Ah canım ahhh diyorumki gidip utuleyip getiririm bir kişi de burda yıka yardım ederiz demiyor..Herkesin herşeyine kosarim, bana gelince herkes bi kenara kaçıyor.Dun ablama bi konuda kızdım. Her ihtiyacinda yanındaydım, dün alışveriş e beraber gidecektik, ben dedimki çocuk küçük zor olursa gelme.o da çocuğu değil kocasını bahane etti.yok yemeğe gelcekmis yok tatlı istemiş. Sanki tencereden yemeğini alıp yiyemicek, tatlı yemezse ölcek..sinir oldum, kimseden bişey istemiyorum.Hic aklima gelmemisti cidden ne diye goturup getirecksin yika utule koy kenariya evdekileride evde yikarsin utulersin getirirsinSea41
Götur evine yika utule o zman öyle gel valla bakabilecek halin olsa gelme orada dogur derdim.. Sen kendini cok uzeceksin lohusa halinle birde onlari takacaksin..Ah canım ahhh diyorumki gidip utuleyip getiririm bir kişi de burda yıka yardım ederiz demiyor..Herkesin herşeyine kosarim, bana gelince herkes bi kenara kaçıyor.Dun ablama bi konuda kızdım. Her ihtiyacinda yanındaydım, dün alışveriş e beraber gidecektik, ben dedimki çocuk küçük zor olursa gelme.o da çocuğu değil kocasını bahane etti.yok yemeğe gelcekmis yok tatlı istemiş. Sanki tencereden yemeğini alıp yiyemicek, tatlı yemezse ölcek..sinir oldum, kimseden bişey istemiyorum.
Kiz karnindakinin ne sucu var kocana kizip temizlik yaptin.. tutardin bi kadin gelsin yapsin ayy delisin vallahi ben olsam sinirimi gidip alisveris yaparak cikarirdim yada kendime pasta borek yaparak :))Ben de eşimle kavga ettim bugun hala konusmuyoruz bır de dıyordum ne ıyı kocam herseye yardım edıyor dıye bıktı galıba artık benden bende cok bagırdım agladım sonrada temızlık yaptım ev cok kotu duurmdaydı cam sıldım yerlerı supurdum sıldım falan ama karnım da kasılmalar basladı şimdi korktum acıktım kalkıp yemek yapıyorum ama oturmus tv ızlıyor hıc kalkmadı okadar canım acıdı ki bunlar ıcın mı ugrastım ben bu cocuk olması ıçin ne acılar cektım kocam ıcın aılemı bırakıp baska bı sehre geldim işimi bırakıp daha kotu bıyerde calısıyorum ne fedakarlıklar yaptm ama adam bana bugun ütü yapmamıssın dedı ya ınanamıyorum burda kımsem yok benım okadar yoruldum ki bebegım olunca neyapıcam dıye agladım hep heryerım şişti
Maşallah canım. En kısa zamanda büyür bebişin de kavuşursunuz inşallah. Sağlıklı olduğunu bilmek bile güEldir gerçi :) sağol dediklerini yapıyorum ben de 3 lt su tuvalet dışında kalkmak yok :) bir de bolca konuşuyorum gelme daha küçüksün azcık büyü güzelleş diyorum :) inşallah dinler yaramaz :)Sagol cnm, benimde kasilmalarım çok oluyordu. İğneler ise yaramış olmalı ki hiç oksijene bağlanmadi kuzum. Zamanında gelsin ıns. bebisin, bolca dinlen canım birde bol su iç. İnsan kendini biliyor, ben çok yordum kendimi ama çok şükür herşey yolundaymış :)
Canım yeni doğmuş bebeği yikayamamki ve ameliyat lı olucam.bi de oğlum var orda kimsemiz yokki birakayim. Yemek yapacak kimse yok, eşimin elinden gelmez, ne kadar kizsam da izmitte yapcam doğumu. Dr.um izmitte çünkü. Bir de evimde yaparsam k.v gelir sinir eder beni, konuşmamama rağmen oğlumun evi der gelir.Götur evine yika utule o zman öyle gel valla bakabilecek halin olsa gelme orada dogur derdim.. Sen kendini cok uzeceksin lohusa halinle birde onlari takacaksin..
