2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saf yaratilisli demek ki,olsun canim huyunu bilir idare edersin.Kurnaz olmasindan iyi.Bir de tasra kurnazligi yok mu o daha fena.

Biz gezince oğullarının parasını yemiş oluruz, onlar gezince nedense hastalık falan kalmaz onlarda başka iş de yapmazlar
:)Mesela anneler bir tane bisi alir ya,sen alinca da annem aldi,babam aldi yap.Bir kere bana sen giyiniyorsun,
Benim bekarken ailemle yasadigim sitede de komsular cok iyiydi,akrabalarimdan iyiydiler.O nisan,kina zamanlari cok yardimci oldular.Calisan kadin cok olunca dedikodu da azaliyor,samimiyette :)

Esini mi kiskaniyorsun,neden ki,icini huzursuz eden bisi mi var?

Ya bunlarda akraba evliliği var mesela abisi teyzenin kızıyla evlenmiş. Buna da bekarken kayinvalidem hep kuzenleriyle evlenmesi için ısrar etmiş falan düşünsene şimdi onlarla aynı ortamdayiz akraba o düğünlerde o kızlar var tamam eşim bakmıyor ama o kızlar belki hala bakıyorlar

Kizlar ben sanirim kafayi yiyorum. . kiskanclik asiri derecede bende de var tipim bozuldu diye galiba.. Bugun arkadaşım geldi dekolteli giymis hic dikkat etmiyo esim karşısında da olsa oyle eğiliyor cok rahatsiz oldum fizigi kusursuz resmen ben su an fena durumdayim tamam Hamileyim ama fit hamilelerde var.. dikkat etmemesine.. Zaten kendimle barışamiyorim fil gibi hissediyorum kendimi oturunca hele çuval gibi gorunuyorum..
Cok canim sıkılıyor hic iyi hissetmiyorum kendimi

Biz ikimizde ailemizden uzağız. Eşimle birbirimize yetme çalışıyoruz. İşlerin ucundan biraz o tutar biraz ben tutarım. Temizliğe kadın alıyorum arada. Kimseyi erkenden yanımda istemedim. Doktor doğum şu tarihler arasında olur dediğinde annemleri kv arayacağım. Benim babacığım çok anlayışlı. Kızım işini yapamayacak olursan söyle atlar geliriz dedi bugün. Anam erken gelmeyelim sıkılırım ben diyor:)) Matrak kadın. Yine turlarda geziyormuş. Onun gb olmak en büyük hayalim:) kv haziran sonu düğün varmış ondan sonra gelecek. Eşim önce sizinkiler gelip gitsin sonra bizimkiler gelsin dedi. Temmuzda da annemin gitmesi gereken düğünler var. Bu sayede eşit şekilde ikisini de çalıştırmiş olurum :) O zaman gelsin ayarlarız dedim. Zaman gösterecek ne olacağını. Burdaki doğumları anlattıkça erken gelecek korkusu sardı adamı:)

O tür arkadaşlarımı kesinlikle eşimle aynı ortama sokmuyorum kendimi biliyorum kıskanırım yani açık şeye kim bakmaz !!!

Cok begendiysen alsaydin keske.. ben mevlut yaparsam o zmana bakarim simdi hic fazla bisi almadim buyuk beden bir takim haric hepsi yenidogan :) Kizimla alisveris yapacagim insallah..
Ben Mevlüt yapmicam canım, o yüzden kararsız kaldım. .Ben de büyük beden almadım hiç, bebişin durumuna göre alırım dedim.

Aynen canim,anneme yaptiracak her seyi.O da oglunun yanina Litvanya ya gidecekmis.Aman napalim,dusunup moralimizi bozmayalim.
Amaannn şimdiye kadar o kadar çok yıprattım kendimi salak gibi geç de olsa akillandim umrumda değil. Eşim de şimdi hamileyim diye bişey demiyor, lohusayken de bana bişey deme dedim, zaten zor lohusalık. Söz verdi güya ama ben adım kadar eminimki kaynana bi huzursuzluk yaratıp beni sinir eder.

