Canım nerde gördün bunu bende çok beğendimMevlutluk bu elbiseye bayildim ben yaa simdi herkes o dantellilerden aliyor bu cok hosuma gitti hem farkli olmasi sanirim cazip hale getirdi :)
Umarım dediğin gibi olur AlpicimBen izlesem bende aynisi olurum ki eminim cogu kisi aynisi olur.. Ama o anda sen sanci cekerken bebegine kavusmak tek hayalinken sancilar bitsin biran önce kavusayim derken bu izledigin gibi hicbirsey olmaz..
Simdi cay icip izliyorsun :)
Ay kıyamam cnm kıskanma sen onun bebeğini tasıosun senden baskasnı görmez gozuBide eşime de gitme diyemiyorum mecbur teyzesinin oğlunun düğünü falan kıskanıyorum neden bilmiyorum hormonlarim yüzünden heralde ağlıyorum hep
Ay kıyamam cnm kıskanma sen onun bebeğini tasıosun senden baskasnı görmez gozu
Aynen öyle canm en degerli varlık senin içnde zaten bi dogsun hele bak hayatnz naslda renklenio o şişmanlk krizi bndede oluo ya ama dogum dan snra bse kalmck hepsi şişik şuanDemi o bakmaz zaten ama zaten şişmanlık krizine girdim beğenmiyorum kendimi böyle olunca insan iyice kötü oluyor. Böyle şeyler duyunca da içim rahatlıyor:) doğru o oraya gidince bile bebeğimizi ve beni düşünür
Kızlar günaydın şu an nat geo People kanalında normal doğumları izliyorum tüp bebek ikizleri kadın normal doğurdu ben şok tansiyonum düştü acaba doğum esnasında da olurmu bu tarz sorunlarım
Kizlar cok tesekkurler.anca biraz ayaklabildim tek yürümeye başladım kendimi tanıyamıyorum aninda yorulmaya basladim. Soranlar icin bende gebelik taniyonu çıkmıştı doktor preeklampsi demişti zaten düşmüyor du carsamba gunu evde yatarken birden bisey akti bacaklarımdan kaltim baktım kan.hemen eşimi aradım ablumans gönderdi.kendi hastaneme gittim doktorum şehir dışındaymis.Başka doktor bakti kasilman olmus icirde kanama yapmis dedi.hemen beni bebek yoğum bakımı iyi olan bi hastaneye sevk ettiler.burdaki doktor bebegi ne kadar tutarsak sende iyi dedi.cuma aksama doğru nst kalp atışları artinca bebeğim doktor acil sezer yan dedi apar topar sezeryane alındım.hemrn cinarumi gösterdiler.bebek plesantadan ayrılmaya başlamış dedi doktorum.Bugün oğlumu gördüm babasıyla korkarım mi diye düşündüm ama ne korkması cok tatli sac yumagiydi.normal dogum zamanına kadar tutacağız dediler.bi ara oksijen ayırmışlar biraz zorlayınca tekrar takmışlar.o kadar cok minik bebek vardi ki bizim ki ara gözüme buyuk bile geldi. Rabbim omurlerini uzatsın.sut sagmaya basladim cok şükür hemen geldi.ultrasonda 1500 du 1300 dogdu basta biraz ödem atar kilo verir sonra toparlar dedi hemşirenz benden simdilik bu kadar az uyimbide su lohusa kafası harbi var.megerse butun tanıdıklarım in erken doğan tanıdık bebiş leri varmis her telefonda ayri bi hikâye dinliyorsuz bi sure sonra Hıı moduna geçiyorsunuz
Nabız bnmde yuksek çıkıyor canm ama gebelikte normalmiş hem bze hmde bebeğe yetmek için çok çarpıormusKızlar ara ara nabzım çok yükseliyor, kalp atışlarımı kulaklarmda hissediyorum, nefesim daralıyor. Tansiyonum normal ama nabız 115-120 falan oluyor. Doktoruma gecen hafta sorduğumda bebek büyüdükce diyaframına baskı yapıyor normal dedi. Sabah yine oldu korktum bugün, size de oluyor mu? Tekrar doktorumu arasam mı ?
Umarım dedin gibi olur canım ama sanırım normalde de tansiyonum düşük hala daha düzelmedi tansiyonumAyyy izleme canımm yaa.. ben normal zamanımda bile izleyemem.. kaldı ki şimdiama şöyle düşün izlemek başka yaşamak başka.. o an doğsun diye bekliyorsun izlediklerin aklına bile gelmez.. o merak duygusu var ya bebeği görmek için can atıyorsun doğsa da görsem diye..
