Hiç izleme boşuna bikere reklam ve görgüsüzlük akıyor programdan. Evlenirken bizde herşeyi kendimiz yaptık. Benimde eşiminde birikmişi vardı. Babam bitek takı taktı kaynanam sıfır tabikide. Eşimin bana aldığı bilezikleri görümcelerimle kaynanam taktı. 15-17yaşlarındaki kızlara görgüsüzce bilezikleri verdi bana taksınlar diye.Adet böyle demek ki bizde :) ben alıştım kendim almaya evlenirlende full herşeyi kendimiz yaptık , gelinevi diye bir program var ya izleyince bazen uyuz oluyorum :))
Ben bübchen aldım canım.kızlar şampuan ne alacaksınız? mustela ve bübchen arasında kararsız kaldım
Erkeklerin hepsi öyle heralde canım. Kendi anneleri yapınca sorun etme derler, bizimkilerin en ufak şeye takarlar.Ben eşime diyorum senin annenin bana yaptiklarini benim ailem sana yapsa yüzlerine bakmazsin ama malesef empati yapamiyolar.Kızlar bizde 3 gün kayınvalidemlerin yanına geldik annemde sezonluk ev tutuyor oda feldi bizimle hep birlikte takılıyoruz eşim annemin hareketlerine kızıyor ve ben de cok üzülüyorum ornegin bugün yagmur yagıyorken dısarı ekmek almaya gttık esimde kapsonlu ceket bende normal mont vardı annem camda bizi gördü ahmet versin sana kapsonluyu demis diye eşim onu merdivende gorup günaydın bile demedi sen anneme günaydın dedin mi diiynce bana oyle laf spkarsa demem diyor.kc gündür annem gibi melek gibi kadını kafaya taktı ve esime inanılmaz öfke doluyum bana cok iyi davranıyor anneme uyuz oluyor belliki hareketlerınden anlıyorum mangala gittik annem karıstı diye mangalı bırakıp siz yapınfaln diyor sonra annem konsuurken hic yüzüne bakmıyor herşeye krısıyor sıkıldım artk bana kafaya takmıs faln diyor evet annem cok tez canlı ama kötü niyetle yapılan birsey, can sıkıcı bir söz yokken neden böyle yapıyor anlamıyorm, inanılmaz kin doldum kızlar eşim annesi ve babasından uzak istanbulda yani uzak derlen ıkı haftada 1 gidiyoruz ama benim ailem yakınımızda ondan dolayı mı böyle oldu anlamıyorum ki benim ailemlede cok görüsmeyiz ama yakınımızda bir sokak otemızde olmalarının güveni vardır.eşim etrafımda dolanıyor beni opuyor sarılıyor ben konusmuyorum dogru düzgün küsmüsün diyor ben küs degilim bana cok iyi davranıyorsun anneme kötü davranıyorsun diyorum ondanda ozurdılerım diyor ama cok canımı acıtı kızlar annem gibi bir insana kendi ailesinin yanında olunca bunları yaptı yazıklar olsun bu yaptıgını asla unutmıcam
Sayfa ismi yaziyor canim resimde instagramdaCanım nerde gördün bunu bende çok beğendim
Demi ya şeker gibi olurlaryok canim fiyat sormadim gordum begendim o kadar :))
Aklini kacirmayacak gibi degil ki onun icinde kizini hayal edince
En az 150 fiyat veriyolar canim bu elbiselereDemi ya şeker gibi olurlarama eminim baya pahalıdır sorucam uygun zamanda
Bazen banada oluyor ne oluyor ölüyo muyum diyorum :))))) sanırım korkulcak birşey değil azkaldı zaten normale döneceğiz inşallahKalbim fırlıycak gibi olunca sabah çok korktumdoktorum da herşeye normal dediği için size sordum cnm saol korkucak bişey yok sanırım. Ara ara yoklayıp geçiyor.
En az 200 der :)))Demi ya şeker gibi olurlarama eminim baya pahalıdır sorucam uygun zamanda
Geçmiş olsun canım. .Canim Rabbim bebeginle birlikte tez zamanda ordan çıkıp evinize geçmeyi nasip etsin benim bi arkadaşım da 29. Haftasında doğum yaptı 10 gün sonra taburcu olabildiler sen sakin stres yapma aslan paşan sağlıkla büyüyecek hemen:) bende dün kasılmalar başladı hastaneydim gece yarısına kadar sancı çıkmadı şükür ama Dr korktuğu için ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün ikinci kutu yapılacak aklima hemen sen geldin :) sizler bana inanılmaz güven veriyorsunuz bak bi başkası da bu haftasında doğum yaptı Allah büyük birseycik olmaz hissini uyandiruyosunuz sende kendine çok dikkat et bol bol sütun olsun bebeğini kendin de emzirmeye çalış tatlım arkadaşım sonda çıkar çıkmaz emxirmeyi denedi hem sagdi hem emzirdi ve bebeği doğması planlanan zamanı geldiğinde 4 kilo olmuştu :)
Çoğunlukla 100 falan goruom cnm 110 da olup arada 90 da oluo mesela yorulunca falan ve heyecanlannca nabzım hızlı atıyor tansiyon önemli olan cnm nabız o aralıklar normalmişPeki senin ki ara ara mı yükseliyor hep mi yüksek cnm ?
Oy maşallah. Tam takımsa iyide sadece elbiseyse çok fazlaEn az 150 fiyat veriyolar canim bu elbiselere
Evet çok az kaldı doğum kacnda senin :)İnşallahhhhhhhaz kaldı inşallah
Tek elbise oluyor genelde benim attigim elbiseyede 150 dediler :) ayakkabi tac bandi felan yok. Bende fazladan kelebek isterim ayri bant ve patik alirim diye dusundum. Kuzum hayirlisiylq dogsunda o zaman alicam ben insallahOy maşallah. Tam takımsa iyide sadece elbiseyse çok fazla
bKızlar bu lohusalık gerçekten çok mu zor gecıyor. Yani ben hasta olduğumda bile nazlanan biriyim. Nazımı da sadece annem ve bu aralar eşim çekiyor. Lohusalikta biktirmam di mi onları. Birde annem çok kalamam diyor kv. olursa ben ona naz yapamam ki asar suratımı otururum heralde eşim yanımda olmazsa.
13 temmuz bakalım ne zaman gelcek :) senin?Evet çok az kaldı doğum kacnda senin :)
Bende doğduktan sonra alıcam çünkü 3-4aylıkken yapmayı düşünüyorum mevlüdünü. Kurban bayramını geçirelim diyorum önce birTek elbise oluyor genelde benim attigim elbiseyede 150 dediler :) ayakkabi tac bandi felan yok. Bende fazladan kelebek isterim ayri bant ve patik alirim diye dusundum. Kuzum hayirlisiylq dogsunda o zaman alicam ben insallah
Yaşın uzun olsun canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesinKızlar 19 mayıs bebeğim cinarim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?