2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yiyorumm:))) millet uyuşturucu kullanmış hamileyken genede bse olmams bi sucuktan bse olmz bncede:)

Mügeyimi izledin kız ben bi kahve içtim diye vicdan azabi çekerken o uyusturu kullanan anneyi görünce benimki yanında hic kaldı, yazık bebek krizlere giriyordu

Biz doktordan geldik annişkolar. Sanırım minnoş bir kızım olacak :) 1840 gram 41cm olmuşuz. Az kilo almış dediğimde doktor grafik gösterdi bak tam ortada yani herşeyi normal haftasıyla uyumlu. Suyu, böbreği kalbi herşeyi iyi. Rahim uzunluğuda iyi. Hem kilolu bebek iyi diye birşey yok. 1900doğup küveze girmeyen bebek olup 3900doğan bebeğin küveze girdiği oluyor dedi. Nstyede gerek görmedi. 2 hafta sonra tekrar görüşeceğiz kocam benim minnoş diye sever hep kızım lakabımı kıskandı sanırım artık onu minnoş diye seveceğiz
Bu arada kahve olayını sordum, zira türk kahvesi hastasıyımda. Nescafe içmiyorsan türk kahvesini 7-8 saat aralıklarla günde 2 tane bile içebilirsin dedi. Ama 2 tane içeceğin gün çayda içmemelisin dedi. Ben günde 1 taneye bile razıyım

Maşallah size canm hersey yolundaymis şükür:) görüş günleride ne güzel iki haftaya düştü:) benim doktorumda 4 bardak Çay ve 2 bardak kahveye izin verdi, kahveyi herzaman içmiyorum ama çay dört bardağı gecebiliyor

Canim cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin.masallah bebisinede sanada gûclu bir anne ve bebek daha rabbim nazarlardan sakinsin ikinizide

Masallah prensese :)) merak etme minnosun dogana kadar ne kilolar alir :)
Saglikli sihatli olsunda gerisi muhim degil

Çok geçmiş olsun canım, bebişin in iyi olmasına sevindim, inşallah sen de toparlanırsin en kısa sürede. .

Masallah tatlim sagligi sihati yerinde ya cok sukur ayrintiliya neden giriyorsun tatlim

Hadi yaaa kız dur korkutma beni peki ne yapilmasi gerekiyormus ilac falan verdimi?
İlaç veremedi bebege zararı varmış her hafta çağırıyor batikonla alt bölgenin içini yıkıyor geçerse geçer geçmezse .. bide geçen gün biri sirkeli şu ile yıka dedi bide onu yapcam bakayim.. ilk olduğunda internette bakıyordum herkeste aynı sorun vardı doktorda ilk başta normal dedi gönderdi.. ben 2.ye gidince bari test yapayım dedi öyle öğrendik yoksa normal demişti

Son düzenleme:
Selam kızlar. Bebeğini görenler maşallah bebişlerinize..Ben de kızımı 4 haftadır görmüyorum. Ilk defa bu kadar ayrı kaldık, c.tesi 5 hafta olcak görmeye gitcem inşallah. Çok merak ediyorum kızımı büyüdü mü, gerilik azaldı mı diye, inşallah azalmıştır. .Akıntı bende başından beri var, dr.uma sordum koku ve kaşıntı yoksa normal dedi, tahlil filan istemedi..

Yarın doktor randevum var ama doktor 31 haftada raporu vercem demıstı olmuyormus haftaya 32 haftada almalıyım raporu randevunun uzerınden 3 hafta gectı karnımın altına baskı yapıyo acaba randevu mu ıptal etsem de haftaya mı gıtsem dırekt yoksa etmesem yarın bı muayene olsam haftaya da rapor ıcın mı muayene olsam ne de olsa 10 gun gecmemıs olcak bısey dermı acaba smdı doktor haftaya gelseydın ozman dıyebenım doktor bı alemde sık aralıklarla gormuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…