Yavas yavas utulersin eve gidince hepsini bir yapma Allah yardimcin olsun ama kafanada takma ..
Dinler annesi , güzelleşir gelir insAllah :)) zamanindaMaşallah canım. En kısa zamanda büyür bebişin de kavuşursunuz inşallah. Sağlıklı olduğunu bilmek bile güEldir gerçi :) sağol dediklerini yapıyorum ben de 3 lt su tuvalet dışında kalkmak yok :) bir de bolca konuşuyorum gelme daha küçüksün azcık büyü güzelleş diyorum :) inşallah dinler yaramaz :)
haklısın canım ama bana agrım oldugu halde gelmiş utu yapmamıssın sorumluluklarını yapmıyorsun dedıgınde çıldırdım gozum bısey gormedı galıba o sınırle bugun haftasonu olmada gıder dava acardım bosanmak ıcın galıba zaten hormonlardan kotu durumdayım anlamıyor neden erkekler hep boyle anlayıssız dedıgın gıbı bıdaha yapmam ne derse desin bundan sonra cıkıp evden gdıcem ıstedıgım seylerı yaparım şuan uzuldum ama ınsallah kızım akıllı durur kasılmalar yapmazKiz karnindakinin ne sucu var kocana kizip temizlik yaptin.. tutardin bi kadin gelsin yapsin ayy delisin vallahi ben olsam sinirimi gidip alisveris yaparak cikarirdim yada kendime pasta borek yaparak :))
Ne diye temizlik yemek yaptin birak evde hokuyla kalsin .. Senden ve bebeginden degerli kimse yok bisi olsa erken gelse yine olan sana olacak sakın bi daha yorma kendini tadini cikart son zamanlarinin..
Ben de eşimle kavga ettim bugun hala konusmuyoruz bır de dıyordum ne ıyı kocam herseye yardım edıyor dıye bıktı galıba artık benden bende cok bagırdım agladım sonrada temızlık yaptım ev cok kotu duurmdaydı cam sıldım yerlerı supurdum sıldım falan ama karnım da kasılmalar basladı şimdi korktum acıktım kalkıp yemek yapıyorum ama oturmus tv ızlıyor hıc kalkmadı okadar canım acıdı ki bunlar ıcın mı ugrastım ben bu cocuk olması ıçin ne acılar cektım kocam ıcın aılemı bırakıp baska bı sehre geldim işimi bırakıp daha kotu bıyerde calısıyorum ne fedakarlıklar yaptm ama adam bana bugun ütü yapmamıssın dedı ya ınanamıyorum burda kımsem yok benım okadar yoruldum ki bebegım olunca neyapıcam dıye agladım hep heryerım şişti
Meraktan catliyorlardir simdi :))Kızlar akraba komsu falan demissiniz tam da bugün degisik bi olay yasadım evleneli 1 yıl oldu ankaradan rizeye gelin geldim. Bi komşum kapımı çalıp hosgeldin demedi 1 yıldır. Asansörde görürsem selam veririm yüzüme bakmadan selam alırlar. Dün eşimle gezmeye çıkıyorduk komşularda kapıda oturuyor eşim onden gitti arabayı çıkarmak için bende selam verdim yine. iclerinden birisi geçen hafta mobilya geldi senin eve mi geldi onlar dedi bende evt dedim sen yeni evli değil misin dedi bende evt ama o bebek içindi dedim hemen sordular kaç aylık kız mı erkek mi acelen neydi hemen yapmışsın baktım sacma sapan yere gidiyor sorular gülümseyip geçtim. Selam vermeyen insanlar ayaküstü neler sordular. Bu kadarı da pes dedim arabada eşime ne değişik insanlar var dedim ne haddine acelen neydi demek.daha onun şokunu atlatamadan bugün biri kapımı çalıp bebeğin odasına bi bakabilir miyim komsular görmüş ben gormedim dedi. Bende musait olmadığımı söyleyip eve almadım. Çünkü eşim gece çalıştı uyuyordu. Ama eşim olmasaydı da almazdım heralde. 1 yıldır tanımadım kimse selam vermiyor die üzülüyordum dünden sonra tanımadığıma sevindim. Bu saatten sonra tanimasamda olurmuş. Şaka gibiydi ya.
