burda kımsem yok benım okadar yoruldum ki bebegım olunca neyapıcam dıye agladım hep heryerım şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…