- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Selam kızlar. Bebeğini görenler maşallah bebişlerinize..Ben de kızımı 4 haftadır görmüyorum. Ilk defa bu kadar ayrı kaldık, c.tesi 5 hafta olcak görmeye gitcem inşallah. Çok merak ediyorum kızımı büyüdü mü, gerilik azaldı mı diye, inşallah azalmıştır. .Akıntı bende başından beri var, dr.uma sordum koku ve kaşıntı yoksa normal dedi, tahlil filan istemedi..
Yarın doktor randevum var ama doktor 31 haftada raporu vercem demıstı olmuyormus haftaya 32 haftada almalıyım raporu randevunun uzerınden 3 hafta gectı karnımın altına baskı yapıyo acaba randevu mu ıptal etsem de haftaya mı gıtsem dırekt yoksa etmesem yarın bı muayene olsam haftaya da rapor ıcın mı muayene olsam ne de olsa 10 gun gecmemıs olcak bısey dermı acaba smdı doktor haftaya gelseydın ozman dıyebenım doktor bı alemde sık aralıklarla gormuo
Saol canım bebim şükürler olsun herşey yolunda. Şimdide 2 hafta geçmiyor bana :))) çaya dikkat et annesi yediklerinin vitaminini almasınMaşallah size canm hersey yolundaymis şükür:) görüş günleride ne güzel iki haftaya düştü:) benim doktorumda 4 bardak Çay ve 2 bardak kahveye izin verdi, kahveyi herzaman içmiyorum ama çay dört bardağı gecebiliyor
Saol tatlım şükür. Aman alırya en olmadı ben ona kilo aldırırım yeterki sağlıklı zamanında doğsun yeterMasallah prensese :)) merak etme minnosun dogana kadar ne kilolar alir :)
Saglikli sihatli olsunda gerisi muhim degil
Ben de çıkarayım fazlalıkları o zaman ne varsa doldurdum çünkücanım benim hastane çıkışında da bayağı parça vardı. Ama ben hemşirelerin hangisini giydirmesini istiyorsam onları koydum keseye.
Battaniye
Uzun kollu tulum
Kısa kollu çıtçıtlı badi
Çorap
Eldivenleri
Şapka
Bendede oluyor mesane boşalsın iyice diye bekliyorum ama 2-3 günde bir oluyor.Ben wc den sonra hep biraz kaçırıyorum idrar cok zor oluyor sizde oluyo mu kizlar kacirma olmuyodur insallah
Yaaaa offff napim evet ben bile yazarken aynen öyle oldum ama miktarını belirtmek icin șeettiydim
Hic öyle şeyleri dert etmiyorum sucukta yiyorum iyice kizartip arada canim istedikce turk kahveside iciyorum sosis mosis sevmem zaten cayda acik iciyorum :)Biz doktordan geldik annişkolar. Sanırım minnoş bir kızım olacak :) 1840 gram 41cm olmuşuz. Az kilo almış dediğimde doktor grafik gösterdi bak tam ortada yani herşeyi normal haftasıyla uyumlu. Suyu, böbreği kalbi herşeyi iyi. Rahim uzunluğuda iyi. Hem kilolu bebek iyi diye birşey yok. 1900doğup küveze girmeyen bebek olup 3900doğan bebeğin küveze girdiği oluyor dedi. Nstyede gerek görmedi. 2 hafta sonra tekrar görüşeceğizkocam benim minnoş diye sever hep kızım lakabımı kıskandı sanırım artık onu minnoş diye seveceğiz
Bu arada kahve olayını sordum, zira türk kahvesi hastasıyımda. Nescafe içmiyorsan türk kahvesini 7-8 saat aralıklarla günde 2 tane bile içebilirsin dedi. Ama 2 tane içeceğin gün çayda içmemelisin dedi. Ben günde 1 taneye bile razıyım
Maşallah güzelliğe, herşey yolundaymış en güzel haber bu olsa gerek. Kilo ne ya, vücuda yük. Büyük doğunca sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor ki. Aksine çoğu ilerde obez oluyor. Görümcem çok övünüyor biz de bebekler en aşağı 4 kg doğar diye ama gencecik kızları olmuş 80-90 kilo. Ben eşimi tanıdığımdan beri o çocukların hepsi spor salonunda, rejimde yazıkBiz doktordan geldik annişkolar. Sanırım minnoş bir kızım olacak :) 1840 gram 41cm olmuşuz. Az kilo almış dediğimde doktor grafik gösterdi bak tam ortada yani herşeyi normal haftasıyla uyumlu. Suyu, böbreği kalbi herşeyi iyi. Rahim uzunluğuda iyi. Hem kilolu bebek iyi diye birşey yok. 1900doğup küveze girmeyen bebek olup 3900doğan bebeğin küveze girdiği oluyor dedi. Nstyede gerek görmedi. 2 hafta sonra tekrar görüşeceğizkocam benim minnoş diye sever hep kızım lakabımı kıskandı sanırım artık onu minnoş diye seveceğiz
Bu arada kahve olayını sordum, zira türk kahvesi hastasıyımda. Nescafe içmiyorsan türk kahvesini 7-8 saat aralıklarla günde 2 tane bile içebilirsin dedi. Ama 2 tane içeceğin gün çayda içmemelisin dedi. Ben günde 1 taneye bile razıyım
Geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte.Günaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
gözün aydın canım masallah sıze kılo olayına takılma sakın bızde 10 gun ilerde gıderken pat dıye sabıt kaldık ben hafta sonu acılde kılosunu sormak bile istemedim hatta normal seyrindeyse bana soylemese bıle olur artık sankı normal gittiğini bilerek gebelıge devam etmek daha sağlıklı sankı sahsen benim adıma oyle :)Kızlar ben geldim doktordann :)) şükür dönmüş minnoşum.. :) plasentamız da yukarı çıkmışş :) radyolojiden 5. ayrıntılım için çarşambaya gün aldımtam durumunu öğrenmek adına :)) 1700 gr.. biraz geri dedi ama çok değil dedi... çok aşırı kilolu olsun istemiyorum normal olsun yeterli.. :) doğum için bebeğin sinyalini bekleyecek.. sezaryen olduğu için 10 gün önce alabiliriz ama 1 gün bile bebek için kar kalsın dedi :)
canım ben sadece hastanden evrak aldım zaten verdiği evrakta sgk yazıyor yani direkt sisteme girdiği kağıdın çıktısını verdi bana bende iş yerimin genel muhasebecisine söyledim tamam onlar hastane olarak çalışabilir iznini girmişler dedi bir şey yapmamıza gerek yok dediGünaydın kızlar,
Bugün sabah direkt hastaneye gittim..32.hafta çalışabilir raporu aldım, kurumuma verdim..mağdur olmamamız için yapmamız gereken başka birşey varmı? Yada Kurum ne yapacak SGK'ya bildirim mi yapacak bilenler var mı aranızda?
