- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
evet 1700e geri dedi :)) ama çok değil dedii :)) valla bende bilemedim ki.. ayyy ayrıntılı off başıma bela olduilk ayrıntılı kist vardı diye oldu.. sonra normal ayrıntılı zamanı yeniden istedi.. ardından perinatolojiye gönderdi ( babam kalp hastası olduğundan emin olmak adına ) sonra plasenta aşağıda diye previa ihtimali için gönderdi.. previa için perinatolojiye yine gönderdi ama doktor izinli randevu alamadım. adam doçent yok napim baktı yukarı çıkmış en iyisi dedi radyoloji uzmanımız baksın dedi ama benim içim daraldı haberi yok
Korkma bse olmz cnm bikeredenKasap sucuğu değil ki iyi marka bişeyler ama içinde nitrat oluyormuş hepsinin bildiğim şeyi unutup yedim kaç defa kendime kızıyorum sanki salam sosis yenmez sucuk pişiyor diye yenir kafamda bu şekilde kalmış , olan oldu inşallah sorun olmamıştır , herşeyin içine bir zehir koyuyorlar allahn cezası bu insanlar
Canım bebeğin kalbine giden damarlara vs bakmak için renkli doppler yeterli olmuyor mu acaba? Perinatoloji ye mi gitmek gerek illa?
Bu arada masallah kuzuna sağlıkla büyüsün zamaninda kucagina alirsin insallah.. Ben de çarşamba gunu gidicem hersey yolundadir Allahin izni ile :)
Ha bi de hastane çıkslrn içndeki penye battnydende koy bi tane:)Ayy tamam o zaman ben tekrar bakayim keseye. Ne var ne yol koydum çünkü
Bugün herkes bebişini görmeye gidiyor heraldebebislerimiz kaç kilo olmuş bende gitcem yakında merakkk ediyorum cokkkkk
Kaç haftaliksinizkiBugün herkes bebişini görmeye gidiyor heraldebebislerimiz kaç kilo olmuş bende gitcem yakında merakkk ediyorum cokkkkk
Büyük geçmiş olsun canım Allah şifa versin sağlıkla kavuşunGünaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
32+4 haftalık oldum daha nst ye de girmedim ne zamandır bekliyorum gitmeyi bakalımKaç haftaliksinizki
ayyyy o zaman şu son 6 hafta yemeyeyim bariYok sucuk ta çok zararlı ben canım çok çekince sucuklu yumurta yapıyorum sucuklari eşim yiyor ben sucuk tadı geçmiş yumurtaları
Aynen sabredebilirizzzzayyyy o zaman şu son 6 hafta yemeyeyim bari
Sen kaç haftaliksin 32 mi1700 dedi bana :) git git valla insan heyecan yapıyor :)
geçmiş olsunGünaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
artık iş onlarda. onlar halledecekler. bende öyle yaptım. ama sanırım 37. haftada da çalışamaz raporu alıp vermeliymişizGünaydın kızlar,
Bugün sabah direkt hastaneye gittim..32.hafta çalışabilir raporu aldım, kurumuma verdim..mağdur olmamamız için yapmamız gereken başka birşey varmı? Yada Kurum ne yapacak SGK'ya bildirim mi yapacak bilenler var mı aranızda?
http://iskanunu.com/haberler/1734-analik-is-goremezlik-uygulamasi/Günaydın kızlar,
Bugün sabah direkt hastaneye gittim..32.hafta çalışabilir raporu aldım, kurumuma verdim..mağdur olmamamız için yapmamız gereken başka birşey varmı? Yada Kurum ne yapacak SGK'ya bildirim mi yapacak bilenler var mı aranızda?
Ben ayakta kalınca yürüyünce oluyor banada kokusuz kanlı değilse korkma normaldirKızlar afedersiniz ama bisey sorucam ya bazen bir yemek kaşığını dolduracak kadar yoğun ve sulu akıntım oluyor normalmidir ki ya son zamanlarda olmaya başladı?
Ben ayakta kalınca yürüyünce oluyor banada kokusuz kanlı değilse korkma normaldir
Oluyor ya.Ben wc den sonra hep biraz kaçırıyorum idrar cok zor oluyor sizde oluyo mu kizlar kacirma olmuyodur insallah
Ben doktoruma sormustum. Hizli yurume cok cok yavas yuru demisti. Faydasini gordum yavas hareketetmemin.Ben ayakta kalınca yürüyünce oluyor banada kokusuz kanlı değilse korkma normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?