- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Canım ben bugün sadece kendi geceliklerimi pijamalarımı ütüledim onlar bile beni fena yaptı karnıma sancılar girdi ayaklarım şişmişti evi taşımadan önce bebeğinkilerini ütüleyip hurçlara koymuştum erkendi ama iyiki o zaman yapmışım yoksa kimseden fayda yok sözde kv ile aynı şehirdeyiz ama kızım birşeye ihtiyacın varmı sağlığın nasıl diye aramıyor bile kendi içini rahatlatmak için ev taşıyacağım zaman sana evi temizlemek için kadın göndereyim dedi gerek yok dedim ama bu hamileliğimde kv den buz gibi soğudum 4 gün sonra torunum oldu diye dolaşacak bu ikinci diye 1 iğne bile almadı ilkinde aldı ya herşeyi vardır onun hiçbir şeye ihtiyacı yoktur diyor çok şükür her şeyimiz var dedim kimseye eyvallahım yok çok şükür sadece şu yalnızlık duygusu kötü geliyor ailemde uzakta olunca fena koyuyor
Insallah dahada iyi olcaksiniz canim dualarimiz hep sizinleKizlar cok tesekkurler.anca biraz ayaklabildim tek yürümeye başladım kendimi tanıyamıyorum aninda yorulmaya basladim. Soranlar icin bende gebelik taniyonu çıkmıştı doktor preeklampsi demişti zaten düşmüyor du carsamba gunu evde yatarken birden bisey akti bacaklarımdan kaltim baktım kan.hemen eşimi aradım ablumans gönderdi.kendi hastaneme gittim doktorum şehir dışındaymis.Başka doktor bakti kasilman olmus icirde kanama yapmis dedi.hemen beni bebek yoğum bakımı iyi olan bi hastaneye sevk ettiler.burdaki doktor bebegi ne kadar tutarsak sende iyi dedi.cuma aksama doğru nst kalp atışları artinca bebeğim doktor acil sezer yan dedi apar topar sezeryane alındım.hemrn cinarumi gösterdiler.bebek plesantadan ayrılmaya başlamış dedi doktorum.Bugün oğlumu gördüm babasıyla korkarım mi diye düşündüm ama ne korkması cok tatli sac yumagiydi.normal dogum zamanına kadar tutacağız dediler.bi ara oksijen ayırmışlar biraz zorlayınca tekrar takmışlar.o kadar cok minik bebek vardi ki bizim ki ara gözüme buyuk bile geldi. Rabbim omurlerini uzatsın.sut sagmaya basladim cok şükür hemen geldi.ultrasonda 1500 du 1300 dogdu basta biraz ödem atar kilo verir sonra toparlar dedi hemşirenz benden simdilik bu kadar az uyimbide su lohusa kafası harbi var.megerse butun tanıdıklarım in erken doğan tanıdık bebiş leri varmis her telefonda ayri bi hikâye dinliyorsuz bi sure sonra Hıı moduna geçiyorsunuz
Canim Rabbim bebeginle birlikte tez zamanda ordan çıkıp evinize geçmeyi nasip etsin benim bi arkadaşım da 29. Haftasında doğum yaptı 10 gün sonra taburcu olabildiler sen sakin stres yapma aslan paşan sağlıkla büyüyecek hemen:) bende dün kasılmalar başladı hastaneydim gece yarısına kadar sancı çıkmadı şükür ama Dr korktuğu için ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün ikinci kutu yapılacak aklima hemen sen geldin :) sizler bana inanılmaz güven veriyorsunuz bak bi başkası da bu haftasında doğum yaptı Allah büyük birseycik olmaz hissini uyandiruyosunuz sende kendine çok dikkat et bol bol sütun olsun bebeğini kendin de emzirmeye çalış tatlım arkadaşım sonda çıkar çıkmaz emxirmeyi denedi hem sagdi hem emzirdi ve bebeği doğması planlanan zamanı geldiğinde 4 kilo olmuştu :)Kizlar cok tesekkurler.anca biraz ayaklabildim tek yürümeye başladım kendimi tanıyamıyorum aninda yorulmaya basladim. Soranlar icin bende gebelik taniyonu çıkmıştı doktor preeklampsi demişti zaten düşmüyor du carsamba gunu evde yatarken birden bisey akti bacaklarımdan kaltim baktım kan.hemen eşimi aradım ablumans