Meraktan catliyorlardir simdi :))Kızlar akraba komsu falan demissiniz tam da bugün degisik bi olay yasadım evleneli 1 yıl oldu ankaradan rizeye gelin geldim. Bi komşum kapımı çalıp hosgeldin demedi 1 yıldır. Asansörde görürsem selam veririm yüzüme bakmadan selam alırlar. Dün eşimle gezmeye çıkıyorduk komşularda kapıda oturuyor eşim onden gitti arabayı çıkarmak için bende selam verdim yine. iclerinden birisi geçen hafta mobilya geldi senin eve mi geldi onlar dedi bende evt dedim sen yeni evli değil misin dedi bende evt ama o bebek içindi dedim hemen sordular kaç aylık kız mı erkek mi acelen neydi hemen yapmışsın baktım sacma sapan yere gidiyor sorular gülümseyip geçtim. Selam vermeyen insanlar ayaküstü neler sordular. Bu kadarı da pes dedim arabada eşime ne değişik insanlar var dedim ne haddine acelen neydi demek.daha onun şokunu atlatamadan bugün biri kapımı çalıp bebeğin odasına bi bakabilir miyim komsular görmüş ben gormedim dedi. Bende musait olmadığımı söyleyip eve almadım. Çünkü eşim gece çalıştı uyuyordu. Ama eşim olmasaydı da almazdım heralde. 1 yıldır tanımadım kimse selam vermiyor die üzülüyordum dünden sonra tanımadığıma sevindim. Bu saatten sonra tanimasamda olurmuş. Şaka gibiydi ya.
Aynennn aynen kesinlikle katiliyorum M Maya_06 hic kendini uzme iki keyfi yerine gelsin gelir yanina gonlunu alir bak spna yaklasiyoruz kocakafali kocalara kizip kendimize yapmayalim yemegide disardan soyleseydin keskeKiz karnindakinin ne sucu var kocana kizip temizlik yaptin.. tutardin bi kadin gelsin yapsin ayy delisin vallahi ben olsam sinirimi gidip alisveris yaparak cikarirdim yada kendime pasta borek yaparak :))
Ne diye temizlik yemek yaptin birak evde hokuyla kalsin .. Senden ve bebeginden degerli kimse yok bisi olsa erken gelse yine olan sana olacak sakın bi daha yorma kendini tadini cikart son zamanlarinin..
