2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bana 3 aydir surekli oluyor korkma nabiz yukseliyor tansiyonun normal olmasi onemli..ozellikle az az ve sık yemek ye ani hareketlerden kacin

Mothercare den 0-3 ay bişeyler almıştım pek küçükler ya kurutmaya atsam şimdi hepten minicik kalacak bunları niye böyle minnacık yapmışlarsa

Haklisin canim kimse annesine bu sekilde davranilmasini istemez.olabildigince az diyaloga girerek umarim atlatirsiniz.uzme canini diyemicem cok haklisin

Huggies pişik yapıyormuş öyle diyorlar

Canım o bebeğin cildiyle alakalı.. kimisine prima iyi gelirken kimisinin de poposunu kıpkırmızı yapabiliyor.. huggies güzel bez.. ancak kalıbı dar diye tercih etmedim ben.. bebek doğunca göreceğiz popişlerine hangisi iyi gelirse onla devam.. huggiesmş primaymış molfixmiş hepsi hikaye.. tercih bebişin :)

O zaman primayla başlayalım

Guzel takimini vercem ben nasip olursa 10 lu set aldi annem onu giysin ilk istiyorum

Aynen bende esime cok takiliyorum bakalim hangimiz ilk dogurcaz gibi oda benle beraber proteindir kalsiyumdur bakti kendine sut icmeyen adam benle yaris ediyor :)))

Çok saol canım haklısın dinlenmek gerek ama ben hamile olduğumu hep unutuyorum minigim hatırlatıyor saolsun is yerinde bile gebe gibi değilsin ne kadar enerjiksin falan ama eve gidince hersey değişiyor Rabbim sağlıkla vakitlice kucağımiza almayi nasip etsin canım sende kendine dikkat et sancı çıksa Dr um asla göndermezdi benimde. Dün acile gittim şansıma kendi Dr um nöbetçiydi çok inceledi hemen göndermedi saolsun

1) Ben chicconun koltuk altından ölçenini aldım
2) pisik kremi bübchen aldım
3) Kanguru bence gereksiz, anakucagi kraft almıştım oğlumda, tavsiye ederim
4) Şampuan bübchen aldım, çamaşır deterjanı hacısakir granullu sabun alcam
5) Bebek Arabası oglumdan kraft var, olmasa travel sistem alırdım
6) Çocuk bezi prima kullandım oğlumda bunda da öyle düşünüyorum
7) yok.ilk çocuktan dolayı tecrübeli sayilirim

İçinde tulum var mı peki? Onu verecek misin?
Tulum yok canim ic zibin alttan citcitli badi alt ust takim seklinde sapkasi eldiveni battaniyesi ..annem cok ozendi duyar duymaz ilk aldigi oydu ondan hatirasi kalsin istedim aslinda tek bir ic atletiyle tulum vermek daha mantikli pratik..

Kizlar cok ozur dileyerek sorcam merak ediyorum bagirsaklarinizin durumu ne benim ic organlarim sapitti bi diyare olurum bi kabiz ne yicegimi icicegi sasirdim normal mi herkes nasil? Kusura bakmayin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…