2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Fazla olmaz dimi hemşire ne yapmış bu kadın demez bana Bu arada amiin hepimiz hayırlısıyla kucağımza alalım inşallah
Sadece tulum giymesini istiyorsan icine bir attan citcitli atlet ve tulumu koy
Zibin takimini giymesini istiyorsan icine bir alttan citcitli atlet alt ust zibin takimini koy
Tabiki tatlim hemsire ne yapmis bu der :)
Bunlarin disinda ikisindede eldiven sapka battaniye ve primasini koyacaksin
Zaten odaya gelince biri olur yaninda sevmedigin birsey olursa degistirirsin

Sen iyi "bu ara" hissetmiyormuşsun canım.Ben 5 aydır ne yedim ne yaptıysam hiç doymadım. Sonuç 18 kilo

Kızım geceleri hiç uyutmaz oldu. Şuan oturdum onu izliyorum ne yapayım. Birde bu aralar göbeğime birşey değmesin. Ya heyecan yapıyor yada gerçekten kızıyor henüz anlayamadım. Bu akşam eve dönerken emniyet kemerini taktım tekme manyağı oldum kemere kemere vuruyor kuzucuk. Yine arada denemek için kumanda falan koyuyordum hareketsiz olsa dahi vurmaya başlıyor :) nstde neler yaptigini siz dusunun

Bende yatamıyorum sağa sola yine karnım batıyor sonra bebiş de sanki hıçkırma gibi ritmik bir hareket yapıyor sıkışıyor sanıyorum yatamıyorum ya off gazım mı var nedir midem fena yine gaviscon içtim ama sürekli midem ağzıma geliyor ;(

Insallah gececek kuzum cok tesekkur ederimm destegin icin

Su an ayniyiz kuzum benimde sanki tas var midemden boğazıma kadar

E sen guzellesmissen zaten iyi hissedersin canim haliyle ben cirkinlestim aynaya bakmak yeterli oluyor

sezeryandan sonra karna kum torbasi konmasi ya da bastirilmasi gibi can acitici seyler varmis ya. İlk kez duydum, bilginiz var mi kizlar? normal dogumdan korkuyordum ben de.
Bnm bi tanıdık sezeryan oldu ondada koymuşlar kum torbası göbek kalmasın die ama istemiosan koymuolarmış
BN sezeryan oldum bana hiç koymadlar hastaneye gore degısıor

Bende vardı sanki bişey de kum torbası gibi sanki ılık bişeymiydi neydi kafam iyiydi hatırlamıyorum tam :)) öyle can acıtan bişey değildi ki sonra alındı herhalde unuttum gitti

Ben yıyom canm isteyince kasap sucuğu:) okadrda bse olmz canncektyse ye gtsn hergun yemıoz sonuçta
Kasap sucuğu değil ki iyi marka bişeyler ama içinde nitrat oluyormuş hepsinin bildiğim şeyi unutup yedim kaç defa kendime kızıyorum sanki salam sosis yenmez sucuk pişiyor diye yenir kafamda bu şekilde kalmış , olan oldu inşallah sorun olmamıştır , herşeyin içine bir zehir koyuyorlar allahn cezası bu insanlar

Ya sigara içenleri hiç anlamıyorum hamileyken mesela:) ben sucuk yedim bin pişmanlık içindeyim sigara düşünemiyorum nasıl oluyor bile isteye

Kaçırma şöyle oluyor :) mesela çok su falan içip yattıysam gece 3 saat sonra bir uyanıyorum anamm sıkışmışım o yataktan kalkmak zaten zor zorlanınca da hafifften oluyor bazen:)

Kaçırma şöyle oluyor :) mesela çok su falan içip yattıysam gece 3 saat sonra bir uyanıyorum anamm sıkışmışım o yataktan kalkmak zaten zor zorlanınca da hafifften oluyor bazen:)
Bize de bez lazim artik :)) dogum hikayeleri okuyorum nasil heyecanlandim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…