Ah canım ben 1 aydan fazladır kabız oluyorum sürekli, ve malesef üstüne hemoroid var afedersin..Hemoroid için krem kullanıyorum. Magnezyum alcam yarın, kabizliga iyi geliyor demişti dr.um.Kizlar cok ozur dileyerek sorcam merak ediyorum bagirsaklarinizin durumu ne benim ic organlarim sapitti bi diyare olurum bi kabiz ne yicegimi icicegi sasirdim normal mi herkes nasil? Kusura bakmayin nolur
Magnezyum kullanıyor musun canım?Maşallah diyeyim ama benimki çalısıyor hersey yolunda
Takımın içinde tulum olması bile kafamı karıştırdı :) tulumu keseden çıkarayım ayrı koyayım o zaman. büyük ihtimalle eşimden isteyecekler diye hazır keseye öyle koyayım da onunda kafası karışmasın dedim .Tulum yok canim ic zibin alttan citcitli badi alt ust takim seklinde sapkasi eldiveni battaniyesi ..annem cok ozendi duyar duymaz ilk aldigi oydu ondan hatirasi kalsin istedim aslinda tek bir ic atletiyle tulum vermek daha mantikli pratik..
Kizlar cok ozur dileyerek sorcam merak ediyorum bagirsaklarinizin durumu ne benim ic organlarim sapitti bi diyare olurum bi kabiz ne yicegimi icicegi sasirdim normal mi herkes nasil? Kusura bakmayin nolur
Bende de olmuştu dengesizlik ama bayağıdır magnezyum kullanıyorum. Düzenli saatine uyarak kullandığımda sıkıntı yaşamıyorum. Özellikle demir ilacını kullanırken doktorum kahvaltıdan 2-3 saat sonra al kalsiyum ile etkileşim yapıyor demişti. Kabızlığı artırıyor galiba.Kizlar cok ozur dileyerek sorcam merak ediyorum bagirsaklarinizin durumu ne benim ic organlarim sapitti bi diyare olurum bi kabiz ne yicegimi icicegi sasirdim normal mi herkes nasil? Kusura bakmayin nolur
Ben sebamed aldım ama en ufak olandan aldım.problem olursa farklı denerim diyekızlar şampuan ne alacaksınız? mustela ve bübchen arasında kararsız kaldım
Ah canım ben 1 aydan fazladır kabız oluyorum sürekli, ve malesef üstüne hemoroid var afedersin..Hemoroid için krem kullanıyorum. Magnezyum alcam yarın, kabizliga iyi geliyor demişti dr.um.
Aç karna alıyorum canımKızlar demir ilacı aç karnına alınmıyor mu? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Merhaba kızlar alacak listesi yapıyorum da alanlara soracaklarım var:
1)Ateş ölçer hangi marka Nasıl kullanılan iyi olur?
2)pişik kremi ne tavsiye edersiniz?
3)kangru ve ana kucağı gerekli mi, hangi marka tavsiye edersiniz neden?
4)şampuan ve çamaşır deterjanı olarak neleri tavsiye edersiniz?
5)Bebek arabası hangi marka, travel sistem mi?
6) Bebek bezi olarak hangisi neden iyidir?
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler
Benim doktorum öyle tavsiye ettiği için kahvaltıdan 2-3 saat sonra alıyorum.Kızlar demir ilacı aç karnına alınmıyor mu? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Canım cadillac air modelini ben de düşünüyodum ama mağazada deneyince acaip hantal bi araba bence.joie nin modelleri gerçekten çok yaygın.bebekli birini görünce hemen arabasına bakıyorum genelde joie oluyor.ben de joie aldım inşallah memnun kalırız :)Ateş ölçer şimdi almıcam bebeklerin hemen ateşi çıkmıyo dediler bi de eczaneden filan bulunabilecek bir şey aciliyeti yok gibi..
Pişik için sudocrem tabiki hastanede de onu veriyolar
Kanguru ilk etapta gerekli değil dört beş aylık olmadan.. Ana kucağı da ekstra alınmamalı travel sistemde var zaten ama anadizi yana doğru sallanan çok gerekli bir şey..
Şampuan uni baby ile mustela arasındayım.. Çamaşır deterjanı dalin toz deterjan
Araba maddi güce göre değişir çok para vermek istesem cadillac air alırdım ama araştırdıklarım arasında joie air luxx hem travel hem hafif tek elle kapanan küçük bi araba denediğimde çok beğenmiştim ama son kararımı vermedim
Bez olarak molfix düşünüyorum
Kızlar demir ilacı aç karnına alınmıyor mu? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Pişik bebeğin cildine gore degisir en iyi bez bile kimi bebekte pişik yapiyor... Huggiesi kullanan bir ablam onerdi. Yenidoganda en kucuk bez oldugu icin daha iyi sariyo bebegin vucudunu dedi. Deneyip gorecegiz..Huggies pişik yapıyormuş öyle diyorlar
Kizlar cok ozur dileyerek sorcam merak ediyorum bagirsaklarinizin durumu ne benim ic organlarim sapitti bi diyare olurum bi kabiz ne yicegimi icicegi sasirdim normal mi herkes nasil? Kusura bakmayin nolur
Evet canim kullaniyorum benim vitamin hapinada iyi diyorlar sanirim onunda etkisi var ..Magnezyum kullanıyor musun canım?
Ben sabah 6 da içiyorum sonra 8 de kahvaltı ediyorum , ben hep kabızım ne yaptıysam yok olmuyor düZenli duphalac şurup verdi doktor yatarken bir ölçek içiyorum , içebilirsiniz sıkıntı olmuyor gebelikte bu ilacıKızlar demir ilacı aç karnına alınmıyor mu? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Dr.um günde 2 kez kullansın demiş eşime, ben 1 kez kullanıyorum, acısı geçti ama hemoroid geçmedi malesef.Canım hemoroid için kullandığın krem fayda ediyor mu. Benim de bu hamileliğimde oluştu ama henüz doktora sormadım bişey.
Ben hergün activia yiyorum üstelik probiyotikli vitamin aldım ama yok yok aynı sadece bu ilaç işe yarıyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?