Canim bana 3 aydir surekli oluyor korkma nabiz yukseliyor tansiyonun normal olmasi onemli..ozellikle az az ve sık yemek ye ani hareketlerden kacinKızlar ara ara nabzım çok yükseliyor, kalp atışlarımı kulaklarmda hissediyorum, nefesim daralıyor. Tansiyonum normal ama nabız 115-120 falan oluyor. Doktoruma gecen hafta sorduğumda bebek büyüdükce diyaframına baskı yapıyor normal dedi. Sabah yine oldu korktum bugün, size de oluyor mu? Tekrar doktorumu arasam mı ?
Huggies pişik yapıyormuş öyle diyorlarPişik kremi sudocrem aldim. Araba travel sistem lorelli s 500 modelini aldik. Bebek bezi huggies aldik. Sampuan ve sivi deterjan dalin aldik..
Haklisin canim kimse annesine bu sekilde davranilmasini istemez.olabildigince az diyaloga girerek umarim atlatirsiniz.uzme canini diyemicem cok haklisinKızlar bizde 3 gün kayınvalidemlerin yanına geldik annemde sezonluk ev tutuyor oda feldi bizimle hep birlikte takılıyoruz eşim annemin hareketlerine kızıyor ve ben de cok üzülüyorum ornegin bugün yagmur yagıyorken dısarı ekmek almaya gttık esimde kapsonlu ceket bende normal mont vardı annem camda bizi gördü ahmet versin sana kapsonluyu demis diye eşim onu merdivende gorup günaydın bile demedi sen anneme günaydın dedin mi diiynce bana oyle laf spkarsa demem diyor.kc gündür annem gibi melek gibi kadını kafaya taktı ve esime inanılmaz öfke doluyum bana cok iyi davranıyor anneme uyuz oluyor belliki hareketlerınden anlıyorum mangala gittik annem karıstı diye mangalı bırakıp siz yapınfaln diyor sonra annem konsuurken hic yüzüne bakmıyor herşeye krısıyor sıkıldım artk bana kafaya takmıs faln diyor evet annem cok tez canlı ama kötü niyetle yapılan birsey, can sıkıcı bir söz yokken neden böyle yapıyor anlamıyorm, inanılmaz kin doldum kızlar eşim annesi ve babasından uzak istanbulda yani uzak derlen ıkı haftada 1 gidiyoruz ama benim ailem yakınımızda ondan dolayı mı böyle oldu anlamıyorum ki benim ailemlede cok görüsmeyiz ama yakınımızda bir sokak otemızde olmalarının güveni vardır.eşim etrafımda dolanıyor beni opuyor sarılıyor ben konusmuyorum dogru düzgün küsmüsün diyor ben küs degilim bana cok iyi davranıyorsun anneme kötü davranıyorsun diyorum ondanda ozurdılerım diyor ama cok canımı acıtı kızlar annem gibi bir insana kendi ailesinin yanında olunca bunları yaptı yazıklar olsun bu yaptıgını asla unutmıcam
Huggies pişik yapıyormuş öyle diyorlar
En sordum o mavi takimin ikisine 320 dediAMAnınnnn bunlar nasıl şeyler böyle. Kız ben aklımı kaçırırımhemen takibe aldım sayfayı:) fiyat sordun mu hiç
Canım o bebeğin cildiyle alakalı.. kimisine prima iyi gelirken kimisinin de poposunu kıpkırmızı yapabiliyor.. huggies güzel bez.. ancak kalıbı dar diye tercih etmedim ben.. bebek doğunca göreceğiz popişlerine hangisi iyi gelirse onla devam.. huggiesmş primaymış molfixmiş hepsi hikaye.. tercih bebişin :)
Guzel takimini vercem ben nasip olursa 10 lu set aldi annem onu giysin ilk istiyorumKızlar şimdi hastane çantasını hazırlıyorum. Bebeğe ilk en güzel kıyafetleri mi ayarlayayım sizce? Sonuçta hastaneye gelen herkes onunla görür demi? Yoksa hemen değiştiriliyor mu? Kafam karıştı bi fikir verin!!!!
