Bize de bez lazim artik :)) dogum hikayeleri okuyorum nasil heyecanlandim ya
Nereden okuyorsun ?
Kasap sucuğu değil ki iyi marka bişeyler ama içinde nitrat oluyormuş hepsinin bildiğim şeyi unutup yedim kaç defa kendime kızıyorum sanki salam sosis yenmez sucuk pişiyor diye yenir kafamda bu şekilde kalmış , olan oldu inşallah sorun olmamıştır , herşeyin içine bir zehir koyuyorlar allahn cezası bu insanlar
benim eşim kasap kendi yaptığı için yiyorum arada etin en güzel yerinden yap diyorumSucuk yiyor musunuz sizo da zararlıymış ayyy bayılcam yedim ben
sezeryandan sonra karna kum torbasi konmasi ya da bastirilmasi gibi can acitici seyler varmis ya. İlk kez duydum, bilginiz var mi kizlar? normal dogumdan korkuyordum ben de.
Nerdesiniz siz istanbul mu :) değildir kesinbenim eşim kasap kendi yaptığı için yiyorum arada etin en güzel yerinden yap diyorum
Kızlar ölüyorum baş ağrısından bide öksürünce patlıcak ya valla aglıcam şimdi hiç uyumadım bugun napıcam
Günaydın kızlaar :) biz bugün cimcimeyi gideceğiz.. umarım her şey normale dönmüştür:)
Hadi bakalm iyi haberlerinle gel inşallah:) bizde Çarşamba gidicez insllh cook özledim bebisimi ya:)
Ahaha sen bi iki taneyi al kucağına da sonra fırsat bulabilirsen satış pazarlamanı ben yaparım :)))bebekler dogunca Allah nasip kismet ederse bu furyanin icine dalcam valla
Kokulu tas kapi susu elbise cibinlik dikis nakis :))
Ay aklımda olsun canım sagol ama benimki grip sanırım bogazlarım kulaklarım basım agrımayan yerim yok bide ishal olmusum doktoru aradım şimdi gel dedi bakalım napıcazAh canm bende ne zamandır çekiyorum bu baş ağrısını. Gebeliğin son üçüncü döneminde bas ağrısı cok olurmus kan basincinin yükselmesinden dolayıydı sanirim.
Bugün gidip nane yağı almayi düşünüyorum bas ağrısına iyi gelirmis geçmiş olsun sanada:/
Ay aklımda olsun canım sagol ama benimki grip sanırım bogazlarım kulaklarım basım agrımayan yerim yok bide ishal olmusum doktoru aradım şimdi gel dedi bakalım napıcaz
Canım çok çok geçmiş olsun. Allaha şükür sağsalim atlatmışsın ve bebişinde iyi.Günaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?