gönderdi.kendi hastaneme gittim doktorum şehir dışındaymis.Başka doktor bakti kasilman olmus icirde kanama yapmis dedi.hemen beni bebek yoğum bakımı iyi olan bi hastaneye sevk ettiler.burdaki doktor bebegi ne kadar tutarsak sende iyi dedi.cuma aksama doğru nst kalp atışları artinca bebeğim doktor acil sezer yan dedi apar topar sezeryane alındım.hemrn cinarumi gösterdiler.bebek plesantadan ayrılmaya başlamış dedi doktorum.Bugün oğlumu gördüm babasıyla korkarım mi diye düşündüm ama ne korkması cok tatli sac yumagiydi.normal dogum zamanına kadar tutacağız dediler.bi ara oksijen ayırmışlar biraz zorlayınca tekrar takmışlar.o kadar cok minik bebek vardi ki bizim ki ara gözüme buyuk bile geldi. Rabbim omurlerini uzatsın.sut sagmaya basladim cok şükür hemen geldi.ultrasonda 1500 du 1300 dogdu basta biraz ödem atar kilo verir sonra toparlar dedi hemşirenz benden simdilik bu kadar az uyimbide su lohusa kafası harbi var.megerse butun tanıdıklarım in erken doğan tanıdık bebiş leri varmis her telefonda ayri bi hikâye dinliyorsuz bi sure sonra Hıı moduna geçiyorsunuz
Pek tatliymis nerde gordun canim bunlari :)
instagramda gördum uzerinde yaziyor sayfanin ismide :)Yaa nasıl harika birşey bu nerde gördün
Bence hiic telefonlara bakma azcik lohusa kafasina gir depresyondaymissin gibi yoksa millet anlatirda anlatir..Kizlar cok tesekkurler.anca biraz ayaklabildim tek yürümeye başladım kendimi tanıyamıyorum aninda yorulmaya basladim. Soranlar icin bende gebelik taniyonu çıkmıştı doktor preeklampsi demişti zaten düşmüyor du carsamba gunu evde yatarken birden bisey akti bacaklarımdan kaltim baktım kan.hemen eşimi aradım ablumans gönderdi.kendi hastaneme gittim doktorum şehir dışındaymis.Başka doktor bakti kasilman olmus icirde kanama yapmis dedi.hemen beni bebek yoğum bakımı iyi olan bi hastaneye sevk ettiler.burdaki doktor bebegi ne kadar tutarsak sende iyi dedi.cuma aksama doğru nst kalp atışları artinca bebeğim doktor acil sezer yan dedi apar topar sezeryane alındım.hemrn cinarumi gösterdiler.bebek plesantadan ayrılmaya başlamış dedi doktorum.Bugün oğlumu gördüm babasıyla korkarım mi diye düşündüm ama ne korkması cok tatli sac yumagiydi.normal dogum zamanına kadar tutacağız dediler.bi ara oksijen ayırmışlar biraz zorlayınca tekrar takmışlar.o kadar cok minik bebek vardi ki bizim ki ara gözüme buyuk bile geldi. Rabbim omurlerini uzatsın.sut sagmaya basladim cok şükür hemen geldi.ultrasonda 1500 du 1300 dogdu basta biraz ödem atar kilo verir sonra toparlar dedi hemşirenz benden simdilik bu kadar az uyimbide su lohusa kafası harbi var.megerse butun tanıdıklarım in erken doğan tanıdık bebiş leri varmis her telefonda ayri bi hikâye dinliyorsuz bi sure sonra Hıı moduna geçiyorsunuz
Senin durum benden iyi en azından kıskanacak birşey varmış dün Tv'de dans eden Hintli kızları seyrettiği için kocama trip attım ben un çuvalı gibiyim izlersin tabi diye surat yaptım sonra adamcağız hiç TV ye bakmadan bana Hintçe aşk şarkısı söyledi galiba gerçekten şarkı için açmışKizlar ben sanirim kafayi yiyorum. . kiskanclik asiri derecede bende de var tipim bozuldu diye galiba.. Bugun arkadaşım geldi dekolteli giymis hic dikkat etmiyo esim karşısında da olsa oyle eğiliyor cok rahatsiz oldum fizigi kusursuz resmen ben su an fena durumdayim tamam Hamileyim ama fit hamilelerde var.. dikkat etmemesine.. Zaten kendimle barışamiyorim fil gibi hissediyorum kendimi oturunca hele çuval gibi gorunuyorum..