Geblkte düşük tansiyon iyidir ve normldr yüksek olması tehlıkeliUmarım dedin gibi olur canım ama sanırım normalde de tansiyonum düşük hala daha düzelmedi tansiyonum
Valla ne güzelmiş ya anane babaane ohh hepsi birden yapsın , biZde hiç öyle bişey yok herşeyi kendimiz yaptık yapacağız da soran bile yok :))
Canım bence kim ne almak istiyorsa alsın benim ailemde cok sey aldı kayınvalimdelerde ona yetismeye calısıyor kendince ben kımseye sunu al bunu al demedim ya da alma sonucta torunları heveslenıyorlarsa alsınlarCanlar bizde bebek odasını kızın ailesi yapar en azından ablamda öyle oldu annem aldı herşeyini. Bunu başta söylediğimde kv olmaz o bizim işimiz biz alıcaz dedi. Anneme söyledim tamam heves etmiş almak istiyor alsın dedi. Bizde bebek arabası puset oto koltuğu ne gerekiyorsa onu alırız dedi. Bebek odasını beğendim aldık geldik ama eşim ödedi. Şimdi annemde alacak bu saydıklarımı. Bunun dışında birde bilezik takmak istiyormuş kızım adına.
Sizce bırakayım taksın mı yoksa kv tarafı hiç bi şey almadığı için bende kendi aileme aldırmayım mı? Üzülüyorum böyle olunca vicdanım sızlıyor biz zaten herşeyi alabilecek durumdayız ailelerimizde alabilecek durumda ama. Bakıldığı zaman düğünde en çok masrafı benim ailem yaptı. Ses çıkarmadım eşyaları alırken babamın aldıkları onların aldıklarının kat kat üstündeydi takı derseniz nişanımdada dügünümdede akrabalarımın en uzağı bile en az çeyrek taktı. Sanki kendi aileme haksızlık ediyorum gibi geliyor. Bi taraftanda durumu olmasa yapmazlar çok şükür var diyorum. Ama kararsızım bilemiyorum.
Kızlar bizde 3 gün kayınvalidemlerin yanına geldik annemde sezonluk ev tutuyor oda feldi bizimle hep birlikte takılıyoruz eşim annemin hareketlerine kızıyor ve ben de cok üzülüyorum ornegin bugün yagmur yagıyorken dısarı ekmek almaya gttık esimde kapsonlu ceket bende normal mont vardı annem camda bizi gördü cenk versin sana kapsonluyu demis diye eşim onu merdivende gorup günaydın bile demedi sen anneme günaydın dedin mi diiynce bana oyle laf spkarsa demem diyor.kc gündür annem gibi melek gibi kadını kafaya taktı ve esime inanılmaz öfke doluyum bana cok iyi davranıyor anneme uyuz oluyor belliki hareketlerınden anlıyorum mangala gittik annem karıstı diye mangalı bırakıp siz yapınfaln diyor sonra annem konsuurken hic yüzüne bakmıyor herşeye krısıyor sıkıldım artk bana kafaya takmıs faln diyor evet annem cok tez canlı ama kötü niyetle yapılan birsey, can sıkıcı bir söz yokken neden böyle yapıyor anlamıyorm, inanılmaz kin doldum kızlar eşim annesi ve babasından uzak istanbulda yani uzak derlen ıkı haftada 1 gidiyoruz ama benim ailem yakınımızda ondan dolayı mı böyle oldu anlamıyorum ki benim ailemlede cok görüsmeyiz ama yakınımızda bir sokak otemızde olmalarının güveni vardır.eşim etrafımda dolanıyor beni opuyor sarılıyor ben konusmuyorum dogru düzgün küsmüsün diyor ben küs degilim bana cok iyi davranıyorsun anneme kötü davranıyorsun diyorum ondanda ozurdılerım diyor ama cok canımı acıtı kızlar annem gibi bir insana kendi ailesinin yanında olunca bunları yaptı yazıklar olsun bu yaptıgını asla unutmıcam
Evet canım aynen öyle resmen annesinin etrafında dönüyor annemi görmemezlikten geliyor cok ama cok sasırdım ve üzüldüm annesine de sanki kadının sucu varmıs gibi icten ice sinir bile oldum ama ben asla onun ailesine saygıszlık yapmadım ve yapmam icimde yasarım bisey deseler bile sonucta büyügüm der geçerim.eşim normalde o kdar saygılıdır ki ama her horoz kendi yerinde ötermis misali annemi görmemezlikten geliyor, her hareketinden nem kapıyor falan neyse Allah hidayet eylesin ben onu Allah hvale ettim yaptıklarına cok pisman olcak ama ben unutmıcam bu olanları ...Canım çok üzüldüm evet bizde bazen kv lerimizi sevmiyoruz hoslanmiyoruz ama saygısızlık yapmamaya çalışıyoruz. Eşinde kendi annesinin yanında annene karşı öyle bi duruş sergilemek istemiş olabilir annesi kıskanmasın die. Ona fazla değer veriyormus gibi görünmemek için yapmış olabilir.
Bazen erkeklerin çocuklukları tutuyor bence seni çok düşünüp kolladığı için kıskanmış bile olabilir:) lafını söyle tabi uzatmıyorum ama ayıp ettin dersin o anlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?