Anladim canim insallah guzel sonuclar alirsin az laldi zaten masallahimiz var koca bir 8-9 ayi atlattik sayilir hayirlisiylaBir önceki kontrolde plasenta aşağıdaydı şimdi yukarı çıkmış tam net raporu istiyor o yüzden.
Ben türk kahvesi hastası olduğum için hergün hergün aşeriyorum resmen
Hic öyle şeyleri dert etmiyorum sucukta yiyorum iyice kizartip arada canim istedikce turk kahveside iciyorum sosis mosis sevmem zaten cayda acik iciyorum :)
Masallah minnoş kizina napalim bizimkilerde zayif olsun dogunca kilo alirlar nasilsa yeterki sag salim dogsunlar kucagimiza konsunlar gerisi kolayBak canim kahve istedi en iyisi yapayim bi tane iceyim Doktora kilo deyince bana kizmisti suyu kilosu plesanta herseyi olmasi gerektigi gibi diye
Demi demi bende ya 3.5tan fazla olursa aldığım hiçbişeyi giydiremezsem diye korkuyodum:) ama birtane prematüre kıyafeti alsam iyi olacak bu gidişle :)Maşallah güzelliğe, herşey yolundaymış en güzel haber bu olsa gerek. Kilo ne ya, vücuda yük. Büyük doğunca sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor ki. Aksine çoğu ilerde obez oluyor. Görümcem çok övünüyor biz de bebekler en aşağı 4 kg doğar diye ama gencecik kızları olmuş 80-90 kilo. Ben eşimi tanıdığımdan beri o çocukların hepsi spor salonunda, rejimde yazıkİnşallah benim bebeğim 3.500 ü geçmez diyorum hep.
Türk kahvesi 32 haftadır 1kere içmiştim sadece korkumdan, sevindim içime dert olmaz artık içerken .
Bence git canim ne diyebilirki 3 hafta olmus zaten sonlara dogru iki haftada bir cagiriyor cokta problem ederse tam hesap yapamadim ondan siz daha iyi bilirsiniz diye geldim dersinYarın doktor randevum var ama doktor 31 haftada raporu vercem demıstı olmuyormus haftaya 32 haftada almalıyım raporu randevunun uzerınden 3 hafta gectı karnımın altına baskı yapıyo acaba randevu mu ıptal etsem de haftaya mı gıtsem dırekt yoksa etmesem yarın bı muayene olsam haftaya da rapor ıcın mı muayene olsam ne de olsa 10 gun gecmemıs olcak bısey dermı acaba smdı doktor haftaya gelseydın ozman dıyebenım doktor bı alemde sık aralıklarla gormuo
İyi olmanıza çok sevindim canım bebim. Kilo vermesini kafana takma arkadaşım erken doğum yaptı bebiş 300gram kadar verdi. Bu iyiye işaretmiş sonrasında hızla almaya başladı. Tabsiyonun düşmesine kalıcı olmadığı için sevindimMerhaba annislet bir sürü güzel dilekleriniz birikmiş cok tesekkurler.dun taburcu oldum eve döndüm civarından ayrıldım1300 gr du 1260 gr dusmus doktor normal kilo vermesi dedi henüz beslenmiyor dedi genelde biraz kilo veriyorlar mis .hala cihaza bagli nefes aliyor.tek yapabildiğim evde sut sagmak hazirlamak.hayatimda ilk defa ameliyat gecirdim bu arada.ilk gece skinti yasamadim zaten uyusuksun.sabah ilk kalkma yürütus biraz acitici ama ben yuruyemedim. Düşmeyen tansiyonum düştü ve bayılmışım.oturdugum yerde basladim kalkamicam diye annem bi kzdi kalk kiz ayaga diye tuttugu gibi yürüttü beni yürüdükce düzeldim gaz atim kendime geldim sezeryan olacak lar sonrasi en iyisi yurumek.birde su hasta bezi kilotlaru cok iyi çok rahat kesinlikle alin.aklima geldikce yazarim bol bol dua edin cinarima cok bakamıyorum buraya 2 saate bir sut sag az uyu derken zaman hemen geciyor
canım ben sadece hastanden evrak aldım zaten verdiği evrakta sgk yazıyor yani direkt sisteme girdiği kağıdın çıktısını verdi bana bende iş yerimin genel muhasebecisine söyledim tamam onlar hastane olarak çalışabilir iznini girmişler dedi bir şey yapmamıza gerek yok dedi
Saol canım benim napalım narin yapılı kızım olcak olsun biz onları toparlarız annesi. Ay annene çok güldüm barbi bebek :)Canim cok cok gecmis olsun bebeginin iyi olmasina cok sevindim. Apandisitte yine basit bir ameliyat degil allahtan simdiki teknolojiyle yine daha basit olup iyilesiliyor insallah hemen toparlarsin
Maşallah bebeğine kuzum. Bizim bebislerde azcik zayif olacak belliki. Anneme demistim zayif gidiyor biraz diye ruyasinda ince uzun barbi gibi bir bebek gordugunu soyluyor cok güldüm ona :)
Off ya yiyemiyorum ki ben hiçbirini çiğ herşey gaz yapıyor yaDüzenli beslenmeye çalışıyorum canım öğlen sebze yediysem akşama protein yiyorum yeşillik mutlaka calsiyumuda bolca birde bol bol meyve:)