Cok canim sıkılıyor hic iyi hissetmiyorum kendimi
InsAllah cnm Allah kolaylık versin sana, :)Ayy inşallah...inşallah...Ben de inanıyorum normal ve kolay doğum yapacağıma.Sağolasın canım yine çok ümitlendirdin
Yok cnm zor değil, sadece biraz terliyoruz llk hafta bir yanıyor, bir üşüyoruz. Bazen gece titreyerek kalkıyoruz ama ter içinde kalmışız. Başka biseyini görmedim ben, birde çok duygusal oluyoruz. Helede doğum bebek konusunda :)) belgesellerde doğum yapan bir hayvana bile ağlarken bulabilirsin kendini yada yavrusunu besleyen kuşa... Sonra bana bişey olursa bebisime benim gibi kim bakabilir korkusu başlayıp kafanda senaryolar yazip eşine vasiyette bulunabilirsin. Sakın evlenme yada bebege annemgil baksin gibi... Bunların hepsi geçici ciddiye alip kaptırmayalim yeter. Güzelliğini saymakla bitiremem amaKızlar bu lohusalık gerçekten çok mu zor gecıyor. Yani ben hasta olduğumda bile nazlanan biriyim. Nazımı da sadece annem ve bu aralar eşim çekiyor. Lohusalikta biktirmam di mi onları. Birde annem çok kalamam diyor kv. olursa ben ona naz yapamam ki asar suratımı otururum heralde eşim yanımda olmazsa.
Ya insan dusundukce sinirleniyor.Annem odayi,kiyafetlerinin bir kismini aldi,pirlanta yuzuk ve kupeye bak dedi.Gelince babam ve kendi adina alacakmis.Kv de kendine daha yeni 5 tas aldi.Alsin tabi de iste anne sana kv kendine yapar.Benim ondan beklentim yok da boyle kendi capinda kurnazlik yapiyor.Annem icin alsin alsin diyor.Bir de ailemle esim arasinda bazi is baglantilari olabilir ya beni aramiyordu bile,aramaya ilgilenmeye basladi.Babami arayip cok sansliyim sizin gibi aileyle akraba oldugum icin diyormus.Gecen dugune gittik,ben normal takimi takacaktim,alma onlar bize takmadi,ben takicam falan dedi,sen bizim akraba islerine karisma dedi,neyse dedim kendi gururu.Gittik elime gram sikistirdi,kizinin eline ceyrek.Kizi bekar,evlenirse ona taki gelecek ya.Neyse gittik taktik.O kucuk hurclara attik takiyi.Donunce bana attigin takinin ne oldugunu gorduler mi dediler.Ben de saf saf yoo dedim.Soranlara ceyrek takti dedim.Sana mevlitte getirirler dedi.Ben gram taktim,yalan soyleyemem dedim.Ya bu olaylar benim karakterime cok ters.Duz biriyim ben.Ya dusunmemeye calisiyorum,normal hayatta bu tarz biriyle selami keserim ama burada olmuyor.Esime soyluyorum annesinin yaptigi sirin geliyor ama benim midem bulaniyor.Napicam bilmiyorum,karakter catismasina girmek istemiyorum,yakinlasip daha fazla tanimaktan igrenmekten korkuyorum.Esimle evlenene kadar gorustugum bir suru adami hep boyle kicuk olaylardan,hesaplardan elemistim.Ruhu cok temiz esimin ama sesi fazla cikmiyor,sozu de cok gecmiyor,aile isi,sirketi,dengeyi saglamak zorunda.Babam da lider ruhlu biriydi,dedigi dedik.Zorlaniyorum.Bazen ezildigimi hissediyorum,icimdeki deli kan kayniyor.Allah bana bir cozum verir ya da bolca sabir.Ben de şanssızım o konuda, benim kv.de oğlumda aldı, bunda dediğin gibi 1 iğne almadı, istemiyorum da zaten, alıp söyleyeceğine hiç almasın daha iyi.oglumun odasını almıştı, her gelene odasını babannesi aldı diye belirtiyordu.manevi olarak destek olmadı hiç, herşey parayla oluyor sanıyor, ben maneviyata önem veriyorum maddiyata değil. .Annem de hiçbirşey almadı, Allah'a şükür kimseye ihtiyacımız yok ama insan ilgi istiyor..Dün alışverişe amca kızı ve annemle çıktık, amca kızı diyorki ayy ne güzel şeyler var ananesi hiç heyecanlanmiyosun.Malesef iki taraftan da ilgi yok.
