2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bebeğin kalbine giden damarlara vs bakmak için renkli doppler yeterli olmuyor mu acaba? Perinatoloji ye mi gitmek gerek illa?
Bu arada masallah kuzuna sağlıkla büyüsün zamaninda kucagina alirsin insallah.. Ben de çarşamba gunu gidicem hersey yolundadir Allahin izni ile :)

Korkma bse olmz cnm bikereden

Canım olası bir durumda biz teşhis koyamayız o yüzden perinatolojiye gönderdim seni dedi bana. Renkli bakmadı sadece kırmızı mavi olarak belli bölümlere baktı.amin canım hepimiz zamanında alalıö kuzuları. İnşallah güzel haberleri verirsin kuzucuğun ve senin:)

Büyük geçmiş olsun canım Allah şifa versin sağlıkla kavuşun

geçmiş olsun

Kızlar afedersiniz ama bisey sorucam ya bazen bir yemek kaşığını dolduracak kadar yoğun ve sulu akıntım oluyor normalmidir ki ya son zamanlarda olmaya başladı?

artık iş onlarda. onlar halledecekler. bende öyle yaptım. ama sanırım 37. haftada da çalışamaz raporu alıp vermeliymişiz

Kızlar afedersiniz ama bisey sorucam ya bazen bir yemek kaşığını dolduracak kadar yoğun ve sulu akıntım oluyor normalmidir ki ya son zamanlarda olmaya başladı?
Ben ayakta kalınca yürüyünce oluyor banada kokusuz kanlı değilse korkma normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…