2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cok ozur dileyerek sorcam merak ediyorum bagirsaklarinizin durumu ne benim ic organlarim sapitti bi diyare olurum bi kabiz ne yicegimi icicegi sasirdim normal mi herkes nasil? Kusura bakmayin nolur
Ah canım ben 1 aydan fazladır kabız oluyorum sürekli, ve malesef üstüne hemoroid var afedersin..Hemoroid için krem kullanıyorum. Magnezyum alcam yarın, kabizliga iyi geliyor demişti dr.um.

Tulum yok canim ic zibin alttan citcitli badi alt ust takim seklinde sapkasi eldiveni battaniyesi ..annem cok ozendi duyar duymaz ilk aldigi oydu ondan hatirasi kalsin istedim aslinda tek bir ic atletiyle tulum vermek daha mantikli pratik..
Takımın içinde tulum olması bile kafamı karıştırdı :) tulumu keseden çıkarayım ayrı koyayım o zaman. büyük ihtimalle eşimden isteyecekler diye hazır keseye öyle koyayım da onunda kafası karışmasın dedim .

Kizlar cok ozur dileyerek sorcam merak ediyorum bagirsaklarinizin durumu ne benim ic organlarim sapitti bi diyare olurum bi kabiz ne yicegimi icicegi sasirdim normal mi herkes nasil? Kusura bakmayin nolur

Genelde kabız..normale dönemedim bi türlü gevrek yiyorum nesfit falan ama bana mısın demiyor..

Bende de olmuştu dengesizlik ama bayağıdır magnezyum kullanıyorum. Düzenli saatine uyarak kullandığımda sıkıntı yaşamıyorum. Özellikle demir ilacını kullanırken doktorum kahvaltıdan 2-3 saat sonra al kalsiyum ile etkileşim yapıyor demişti. Kabızlığı artırıyor galiba.

Ah canım ben 1 aydan fazladır kabız oluyorum sürekli, ve malesef üstüne hemoroid var afedersin..Hemoroid için krem kullanıyorum. Magnezyum alcam yarın, kabizliga iyi geliyor demişti dr.um.

Canım hemoroid için kullandığın krem fayda ediyor mu. Benim de bu hamileliğimde oluştu ama henüz doktora sormadım bişey.

1-ateş ölçer babyplus uzaktan ölçen modelini aldım.
2-Pişik kremi sebamed düşünüyorum diğer bakım ürünleri de sebamed.
3-Kanguru olarak bebeğin oturur pozisyonda olduklarını daha sağlıklı ve iyi buluyorum.bebek doğduktan sonra tam karar vericem.zaten ilk 3 4 ay kullanılmıyor diye biliyorum.ana kucağı da ev tipi olanlar bence şart.oto koltuğu olanlar da ben bebek arabasına uygun olandan aldım.dışarıda taşımak için gerekli bence.
4- deterjan hacışakir granül aldım
5- bebek arabası joie delux modelini aldım.aslında chrome alacaktım ancak bir kaç kişiden bebek içindeyken arabanın katlandığını duydum.bu modeli tercih ettim.bir de uyumlu oto koltuğu aldım.travel sistemle arasındaki fark ne oluyor teavel sistem ne onu bile bilmiyorum aslında
6- bez huggies aldım şimdilik bir paket
7- tracy hogg bebek sorunlarına mucizevi çözümler ve gülbin gökçay ilk iki yılında bebek bakımı kitaplarını okuyorum..özellikle tracy hogg çok hoşuma gidiyor.

Canım cadillac air modelini ben de düşünüyodum ama mağazada deneyince acaip hantal bi araba bence.joie nin modelleri gerçekten çok yaygın.bebekli birini görünce hemen arabasına bakıyorum genelde joie oluyor.ben de joie aldım inşallah memnun kalırız :)

Huggies pişik yapıyormuş öyle diyorlar
Pişik bebeğin cildine gore degisir en iyi bez bile kimi bebekte pişik yapiyor... Huggiesi kullanan bir ablam onerdi. Yenidoganda en kucuk bez oldugu icin daha iyi sariyo bebegin vucudunu dedi. Deneyip gorecegiz..

Ah ben ! Bi ishal bi kabiz. Bazen kanamam oluyor

Kızlar demir ilacı aç karnına alınmıyor mu? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Ben sabah 6 da içiyorum sonra 8 de kahvaltı ediyorum , ben hep kabızım ne yaptıysam yok olmuyor düZenli duphalac şurup verdi doktor yatarken bir ölçek içiyorum , içebilirsiniz sıkıntı olmuyor gebelikte bu ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…