Geçmiş olsun canım, Gözünaydın. .inşallah toparlanırsinız en kısa zamanda. .Kizlar cok tesekkurler.anca biraz ayaklabildim tek yürümeye başladım kendimi tanıyamıyorum aninda yorulmaya basladim. Soranlar icin bende gebelik taniyonu çıkmıştı doktor preeklampsi demişti zaten düşmüyor du carsamba gunu evde yatarken birden bisey akti bacaklarımdan kaltim baktım kan.hemen eşimi aradım ablumans gönderdi.kendi hastaneme gittim doktorum şehir dışındaymis.Başka doktor bakti kasilman olmus icirde kanama yapmis dedi.hemen beni bebek yoğum bakımı iyi olan bi hastaneye sevk ettiler.burdaki doktor bebegi ne kadar tutarsak sende iyi dedi.cuma aksama doğru nst kalp atışları artinca bebeğim doktor acil sezer yan dedi apar topar sezeryane alındım.hemrn cinarumi gösterdiler.bebek plesantadan ayrılmaya başlamış dedi doktorum.Bugün oğlumu gördüm babasıyla korkarım mi diye düşündüm ama ne korkması cok tatli sac yumagiydi.normal dogum zamanına kadar tutacağız dediler.bi ara oksijen ayırmışlar biraz zorlayınca tekrar takmışlar.o kadar cok minik bebek vardi ki bizim ki ara gözüme buyuk bile geldi. Rabbim omurlerini uzatsın.sut sagmaya basladim cok şükür hemen geldi.ultrasonda 1500 du 1300 dogdu basta biraz ödem atar kilo verir sonra toparlar dedi hemşirenz benden simdilik bu kadar az uyimbide su lohusa kafası harbi var.megerse butun tanıdıklarım in erken doğan tanıdık bebiş leri varmis her telefonda ayri bi hikâye dinliyorsuz bi sure sonra Hıı moduna geçiyorsunuz
Umarım dedin gibi olur canım ama sanırım normalde de tansiyonum düşük hala daha düzelmedi tansiyonum
Canlar bizde bebek odasını kızın ailesi yapar en azından ablamda öyle oldu annem aldı herşeyini. Bunu başta söylediğimde kv olmaz o bizim işimiz biz alıcaz dedi. Anneme söyledim tamam heves etmiş almak istiyor alsın dedi. Bizde bebek arabası puset oto koltuğu ne gerekiyorsa onu alırız dedi. Bebek odasını beğendim aldık geldik ama eşim ödedi. Şimdi annemde alacak bu saydıklarımı. Bunun dışında birde bilezik takmak istiyormuş kızım adına.
Sizce bırakayım taksın mı yoksa kv tarafı hiç bi şey almadığı için bende kendi aileme aldırmayım mı? Üzülüyorum böyle olunca vicdanım sızlıyor biz zaten herşeyi alabilecek durumdayız ailelerimizde alabilecek durumda ama. Bakıldığı zaman düğünde en çok masrafı benim ailem yaptı. Ses çıkarmadım eşyaları alırken babamın aldıkları onların aldıklarının kat kat üstündeydi takı derseniz nişanımdada dügünümdede akrabalarımın en uzağı bile en az çeyrek taktı. Sanki kendi aileme haksızlık ediyorum gibi geliyor. Bi taraftanda durumu olmasa yapmazlar çok şükür var diyorum. Ama kararsızım bilemiyorum.
Aynen öyle canm en degerli varlık senin içnde zaten bi dogsun hele bak hayatnz naslda renklenio o şişmanlk krizi bndede oluo ya ama dogum dan snra bse kalmck hepsi şişik şuan
KorkutmakKızlar bu lohusalık gerçekten çok mu zor gecıyor. Yani ben hasta olduğumda bile nazlanan biriyim. Nazımı da sadece annem ve bu aralar eşim çekiyor. Lohusalikta biktirmam di mi onları. Birde annem çok kalamam diyor kv. olursa ben ona naz yapamam ki asar suratımı otururum heralde eşim yanımda olmazsa.
Aynen canım. .Bizde de yok..Valla ne güzelmiş ya anane babaane ohh hepsi birden yapsın , biZde hiç öyle bişey yok herşeyi kendimiz yaptık yapacağız da soran bile yok :))
AMAnınnnn bunlar nasıl şeyler böyle. Kız ben aklımı kaçırırım
Canım ben çok sık yaşıyorum. Hamilelik başlangıcında tiroidim yüksek gelmişti ve ilaç kullanıyorum o zamandır bu nedenlede olabilirmiş. Tansiyonum hep normal ama nabzım bazen 128lere kadar çıkabiliyorKızlar ara ara nabzım çok yükseliyor, kalp atışlarımı kulaklarmda hissediyorum, nefesim daralıyor. Tansiyonum normal ama nabız 115-120 falan oluyor. Doktoruma gecen hafta sorduğumda bebek büyüdükce diyaframına baskı yapıyor normal dedi. Sabah yine oldu korktum bugün, size de oluyor mu? Tekrar doktorumu arasam mı ?
