2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar alacak listesi yapıyorum da alanlara soracaklarım var:
1)Ateş ölçer hangi marka Nasıl kullanılan iyi olur?
2)pişik kremi ne tavsiye edersiniz?
3)kangru ve ana kucağı gerekli mi, hangi marka tavsiye edersiniz neden?
4)şampuan ve çamaşır deterjanı olarak neleri tavsiye edersiniz?
5)Bebek arabası hangi marka, travel sistem mi?
6) Bebek bezi olarak hangisi neden iyidir?
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler

Tvdeki o tarz seylere bende sinirleniyorum . sanirim kompleks yapıyorum kendimi hic beğenmiyorum hic.. Hep aglamak geliyor icimden aynaya bakinca ozellikle otururken ayni bi panda gibiyim zaten . kollarim sarkiyo kalinlasti bacaklar kalinlasti.. Zayif olan herkes guzel görünüyor gözüme

Ben iki guzel takim aldim tulumu dogumda verecegim sonra ben ikinci takimi terler kaka yapar bisi olur o zmaan giydirecgim. Gece yatarken normal bisi giydirip yatiririm Yani tabiki en özendiklerini al yanina onlari giydir
İki takımda güzel benimde. Ama birisinin desenlerini daha çok sevdim. Bir de bir takımda fazladan tulum var içinde, diğerinde yok. Diğer parçalar da olduğu için verilecek olan keseye koyarken tulumu çıkarayım mı sence?

Canım niye öyle düşünüyorsun.. her aymaya baktığımda koca göbeğim ve şiş rl ve bacaklarımla daha güzel hissediyorum kendimi :) bu sürecin geçici olduğunu sonrasında daha da güzel bir vücuda sahip olacağımı biliyorum..böyle düşünüp kendini yıpratma canım.. evet tv de olan saçma olduğu kadar gereksiz..

Hıh aynen öyle oluyo cnm agzımdan cıkıcak gibi. Yalnız değilmişim demekki

Nabız 90 ve 110 arası seyrediyor. 100ü geçtiğinde nefes alamıyorum sanki boğazımda kalbim gibi geliyor.. ilk doktorum tansiyon 14-9 ve nabız 140ı geçmediği sürece sorun yok demişti.

Sadece karar verdiklerimi yazıyorum:) diğerlerini bende araştırıyorum birisi yazarsa güzel olur

2- mustela yada nivea
3-ana kucağı zaten travel sistem bebek arabasıni n parçası olduğu için ayrı olarak almaya gerek yok . Hem bebek arabası hem anakucagi pahalıya denk gelir travel sistem en iyisi .kanguru ne bilmiyorum araştırayım bi bakayım.
4-sampuan mustela. Çamaşır deterjanı dalın sabun tozu kullancam ben .
5- travel sistem marka pierre cardin olabilir .
6- bebek bezi konusunda çok kararsızım ben yaaa

Kızlar bende haftaya 32. haftaya giriyorum. Kamuda çalışıyorum , isim yorucu , bebek aşağıda ve İzne ayrılmak istiyorum. Doktoragidip caliamaz raporu mu alcam
yoksa kurumdan izne mı ayrılcam.

Pişik kremi sudocrem aldim. Araba travel sistem lorelli s 500 modelini aldik. Bebek bezi huggies aldik. Sampuan ve sivi deterjan dalin aldik..

Kızlar kendinizi niye beğenmiyosunuz ya, hamile her kadın güzeldir:) Ben kendimi öncekinden daha çok beğeniyorum valla.Görenler de kız annenin güzelliğini alır derler ama sen daha güzelleşmişsin diyolar, kendimi övmeyi hiç sevmem ama öyle yani:) Eşim bana bişey diyemez çünkü o da 9 aylık hamile gibi, bazen soruyorum senin doğum ne zaman diye:))Kiloları da hiç takmayin, uykusuz ve yorgun günlerde gidiyor.Oglum hiç uyumuyordu çok kısa sürede gitmişti kilolarim.Bunda fazla almadım 7 kilo aldım şimdiye kadar, iki çocukla gider zaten kilolar..Sağlık olsun, huzur olsun, gerisi boş.

