Gunaydıınnn :) bnde acıkmaktan erken uyanıyorum tum gece sömuruyor bnm oburcuk heralde
Aynen maşallah bize can boğazdan gelir:)Sanırım ilk üç ayimiza geri döndük, ilk aylardada cok sık acikiyordum ben, şimdide yataktan karnim guruldayarak kalkiyorum kendimi mutfaga zor atiyorum
Evet bende duydum 37.haftada bir rapor daha alacakmışız.artık iş onlarda. onlar halledecekler. bende öyle yaptım. ama sanırım 37. haftada da çalışamaz raporu alıp vermeliymişiz
Bende yiyorumm:))) millet uyuşturucu kullanmış hamileyken genede bse olmams bi sucuktan bse olmz bncede:)
sağol canım sanırım bu uygulama iş kanuna tabi kişilerle ilgili ben 657liyim..kuruma sordum şimdilik bir işlem yapılmayacakmış..sanırım ücretsiz izine ayrılırken yapılıormuş..anlamadım açıkcası..
Evet ya inşallah almışlardır bebeği ondanMügeyimi izledin kızben bi kahve içtim diye vicdan azabi çekerken o uyusturu kullanan anneyi görünce benimki yanında hic kaldı, yazık bebek krizlere giriyordu
Biz doktordan geldik annişkolar. Sanırım minnoş bir kızım olacak :) 1840 gram 41cm olmuşuz. Az kilo almış dediğimde doktor grafik gösterdi bak tam ortada yani herşeyi normal haftasıyla uyumlu. Suyu, böbreği kalbi herşeyi iyi. Rahim uzunluğuda iyi. Hem kilolu bebek iyi diye birşey yok. 1900doğup küveze girmeyen bebek olup 3900doğan bebeğin küveze girdiği oluyor dedi. Nstyede gerek görmedi. 2 hafta sonra tekrar görüşeceğizkocam benim minnoş diye sever hep kızım lakabımı kıskandı sanırım artık onu minnoş diye seveceğiz
Bu arada kahve olayını sordum, zira türk kahvesi hastasıyımda. Nescafe içmiyorsan türk kahvesini 7-8 saat aralıklarla günde 2 tane bile içebilirsin dedi. Ama 2 tane içeceğin gün çayda içmemelisin dedi. Ben günde 1 taneye bile razıyım
Günaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
Masallah prensese :)) merak etme minnosun dogana kadar ne kilolar alir :)Biz doktordan geldik annişkolar. Sanırım minnoş bir kızım olacak :) 1840 gram 41cm olmuşuz. Az kilo almış dediğimde doktor grafik gösterdi bak tam ortada yani herşeyi normal haftasıyla uyumlu. Suyu, böbreği kalbi herşeyi iyi. Rahim uzunluğuda iyi. Hem kilolu bebek iyi diye birşey yok. 1900doğup küveze girmeyen bebek olup 3900doğan bebeğin küveze girdiği oluyor dedi. Nstyede gerek görmedi. 2 hafta sonra tekrar görüşeceğizkocam benim minnoş diye sever hep kızım lakabımı kıskandı sanırım artık onu minnoş diye seveceğiz
Bu arada kahve olayını sordum, zira türk kahvesi hastasıyımda. Nescafe içmiyorsan türk kahvesini 7-8 saat aralıklarla günde 2 tane bile içebilirsin dedi. Ama 2 tane içeceğin gün çayda içmemelisin dedi. Ben günde 1 taneye bile razıyım
Çok geçmiş olsun canım, bebişin in iyi olmasına sevindim, inşallah sen de toparlanırsin en kısa sürede. .Günaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
Masallah tatlim sagligi sihati yerinde ya cok sukur ayrintiliya neden giriyorsun tatlimKızlar ben geldim doktordann :)) şükür dönmüş minnoşum.. :) plasentamız da yukarı çıkmışş :) radyolojiden 5. ayrıntılım için çarşambaya gün aldımtam durumunu öğrenmek adına :)) 1700 gr.. biraz geri dedi ama çok değil dedi... çok aşırı kilolu olsun istemiyorum normal olsun yeterli.. :) doğum için bebeğin sinyalini bekleyecek.. sezaryen olduğu için 10 gün önce alabiliriz ama 1 gün bile bebek için kar kalsın dedi :)
Bendede oluyor canim korkuyorum gorunce ama normalmisKızlar afedersiniz ama bisey sorucam ya bazen bir yemek kaşığını dolduracak kadar yoğun ve sulu akıntım oluyor normalmidir ki ya son zamanlarda olmaya başladı?
İlaç veremedi bebege zararı varmış her hafta çağırıyor batikonla alt bölgenin içini yıkıyor geçerse geçer geçmezse ..Hadi yaaa kız dur korkutma beni peki ne yapilmasi gerekiyormus ilac falan verdimi?
32+431+2 haftalık canım:) sen peki?
Masallah tatlim sagligi sihati yerinde ya cok sukur ayrintiliya neden giriyorsun tatlim
32+4daha var bakalım allahin izniyle
İnşallahhh sağlıklı olsunlar hayırlı zamanda gelsinler inşallah allahım evlatlarımız la sınamasın biziMaşallah canım:) var var inşallah zamanında sağ salim gelsin hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?