Al benden de okadar. Zamanında hatırlayan arkadaşım vardır çok ağladım 3 gün durmaksızın. Neden iki tarafta kızıma birşey yapmıyor diyeValla ne güzelmiş ya anane babaane ohh hepsi birden yapsın , biZde hiç öyle bişey yok herşeyi kendimiz yaptık yapacağız da soran bile yok :))
Ben mustelanın setini aldım canımkızlar şampuan ne alacaksınız? mustela ve bübchen arasında kararsız kaldım
Adet böyle demek ki bizde :) ben alıştım kendim almaya evlenirlende full herşeyi kendimiz yaptık , gelinevi diye bir program var ya izleyince bazen uyuz oluyorum :))Al benden de okadar. Zamanında hatırlayan arkadaşım vardır çok ağladım 3 gün durmaksızın. Neden iki tarafta kızıma birşey yapmıyor diye
kızlar şampuan ne alacaksınız? mustela ve bübchen arasında kararsız kaldım
yok canim fiyat sormadim gordum begendim o kadar :))AMAnınnnn bunlar nasıl şeyler böyle. Kız ben aklımı kaçırırımhemen takibe aldım sayfayı:) fiyat sordun mu hiç
Canım sanada gecmis olsun dinlen bol bol hepimiz artık son dòneme girdik banada ciger gelistirici yapıldı 2doz nst de sancı cıkmamıs iyi bende düzenli sancî cıktı ilkinde oyuzden hemen hastaneye yatırdîlar sonraki nst lerde cıkmadıgî icin 1gun sonra taburcu ettilerCanim Rabbim bebeginle birlikte tez zamanda ordan çıkıp evinize geçmeyi nasip etsin benim bi arkadaşım da 29. Haftasında doğum yaptı 10 gün sonra taburcu olabildiler sen sakin stres yapma aslan paşan sağlıkla büyüyecek hemen:) bende dün kasılmalar başladı hastaneydim gece yarısına kadar sancı çıkmadı şükür ama Dr korktuğu için ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün ikinci kutu yapılacak aklima hemen sen geldin :) sizler bana inanılmaz güven veriyorsunuz bak bi başkası da bu haftasında doğum yaptı Allah büyük birseycik olmaz hissini uyandiruyosunuz sende kendine çok dikkat et bol bol sütun olsun bebeğini kendin de emzirmeye çalış tatlım arkadaşım sonda çıkar çıkmaz emxirmeyi denedi hem sagdi hem emzirdi ve bebeği doğması planlanan zamanı geldiğinde 4 kilo olmuştu :)
Nabız bnmde yuksek çıkıyor canm ama gebelikte normalmiş hem bze hmde bebeğe yetmek için çok çarpıormus
Masallah kuzucuga demek saç yumagı :)insallah saglıkla evinize cıktıgînız günleride görürsünüz canîmKizlar cok tesekkurler.anca biraz ayaklabildim tek yürümeye başladım kendimi tanıyamıyorum aninda yorulmaya basladim. Soranlar icin bende gebelik taniyonu çıkmıştı doktor preeklampsi demişti zaten düşmüyor du carsamba gunu evde yatarken birden bisey akti bacaklarımdan kaltim baktım kan.hemen eşimi aradım ablumans gönderdi.kendi hastaneme gittim doktorum şehir dışındaymis.Başka doktor bakti kasilman olmus icirde kanama yapmis dedi.hemen beni bebek yoğum bakımı iyi olan bi hastaneye sevk ettiler.burdaki doktor bebegi ne kadar tutarsak sende iyi dedi.cuma aksama doğru nst kalp atışları artinca bebeğim doktor acil sezer yan dedi apar topar sezeryane alındım.hemrn cinarumi gösterdiler.bebek plesantadan ayrılmaya başlamış dedi doktorum.Bugün oğlumu gördüm babasıyla korkarım mi diye düşündüm ama ne korkması cok tatli sac yumagiydi.normal dogum zamanına kadar tutacağız dediler.bi ara oksijen ayırmışlar biraz zorlayınca tekrar takmışlar.o kadar cok minik bebek vardi ki bizim ki ara gözüme buyuk bile geldi. Rabbim omurlerini uzatsın.sut sagmaya basladim cok şükür hemen geldi.ultrasonda 1500 du 1300 dogdu basta biraz ödem atar kilo verir sonra toparlar dedi hemşirenz benden simdilik bu kadar az uyimbide su lohusa kafası harbi var.megerse butun tanıdıklarım in erken doğan tanıdık bebiş leri varmis her telefonda ayri bi hikâye dinliyorsuz bi sure sonra Hıı moduna geçiyorsunuz
Canım ben çok sık yaşıyorum. Hamilelik başlangıcında tiroidim yüksek gelmişti ve ilaç kullanıyorum o zamandır bu nedenlede olabilirmiş. Tansiyonum hep normal ama nabzım bazen 128lere kadar çıkabiliyor
Ben iki guzel takim aldim tulumu dogumda verecegim sonra ben ikinci takimi terler kaka yapar bisi olur o zmaan giydirecgim. Gece yatarken normal bisi giydirip yatiririmKızlar şimdi hastane çantasını hazırlıyorum. Bebeğe ilk en güzel kıyafetleri mi ayarlayayım sizce? Sonuçta hastaneye gelen herkes onunla görür demi? Yoksa hemen değiştiriliyor mu? Kafam karıştı bi fikir verin!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?