Kadın dururken erkeğe iş mi yaptırılır demişti kayınvalidem. Şimdi oğlunun yaptıklarını görse napar acaba :)Bu kaynanalar için sadece oğulları değerli gerçektendoğuma geldiğini ya da ayni evde düşünemiyorum kendimi . Oğluna dedim mutfağa götürsün tabakları diye, yok oğlum ben götürürüm sen dur diyor ben gotursem sıkıntı yok ama yeterki oğlu götürmesin
Kadın dururken erkeğe iş mi yaptırılır demişti kayınvalidem. Şimdi oğlunun yaptıklarını görse napar acaba :)
Canım bende eşim için ülkemi terkettim, memurluk hayatımı bitirdim, kariyerimi bıraktım, şimdi gurbet ellerde yalnızım..ama şuan yaşadığın şeyler tamamen hormonlardan kaynaklanıyor.. banada yemekte ne var diye sordu mu oturup ağlıyorummm.. hahaha napıyımmm yemek yapmak istemiyorum... kendi yazlık kıyafetlerimi çıkardım, ütüledim askıladım.. yazık adamcağız geçen t-shirt istedi bende ütülü yok dedim.. neden? Diye sorunca başladık tartışmaya... yaaa ama bugün acıdım ben t-shirtle gezdim o garibim ince kazakla dolaştı... o kazakla ben piştim resmen.. neyse birazdan onun kışkıkları kaldırıp, yazlıklarını ütüleyip asıcam.. bende kendi işimi kendim yapıyorum... ama bol bol dinlenerek yapıyorum..yani bu hisleri yaşayan sadece sen değilsin.. üzülmeye değmezzzz..Ben de eşimle kavga ettim bugun hala konusmuyoruz bır de dıyordum ne ıyı kocam herseye yardım edıyor dıye bıktı galıba artık benden bende cok bagırdım agladım sonrada temızlık yaptım ev cok kotu duurmdaydı cam sıldım yerlerı supurdum sıldım falan ama karnım da kasılmalar basladı şimdi korktum acıktım kalkıp yemek yapıyorum ama oturmus tv ızlıyor hıc kalkmadı okadar canım acıdı ki bunlar ıcın mı ugrastım ben bu cocuk olması ıçin ne acılar cektım kocam ıcın aılemı bırakıp baska bı sehre geldim işimi bırakıp daha kotu bıyerde calısıyorum ne fedakarlıklar yaptm ama adam bana bugun ütü yapmamıssın dedı ya ınanamıyorum burda kımsem yok benım okadar yoruldum ki bebegım olunca neyapıcam dıye agladım hep heryerım şişti
Ayy inşallah...inşallah...Ben de inanıyorum normal ve kolay doğum yapacağıma.Sağolasın canım yine çok ümitlendirdinAmin cnm, etmez olur muyum? Rabbim bu yolda olan herkesi saglikla tez zamanda kavuşturur insAllah. Doğumdan bir kac hafta önce sürekli 31 32 haftalik doğan bebeklerle ilgili bilgiler okuyordum hep. Doğumdan bir kac gün öncede böyle değişik bir rüya görmüştüm doğumla ilgili suyumun felan gelmesini oylede oldu. Beynimizi neye yönlendirirsek öyle oluyor sanki. O yüzden hep pozitif olumlu düşünmek lazım. Ben hep bunu yaşadım sanki zaman zaman. O yüzden hep pozitif olumlu düşünmeye çalışıyorum. Gününde sağlıklı, cok kolay doğum yapacağınıza beyninizi inandırin kizlar cok ise yariyor.
haklısın aynen oyle hormonlardan bıraz da ama sureklı calıstıgım halde yemegımı hep yapıyorum onun da yazlıklarını cıkarıp utulemıstım onceden ama yaranamıyorum uzuntuden ve kendımı yormaktan karnım asagıya dustu once oyle sanıyorum dedım ama gobegım baya yukardaydı bıldıgın baya asagıda suan ve agrım var soyledım senın yuzunden dıye sen ıstedın dedı bana okadar canım skkın ki ınsallah allah melegımı korur baska suan bısey dusunmuorumCanım bende eşim için ülkemi terkettim, memurluk hayatımı bitirdim, kariyerimi bıraktım, şimdi gurbet ellerde yalnızım..ama şuan yaşadığın şeyler tamamen hormonlardan kaynaklanıyor.. banada yemekte ne var diye sordu mu oturup ağlıyorummm.. hahaha napıyımmm yemek yapmak istemiyorum... kendi yazlık kıyafetlerimi çıkardım, ütüledim askıladım.. yazık adamcağız geçen t-shirt istedi bende ütülü yok dedim.. neden? Diye sorunca başladık tartışmaya... yaaa ama bugün acıdım ben t-shirtle gezdim o garibim ince kazakla dolaştı... o kazakla ben piştim resmen.. neyse birazdan onun kışkıkları kaldırıp, yazlıklarını ütüleyip asıcam.. bende kendi işimi kendim yapıyorum... ama bol bol dinlenerek yapıyorum..yani bu hisleri yaşayan sadece sen değilsin.. üzülmeye değmezzzz..
