Ben sucuk, salam, sosis yemiyorum. .Bazen canım sucuk istiyo ama yemiyorum.Sucuk yiyor musunuz sizo da zararlıymış ayyy bayılcam yedim ben
insalllah her sey gonlunuzden gecen gibi olur. sezeryanda ne gibi sıkıntılar yasamistiniz ?Kızlar salı günü hastaneye gidecem inşallah doğum hakkında konuşmak için inşallah bu bebeğim normal dogum olur ilk kızımdasezeryan sonrası baya kötü anılarım var
Sezeryan doğumda sıkıntı olmaz, normsl olsaydı olurdu.Ben de sezeryan olcam.Sezeryan öncesi lavman yapıyorlar, tuvalete cikamayanlara sonrasında da yapıyolarmış.doğumla alakalı sıkıntı oluşturur mu acaba. gerçi ben sezeryan olacağım ama. sezeryandan sonra tuvalet de çok sıkıntı. hemoroid ile nasıl olacak bilmiyorum..
sezeryandan sonra karna kum torbasi konmasi ya da bastirilmasi gibi can acitici seyler varmis ya. İlk kez duydum, bilginiz var mi kizlar? normal dogumdan korkuyordum ben de.
Aynen canim ben de ameliyattaylen elleri ayaklari karismasin diye tercih ettim keseyi..tulum tarzinda guzel bir kiyafetin varsa icine alttan citcitli bir atlet ve tulum versen daha mantikli eldiven sapka battaniyeyide koymayi unutma canimTakımın içinde tulum olması bile kafamı karıştırdı :) tulumu keseden çıkarayım ayrı koyayım o zaman. büyük ihtimalle eşimden isteyecekler diye hazır keseye öyle koyayım da onunda kafası karışmasın dedim .
2015 ekimde bir sezeryan yaşadım. kum torbası filan olmadı canım. artık yapılmıyor sanırım o uygulama. Allah a şükür hiç sıkıntı yaşamamıştım. hiçbir zorluğunu görmedim. sadece ilk ayağa kalkması biraz zor oluyor ama o kadar da olsun karında kesik oluyor nihayetinde.
Canım doktorlar ameliyat esnasında mikrop bulastirdilar 20 gün hastanede kaldım ateşim 39 dereceydi herkeste olan bişey değil Almanya gibi yerde beni buldu.3 gün sancı çektim ustune suni sanci verildi olmadı en son bebeğin kalp atislari düştüğü için acil sezeryana alindiminsalllah her sey gonlunuzden gecen gibi olur. sezeryanda ne gibi sıkıntılar yasamistiniz ?
off kotu olmus canim ya. Zaten sıkıntılı bir surec, bir de boyle bir sey yasatmalari kotu olmus.Canım doktorlar ameliyat esnasında mikrop bulastirdilar 20 gün hastanede kaldım ateşim 39 dereceydi herkeste olan bişey değil Almanya gibi yerde beni buldi
Ben de geçen haftalarda yaşadığım sıkıntıdan sonra gece yatmadan almaya başladım, sabah tansiyonum düşüyo çarpıntı yapıyo mide bulantısı falan da yaptı aç karnınaKan ilacimi aksam yatarken iciyorum ben cunku sabah ac falan icersem mahvediyo beni
Ben kesenin içine hastane çıkışından çıkan parçaları koydum tamamen.sadece bir parça mı koymalıydım ki?Aynen canim ben de ameliyattaylen elleri ayaklari karismasin diye tercih ettim keseyi..tulum tarzinda guzel bir kiyafetin varsa icine alttan citcitli bir atlet ve tulum versen daha mantikli eldiven sapka battaniyeyide koymayi unutma canim
Canim keseyi sen dogum esnasinda esin hemsirelere versin diye hazirlamiyor musun karisiklik olmasin? Evetse bebisin dogdugunda hangi kiyafeti giymesini istiyorsan onlari koy birde hazirda yeni dogan bezin varsa bez koy icineBen kesenin içine hastane çıkışından çıkan parçaları koydum tamamen.sadece bir parça mı koymalıydım ki?
BEterin beteri varmış demi :)Iyy senin kaynana da yani hepten fenaymış benimki bileziğini bari kendi almıştı :))
Aynen hastane çantasında aramasın hemen hemşireye versinler diye hazırladım keseyi.ne giydirilmesi gerektiğini bilmediğim için hastane çıkışındaki tüm zıbınları alt üst olanları koydum.ilk onlardan birinin giydirilmesini istiyorum.bezi de koydum zatenCanim keseyi sen dogum esnasinda esin hemsirelere versin diye hazirlamiyor musun karisiklik olmasin? Evetse bebisin dogdugunda hangi kiyafeti giymesini istiyorsan onlari koy birde hazirda yeni dogan bezin varsa bez koy icine
Tmm canim hadi bakalim gule gule giysinler insallah :))Aynen hastane çantasında aramasın hemen hemşireye versinler diye hazırladım keseyi.ne giydirilmesi gerektiğini bilmediğim için hastane çıkışındaki tüm zıbınları alt üst olanları koydum.ilk onlardan birinin giydirilmesini istiyorum.bezi de koydum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?