2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nitratı tutsun diye yanında c vitamini alırsan bişey olmaz 15 günde 1 kere diyetisyen bile yiyebilirsin demişti.. ben de nadiren yiyorum pişirerek

sezeryandan sonra karna kum torbasi konmasi ya da bastirilmasi gibi can acitici seyler varmis ya. İlk kez duydum, bilginiz var mi kizlar? normal dogumdan korkuyordum ben de.

Kum torbası falann konmadı bana. İlk kez duydum.. bastırmaya gelince ablamda hamur gibi yoğurdular ama miyom vardı kanama yapmasın içte diye yapmışlardı.. o başka sebep yani. Normalden korkmuyorum sezaryenden de :) bıdıkla kavuşma anım o heyecan verici sadece.. öyle düşün.. benim belki de sezaryen hafif bir ameliyat diye düşündüğüm için çünkü daha önce 6 ve 3 saatlk 2 operasyon geçirdim sezaryen 30 dakikalık bir şeydi :)

Kızlar ölüyorum baş ağrısından bide öksürünce patlıcak ya valla aglıcam şimdi hiç uyumadım bugun napıcam

Kızlar ölüyorum baş ağrısından bide öksürünce patlıcak ya valla aglıcam şimdi hiç uyumadım bugun napıcam

Ah canm bende ne zamandır çekiyorum bu baş ağrısını. Gebeliğin son üçüncü döneminde bas ağrısı cok olurmus kan basincinin yükselmesinden dolayıydı sanirim.
Bugün gidip nane yağı almayi düşünüyorum bas ağrısına iyi gelirmis geçmiş olsun sanada:/

Ay aklımda olsun canım sagol ama benimki grip sanırım bogazlarım kulaklarım basım agrımayan yerim yok bide ishal olmusum doktoru aradım şimdi gel dedi bakalım napıcaz

Ay aklımda olsun canım sagol ama benimki grip sanırım bogazlarım kulaklarım basım agrımayan yerim yok bide ishal olmusum doktoru aradım şimdi gel dedi bakalım napıcaz

Balli limonlu ılık su iç canm cok faydasını görürsün geçmiş olsun grip zor ya bende yeni atlattım

Günaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım

Canım çok çok geçmiş olsun. Allaha şükür sağsalim atlatmışsın ve bebişinde iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…