Günaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
Cok geçmiş olsun canım.ben de 1 ay once oldum apandisit ameliyatı.ilk gün gercekteb cok zor oluyor ama sonrasi col daha kolay oluyor.dikiş oldu mu seninde benim bir parmak boyu kadar dikiş oldu. ama rabbim bebeklerimizin hayrına hemen iyilestirir insallah.ben 3 4 gunde hemen düzelmiştim.ama dikkat et yine de.yururken nefes alırken karnını zorlama.hastanede misin evine çıktın mıGünaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
Oyyy çok geçmiş olsun cnm, hemen toparlan insAllah. Çok dikkat et kendine aman. Allah yardimcin olsunGünaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
Sadece tulum giymesini istiyorsan icine bir attan citcitli atlet ve tulumu koy
Zibin takimini giymesini istiyorsan icine bir alttan citcitli atlet alt ust zibin takimini koy
Tabiki tatlim hemsire ne yapmis bu der :)
Bunlarin disinda ikisindede eldiven sapka battaniye ve primasini koyacaksin
Zaten odaya gelince biri olur yaninda sevmedigin birsey olursa degistirirsin
Ayy tamam o zaman ben tekrar bakayim keseye. Ne var ne yol koydum çünküAtlet zıbın içine gıymelik
Pijama ve üst ..şapka ve eldiven
+ bez ben bukadr koydum ytrli
Günaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
Çok geçmiş olsun Güle güle büyüt inşallahKizlar cok tesekkurler.anca biraz ayaklabildim tek yürümeye başladım kendimi tanıyamıyorum aninda yorulmaya basladim. Soranlar icin bende gebelik taniyonu çıkmıştı doktor preeklampsi demişti zaten düşmüyor du carsamba gunu evde yatarken birden bisey akti bacaklarımdan kaltim baktım kan.hemen eşimi aradım ablumans gönderdi.kendi hastaneme gittim doktorum şehir dışındaymis.Başka doktor bakti kasilman olmus icirde kanama yapmis dedi.hemen beni bebek yoğum bakımı iyi olan bi hastaneye sevk ettiler.burdaki doktor bebegi ne kadar tutarsak sende iyi dedi.cuma aksama doğru nst kalp atışları artinca bebeğim doktor acil sezer yan dedi apar topar sezeryane alındım.hemrn cinarumi gösterdiler.bebek plesantadan ayrılmaya başlamış dedi doktorum.Bugün oğlumu gördüm babasıyla korkarım mi diye düşündüm ama ne korkması cok tatli sac yumagiydi.normal dogum zamanına kadar tutacağız dediler.bi ara oksijen ayırmışlar biraz zorlayınca tekrar takmışlar.o kadar cok minik bebek vardi ki bizim ki ara gözüme buyuk bile geldi. Rabbim omurlerini uzatsın.sut sagmaya basladim cok şükür hemen geldi.ultrasonda 1500 du 1300 dogdu basta biraz ödem atar kilo verir sonra toparlar dedi hemşirenz benden simdilik bu kadar az uyimbide su lohusa kafası harbi var.megerse butun tanıdıklarım in erken doğan tanıdık bebiş leri varmis her telefonda ayri bi hikâye dinliyorsuz bi sure sonra Hıı moduna geçiyorsunuz
Sanada geçmiş olsun cok zor kalkarken karın sıkılaşıyor ister istemez ağrı yapıyor evet 11 dikiş oldu bi karıs benım kesık beklenilenden büyük olmus doktorun dediğine göre inşallah bende 3-4 güne düzelirim hala hastanedeyim dün ilk gündü bugün ikinci gün bakalım inşallah bi terslik bişey cıkmazda evimize cıkarızCok geçmiş olsun canım.ben de 1 ay once oldum apandisit ameliyatı.ilk gün gercekteb cok zor oluyor ama sonrasi col daha kolay oluyor.dikiş oldu mu seninde benim bir parmak boyu kadar dikiş oldu. ama rabbim bebeklerimizin hayrına hemen iyilestirir insallah.ben 3 4 gunde hemen düzelmiştim.ama dikkat et yine de.yururken nefes alırken karnını zorlama.hastanede misin evine çıktın mı
Dikiş hic onemli değil.inan hemen iyileşiyor.ben 2. Günde çıkmıştım hastaneden afedersin gaz çıkışını bekliyorlar.olmazsa lavman yapıyolar sonra gidersin evine inşallah bol bol dinlen.Sanada geçmiş olsun cok zor kalkarken karın sıkılaşıyor ister istemez ağrı yapıyor evet 11 dikiş oldu bi karıs benım kesık beklenilenden büyük olmus doktorun dediğine göre inşallah bende 3-4 güne düzelirim hala hastanedeyim dün ilk gündü bugün ikinci gün bakalım inşallah bi terslik bişey cıkmazda evimize cıkarız
canım yaa çok gecmıs olsun tez zamanda toparlanırsın inşallah rabbim sana da bebeğinide saglık sıhhat versinSanada geçmiş olsun cok zor kalkarken karın sıkılaşıyor ister istemez ağrı yapıyor evet 11 dikiş oldu bi karıs benım kesık beklenilenden büyük olmus doktorun dediğine göre inşallah bende 3-4 güne düzelirim hala hastanedeyim dün ilk gündü bugün ikinci gün bakalım inşallah bi terslik bişey cıkmazda evimize cıkarız
Çok geçmiş olsun canım insallah sancılarında gecerGünaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
1700e mi geri dediKızlar ben geldim doktordann :)) şükür dönmüş minnoşum.. :) plasentamız da yukarı çıkmışş :) radyolojiden 5. ayrıntılım için çarşambaya gün aldımtam durumunu öğrenmek adına :)) 1700 gr.. biraz geri dedi ama çok değil dedi... çok aşırı kilolu olsun istemiyorum normal olsun yeterli.. :) doğum için bebeğin sinyalini bekleyecek.. sezaryen olduğu için 10 gün önce alabiliriz ama 1 gün bile bebek için kar kalsın dedi :)
vinelac..Vitamin hapın hangisi canım?
Çok geçmis olsun 3.bebegimiz mi geldi yoksa diye haber bekliyordum senden ..Günaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
1700e mi geri dediBence degil aramizda kac gun var benim 1900 idi iki hafta olacak :) Ayrintili niye 5 canın sıkıldıkça ayrintilimi yaptiriyorsun
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinKızlar ben geldim doktordann :)) şükür dönmüş minnoşum.. :) plasentamız da yukarı çıkmışş :) radyolojiden 5. ayrıntılım için çarşambaya gün aldımtam durumunu öğrenmek adına :)) 1700 gr.. biraz geri dedi ama çok değil dedi... çok aşırı kilolu olsun istemiyorum normal olsun yeterli.. :) doğum için bebeğin sinyalini bekleyecek.. sezaryen olduğu için 10 gün önce alabiliriz ama 1 gün bile bebek için kar kalsın dedi :)
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinkaç haftalıksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?