- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.685
- 158
Tvdeki o tarz seylere bende sinirleniyorum . sanirim kompleks yapıyorum kendimi hic beğenmiyorum hic.. Hep aglamak geliyor icimden aynaya bakinca ozellikle otururken ayni bi panda gibiyim zaten . kollarim sarkiyo kalinlasti bacaklar kalinlasti.. Zayif olan herkes guzel görünüyor gözümeSenin durum benden iyi en azından kıskanacak birşey varmış dün Tv'de dans eden Hintli kızları seyrettiği için kocama trip attım ben un çuvalı gibiyim izlersin tabi diye surat yaptım sonra adamcağız hiç TV ye bakmadan bana Hintçe aşk şarkısı söyledi galiba gerçekten şarkı için açmış
İki takımda güzel benimde. Ama birisinin desenlerini daha çok sevdim. Bir de bir takımda fazladan tulum var içinde, diğerinde yok. Diğer parçalar da olduğu için verilecek olan keseye koyarken tulumu çıkarayım mı sence?Ben iki guzel takim aldim tulumu dogumda verecegim sonra ben ikinci takimi terler kaka yapar bisi olur o zmaan giydirecgim. Gece yatarken normal bisi giydirip yatiririmYani tabiki en özendiklerini al yanina onlari giydir
Tvdeki o tarz seylere bende sinirleniyorum . sanirim kompleks yapıyorum kendimi hic beğenmiyorum hic.. Hep aglamak geliyor icimden aynaya bakinca ozellikle otururken ayni bi panda gibiyim zaten . kollarim sarkiyo kalinlasti bacaklar kalinlasti.. Zayif olan herkes guzel görünüyor gözüme
Hıh aynen öyle oluyo cnm agzımdan cıkıcak gibi. Yalnız değilmişim demekki
Merhaba kızlar alacak listesi yapıyorum da alanlara soracaklarım var:
1)Ateş ölçer hangi marka Nasıl kullanılan iyi olur?
2)pişik kremi ne tavsiye edersiniz?
3)kangru ve ana kucağı gerekli mi, hangi marka tavsiye edersiniz neden?
4)şampuan ve çamaşır deterjanı olarak neleri tavsiye edersiniz?
5)Bebek arabası hangi marka, travel sistem mi?
6) Bebek bezi olarak hangisi neden iyidir?
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler
Kızlar kendinizi niye beğenmiyosunuz ya, hamile her kadın güzeldir:) Ben kendimi öncekinden daha çok beğeniyorum valla.Görenler de kız annenin güzelliğini alır derler ama sen daha güzelleşmişsin diyolar, kendimi övmeyi hiç sevmem ama öyle yani:) Eşim bana bişey diyemez çünkü o da 9 aylık hamile gibi, bazen soruyorum senin doğum ne zaman diye:))Kiloları da hiç takmayin, uykusuz ve yorgun günlerde gidiyor.Oglum hiç uyumuyordu çok kısa sürede gitmişti kilolarim.Bunda fazla almadım 7 kilo aldım şimdiye kadar, iki çocukla gider zaten kilolar..Sağlık olsun, huzur olsun, gerisi boş.
Iyy senin kaynana da yani hepten fenaymış benimki bileziğini bari kendi almıştı :))Hiç izleme boşuna bikere reklam ve görgüsüzlük akıyor programdan. Evlenirken bizde herşeyi kendimiz yaptık. Benimde eşiminde birikmişi vardı. Babam bitek takı taktı kaynanam sıfır tabikide. Eşimin bana aldığı bilezikleri görümcelerimle kaynanam taktı. 15-17yaşlarındaki kızlara görgüsüzce bilezikleri verdi bana taksınlar diye.
Doktordan raporu alip kuruma vereceksin canim.Kızlar bende haftaya 32. haftaya giriyorum. Kamuda çalışıyorum , isim yorucu , bebek aşağıda ve İzne ayrılmak istiyorum. Doktoragidip caliamaz raporu mu alcam
yoksa kurumdan izne mı ayrılcam.
Ya ben kendimi zor gezdiriyorum resmen biraz yürüdümmü belim sırtım göbeğim çok ağrıyor nefes nefese kalıyorum çok çabuk yoruluyorum artık zaman çabuk geçse de artık Haziran sonu gelse
Ben set almadim ayri iki takim aldim ilk tulumu verecegim kolay olur giydirmesi hemde fotoda o ciksin istiyorum :)İki takımda güzel benimde. Ama birisinin desenlerini daha çok sevdim. Bir de bir takımda fazladan tulum var içinde, diğerinde yok. Diğer parçalar da olduğu için verilecek olan keseye koyarken tulumu çıkarayım mı sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?