2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Adet böyle demek ki bizde :) ben alıştım kendim almaya evlenirlende full herşeyi kendimiz yaptık , gelinevi diye bir program var ya izleyince bazen uyuz oluyorum :))
Hiç izleme boşuna bikere reklam ve görgüsüzlük akıyor programdan. Evlenirken bizde herşeyi kendimiz yaptık. Benimde eşiminde birikmişi vardı. Babam bitek takı taktı kaynanam sıfır tabikide. Eşimin bana aldığı bilezikleri görümcelerimle kaynanam taktı. 15-17yaşlarındaki kızlara görgüsüzce bilezikleri verdi bana taksınlar diye.

Erkeklerin hepsi öyle heralde canım. Kendi anneleri yapınca sorun etme derler, bizimkilerin en ufak şeye takarlar.Ben eşime diyorum senin annenin bana yaptiklarini benim ailem sana yapsa yüzlerine bakmazsin ama malesef empati yapamiyolar.

catterflym ben iki anneyi hicbir zaman bir araya getirme taraftari olmuyorum. Farkinda olmadan iki annede karisiyor ve digeri oburkunun dedigine takiliyor illa ki kucucukte olsa sorun oluyor. Mesela carsamba temizlige gelecekler simdiden dusunuyorum tatsizlik cikmasa diye. Acikca kapismasalarda daha sonra mesela annem kaynanan soyle dedi soyle yapti diye soylenip sinirlendiriyo beni. Hayirlisi heleki tatil icin ayni ortamda bulunmalarini istemem ayri ayri takilmak daha iyi :)

Kalbim fırlıycak gibi olunca sabah çok korktum doktorum da herşeye normal dediği için size sordum cnm saol korkucak bişey yok sanırım. Ara ara yoklayıp geçiyor.
Bazen banada oluyor ne oluyor ölüyo muyum diyorum :))))) sanırım korkulcak birşey değil azkaldı zaten normale döneceğiz inşallah

Geçmiş olsun canım. .

Oy maşallah. Tam takımsa iyide sadece elbiseyse çok fazla
Tek elbise oluyor genelde benim attigim elbiseyede 150 dediler :) ayakkabi tac bandi felan yok. Bende fazladan kelebek isterim ayri bant ve patik alirim diye dusundum. Kuzum hayirlisiylq dogsunda o zaman alicam ben insallah

b
Korkutmak gibi olmasın canımama benim oğlumda zor geçmişti lohusaligim.Ameliyatlıyım bir yandan bebeğimi düşünüyorum, hastanede sütüm gelmedi, evde fazla geldi göğsüm semsert oldu, ateş yaptı, bi de işte etrafında seni sinir eden kişiler olunca daha zor.cunku çok duygusal ve hassas oluyosun, etrafindakilerin ona göre davranması gerekiyor. Malesef eşin bile seni anlamıyor. Herkes için geçerli olmayabilir ama benim eşim beni aglatmisti lohusa halimle..

Tek elbise oluyor genelde benim attigim elbiseyede 150 dediler :) ayakkabi tac bandi felan yok. Bende fazladan kelebek isterim ayri bant ve patik alirim diye dusundum. Kuzum hayirlisiylq dogsunda o zaman alicam ben insallah
Bende doğduktan sonra alıcam çünkü 3-4aylıkken yapmayı düşünüyorum mevlüdünü. Kurban bayramını geçirelim diyorum önce bir

35. Haftanın içinden selamlar. Daha doğum çantam hazır değil eksikler bitmedi malesef annemlerdeyim sınav üstüne sınava giriyorum ve bebiş çok yoruluyor kasılmalarım arttı iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…