2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim kayinvalide almayı bırak daha bizden para istiyor...! Evimde ayakkabılğım yok oğlum bana ayakkabılık yaptir , meyve sıkacağım yok bana meyve sıkacağı al.... vb bir sürü şey.. diyorum biz bebege hiç bir şey almadık durumumuz çok iyi değil aman alırsınız daha diyor böyle şöyle tatlı heyecanlar olmasada olur olsada olur diyor....!! Ben hiç bir yararini istemiyorum zararı olmasın yeter .. geldiğinde bana sadece bi toz aldı oğlunu geldiğinde toz aldım temizlik yaptım çok yoruldum diyor şok oldum ya sanki ben ona zorla temizlik yaptır misim5gibi hissettim..dediğim gibi yararını da zararını da iste m iyor um bence uzak dursalar En iyisi

Insallah dahada iyi olcaksiniz canim dualarimiz hep sizinle

Canim Rabbim bebeginle birlikte tez zamanda ordan çıkıp evinize geçmeyi nasip etsin benim bi arkadaşım da 29. Haftasında doğum yaptı 10 gün sonra taburcu olabildiler sen sakin stres yapma aslan paşan sağlıkla büyüyecek hemen:) bende dün kasılmalar başladı hastaneydim gece yarısına kadar sancı çıkmadı şükür ama Dr korktuğu için ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün ikinci kutu yapılacak aklima hemen sen geldin :) sizler bana inanılmaz güven veriyorsunuz bak bi başkası da bu haftasında doğum yaptı Allah büyük birseycik olmaz hissini uyandiruyosunuz sende kendine çok dikkat et bol bol sütun olsun bebeğini kendin de emzirmeye çalış tatlım arkadaşım sonda çıkar çıkmaz emxirmeyi denedi hem sagdi hem emzirdi ve bebeği doğması planlanan zamanı geldiğinde 4 kilo olmuştu :)

Bence hiic telefonlara bakma azcik lohusa kafasina gir depresyondaymissin gibi yoksa millet anlatirda anlatir..
Senin zaten kafa bi milyon millet iyilik olsun diye anlatiyor ama gereksiz su anda..
Insallah Çınaŕın daha da iyi olacak kilo alacak ve evinize gideceksiniz cekirdek aile olarak

Senin durum benden iyi en azından kıskanacak birşey varmış dün Tv'de dans eden Hintli kızları seyrettiği için kocama trip attım ben un çuvalı gibiyim izlersin tabi diye surat yaptım sonra adamcağız hiç TV ye bakmadan bana Hintçe aşk şarkısı söyledi galiba gerçekten şarkı için açmış

Kızlar bu lohusalık gerçekten çok mu zor gecıyor. Yani ben hasta olduğumda bile nazlanan biriyim. Nazımı da sadece annem ve bu aralar eşim çekiyor. Lohusalikta biktirmam di mi onları. Birde annem çok kalamam diyor kv. olursa ben ona naz yapamam ki asar suratımı otururum heralde eşim yanımda olmazsa.

H Hopilus Rabbim sağlıkla evinizde bağrına basacağın günleri tez vakitte göstersin sürekli dualarımdasınız Çınar ı duyduktan sonra bende hastane valizi hazırladım hep erken diyordum ama ne olacağı belli olmuyormuş

Yok cnm zor değil, sadece biraz terliyoruz llk hafta bir yanıyor, bir üşüyoruz. Bazen gece titreyerek kalkıyoruz ama ter içinde kalmışız. Başka biseyini görmedim ben, birde çok duygusal oluyoruz. Helede doğum bebek konusunda :)) belgesellerde doğum yapan bir hayvana bile ağlarken bulabilirsin kendini yada yavrusunu besleyen kuşa... Sonra bana bişey olursa bebisime benim gibi kim bakabilir korkusu başlayıp kafanda senaryolar yazip eşine vasiyette bulunabilirsin. Sakın evlenme yada bebege annemgil baksin gibi... Bunların hepsi geçici ciddiye alip kaptırmayalim yeter. Güzelliğini saymakla bitiremem ama