Maşallah çınarına ve sana annesi.. hemen toparlar bol bol süt sağarsın inşallah kuzucuğunaMerhaba annislet bir sürü güzel dilekleriniz birikmiş cok tesekkurler.dun taburcu oldum eve döndüm civarından ayrıldım1300 gr du 1260 gr dusmus doktor normal kilo vermesi dedi henüz beslenmiyor dedi genelde biraz kilo veriyorlar mis .hala cihaza bagli nefes aliyor.tek yapabildiğim evde sut sagmak hazirlamak.hayatimda ilk defa ameliyat gecirdim bu arada.ilk gece skinti yasamadim zaten uyusuksun.sabah ilk kalkma yürütus biraz acitici ama ben yuruyemedim. Düşmeyen tansiyonum düştü ve bayılmışım.oturdugum yerde basladim kalkamicam diye annem bi kzdi kalk kiz ayaga diye tuttugu gibi yürüttü beni yürüdükce düzeldim gaz atim kendime geldim sezeryan olacak lar sonrasi en iyisi yurumek.birde su hasta bezi kilotlaru cok iyi çok rahat kesinlikle alin.aklima geldikce yazarim bol bol dua edin cinarima cok bakamıyorum buraya 2 saate bir sut sag az uyu derken zaman hemen geciyor
Canim cok cok gecmis olsun bebeginin iyi olmasina cok sevindim. Apandisitte yine basit bir ameliyat degil allahtan simdiki teknolojiyle yine daha basit olup iyilesiliyor insallah hemen toparlarsinSanada geçmiş olsun cok zor kalkarken karın sıkılaşıyor ister istemez ağrı yapıyor evet 11 dikiş oldu bi karıs benım kesık beklenilenden büyük olmus doktorun dediğine göre inşallah bende 3-4 güne düzelirim hala hastanedeyim dün ilk gündü bugün ikinci gün bakalım inşallah bi terslik bişey cıkmazda evimize cıkarız
Maşallah bebeğine kuzum. Bizim bebislerde azcik zayif olacak belliki. Anneme demistim zayif gidiyor biraz diye ruyasinda ince uzun barbi gibi bir bebek gordugunu soyluyor cok güldüm ona :)Biz doktordan geldik annişkolar. Sanırım minnoş bir kızım olacak :) 1840 gram 41cm olmuşuz. Az kilo almış dediğimde doktor grafik gösterdi bak tam ortada yani herşeyi normal haftasıyla uyumlu. Suyu, böbreği kalbi herşeyi iyi. Rahim uzunluğuda iyi. Hem kilolu bebek iyi diye birşey yok. 1900doğup küveze girmeyen bebek olup 3900doğan bebeğin küveze girdiği oluyor dedi. Nstyede gerek görmedi. 2 hafta sonra tekrar görüşeceğizkocam benim minnoş diye sever hep kızım lakabımı kıskandı sanırım artık onu minnoş diye seveceğiz
gözün aydın canım masallah sıze kılo olayına takılma sakın bızde 10 gun ilerde gıderken pat dıye sabıt kaldık ben hafta sonu acılde kılosunu sormak bile istemedim hatta normal seyrindeyse bana soylemese bıle olur artık sankı normal gittiğini bilerek gebelıge devam etmek daha sağlıklı sankı sahsen benim adıma oyle :)
Düzenli beslenmeye çalışıyorum canım öğlen sebze yediysem akşama protein yiyorum yeşillik mutlaka calsiyumuda bolca birde bol bol meyve:)Kızlar ne yiyorsunuz evde mesela ya ben işteyken iyiydim de evde me yiyeceğimi şaşırıyorum resmen
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim bebişine sağlıcakla kavuştursunGünaydın anneler cok mesaj birikmiş hepisini okuyamadım herkes iyidir umarım ben cumartesi aksamı apansitten ameliyat oldum bebeği almadılar oda duruyor bir terslik olsaydı alıcaklardı hemen ama iyimiş ameliyat esnasında kıpırdıyormus ben ilk kez genel anestezi aldığım icin kötüydüm birde apansit patladığı için bebekten dolayı bagırsakları tam yıkayamamıslar sancım ağrım cok oluyor ama bebek ile ilgili sancı ağrı cok cok şükür o iyi olsun yeterki inşallah biranönce toparlanırım sadece bebeğime odaklanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?