Basarilar canim.Günaydınlarrr bugun kpssye girecek olanlara başarılar dilerim ben de giriyorum dua ediniz tuvaletim gelmesin kikiki :)
Ayy ne tatlidir o simdi.Bu arada bebisin boga burcu oldu di mi,istahli olur cabuk kilo alir :)Kizlar cok tesekkurler.anca biraz ayaklabildim tek yürümeye başladım kendimi tanıyamıyorum aninda yorulmaya basladim. Soranlar icin bende gebelik taniyonu çıkmıştı doktor preeklampsi demişti zaten düşmüyor du carsamba gunu evde yatarken birden bisey akti bacaklarımdan kaltim baktım kan.hemen eşimi aradım ablumans gönderdi.kendi hastaneme gittim doktorum şehir dışındaymis.Başka doktor bakti kasilman olmus icirde kanama yapmis dedi.hemen beni bebek yoğum bakımı iyi olan bi hastaneye sevk ettiler.burdaki doktor bebegi ne kadar tutarsak sende iyi dedi.cuma aksama doğru nst kalp atışları artinca bebeğim doktor acil sezer yan dedi apar topar sezeryane alındım.hemrn cinarumi gösterdiler.bebek plesantadan ayrılmaya başlamış dedi doktorum.Bugün oğlumu gördüm babasıyla korkarım mi diye düşündüm ama ne korkması cok tatli sac yumagiydi.normal dogum zamanına kadar tutacağız dediler.bi ara oksijen ayırmışlar biraz zorlayınca tekrar takmışlar.o kadar cok minik bebek vardi ki bizim ki ara gözüme buyuk bile geldi. Rabbim omurlerini uzatsın.sut sagmaya basladim cok şükür hemen geldi.ultrasonda 1500 du 1300 dogdu basta biraz ödem atar kilo verir sonra toparlar dedi hemşirenz benden simdilik bu kadar az uyimbide su lohusa kafası harbi var.megerse butun tanıdıklarım in erken doğan tanıdık bebiş leri varmis her telefonda ayri bi hikâye dinliyorsuz bi sure sonra Hıı moduna geçiyorsunuz
Çok şükür canım hayırlısı olsun inşallah ama dün hastaneye giderken resmen bacaklarım titriyordu heralde vakti gelince aynı duygular olmaz annem ben hastaneye gidince hemen bebeğin eşyalarını utulemis canım annem yorgunluk bize gelmiyor valla ayakta fazla kalmamak gerek biraz dolanmistim evde hafta ici rapor alicam zaten Rabbim bizim evlatlarimizi cümlesini korusun
Peki neden izliyorsun ? Yani izlemek sana korkudan heyecandan strestten baska bir ise yaramaz.Kızlar günaydın şu an nat geo People kanalında normal doğumları izliyorum tüp bebek ikizleri kadın normal doğurdu ben şok tansiyonum düştü acaba doğum esnasında da olurmu bu tarz sorunlarım
Şans eseri denk geldim canım daha önce de izlemiştim yine böyle olmuştum bu defa da sırf kendimi denemek için izledim yine aynıyım annem o yüzden sen bunu doktoruna mutlaka söyle diyor sanırım haklıPeki neden izliyorsun ? Yani izlemek sana korkudan heyecandan strestten baska bir ise yaramaz.
Bilmemek en güzeli düsünmeden anın tadini cikarmak..
Ben izlesem bende aynisi olurum ki eminim cogu kisi aynisi olur.. Ama o anda sen sanci cekerken bebegine kavusmak tek hayalinken sancilar bitsin biran önce kavusayim derken bu izledigin gibi hicbirsey olmaz..Şans eseri denk geldim canım daha önce de izlemiştim yine böyle olmuştum bu defa da sırf kendimi denemek için izledim yine aynıyım annem o yüzden sen bunu doktoruna mutlaka söyle diyor sanırım haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?