MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Cok gecmis olsun canımGünaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
Doğrudur öyle yapayım bnde esimn koluna grnce malum hızlı yürümek zorunda kalıom:)))Ben doktoruma sormustum. Hizli yurume cok cok yavas yuru demisti. Faydasini gordum yavas hareketetmemin.
TamamdırHa bi de hastane çıkslrn içndeki penye battnydende koy bi tane:)
Ben doktoruma sormustum. Hizli yurume cok cok yavas yuru demisti. Faydasini gordum yavas hareketetmemin.
Kızlar afedersiniz ama bisey sorucam ya bazen bir yemek kaşığını dolduracak kadar yoğun ve sulu akıntım oluyor normalmidir ki ya son zamanlarda olmaya başladı?
Sorma ya ben 20 kg almısım bünye alışık değil bukdr kiloya ayak tabanlarm agrıo o yukumeZaten son zamanlarda hızlı yuruyunce karnımın yan taraflarina ağrılar giriyor kasiliyorum sanki mecburen yavas yavas yurumeye başladım..
Son üç ayımda zorlanmaya başladım ben sanki yaaaa:/ ne kolay gecmisti oysaki hamileligim ne olduysa şu 3. Trimesterda oldu yaşlandım sanki kızlar depresyonda mıyım neyim:)
Ya işte benm de ic çamaşırımi islatiyordu o su gibi akinti gittik test yaptırdık mikrop üremesi çıktıgeçmezse zararlıymış
Benim esimde hizli yurur. Hizlandigi zaman sıkıyorum elini yavasliyor:)) sende koluna bi cimdik at yavaslasin:))Doğrudur öyle yapayım bnde esimn koluna grnce malum hızlı yürümek zorunda kalıom:)))
Sorma ya ben 20 kg almısım bünye alışık değil bukdr kiloya ayak tabanlarm agrıo o yukume
Soru tamam normalde. Yemek kasigi ne oluyorKızlar afedersiniz ama bisey sorucam ya bazen bir yemek kaşığını dolduracak kadar yoğun ve sulu akıntım oluyor normalmidir ki ya son zamanlarda olmaya başladı?
Sorma canm benimde öyle bide yarım saat yuruyusten sonra sanki tum gun iş yapmisim gibi bi uyku basıyor kendimi yatağa zor atıyorum ben eskiden böyle değildim[/QUOTE
Bi dogsalarda kucagımza alsak şöyle bi ohh be desekk az kaldı ama dayanamıom ya kavuşmak istıom mucizeme
Gunaydıınnn :) bnde acıkmaktan erken uyanıyorum tum gece sömuruyor bnm oburcuk heraldeKızlar günaydın. Topigin en uykucu ana kizi bizi herhalde :)) Bu ara firsat buldukca uyuyorum. 11de uyandik.
Sen kaç haftaliksin 32 mi
Soru tamam normalde. Yemek kasigi ne oluyorBenimde var akintim koku kasinti yoksa normal dedi doktorum..
canım benim hastane çıkışında da bayağı parça vardı. Ama ben hemşirelerin hangisini giydirmesini istiyorsam onları koydum keseye.Ayy tamam o zaman ben tekrar bakayim keseye. Ne var ne yol koydum çünkü
ben doktorum sormustum ıyıce kızartırsan yıyebılırsın ne olack demıstı bende ılk aylar nerdeyse hergun yedım sosıs de yedım cok hasladım bısey olmaz suan da arara yıyorum canım ıstemıo dıye ıstese hergun yerım.. bugun ıse gıderken yolda kapalı bı bayan vardı baktım hamileydı karnı burnunda sıgara ıcerek yuruyordu okadar garıpsedım uzuldum ben nelerı dusunuorm şuna bak dedım ama kendı bılecegı ısler ınsanların yazkKasap sucuğu değil ki iyi marka bişeyler ama içinde nitrat oluyormuş hepsinin bildiğim şeyi unutup yedim kaç defa kendime kızıyorum sanki salam sosis yenmez sucuk pişiyor diye yenir kafamda bu şekilde kalmış , olan oldu inşallah sorun olmamıştır , herşeyin içine bir zehir koyuyorlar allahn cezası bu insanlar
Bende yiyorumm:))) millet uyuşturucu kullanmış hamileyken genede bse olmams bi sucuktan bse olmz bncede:)hımm sucuk konuşulmuş..bende kasap kızıyım hiç market sucuğu yemedim almadımda ama babamın nasıl yaptığını biliyorum ve az kuruyunca derin dondurucu da muhafaza ettim...tam piştiğinde bi zararı olmadığını biliyorum...kızımda bende sayısızdır yediğimiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?