Canım hiç görmedim ütücü varsada ben bilmiyorum... Aslında eşimin elinden her iş geliyor bi toz almasını bşde ütü yapmasını bilmiyor.. sağolsun gebeliğimden bugüne kadar hiç elektrik süpürgesini kullanmadım..yapıyor elinden gelen herşeyi..Ya canım orada ütücü yok mu,bul bir tane,şimdi onlar pazarlık da yapmaz ama ütü paketlerine üye ol ya da sadece sıkışınca ütüye ver.Kızarsa da söyleme,nereden anlayacak.Kendin yapmak en güzeli de hamile hamile zor oluyor.
Kv.ler zaten bi tek sever (ona da inanmıyorum), ananeler bakar torunlarina..Benim eşim de annesini yazliga götürdü, yerlestirip biraz kalıp gelecek. .Ondan önce de İsviçre'ye büyük oğlunun yanına gitmişti, ordan geldi yazliga..Desekki gel torununa bak bi işe yara, hastayım der.Gezmeye gelince benden genç..Benim kv de ben doğum yapmadan önce tatile gidecekmiş,oğlun da bana bakmak için doğum iznine çıkacak o zaman dedim.Annen gelsin diyor,bütün her şeyi anneme yıkacak.Babam izin vermiyor gelemez dedim.İnatlaşıyor gelsin diye.İşten korkuyor çünkü sabah gideceğim,akşam yemeği yedikten sonra kocamla döneceğim.Ona da kolay değil tabi.Bana göre yemek yapması gerekiyor,bakalım nolacak.Kv benim normal halimden daha enerjik :)Allah enerjisini artırsın annemlerin yanına gidip geldikten sonra her gün yanına gidip,rahatıma bakacağım.
Benim kv normalde gelmiyordu kurban bayramına gelecekti.. şimdi haziranda annem gelecek olunca onunla birlikte gelecek.. şimdi kadının hakkını yemiyim, bana geldiğinde hiç oturmaz, hep bişeyler yapmak ister..kafa dengidir aslında ama kim ne derse inanır.. bu huyuda ister istemez sorun yaratıyorKv.ler zaten bi tek sever (ona da inanmıyorum), ananeler bakar torunlarina..Benim eşim de annesini yazliga götürdü, yerlestirip biraz kalıp gelecek. .Ondan önce de İsviçre'ye büyük oğlunun yanına gitmişti, ordan geldi yazliga..Desekki gel torununa bak bi işe yara, hastayım der.Gezmeye gelince benden genç..
Ayyyyyyyy bunlar be tatlııııııııı...içinde bide sıpalar oldumu tam yemelik olurlar... yokkkk yaaaaa nazar değerrr . :))
Acaba üsütmüş olmayasin ben corapsiz gezdim gecen aksama kadarr sanci cektim korktum guzel bir dus aldim corabimi filanda giydim gecti..Kızlar sabahtan beri sol kasigima ağrı giriyor ara ara, acaba bebek hareketlerinden dolayimi bilmiyorum, biraz önce baya siddetliydi ama üç beş saniye falan sürdü neyin nesiki bu
Dimi yaa ama melekler daha da guzel olurlar mavi ya nazar degmezAyyyyyyyy bunlar be tatlııııııııı...içinde bide sıpalar oldumu tam yemelik olurlar... yokkkk yaaaaa nazar değerrr . :))
Ayy çok tatlılar ya..Benim alışveriş yaptığım yerde çok güzel bir set vardı, kararsız kaldım almadım. Benim için süslü taç ve terlik, bebek için aynı susten ayakkabı ve tulumu vardı..Bilemedim alsam mı
Acaba üsütmüş olmayasin ben corapsiz gezdim gecen aksama kadarr sanci cektim korktum guzel bir dus aldim corabimi filanda giydim gecti..
Insallah seninde gecer canim.