Benim kv de ben doğum yapmadan önce tatile gidecekmiş,oğlun da bana bakmak için doğum iznine çıkacak o zaman dedim.Annen gelsin diyor,bütün her şeyi anneme yıkacak.Babam izin vermiyor gelemez dedim.İnatlaşıyor gelsin diye.İşten korkuyor çünkü sabah gideceğim,akşam yemeği yedikten sonra kocamla döneceğim.Ona da kolay değil tabi.Bana göre yemek yapması gerekiyor,bakalım nolacak.Kv benim normal halimden daha enerjik :)Allah enerjisini artırsın annemlerin yanına gidip geldikten sonra her gün yanına gidip,rahatıma bakacağım.Bu kaynanalar için sadece oğulları değerli gerçektendoğuma geldiğini ya da ayni evde düşünemiyorum kendimi . Oğluna dedim mutfağa götürsün tabakları diye, yok oğlum ben götürürüm sen dur diyor ben gotursem sıkıntı yok ama yeterki oğlu götürmesin
Ya canım orada ütücü yok mu,bul bir tane,şimdi onlar pazarlık da yapmaz ama ütü paketlerine üye ol ya da sadece sıkışınca ütüye ver.Kızarsa da söyleme,nereden anlayacak.Kendin yapmak en güzeli de hamile hamile zor oluyor.Canım bende eşim için ülkemi terkettim, memurluk hayatımı bitirdim, kariyerimi bıraktım, şimdi gurbet ellerde yalnızım..ama şuan yaşadığın şeyler tamamen hormonlardan kaynaklanıyor.. banada yemekte ne var diye sordu mu oturup ağlıyorummm.. hahaha napıyımmm yemek yapmak istemiyorum... kendi yazlık kıyafetlerimi çıkardım, ütüledim askıladım.. yazık adamcağız geçen t-shirt istedi bende ütülü yok dedim.. neden? Diye sorunca başladık tartışmaya... yaaa ama bugün acıdım ben t-shirtle gezdim o garibim ince kazakla dolaştı... o kazakla ben piştim resmen.. neyse birazdan onun kışkıkları kaldırıp, yazlıklarını ütüleyip asıcam.. bende kendi işimi kendim yapıyorum... ama bol bol dinlenerek yapıyorum..yani bu hisleri yaşayan sadece sen değilsin.. üzülmeye değmezzzz..
Anlattıklarınız ne kadar uzak geliyor,burada bir selamı asansörde karşılaşınca zar zor veriyorlar.Genç çiftler çok aslında ama biz de pek girişken değiliz sanırım.Kadınlar da genelde çalışıyor,komşuluk ilişkisi yok,olanlar da emekli.Bana ağır kaçıyor.Bir ara sitede grup kurmuşlar çeşitli etkinlikler yapıyorlardı.Türk Sanat Müziği Korosuna katılmak isedim,eşim istemedi.Film grubu da vardı ama emekli bilmiş teyzeler vardı,içim daraldı.Oraya giderken emekli bir öğretmenle tanıştım,o da kendini bana davet ettirdi ama kimyalar uyuşmadı.Velhasıl kimse kimseyi merak edecek kadar tanımıyor,dikkat etmiyor.Meraktan catliyorlardir simdi :))
Benimde tuhaf bi komsum vardi kapiya cocugunu getirir vurdurdu teyze bizi niye iceri cagarmiyorsun gecelimde oturalim derdi :)) dedirtirdi :)))
Ne insanlar var uykulari kacar simdi onlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?