Biz gezince oğullarının parasını yemiş oluruz, onlar gezince nedense hastalık falan kalmaz onlarda başka iş de yapmazlar
Öyle canım malesef.Hele benimki oğlum doğduğunda sadece kapı açtı gelenlere, yorulmuş. Annem 3 gün hastanede yanımda kaldı,1 hafta evimde hem bana hem bebeğe bakıp yemek yaptı. Kaynana gelenlerle ilgilenmedi bile, kapı açmış yorulmuş hanfendi..

Canım ben bugün sadece kendi geceliklerimi pijamalarımı ütüledim onlar bile beni fena yaptı karnıma sancılar girdi ayaklarım şişmişti evi taşımadan önce bebeğinkilerini ütüleyip hurçlara koymuştum erkendi ama iyiki o zaman yapmışım yoksa kimseden fayda yok sözde kv ile aynı şehirdeyiz ama kızım birşeye ihtiyacın varmı sağlığın nasıl diye aramıyor bile kendi içini rahatlatmak için ev taşıyacağım zaman sana evi temizlemek için kadın göndereyim dedi gerek yok dedim ama bu hamileliğimde kv den buz gibi soğudum 4 gün sonra torunum oldu diye dolaşacak bu ikinci diye 1 iğne bile almadı ilkinde aldı ya herşeyi vardır onun hiçbir şeye ihtiyacı yoktur diyor çok şükür her şeyimiz var dedim kimseye eyvallahım yok çok şükür sadece şu yalnızlık duygusu kötü geliyor ailemde uzakta olunca fena koyuyor

Ben de şanssızım o konuda, benim kv.de oğlumda aldı, bunda dediğin gibi 1 iğne almadı, istemiyorum da zaten, alıp söyleyeceğine hiç almasın daha iyi.oglumun odasını almıştı, her gelene odasını babannesi aldı diye belirtiyordu.manevi olarak destek olmadı hiç, herşey parayla oluyor sanıyor, ben maneviyata önem veriyorum maddiyata değil. .Annem de hiçbirşey almadı, Allah'a şükür kimseye ihtiyacımız yok ama insan ilgi istiyor..Dün alışverişe amca kızı ve annemle çıktık, amca kızı diyorki ayy ne güzel şeyler var ananesi hiç heyecanlanmiyosun.Malesef iki taraftan da ilgi yok.

Kizlar cok tesekkurler.anca biraz ayaklabildim tek yürümeye başladım kendimi tanıyamıyorum aninda yorulmaya basladim. Soranlar icin bende gebelik taniyonu çıkmıştı doktor preeklampsi demişti zaten düşmüyor du carsamba gunu evde yatarken birden bisey akti bacaklarımdan kaltim baktım kan.hemen eşimi aradım ablumans gönderdi.kendi hastaneme gittim doktorum şehir dışındaymis.Başka doktor bakti kasilman olmus icirde kanama yapmis dedi.hemen beni bebek yoğum bakımı iyi olan bi hastaneye sevk ettiler.burdaki doktor bebegi ne kadar tutarsak sende iyi dedi.cuma aksama doğru nst kalp atışları artinca bebeğim doktor acil sezer yan dedi apar topar sezeryane alındım.hemrn cinarumi gösterdiler.bebek plesantadan ayrılmaya başlamış dedi doktorum.Bugün oğlumu gördüm babasıyla korkarım mi diye düşündüm ama ne korkması cok tatli sac yumagiydi.normal dogum zamanına kadar tutacağız dediler.bi ara oksijen ayırmışlar biraz zorlayınca tekrar takmışlar.o kadar cok minik bebek vardi ki bizim ki ara gözüme buyuk bile geldi. Rabbim omurlerini uzatsın.sut sagmaya basladim cok şükür hemen geldi.ultrasonda 1500 du 1300 dogdu basta biraz ödem atar kilo verir sonra toparlar dedi hemşirenz benden simdilik bu kadar az uyim bide su lohusa kafası harbi var.megerse butun tanıdıklarım in erken doğan tanıdık bebiş leri varmis her telefonda ayri bi hikâye dinliyorsuz bi sure sonra Hıı moduna geçiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…