2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar öksürmekten ciğerim cıktı resmen gün içinde o kadar olmuyoda bu gece öksürmekten uyuyamadım öksürdükce de basım catlıcak gibi agrıyor napmam lazım

Geçmiş olsun canım, Gözünaydın. .inşallah toparlanırsinız en kısa zamanda. .

Umarım dedin gibi olur canım ama sanırım normalde de tansiyonum düşük hala daha düzelmedi tansiyonum

Yüksek tansiyondan iyi canım düşük olması.. benim de 9-5 ev içinde genelde.. hastanede 11-7 heyecandan falan sanırım. Ama evde bazen o 9-5 beni çok zorluyor.. baş dönmesi vs. Yaşattığı oluyor haklısın ama düşürecek de izleme :)

Canım dusuncende haklısın bence ben olsam onlar almıyorsa kendi aileme de aldirmazdim ailenin almasına alışmış olabilirler.

Korkutmak
Valla ne güzelmiş ya anane babaane ohh hepsi birden yapsın , biZde hiç öyle bişey yok herşeyi kendimiz yaptık yapacağız da soran bile yok :))
Aynen canım. .Bizde de yok..

Canım ben çok sık yaşıyorum. Hamilelik başlangıcında tiroidim yüksek gelmişti ve ilaç kullanıyorum o zamandır bu nedenlede olabilirmiş. Tansiyonum hep normal ama nabzım bazen 128lere kadar çıkabiliyor

Valla ne güzelmiş ya anane babaane ohh hepsi birden yapsın , biZde hiç öyle bişey yok herşeyi kendimiz yaptık yapacağız da soran bile yok :))
Al benden de okadar. Zamanında hatırlayan arkadaşım vardır çok ağladım 3 gün durmaksızın. Neden iki tarafta kızıma birşey yapmıyor diye

Al benden de okadar. Zamanında hatırlayan arkadaşım vardır çok ağladım 3 gün durmaksızın. Neden iki tarafta kızıma birşey yapmıyor diye
Adet böyle demek ki bizde :) ben alıştım kendim almaya evlenirlende full herşeyi kendimiz yaptık , gelinevi diye bir program var ya izleyince bazen uyuz oluyorum :))

AMAnınnnn bunlar nasıl şeyler böyle. Kız ben aklımı kaçırırım hemen takibe aldım sayfayı:) fiyat sordun mu hiç
yok canim fiyat sormadim gordum begendim o kadar :))
Aklini kacirmayacak gibi degil ki onun icinde kizini hayal edince

Canım sanada gecmis olsun dinlen bol bol hepimiz artık son dòneme girdik banada ciger gelistirici yapıldı 2doz nst de sancı cıkmamıs iyi bende düzenli sancî cıktı ilkinde oyuzden hemen hastaneye yatırdîlar sonraki nst lerde cıkmadıgî icin 1gun sonra taburcu ettiler

Masallah kuzucuga demek saç yumagı :)insallah saglıkla evinize cıktıgînız günleride görürsünüz canîm

Kalbim fırlıycak gibi olunca sabah çok korktum doktorum da herşeye normal dediği için size sordum cnm saol korkucak bişey yok sanırım. Ara ara yoklayıp geçiyor.

Kızlar şimdi hastane çantasını hazırlıyorum. Bebeğe ilk en güzel kıyafetleri mi ayarlayayım sizce? Sonuçta hastaneye gelen herkes onunla görür demi? Yoksa hemen değiştiriliyor mu? Kafam karıştı bi fikir verin!!!!

Ben iki guzel takim aldim tulumu dogumda verecegim sonra ben ikinci takimi terler kaka yapar bisi olur o zmaan giydirecgim. Gece yatarken normal bisi giydirip yatiririm Yani tabiki en özendiklerini al yanina onlari giydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…