Fazla olmaz dimi hemşire ne yapmış bu kadın demez banaTmm canim hadi bakalim gule gule giysinler insallah :))
Sadece tulum giymesini istiyorsan icine bir attan citcitli atlet ve tulumu koyFazla olmaz dimi hemşire ne yapmış bu kadın demez banaBu arada amiin hepimiz hayırlısıyla kucağımza alalım inşallah
Sen iyi "bu ara" hissetmiyormuşsun canım.Ben 5 aydır ne yedim ne yaptıysam hiç doymadım. Sonuç 18 kiloKızlar ben bu ara doyduğumu hissetmiyorum. iki tabak yemek yedim 8de. yarım saat olmadı meyve yedim. sonra canım tuzlu bişiler çekti. girdim mutfağa yağlı yağlı bir şeyler hazırladım onu yiyorum. Bu ara kilom artmıyor. inşallah bebişim alıyordur
Insallah gececek kuzum cok tesekkur ederimm destegin icinCanım niye öyle düşünüyorsun.. her aymaya baktığımda koca göbeğim ve şiş rl ve bacaklarımla daha güzel hissediyorum kendimi :) bu sürecin geçici olduğunu sonrasında daha da güzel bir vücuda sahip olacağımı biliyorum..böyle düşünüp kendini yıpratma canım.. evet tv de olan saçma olduğu kadar gereksiz..
Su an ayniyiz kuzum benimde sanki tas var midemden boğazıma kadarBende yatamıyorum sağa sola yine karnım batıyor sonra bebiş de sanki hıçkırma gibi ritmik bir hareket yapıyor sıkışıyor sanıyorum yatamıyorum ya off gazım mı var nedir midem fena yine gaviscon içtim ama sürekli midem ağzıma geliyor ;(
Nrmalde 3 temmuz ama hazıran sonu gelir beklemz okadr:) heran glck gbi13 temmuz bakalım ne zaman gelcek :) senin?
E sen guzellesmissen zaten iyi hissedersin canim haliyle ben cirkinlestim aynaya bakmak yeterli oluyorKızlar kendinizi niye beğenmiyosunuz ya, hamile her kadın güzeldir:) Ben kendimi öncekinden daha çok beğeniyorum valla.Görenler de kız annenin güzelliğini alır derler ama sen daha güzelleşmişsin diyolar, kendimi övmeyi hiç sevmem ama öyle yani:) Eşim bana bişey diyemez çünkü o da 9 aylık hamile gibi, bazen soruyorum senin doğum ne zaman diye:))Kiloları da hiç takmayin, uykusuz ve yorgun günlerde gidiyor.Oglum hiç uyumuyordu çok kısa sürede gitmişti kilolarim.Bunda fazla almadım 7 kilo aldım şimdiye kadar, iki çocukla gider zaten kilolar..Sağlık olsun, huzur olsun, gerisi boş.
Atlet zıbın içine gıymelikBen kesenin içine hastane çıkışından çıkan parçaları koydum tamamen.sadece bir parça mı koymalıydım ki?
Bnm bi tanıdık sezeryan oldu ondada koymuşlar kum torbası göbek kalmasın die ama istemiosan koymuolarmışsezeryandan sonra karna kum torbasi konmasi ya da bastirilmasi gibi can acitici seyler varmis ya. İlk kez duydum, bilginiz var mi kizlar? normal dogumdan korkuyordum ben de.
Ben yıyom canm isteyince kasap sucuğu:) okadrda bse olmz canncektyse ye gtsn hergun yemıoz sonuçtaSucuk yiyor musunuz sizo da zararlıymış ayyy bayılcam yedim ben
Kasap sucuğu değil ki iyi marka bişeyler ama içinde nitrat oluyormuş hepsinin bildiğim şeyi unutup yedim kaç defa kendime kızıyorum sanki salam sosis yenmez sucuk pişiyor diye yenir kafamda bu şekilde kalmış , olan oldu inşallah sorun olmamıştır , herşeyin içine bir zehir koyuyorlar allahn cezası bu insanlarBen yıyom canm isteyince kasap sucuğu:) okadrda bse olmz canncektyse ye gtsn hergun yemıoz sonuçta
Bize de bez lazim artik :)) dogum hikayeleri okuyorum nasil heyecanlandim yaKaçırma şöyle oluyor :) mesela çok su falan içip yattıysam gece 3 saat sonra bir uyanıyorum anamm sıkışmışım o yataktan kalkmak zaten zor zorlanınca da hafifften oluyor bazen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?