2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sezeryandan sonra karna kum torbasi konmasi ya da bastirilmasi gibi can acitici seyler varmis ya. İlk kez duydum, bilginiz var mi kizlar? normal dogumdan korkuyordum ben de.

Kızlar salı günü hastaneye gidecem inşallah doğum hakkında konuşmak için inşallah bu bebeğim normal dogum olur ilk kızımdasezeryan sonrası baya kötü anılarım var
insalllah her sey gonlunuzden gecen gibi olur. sezeryanda ne gibi sıkıntılar yasamistiniz ?

doğumla alakalı sıkıntı oluşturur mu acaba. gerçi ben sezeryan olacağım ama. sezeryandan sonra tuvalet de çok sıkıntı. hemoroid ile nasıl olacak bilmiyorum..
Sezeryan doğumda sıkıntı olmaz, normsl olsaydı olurdu.Ben de sezeryan olcam.Sezeryan öncesi lavman yapıyorlar, tuvalete cikamayanlara sonrasında da yapıyolarmış.

[QUT E="blpost: 51461546, mem, ber: 33641"]sezeryandan sonra karna kum torbasi konmasi ya da bastirilmasi gibi can acitici seyler varmis ya. İlk kez duydum, bilginiz var mi kizlar? normal dogumdan korkuyordum ben de.[/QUOTE]
Ben 5buçuk sene önce sezeryan oldum, öyle bir şey yapmadılar.

sezeryandan sonra karna kum torbasi konmasi ya da bastirilmasi gibi can acitici seyler varmis ya. İlk kez duydum, bilginiz var mi kizlar? normal dogumdan korkuyordum ben de.

2015 ekimde bir sezeryan yaşadım. kum torbası filan olmadı canım. artık yapılmıyor sanırım o uygulama. Allah a şükür hiç sıkıntı yaşamamıştım. hiçbir zorluğunu görmedim. sadece ilk ayağa kalkması biraz zor oluyor ama o kadar da olsun karında kesik oluyor nihayetinde.

Aynen canim ben de ameliyattaylen elleri ayaklari karismasin diye tercih ettim keseyi..tulum tarzinda guzel bir kiyafetin varsa icine alttan citcitli bir atlet ve tulum versen daha mantikli eldiven sapka battaniyeyide koymayi unutma canim

Sea41 iyi o zaman, forumda da eski bi konuda vardi zaten, korktum ister istemez. Yasamadan bilemiyor insan, her duyduğunu kafada kuruyor.

insalllah her sey gonlunuzden gecen gibi olur. sezeryanda ne gibi sıkıntılar yasamistiniz ?
Canım doktorlar ameliyat esnasında mikrop bulastirdilar 20 gün hastanede kaldım ateşim 39 dereceydi herkeste olan bişey değil Almanya gibi yerde beni buldu.3 gün sancı çektim ustune suni sanci verildi olmadı en son bebeğin kalp atislari düştüğü için acil sezeryana alindim

Son düzenleme:
Canım doktorlar ameliyat esnasında mikrop bulastirdilar 20 gün hastanede kaldım ateşim 39 dereceydi herkeste olan bişey değil Almanya gibi yerde beni buldi
off kotu olmus canim ya. Zaten sıkıntılı bir surec, bir de boyle bir sey yasatmalari kotu olmus.

Aynen canim ben de ameliyattaylen elleri ayaklari karismasin diye tercih ettim keseyi..tulum tarzinda guzel bir kiyafetin varsa icine alttan citcitli bir atlet ve tulum versen daha mantikli eldiven sapka battaniyeyide koymayi unutma canim
Ben kesenin içine hastane çıkışından çıkan parçaları koydum tamamen.sadece bir parça mı koymalıydım ki?

Ben kesenin içine hastane çıkışından çıkan parçaları koydum tamamen.sadece bir parça mı koymalıydım ki?
Canim keseyi sen dogum esnasinda esin hemsirelere versin diye hazirlamiyor musun karisiklik olmasin? Evetse bebisin dogdugunda hangi kiyafeti giymesini istiyorsan onlari koy birde hazirda yeni dogan bezin varsa bez koy icine
Birde bazi hastane cikislari cok teferruatli oluyor sanirim Hemsireler onunla ugrasmaz giydirirkem corap vs onlari koymadim odaya gelince giydiririz diye

Canim keseyi sen dogum esnasinda esin hemsirelere versin diye hazirlamiyor musun karisiklik olmasin? Evetse bebisin dogdugunda hangi kiyafeti giymesini istiyorsan onlari koy birde hazirda yeni dogan bezin varsa bez koy icine
Aynen hastane çantasında aramasın hemen hemşireye versinler diye hazırladım keseyi.ne giydirilmesi gerektiğini bilmediğim için hastane çıkışındaki tüm zıbınları alt üst olanları koydum.ilk onlardan birinin giydirilmesini istiyorum.bezi de koydum zaten

Benim bağırsaklar bu haftaya kadar hiç düzenini bozmadan geldi.
Sucuğu da iyi pişirerek yiyorum.

Tmm canim hadi bakalim gule gule giysinler insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…