2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah toparlamıştır canım bebişin. Uzun süre oldu mu zaman da geçmiyor..

Canım baskı var diyorsun git ihmal etme.. o çağırma keyfi olacak diye sıkıntı çekme. 10 gün geçmemiş olacak diyorsun o hakkını kullanabilirsin bir şey diyemez.. rapor yazacak alt tarafı. Sen gittiğinde de rapor alacam bu hafta için 32den önce olmuyor de.. hazırlıklı olsun önden yol yapmış olursun

Saol canım bebim şükürler olsun herşey yolunda. Şimdide 2 hafta geçmiyor bana :))) çaya dikkat et annesi yediklerinin vitaminini almasın

Kızlar ne yiyorsunuz evde mesela ya ben işteyken iyiydim de evde me yiyeceğimi şaşırıyorum resmen

Yaaaa offff napim evet ben bile yazarken aynen öyle oldum ama miktarını belirtmek icin șeettiydim

Hic öyle şeyleri dert etmiyorum sucukta yiyorum iyice kizartip arada canim istedikce turk kahveside iciyorum sosis mosis sevmem zaten cayda acik iciyorum :)
Masallah minnoş kizina napalim bizimkilerde zayif olsun dogunca kilo alirlar nasilsa yeterki sag salim dogsunlar kucagimiza konsunlar gerisi kolay Bak canim kahve istedi en iyisi yapayim bi tane iceyim Doktora kilo deyince bana kizmisti suyu kilosu plesanta herseyi olmasi gerektigi gibi diye

Maşallah güzelliğe, herşey yolundaymış en güzel haber bu olsa gerek. Kilo ne ya, vücuda yük. Büyük doğunca sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor ki. Aksine çoğu ilerde obez oluyor. Görümcem çok övünüyor biz de bebekler en aşağı 4 kg doğar diye ama gencecik kızları olmuş 80-90 kilo. Ben eşimi tanıdığımdan beri o çocukların hepsi spor salonunda, rejimde yazık İnşallah benim bebeğim 3.500 ü geçmez diyorum hep.
Türk kahvesi 32 haftadır 1kere içmiştim sadece korkumdan, sevindim içime dert olmaz artık içerken .

Geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte.

Kızlar karnınızın kasıldığını yada kasılmanz olduğunz anı nasıl anlıyorsunuz ? :) günde 1 yda 2 defa fln karnım sertleşiyor bebek sanki topaklanıyor. Ama hemen geçiylr 2 yda 3 dakikaya.. bu mudur :)

gözün aydın canım masallah sıze kılo olayına takılma sakın bızde 10 gun ilerde gıderken pat dıye sabıt kaldık ben hafta sonu acılde kılosunu sormak bile istemedim hatta normal seyrindeyse bana soylemese bıle olur artık sankı normal gittiğini bilerek gebelıge devam etmek daha sağlıklı sankı sahsen benim adıma oyle :)

Merhaba annislet bir sürü güzel dilekleriniz birikmiş cok tesekkurler.dun taburcu oldum eve döndüm civarından ayrıldım 1300 gr du 1260 gr dusmus doktor normal kilo vermesi dedi henüz beslenmiyor dedi genelde biraz kilo veriyorlar mis .hala cihaza bagli nefes aliyor.tek yapabildiğim evde sut sagmak hazirlamak.hayatimda ilk defa ameliyat gecirdim bu arada.ilk gece skinti yasamadim zaten uyusuksun.sabah ilk kalkma yürütus biraz acitici ama ben yuruyemedim. Düşmeyen tansiyonum düştü ve bayılmışım.oturdugum yerde basladim kalkamicam diye annem bi kzdi kalk kiz ayaga diye tuttugu gibi yürüttü beniyürüdükce düzeldim gaz atim kendime geldim sezeryan olacak lar sonrasi en iyisi yurumek.birde su hasta bezi kilotlaru cok iyi çok rahat kesinlikle alin.aklima geldikce yazarim bol bol dua edin cinarima cok bakamıyorum buraya 2 saate bir sut sag az uyu derken zaman hemen geciyor

canım ben sadece hastanden evrak aldım zaten verdiği evrakta sgk yazıyor yani direkt sisteme girdiği kağıdın çıktısını verdi bana bende iş yerimin genel muhasebecisine söyledim tamam onlar hastane olarak çalışabilir iznini girmişler dedi bir şey yapmamıza gerek yok dedi

Maşallah çınarına ve sana annesi.. hemen toparlar bol bol süt sağarsın inşallah kuzucuğuna

Canim cok cok gecmis olsun bebeginin iyi olmasina cok sevindim. Apandisitte yine basit bir ameliyat degil allahtan simdiki teknolojiyle yine daha basit olup iyilesiliyor insallah hemen toparlarsin
Maşallah bebeğine kuzum. Bizim bebislerde azcik zayif olacak belliki. Anneme demistim zayif gidiyor biraz diye ruyasinda ince uzun barbi gibi bir bebek gordugunu soyluyor cok güldüm ona :)

Katılıyorum canım.. ben geride olduğunu düşünmüyorum zaten.. oğluma göre evet geri ama zaten onun kadar da tombik olsun istemem.. evet ele avuca geliyor ama persentilde hep ilerde olunca riski oluyor. Zaten her bebek farklı.. normal seyrinde gitsin yeterli. Sanki kilo kime ne katmış bıgüne kadar ki :) doğunca o açığı kapatırız zaten :)

Kızlar ne yiyorsunuz evde mesela ya ben işteyken iyiydim de evde me yiyeceğimi şaşırıyorum resmen
Düzenli beslenmeye çalışıyorum canım öğlen sebze yediysem akşama protein yiyorum yeşillik mutlaka calsiyumuda bolca birde bol bol meyve:)

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim bebişine sağlıcakla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…