Hayda niyee ki bana kendi dedi yiyeceksin diyeActivia yemene izin verdi mi doktorun? Ben sormuştum barsak için yiyebilir miyim diye asla dedi bana
Hayda niyee ki bana kendi dedi yiyeceksin diye
merhabaaaMerhaba kızlar alacak listesi yapıyorum da alanlara soracaklarım var:
1)Ateş ölçer hangi marka Nasıl kullanılan iyi olur?
2)pişik kremi ne tavsiye edersiniz?
3)kangru ve ana kucağı gerekli mi, hangi marka tavsiye edersiniz neden?
4)şampuan ve çamaşır deterjanı olarak neleri tavsiye edersiniz?
5)Bebek arabası hangi marka, travel sistem mi?
6) Bebek bezi olarak hangisi neden iyidir?
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler
hastaneden alıyorsun sonrada kurumuna veriyorsun. ben öyle yaptımDoktordan raporu alip kuruma vereceksin canim.
gece uyumadan önce içiyorum. ama 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyor aklında bulunsunKızlar demir ilacı aç karnına alınmıyor mu? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
ilk zamanlar sucuk yiyemiyrdum midem bulanıyordu ama şimdi yiyorum valla. salam sosis tüketmemeliyiz diye biliyorum.Sucuk yiyor musunuz sizo da zararlıymış ayyy bayılcam yedim ben
Bende yiyorum ama kendi etimizden yaptirmistik sucugu ve cig degil iyice pisirerek yiyorumSucuk yiyor musunuz sizo da zararlıymış ayyy bayılcam yedim ben
Ben mustelanın setini aldım canım
Ben johsons baby aldım canım. Mustela kullanmadım bilmiyorum.. ama bübchen de iyi marka oğlumda kullanmıştım.
Ben bübchen aldım canım.
teşekkür ederim :)Ben sebamed aldım ama en ufak olandan aldım.problem olursa farklı denerim diye
ben de oyle yapiyorum, sabah icersem uzerine bir iki saat bir sey yememek zor geliyorKan ilacimi aksam yatarken iciyorum ben cunku sabah ac falan icersem mahvediyo beni
ilk zamanlar sucuk yiyemiyrdum midem bulanıyordu ama şimdi yiyorum valla. salam sosis tüketmemeliyiz diye biliyorum.
sucuk çok zararlı ben canım çok çekince sucuklu yumurta yapıyorum sucuklari eşim yiyor ben sucuk tadı geçmiş yumurtalarıSucuk yiyor musunuz sizo da zararlıymış ayyy bayılcam yedim ben
Dr.um günde 2 kez kullansın demiş eşime, ben 1 kez kullanıyorum, acısı geçti ama hemoroid geçmedi malesef.
bir kereden bir şey olmaz:) Normalde yemiyorum ama misafirliğe gittiğim yerde börekte falan olursa geri çevirmiyorum. Bir tanecik yiyorum.Sucuk yiyor musunuz sizo da zararlıymış ayyy bayılcam yedim ben
Vitamin hapın hangisi canım?Evet canim kullaniyorum benim vitamin hapinada iyi diyorlar sanirim onunda etkisi var ..
Canim ateş ölçer önemli burada sabah akşam ölçülüyor. Yeni dogan bebekte vücut ısısı önemli kontrol etmek lazım. Kolunun altına koyuyoruz sonuca 5 ekliyoruz. Popodan ölçmeye sağlıklı buluyorlar.Ateş ölçer şimdi almıcam bebeklerin hemen ateşi çıkmıyo dediler bi de eczaneden filan bulunabilecek bir şey aciliyeti yok gibi..
Pişik için sudocrem tabiki hastanede de onu veriyolar
Kanguru ilk etapta gerekli değil dört beş aylık olmadan.. Ana kucağı da ekstra alınmamalı travel sistemde var zaten ama anadizi yana doğru sallanan çok gerekli bir şey..
Şampuan uni baby ile mustela arasındayım.. Çamaşır deterjanı dalin toz deterjan
Araba maddi güce göre değişir çok para vermek istesem cadillac air alırdım ama araştırdıklarım arasında joie air luxx hem travel hem hafif tek elle kapanan küçük bi araba denediğimde çok beğenmiştim ama son kararımı vermedim
Bez olarak molfix düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?