Aldıklarımı yazayım ben;

1- evde vardı ateş ölçer normal olanlardan.
2- nivea ya da johnsons baby
3- kanguruya gerek duymadım araba daha rahat. İlkte de kullanmadım. Zaten kiloluydu fıtık olmaktan korktukm ayrıca :)
4- şampuan yine johnsons baby.. deterjan omo bebekler için aldım.
5- babyfox jaguar travel sistem aldım anakucağı zaten mevcut.
6- oğlumda prima kullandım o yüzden yine prima aldım. Birde denemek için A101 soffio aldım.
7- yok :) 2. Bebeğim yeterince biliyorum diye takip etmedim :)

Aynen katılıyorum canım.. kiloyu bi tık takıyorum kilom var çünkü. İlkinde 30 almıştım.bu kez istemiyorum. Doğum sezaryen olsa da zorluyor diye.. estetik açıdan değil :) Ancak aldığım kilodan verince toplam 7 kilo almış bulunmaktayım..

Iyy senin kaynana da yani hepten fenaymış benimki bileziğini bari kendi almıştı :))

Ya ben kendimi zor gezdiriyorum resmen biraz yürüdümmü belim sırtım göbeğim çok ağrıyor nefes nefese kalıyorum çok çabuk yoruluyorum artık zaman çabuk geçse de artık Haziran sonu gelse

Bak takvimimde yazıyor zaten :)) bu takvimdeki boy ve kilo birebir aynı çıkıyor benim her doktora gidişimde çok enteresan

Kızlar bende haftaya 32. haftaya giriyorum. Kamuda çalışıyorum , isim yorucu , bebek aşağıda ve İzne ayrılmak istiyorum. Doktoragidip caliamaz raporu mu alcam
yoksa kurumdan izne mı ayrılcam.
Doktordan raporu alip kuruma vereceksin canim.

Ya ben kendimi zor gezdiriyorum resmen biraz yürüdümmü belim sırtım göbeğim çok ağrıyor nefes nefese kalıyorum çok çabuk yoruluyorum artık zaman çabuk geçse de artık Haziran sonu gelse

Al benden de o kadar.. gözümde büyüyor dışarı gitme ihtimali bile. Valla gelse haziran canıma minnet :)

Ateş ölçer şimdi almıcam bebeklerin hemen ateşi çıkmıyo dediler bi de eczaneden filan bulunabilecek bir şey aciliyeti yok gibi..

Pişik için sudocrem tabiki hastanede de onu veriyolar

Kanguru ilk etapta gerekli değil dört beş aylık olmadan.. Ana kucağı da ekstra alınmamalı travel sistemde var zaten ama anadizi yana doğru sallanan çok gerekli bir şey..

Şampuan uni baby ile mustela arasındayım.. Çamaşır deterjanı dalin toz deterjan

Araba maddi güce göre değişir çok para vermek istesem cadillac air alırdım ama araştırdıklarım arasında joie air luxx hem travel hem hafif tek elle kapanan küçük bi araba denediğimde çok beğenmiştim ama son kararımı vermedim

Bez olarak molfix düşünüyorum

Kızlar kilo konusunda bu sıralar bende sankim baya kilo almışım gibi gelmeye başladım.
5 haftalik hamileyken kendimi aynada resim çekmişim bugün onu gördüm gözlerim yerinden fırladı aman allahm dedim bu benmiyim ne kadar zayifmisim meğerneyseki son haftalarimiz ama doğumdan sonra biran önce vermeye baslasam iyi olucak

Ben set almadim ayri iki takim aldim ilk tulumu verecegim kolay olur giydirmesi hemde fotoda o ciksin istiyorum :)
Hangisini giydireceksen keseye sadece onu koy canim. Fazla takim koyarsan onlar hangisini giydireceklerse o kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…