Cok begendiysen alsaydin keske.. ben mevlut yaparsam o zmana bakarim simdi hic fazla bisi almadim buyuk beden bir takim haric hepsi yenidogan :) Kizimla alisveris yapacagim insallah..Ayy çok tatlılar ya..Benim alışveriş yaptığım yerde çok güzel bir set vardı, kararsız kaldım almadım. Benim için süslü taç ve terlik, bebek için aynı susten ayakkabı ve tulumu vardı..Bilemedim alsam mı
Neden gtmıosun cnm riskn mi var yoksa sen mi gtmk istemionBen gitmiyorum düğünlere eşim kendi gidiyor . Onu tek başına yollamak beni rahatsız ediyor ama bebişkomuz doğup büyüsün sonra yine beraber gideriz
Bende tum gun yattim ayaga kalkinca agriyordu aciyordu icim. O yuzden usutmus olabilirsin dedim kendini sıcak tut bakalim insallah yarina biseycigin kalmazBelkide canm o da olabilir.. Iki gündür baya baskı var aşağı doğru yatinca iyiyim ama ayaktayken kaşığa doğru sanci giriyor hayırlısı bakalmmm
Yaa sabah çok tuhaf geldi bu kadarda olmaz derken kapımı çaldılar ya. Önce şaşırdım uzun süre şoku atlatamadım şimdi komik gelmye başladı. Bana garip geliyor bazen kınıyorum ayıp ya böyle olur mu diyorum ama onun hiç umrumda değil acaba öyle mi olmak gerekir kiMeraktan catliyorlardir simdi :))
Benimde tuhaf bi komsum vardi kapiya cocugunu getirir vurdurdu teyze bizi niye iceri cagarmiyorsun gecelimde oturalim derdi :)) dedirtirdi :)))
Ne insanlar var uykulari kacar simdi onlarin
Canım bende sitede büyüdüm apartmanımız o kadar kaynaktı ki bütün komşular akşamları oturmaya gelirdi biz giderdik. Ne bilimm annemle babam aniden sehirdısına cikacak olsa komuslara emanet ederlerdi bizi. Abim o kadar yaramazdı ki duvarlara tırmanırdı komsu amcalar babama gerek bırakmadan abime kızarlardı. Annem çarşıya giderdi acıktım derdim git selma teyzene hazırlasın sana bişeyler derdi. Öyle sıcak canayakın insanlar arasından geldim ki burda selam vermek bile insanlara zor geliyor ve eşim gece isteyken başıma bişi gelse kapısını çalacak komşum yok ya polisi ya ambulansı ararım heralde. Ama dedikodu diz boyu merak dersen yüzsüzlüğe dönüşmüş garipsiyorum doğal olarakAnlattıklarınız ne kadar uzak geliyor,burada bir selamı asansörde karşılaşınca zar zor veriyorlar.Genç çiftler çok aslında ama biz de pek girişken değiliz sanırım.Kadınlar da genelde çalışıyor,komşuluk ilişkisi yok,olanlar da emekli.Bana ağır kaçıyor.Bir ara sitede grup kurmuşlar çeşitli etkinlikler yapıyorlardı.Türk Sanat Müziği Korosuna katılmak isedim,eşim istemedi.Film grubu da vardı ama emekli bilmiş teyzeler vardı,içim daraldı.Oraya giderken emekli bir öğretmenle tanıştım,o da kendini bana davet ettirdi ama kimyalar uyuşmadı.Velhasıl kimse kimseyi merak edecek kadar tanımıyor,dikkat etmiyor.
Bence hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. :)Mesela kiz deyince bir olsuun sonra erkekte olur muhabbeti hep var buna alistim adeta normal biseymis gibi karsimdakine sinirlenmiştim. İlk dediğinde sustum ama birkaç deyince eşimin yaninda annesine benzer kizim dedim :) yine anormal şekulde görümcem iki seferdir ikinciyide hemen yap muhabbetine giriyor ama aslinda aksini istiyorda ağzımı arıyor. Bende nasipte ne varsa o olur dedim.
Neden gtmıosun cnm riskn mi var yoksa sen mi gtmk istemion
BRisk var malesef o yüzden şehir dışına çıkamıyorum . Ailemin yanına bile en son kurbanda gittim o zamandan beri görmedim hiç
Bide eşime de gitme diyemiyorum mecbur teyzesinin oğlunun düğünü falan kıskanıyorum neden bilmiyorum hormonlarim yüzünden heralde ağlıyorum hepNeden gtmıosun cnm riskn mi var yoksa sen mi gtmk istemion
Benim kv de ben doğum yapmadan önce tatile gidecekmiş,oğlun da bana bakmak için doğum iznine çıkacak o zaman dedim.Annen gelsin diyor,bütün her şeyi anneme yıkacak.Babam izin vermiyor gelemez dedim.İnatlaşıyor gelsin diye.İşten korkuyor çünkü sabah gideceğim,akşam yemeği yedikten sonra kocamla döneceğim.Ona da kolay değil tabi.Bana göre yemek yapması gerekiyor,bakalım nolacak.Kv benim normal halimden daha enerjik :)Allah enerjisini artırsın annemlerin yanına gidip geldikten sonra her gün yanına gidip,rahatıma bakacağım.
Aynen canim,anneme yaptiracak her seyi.O da oglunun yanina Litvanya ya gidecekmis.Aman napalim,dusunup moralimizi bozmayalim.Kv.ler zaten bi tek sever (ona da inanmıyorum), ananeler bakar torunlarina..Benim eşim de annesini yazliga götürdü, yerlestirip biraz kalıp gelecek. .Ondan önce de İsviçre'ye büyük oğlunun yanına gitmişti, ordan geldi yazliga..Desekki gel torununa bak bi işe yara, hastayım der.Gezmeye gelince benden genç..
Kv.ler zaten bi tek sever (ona da inanmıyorum), ananeler bakar torunlarina..Benim eşim de annesini yazliga götürdü, yerlestirip biraz kalıp gelecek. .Ondan önce de İsviçre'ye büyük oğlunun yanına gitmişti, ordan geldi yazliga..Desekki gel torununa bak bi işe yara, hastayım der.Gezmeye gelince benden genç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?