Aynen bende esime cok takiliyorum bakalim hangimiz ilk dogurcaz gibi oda benle beraber proteindir kalsiyumdur bakti kendine sut icmeyen adam benle yaris ediyor :)))Kızlar kendinizi niye beğenmiyosunuz ya, hamile her kadın güzeldir:) Ben kendimi öncekinden daha çok beğeniyorum valla.Görenler de kız annenin güzelliğini alır derler ama sen daha güzelleşmişsin diyolar, kendimi övmeyi hiç sevmem ama öyle yani:) Eşim bana bişey diyemez çünkü o da 9 aylık hamile gibi, bazen soruyorum senin doğum ne zaman diye:))Kiloları da hiç takmayin, uykusuz ve yorgun günlerde gidiyor.Oglum hiç uyumuyordu çok kısa sürede gitmişti kilolarim.Bunda fazla almadım 7 kilo aldım şimdiye kadar, iki çocukla gider zaten kilolar..Sağlık olsun, huzur olsun, gerisi boş.
En sordum o mavi takimin ikisine 320 dedi
İçinde tulum var mı peki? Onu verecek misin?Guzel takimini vercem ben nasip olursa 10 lu set aldi annem onu giysin ilk istiyorum
Çok saol canım haklısın dinlenmek gerek ama ben hamile olduğumu hep unutuyorum minigim hatırlatıyor saolsun is yerinde bile gebe gibi değilsin ne kadar enerjiksin falan ama eve gidince hersey değişiyor Rabbim sağlıkla vakitlice kucağımiza almayi nasip etsin canım sende kendine dikkat et sancı çıksa Dr um asla göndermezdi benimde. Dün acile gittim şansıma kendi Dr um nöbetçiydi çok inceledi hemen göndermedi saolsunCanım sanada gecmis olsun dinlen bol bol hepimiz artık son dòneme girdik banada ciger gelistirici yapıldı 2doz nst de sancı cıkmamıs iyi bende düzenli sancî cıktı ilkinde oyuzden hemen hastaneye yatırdîlar sonraki nst lerde cıkmadıgî icin 1gun sonra taburcu ettiler
Tesekkurler tatlımGeçmiş olsun canım. .
Instagramda aysena tasarim canim guzel ciciler var ama pahali gibiNe sayfası kızlar bende merak ettim
1) Ben chicconun koltuk altından ölçenini aldımMerhaba kızlar alacak listesi yapıyorum da alanlara soracaklarım var:
1)Ateş ölçer hangi marka Nasıl kullanılan iyi olur?
2)pişik kremi ne tavsiye edersiniz?
3)kangru ve ana kucağı gerekli mi, hangi marka tavsiye edersiniz neden?
4)şampuan ve çamaşır deterjanı olarak neleri tavsiye edersiniz?
5)Bebek arabası hangi marka, travel sistem mi?
6) Bebek bezi olarak hangisi neden iyidir?
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler
O zaman primayla başlayalım
Tulum yok canim ic zibin alttan citcitli badi alt ust takim seklinde sapkasi eldiveni battaniyesi ..annem cok ozendi duyar duymaz ilk aldigi oydu ondan hatirasi kalsin istedim aslinda tek bir ic atletiyle tulum vermek daha mantikli pratik..İçinde tulum var mı peki? Onu verecek misin?
Instagramda aysena tasarim canim guzel ciciler var ama pahali tamam teşekkür ederim
Maşallah diyeyim ama benimki çalısıyor hersey yolundaKizlar cok ozur dileyerek sorcam merak ediyorum bagirsaklarinizin durumu ne benim ic organlarim sapitti bi diyare olurum bi kabiz ne yicegimi icicegi sasirdim normal mi herkes nasil? Kusura bakmayin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?