2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayda niyee ki bana kendi dedi yiyeceksin diye

O dediyse sorun yok o zaman.. benim hep sorunum vardı yerdim normalde.. şimdi çok özledim yemeyi ama izin vermedi benim doktorum.. sanırım fazla doğalcı.. ev yapımı yoğurt ye onun yerine asla onu yeme dedi.. ama onlar da inek inek kokuyoooor

Acı biber yedikten sonra ben de hemoroid gibi bişey oluyorum bagırsak sorunum hıc yoktu evvelden şuan aynı şekildeyim herkesle..

merhabaaa
ateş ölçer weewell den almayı düşünüyorum arkadaşımda var. ama iki çeşit var hangisini alacağıma karar veremediğim için beklemedeyim. temassız ölçenlerden ama kraftın koltuk altından ölçeninden de aldım. deterjan ve yumuşatıcı uni baby aldım 1 hafta oldu yıkayalı hala mis gibi kokuyorlar.
bebek arabası travel sistem aldım. bez de prima en iyisi o olduğu için. (pahalı olan iyidir mantığıyla ilerledim)

33 haftayı da geride bıraktık bebeğimle çok şükür. artık iyice zorlanıyorum. yatakta dönemiyorum, uzun süre yürüyemiyorum, ayakta çok kalamıyorum... 1 hafta sonra kontrolum var bebeğimi çok merak ediyorum. geçen kontrolde dönmemişti, inşallah dönmüştür. doktorum sezeryan yanlısı ve ben sezeryan istemiyorum kesinlikle. ilkini normal yapmıştım, çok rahattı. inşallah bu da öyle olur. günler de hem çok yavaş hem çok hızlı geçiyor. bazen bebeğim doğmuş gibi hayal ediyorum kendimi. garip bir huzurla doluyorum. Alalhım ne büyüksün Yarabbim. şükürler olsun yaşattığın her duyguya.

Dr.um günde 2 kez kullansın demiş eşime, ben 1 kez kullanıyorum, acısı geçti ama hemoroid geçmedi malesef.

doğumla alakalı sıkıntı oluşturur mu acaba. gerçi ben sezeryan olacağım ama. sezeryandan sonra tuvalet de çok sıkıntı. hemoroid ile nasıl olacak bilmiyorum..

Kızlar salı günü hastaneye gidecem inşallah doğum hakkında konuşmak için inşallah bu bebeğim normal dogum olur ilk kızımdasezeryan sonrası baya kötü anılarım var

Canim ateş ölçer önemli burada sabah akşam ölçülüyor. Yeni dogan bebekte vücut ısısı önemli kontrol etmek lazım. Kolunun altına koyuyoruz sonuca 5 ekliyoruz. Popodan ölçmeye sağlıklı buluyorlar.

Kızlar ben bu ara doyduğumu hissetmiyorum. iki tabak yemek yedim 8de. yarım saat olmadı meyve yedim. sonra canım tuzlu bişiler çekti. girdim mutfağa yağlı yağlı bir şeyler hazırladım onu yiyorum. Bu ara kilom artmıyor. inşallah bebişim alıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…