2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sizinle haftamiz ayni cok fark yok kilosunda 2 kg lardi beslenmeyle toparlayabilecegin bir fark..
Niye ac susuz kaldiniz bebise yazik

Canim benim gecen hafta karin cevresi 2 haftaya yakin geriydi bu hafta 1e dusmus hergun et sut yogurt meyve yumurta ve 3 litre su ictim dene sen de 1 hafta bak ben de ise yaradi insallah sende de yarar

Canim cok sevondim bak bol su ise yaramis demekki sen merak etme o farklar kapanir yeterki sagliklari yerinde olsun dinlenmene ve keyfinize bakin artik

teşekkür ederim arkadaslar, talihsiz ve üzücü olaylar oldu tamda hamileliğimin tadına varacağım zamana denk geldi.. kilosundan korkum yok da aslında femur kısalığından daha cok korktum yarına gideceğim tekrar inşaallah toparlanmış oluruz..

Cumartesi gidiyorum bende canim . Artik kilosunu takmiyorum ben ilk duydugumda çok korkmustum simdi hemen hemen bir cok kiside var bu o yuzden doktor normal derken hakliymis diyorum..
Zaten ben 3.100 gram dogmusum kizimda o kadar dogsa daha ne isterim :))

umarım iyi şeyler duyarsın ama senin elinde arkadasım beslenmene psikolojine dikkat et o kilo ile doğum yapanda oldu dert etme. inşallah sağlıkla kavuşursunuz. hoşgeldin bu arada

Bence git canim ne diyebilirki 3 hafta olmus zaten sonlara dogru iki haftada bir cagiriyor cokta problem ederse tam hesap yapamadim ondan siz daha iyi bilirsiniz diye geldim dersin
aynen canım gıdeyım ben yarın en ıyısı ne derse desin ınsallah gerılık kapanmıstır benim de kilo deıl ama şu kafa cevresı gerılıgı cok uzmustu beni insallah duzelmıstır bugun zaten cok fazla kasılmam oldu ınsallah hersey yolundadır

aynen tatlım sağlıklı eksiksiz fazlalıksız doğsunlarda biz onları besler buyuturuz inşallah

Al_pi bugünkü günlüğümüzde 6-8 hafta icinde kilosu iki katina cikacak diyor tam iki kati olmasi bile 3 kgyu gecerler insallah :) yine de protein ve kalsiyuma devam :)
Ayy insallah bakalim.. benim gobus hic buyumuyor ama Allaha sukur kizim kilo aliyor :) Bende 1 haftada 1 kilo almisim bu sefer 63ü gördüm tartida :)

Insallah canim anne karni mucizevi bir yer rabbim onlarin sifalarini versin insallah.kasilmalarin coksa ilac yazar rahatlatir seni..

Slm hanımlar.. öncelikle bebişleriningören anneleri tebrik ediyoruz.. rahatsızlığı olanlarada geçmiş olsun diliyoruz.. biz bu aralar çok fazla giremiyoruz.. kızımızın mobilyaları geldi, odasıyla uğraşıyoruz.. tabi ev temizliği, yemek, ütü de cabası.. yalnız olmak ne zormuş yawwww.. yarım saat iş yapıyorum 2 saat dinleniyorum..bizimde bugün diyabet dr randevumuz vardı.. şükür bütün değerlerimiz ve bebeğimizin ölçümü iyi çıkıyor.. bu arada bebeklerin kilolarına çok takılmayın.. annem ablamı, erkek kardeşimi 4 kilonun üzerinde doğurmuş.. ama bana gelince ointi davranmış.. ebe gelmeden evde doğmuşum,annemin tabiriyle yapım, "gaz lambasının camı" kadarmışım.. dr la bu çoçuk yaşamaz, sağlıksız demişler.. nufusa bile geç yazdırmışlar nasıl olsa ölcek diye :)) hiç unutmam anneme iş arkadaşları senin çelimsiz, ölcek bi kız vardı ne oldu diye sorarlardı.. benimde ağzım kulaklarında o kız benimmmmmmmm diye sırıtırdım..

Ay cumartesiye de az kaldı
Ben evde doğmuşum annem 2.5kilo bile yoktun dedi, e kızım ne kadar kilolu olabilirki normal kuzu normal hiç kafana takma. Yeğenim 2900doğdu hastaneden çıktığında 2700dü şimdi kucağa sığmıyo 3 ayda yarma gibi oldu

Bende bu cumartesi gideceğim sanirim kontrole hafta arasi gitmek cok zor oluyor otobuslerde mahvoldum gecen sefer. Esimle gidecegim mecbur
En mantıklısı eşinle gitmek kuzu otobüs minibüs harap olma. Biz hep cumartesileri gidiyorduk zaten ama geçtiğimiz cumartesi doktorumuz kongredeydi. İnşallah güzel haberler duyarsın sende kuzum

Bu arada doktorumla kilo muhabbeti yaptık. Normali 14 kiloyla tamamlamak dedi. Ben 12 kg aldım ne kadar hakkım kaldı dedim hiç dedi sonra şekerle alakası olmayan kilo alımları hiç önemli değil hiç dert etmeyin verirsiniz dedi bende bebek için çok uğraştım zayıflıcam diye 1.5 yıl diyet yaptım dedim. Asistanı bile şaşırdı bravo dedi

Ooo gözünüz aydın tatlım prensesin mobilyaları gelmiş. Herşeyi tamamlayabildiğinde fotoğraf isteriz ama dikkat et kendinede farketmeden çok yoruluyoruz. Şahsen ben kendimi kaybediyorum bazen hamile olduğumu unutup sonra 2 gün pert oluyorum
Gaz lambası camı tabiri efsaneymiş bana da annem ked yawrusu kadar yoktun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…