2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canım

Ben doktoruma sormustum. Hizli yurume cok cok yavas yuru demisti. Faydasini gordum yavas hareketetmemin.

Zaten son zamanlarda hızlı yuruyunce karnımın yan taraflarina ağrılar giriyor kasiliyorum sanki mecburen yavas yavas yurumeye başladım..
Son üç ayımda zorlanmaya başladım ben sanki yaaaa:/ ne kolay gecmisti oysaki hamileligim ne olduysa şu 3. Trimesterda oldu yaşlandım sanki kızlar depresyonda mıyım neyim:)

Kızlar afedersiniz ama bisey sorucam ya bazen bir yemek kaşığını dolduracak kadar yoğun ve sulu akıntım oluyor normalmidir ki ya son zamanlarda olmaya başladı?

Ya işte benm de ic çamaşırımi islatiyordu o su gibi akinti gittik test yaptırdık mikrop üremesi çıktı geçmezse zararlıymış

Sorma ya ben 20 kg almısım bünye alışık değil bukdr kiloya ayak tabanlarm agrıo o yukume

Sorma ya ben 20 kg almısım bünye alışık değil bukdr kiloya ayak tabanlarm agrıo o yukume

Sorma canm benimde öyle bide yarım saat yuruyusten sonra sanki tum gun iş yapmisim gibi bi uyku basıyor kendimi yatağa zor atıyorum ben eskiden böyle değildim

Kızlar afedersiniz ama bisey sorucam ya bazen bir yemek kaşığını dolduracak kadar yoğun ve sulu akıntım oluyor normalmidir ki ya son zamanlarda olmaya başladı?
Soru tamam normalde. Yemek kasigi ne oluyor Benimde var akintim koku kasinti yoksa normal dedi doktorum..

ameliyat olan arkadaşa geçmiş olsun....
2 gündür artık ellerimdeki şişlikler kendini göstermeye başladı....ellim yumruk olmuyor..zaten tombikti artık kan alırken hiç sıkamam:)12 k.lo almışım bunu da 16 dA bitireceğim sanırım...
bir de kızımda hiç böyle değildi bunda bulaşık yıkarken lavaboya yaklaşamıyorum bi sağ deniyorum bi soldan yaklaşmaya çalışıyorum çok yorucu oluyor....
benim bebiş gibi zayıf bebek yok sanırım....
yaa herkes çabuk büyür dedi diye fazla kıyafette almadım...hayırlısı oğlumu üzüyorum sağlıkla gelsin..kızımda zayıf yavrum herkes çocuğa laf diyor sen ne den yemek yemiyorsun şu bu oda yiyorum yiyorum güçlenemiyorum diyor....annelik içim acıyor dememek lazım...

hımm sucuk konuşulmuş..bende kasap kızıyım hiç market sucuğu yemedim almadımda ama babamın nasıl yaptığını biliyorum ve az kuruyunca derin dondurucu da muhafaza ettim...tam piştiğinde bi zararı olmadığını biliyorum...kızımda bende sayısızdır yediğimiz....

ben doktorum sormustum ıyıce kızartırsan yıyebılırsın ne olack demıstı bende ılk aylar nerdeyse hergun yedım sosıs de yedım cok hasladım bısey olmaz suan da arara yıyorum canım ıstemıo dıye ıstese hergun yerım.. bugun ıse gıderken yolda kapalı bı bayan vardı baktım hamileydı karnı burnunda sıgara ıcerek yuruyordu okadar garıpsedım uzuldum ben nelerı dusunuorm şuna bak dedım ama kendı bılecegı ısler ınsanların yazk

Bende yiyorumm:))) millet uyuşturucu kullanmış hamileyken genede bse olmams bi sucuktan bse olmz bncede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…