Insallah yakin zamanda guzel haberlerini aliriz canim Cinarimizin dualarimiz sizinle hep :)Merhaba annislet bir sürü güzel dilekleriniz birikmiş cok tesekkurler.dun taburcu oldum eve döndüm civarından ayrıldım1300 gr du 1260 gr dusmus doktor normal kilo vermesi dedi henüz beslenmiyor dedi genelde biraz kilo veriyorlar mis .hala cihaza bagli nefes aliyor.tek yapabildiğim evde sut sagmak hazirlamak.hayatimda ilk defa ameliyat gecirdim bu arada.ilk gece skinti yasamadim zaten uyusuksun.sabah ilk kalkma yürütus biraz acitici ama ben yuruyemedim. Düşmeyen tansiyonum düştü ve bayılmışım.oturdugum yerde basladim kalkamicam diye annem bi kzdi kalk kiz ayaga diye tuttugu gibi yürüttü beni yürüdükce düzeldim gaz atim kendime geldim sezeryan olacak lar sonrasi en iyisi yurumek.birde su hasta bezi kilotlaru cok iyi çok rahat kesinlikle alin.aklima geldikce yazarim bol bol dua edin cinarima cok bakamıyorum buraya 2 saate bir sut sag az uyu derken zaman hemen geciyor
Canim bende kalsiyum ve protein agirlikli besleniyorum bol yogurt tuketiyorum.bol bolda marul roka tere hatta guluyorlar bana ne degisik hamilesin diye marul mu as erir diyorlar sanirim son zamanlar hep boyle duzenli yedigim icin kiloda almiyorum kendime.Off ya yiyemiyorum ki ben hiçbirini çiğ herşey gaz yapıyor ya
Dr danistinmi canim nst felan bagladimi cok rahatsiz oluyorsan tekrar git bana ilac verdi o toplanma icin 8 saatte bir aliyorum rahatlatiyor beni.magnezyumunuda aksatma..bacak agrisi desen full hep varHer yerim agriyo bacaklarım karnım hele karnım çok agriyo top gibi itoplaniyo iki gündür taş gibi karnım arada bu kipirdiyo normalmiki bunlar
Bana magnezyum felan hiç vermediler @0 gün önce kan hapı verdiler birde d Cavit demir ilacı başkada bişey yok nts felan girmedim doktora on gün önce gittim gören günün gelmis diyor karnım çok büyük kg yok 9 kg almisim Niğde yanmasından bişey yiyemiyomDr danistinmi canim nst felan bagladimi cok rahatsiz oluyorsan tekrar git bana ilac verdi o toplanma icin 8 saatte bir aliyorum rahatlatiyor beni.magnezyumunuda aksatma..bacak agrisi desen full hep var
Gözün aydın canım dualarım seninle. Bende sezaryan olacağım tavsiyerini bekliyorum..Merhaba annislet bir sürü güzel dilekleriniz birikmiş cok tesekkurler.dun taburcu oldum eve döndüm civarından ayrıldım1300 gr du 1260 gr dusmus doktor normal kilo vermesi dedi henüz beslenmiyor dedi genelde biraz kilo veriyorlar mis .hala cihaza bagli nefes aliyor.tek yapabildiğim evde sut sagmak hazirlamak.hayatimda ilk defa ameliyat gecirdim bu arada.ilk gece skinti yasamadim zaten uyusuksun.sabah ilk kalkma yürütus biraz acitici ama ben yuruyemedim. Düşmeyen tansiyonum düştü ve bayılmışım.oturdugum yerde basladim kalkamicam diye annem bi kzdi kalk kiz ayaga diye tuttugu gibi yürüttü beni yürüdükce düzeldim gaz atim kendime geldim sezeryan olacak lar sonrasi en iyisi yurumek.birde su hasta bezi kilotlaru cok iyi çok rahat kesinlikle alin.aklima geldikce yazarim bol bol dua edin cinarima cok bakamıyorum buraya 2 saate bir sut sag az uyu derken zaman hemen geciyor
Dr gitmende fayda var canim bu toparlanmalar kasilmalar bebegin doguma hazirlik sancilariymis dr bir bakmasi lazim diye dusunuyorumBana magnezyum felan hiç vermediler @0 gün önce kan hapı verdiler birde d Cavit demir ilacı başkada bişey yok nts felan girmedim doktora on gün önce gittim gören günün gelmis diyor karnım çok büyük kg yok 9 kg almisim Niğde yanmasından bişey yiyemiyom
Bacak ağrılarm bnmde çok oluyodu. Magnezyum verdi dr. 15 güne anca etki eder dedi. Yavaş yavaş rahatlatmaya başladı gbi ama hala ağrı var özellikle geceleri. Oğlum karnımda hiç durmuyor. Aşırı hareketli. Bazen beni korkutmuyor değil. Tekmeleri artk canımı yakmaya başladı. Haftaya kontrole gidicem. En son 7 kilo almştm. Şmdi herhalde bi 2 kilo dha almşmdr diye tahmn ediyorm :) karnım acayip sivri bazenn yırtılcak gbi hissediyorum. Gün içinde ara ara karnım sertleşiyor. 2 yda 3 kez. Ağrı sızı olmuyo. Oğlum sanki topaklanıyor gbi oluyor. Çözülüyo kendiliğinden. Sanırım bu kasılma oluyo :)Bana magnezyum felan hiç vermediler @0 gün önce kan hapı verdiler birde d Cavit demir ilacı başkada bişey yok nts felan girmedim doktora on gün önce gittim gören günün gelmis diyor karnım çok büyük kg yok 9 kg almisim Niğde yanmasından bişey yiyemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?