Ya insan dusundukce sinirleniyor.Annem odayi,kiyafetlerinin bir kismini aldi,pirlanta yuzuk ve kupeye bak dedi.Gelince babam ve kendi adina alacakmis.Kv de kendine daha yeni 5 tas aldi.Alsin tabi de iste anne sana kv kendine yapar.Benim ondan beklentim yok da boyle kendi capinda kurnazlik yapiyor.Annem icin alsin alsin diyor.Bir de ailemle esim arasinda bazi is baglantilari olabilir ya beni aramiyordu bile,aramaya ilgilenmeye basladi.Babami arayip cok sansliyim sizin gibi aileyle akraba oldugum icin diyormus.Gecen dugune gittik,ben normal takimi takacaktim,alma onlar bize takmadi,ben takicam falan dedi,sen bizim akraba islerine karisma dedi,neyse dedim kendi gururu.Gittik elime gram sikistirdi,kizinin eline ceyrek.Kizi bekar,evlenirse ona taki gelecek ya.Neyse gittik taktik.O kucuk hurclara attik takiyi.Donunce bana attigin takinin ne oldugunu gorduler mi dediler.Ben de saf saf yoo dedim.Soranlara ceyrek takti dedim.Sana mevlitte getirirler dedi.Ben gram taktim,yalan soyleyemem dedim.Ya bu olaylar benim karakterime cok ters.Duz biriyim ben.Ya dusunmemeye calisiyorum,normal hayatta bu tarz biriyle selami keserim ama burada olmuyor.Esime soyluyorum annesinin yaptigi sirin geliyor ama benim midem bulaniyor.Napicam bilmiyorum,karakter catismasina girmek istemiyorum,yakinlasip daha fazla tanimaktan igrenmekten korkuyorum.Esimle evlenene kadar gorustugum bir suru adami hep boyle kicuk olaylardan,hesaplardan elemistim.Ruhu cok temiz esimin ama sesi fazla cikmiyor,sozu de cok gecmiyor,aile isi,sirketi,dengeyi saglamak zorunda.Babam da lider ruhlu biriydi,dedigi dedik.Zorlaniyorum.Bazen ezildigimi hissediyorum,icimdeki deli kan kayniyor.Allah bana bir cozum verir ya da bolca sabir.

Ayy ne tatlidir o simdi.Bu arada bebisin boga burcu oldu di mi,istahli olur cabuk kilo alir :)

M mer_4260 canm geçmiş olsun sanada bak sancı çıkmamış bol bol dinlen artık
Çok şükür canım hayırlısı olsun inşallah ama dün hastaneye giderken resmen bacaklarım titriyordu heralde vakti gelince aynı duygular olmaz annem ben hastaneye gidince hemen bebeğin eşyalarını utulemis canım annem yorgunluk bize gelmiyor valla ayakta fazla kalmamak gerek biraz dolanmistim evde hafta ici rapor alicam zaten Rabbim bizim evlatlarimizi cümlesini korusun

Kızlar günaydın şu an nat geo People kanalında normal doğumları izliyorum tüp bebek ikizleri kadın normal doğurdu ben şok tansiyonum düştü acaba doğum esnasında da olurmu bu tarz sorunlarım

Kızlar günaydın şu an nat geo People kanalında normal doğumları izliyorum tüp bebek ikizleri kadın normal doğurdu ben şok tansiyonum düştü acaba doğum esnasında da olurmu bu tarz sorunlarım
Peki neden izliyorsun ? Yani izlemek sana korkudan heyecandan strestten baska bir ise yaramaz.
Bilmemek en güzeli düsünmeden anın tadini cikarmak..

Peki neden izliyorsun ? Yani izlemek sana korkudan heyecandan strestten baska bir ise yaramaz.
Bilmemek en güzeli düsünmeden anın tadini cikarmak..
Şans eseri denk geldim canım daha önce de izlemiştim yine böyle olmuştum bu defa da sırf kendimi denemek için izledim yine aynıyım annem o yüzden sen bunu doktoruna mutlaka söyle diyor sanırım haklı

Şans eseri denk geldim canım daha önce de izlemiştim yine böyle olmuştum bu defa da sırf kendimi denemek için izledim yine aynıyım annem o yüzden sen bunu doktoruna mutlaka söyle diyor sanırım haklı
Ben izlesem bende aynisi olurum ki eminim cogu kisi aynisi olur.. Ama o anda sen sanci cekerken bebegine kavusmak tek hayalinken sancilar bitsin biran önce kavusayim derken bu izledigin gibi hicbirsey olmaz..
Simdi cay icip izliyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…