2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben türk kahvesi hastası olduğum için hergün hergün aşeriyorum resmen napalım kuzum bende çok minnoş doğmuşum annesine çekmiş demekki oh yarasın iç valla bende birazdan içicem. Benim doktorda kafama takcağını düşündüğünden sanırım açtı grafikten gösterdi içim rahat olsun diye bisürü açıklama yaptı. Sen ne zaman gidiyosun annesi?

Demi demi bende ya 3.5tan fazla olursa aldığım hiçbişeyi giydiremezsem diye korkuyodum:) ama birtane prematüre kıyafeti alsam iyi olacak bu gidişle :)
Zaten kilolu bebeğin ilerisi obozite yatkınlığı oluyor.
İç valla sefan olsun içinde rahat olsun

Reactions: SGd
Bence git canim ne diyebilirki 3 hafta olmus zaten sonlara dogru iki haftada bir cagiriyor cokta problem ederse tam hesap yapamadim ondan siz daha iyi bilirsiniz diye geldim dersin

İyi olmanıza çok sevindim canım bebim. Kilo vermesini kafana takma arkadaşım erken doğum yaptı bebiş 300gram kadar verdi. Bu iyiye işaretmiş sonrasında hızla almaya başladı. Tabsiyonun düşmesine kalıcı olmadığı için sevindim güzel güzel beslende çınarımızı besle annesi

anladım canım teşekkür ederim sağol

Saol canım benim napalım narin yapılı kızım olcak olsun biz onları toparlarız annesi. Ay annene çok güldüm barbi bebek :)

Her yerim agriyo bacaklarım karnım hele karnım çok agriyo top gibi itoplaniyo iki gündür taş gibi karnım arada bu kipirdiyo normalmiki bunlar

herkese merhaba ben buraya çok sık yazamadım ama arada takip edebildiğim kadarıyla ediyorum umarım herkes bebişlerini sağ salim kucağına alır. benimde bugün doktor randevum vardı ve bana usg ye göre 32+4 günlüksün dedi çalışabilir raporunu verdi.normalde de son adet tarihine göre 31+0 günlüğüm anlayamadım tahmini doğumu da 9 10 temmuz gibi sezeryan yaparız dedi(benim ilk doğumum da sezeryan olduğu için).ama hala aklım karışık bir hafta hem çalışabilir raporunu erken verdi hemde bebeği erken alacakmış gibi geliyor...

Insallah yakin zamanda guzel haberlerini aliriz canim Cinarimizin dualarimiz sizinle hep :)

Off ya yiyemiyorum ki ben hiçbirini çiğ herşey gaz yapıyor ya
Canim bende kalsiyum ve protein agirlikli besleniyorum bol yogurt tuketiyorum.bol bolda marul roka tere hatta guluyorlar bana ne degisik hamilesin diye marul mu as erir diyorlar sanirim son zamanlar hep boyle duzenli yedigim icin kiloda almiyorum kendime.
Gazi hersey yapiyor hamilelikte yaaa malesef

Her yerim agriyo bacaklarım karnım hele karnım çok agriyo top gibi itoplaniyo iki gündür taş gibi karnım arada bu kipirdiyo normalmiki bunlar
Dr danistinmi canim nst felan bagladimi cok rahatsiz oluyorsan tekrar git bana ilac verdi o toplanma icin 8 saatte bir aliyorum rahatlatiyor beni.magnezyumunuda aksatma..bacak agrisi desen full hep var

Dr danistinmi canim nst felan bagladimi cok rahatsiz oluyorsan tekrar git bana ilac verdi o toplanma icin 8 saatte bir aliyorum rahatlatiyor beni.magnezyumunuda aksatma..bacak agrisi desen full hep var
Bana magnezyum felan hiç vermediler @0 gün önce kan hapı verdiler birde d Cavit demir ilacı başkada bişey yok nts felan girmedim doktora on gün önce gittim gören günün gelmis diyor karnım çok büyük kg yok 9 kg almisim Niğde yanmasından bişey yiyemiyom

Gözün aydın canım dualarım seninle. Bende sezaryan olacağım tavsiyerini bekliyorum..

Merhaba Arkadasşlar...
Şuan 33+6 günlük hamileyim, inşallah temmuzda bende yavrumu kuağıma alacağım.. Gecen hafta yani 33+2 de doktora gittiğimde karın cevresi 10 gün fl uzunluğu 2 hafta geri dendi, ve kilosu az dedi doktorum 1820 gr ölçüm yaptı.. Ben cok endişe duyuyorum,, Kilo alır mı acaba hasta mı gelişmiycek mi vs diye.. Bu arada başka sıkıntılarla da uğrastım kilo almam gerekirken 2 kilo verdim aç susuz kaldım.. 1 hafta üzüntüden.. benim durumumda olan var mı.. geriden giden doktorşlarınız sizlere ne dedi.. beni rahatlatın ne olur

Dr gitmende fayda var canim bu toparlanmalar kasilmalar bebegin doguma hazirlik sancilariymis dr bir bakmasi lazim diye dusunuyorum

Ben de gordum bugun oglumu 2 hafta olan gerilik 1e dusmus şükür suyun da iyi su an dedi ama bir haftadir yedigimin ictigimin haddi hesabi yok ozellikle de su.boyle devam et dedi. doktorumun tayini cikti bu arada hataya gidiyor sarildi optu esimi de beni de vedalastik simdi yeni doktora aliscaz bi de.bugun izne de ayrildim arkadaslar sikintiniz varsa hic durmayin hemen ayrilin en onemlisi dinlenmekmis gerçekten artik son gunlerin tadini cikarcaz bebisimle

Bacak ağrılarm bnmde çok oluyodu. Magnezyum verdi dr. 15 güne anca etki eder dedi. Yavaş yavaş rahatlatmaya başladı gbi ama hala ağrı var özellikle geceleri. Oğlum karnımda hiç durmuyor. Aşırı hareketli. Bazen beni korkutmuyor değil. Tekmeleri artk canımı yakmaya başladı. Haftaya kontrole gidicem. En son 7 kilo almştm. Şmdi herhalde bi 2 kilo dha almşmdr diye tahmn ediyorm :) karnım acayip sivri bazenn yırtılcak gbi hissediyorum. Gün içinde ara ara karnım sertleşiyor. 2 yda 3 kez. Ağrı sızı olmuyo. Oğlum sanki topaklanıyor gbi oluyor. Çözülüyo kendiliğinden. Sanırım bu kasılma oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…