2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet az kaldi artik 2 haftada bir belki teke duser :) Sonucta toplam 4 haftam kaldi zaten :)) Takmiyorum ya aman tombul olmasin deyip duruyordum al sana iste uzun ince bi kiz olacak Ayni anası olacak öyle hissediyorum esime diyorum sence kime benzeyecek sana diyor :))) Ayni ben deyip duruyordu iki ay yuzunu gormeyince vazgecti heralde :)

İnşaallah canım bitsin boy boy resim çekip koycam.. burda mobilyalar monteli şekilde gelmiyor.. sen kendin monte ediyorsun.. eşim işten gelince biraz yapmaya çalışıyor.. dün koçişimin çalışma odasını kilere indirdik.. sıpa beni odamdan etti diyor.. bende daha dur biraz büyüsün yataktanda olcan diyorum bu arada sizdede herşey yolundaymış canım.. sevindim... böyle devam etsinn

Kızlar moralim çok bozuk..Amcamın oğlu 23 yaşında, 45 gündür yoğun bakımda yatıyor. Kas hastalığı var doğuştan, ameliyat olmuştu. Nefes alamama şikayetiyle gitmiş yoğun bakıma aldılar 45 gün önce. Yurtdışından ilaç getirttiler, ama yanlış teşhis miş. Sonuçlarını başka dr.lar a göstermişler, yapacak bişey yok, bu hastalıkta 20 yaşına kadar yasanir demisler..Sizden de dua isterim, inşallah hamisler olarak dualarımız kabul olur insallah. Biz karnimizdaki yavruları gozumuzden sakiniyoruz, daha 23 yaşında gencecik çocuk, Allah anasina babasına, sevdiklerine bağışlar inşallah.

Rabbim yar ve yardımcısı olsun canım.. tez zamanda sağlığına kavuşur inşaallah.. dualarımız onunla.. anne ve babasınada peygamber sabrı diliyorum..

Evimize döndük ilk günden bi temizlik yaptım mahvoldum oğlumda durmadı şiödi heryerim ağrıyor.. bahar temizlğine başlıyacam iki gün abla temizliyecek diğer kolay olanları kendim yaparım yavaş yavaş.. doğuma yakında yine bi dip bucak yapılır tammdır..
ben henüz kızımın eşyalarını yıkamadım.. geçmi kaldım acaba oğlumda 30 haftada herşeyi yıkanmış ütülenmişti çantada hazırdı ..
ramazan gelmeden bitiririm diyordum ama zor temizlik bitince yıkama işlerine başlıyacam..

Çok geçmiş olsun Rabbim acil sıfasini versin insallah

Rabbim sifa versin ailesine bagıslasın insallah allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın

Çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim..

Eheh Allah gönlüne göre vermiş desene :) benimkide minyon zayıfça bi minnoş olcak anası gibi ( gerçi balık etli bi anası var ama :)))
Bizde hep burnu bana benzesin diyoduk babası bi koca burun bişi oldu :)

Bravo kız valla sana benim yapamadığımı yaptın kocanı odada çıkardın :) ben taşınmayı gözden çıkardım doğum öncesi artık. Ne zamana kısmetse o zaman olur diyorum.
Saol csnım benim cümlemizin yolunda gitsin inşallah

Ayy masallah annene :) sana ve çınarınada tabi, canım makineye bağlıyken de emzirmeyi dene günde bir kac kez çok işe yarıyor. 1kilo 575 doğdu 41 cm bugün iki haftalık oldu kilo 1kilo 850 boy 43 oldu. Günde 8 kez 35 gr içmesi gerekiyormuş ama kendi emdiği için 40, 50 gr. emiyor çok şükür. Cinar inda hemen toparlanacak insAllah. Kendine çok iyi bak hemen toparlan canım , sana çok ihtiyaci olan bir yakışıklı var artık :)

Kuzum senin dogum olmustu dimi yanlis hatirlamiyosam Allah anali babali buyutsun insallahh nasil sağlığı iyi mii minigin

Kuzum senin dogum olmustu dimi yanlis hatirlamiyosam Allah anali babali buyutsun insallahh nasil sağlığı iyi mii minigin
Evet cnm 32 hafta 3 gunlukken popodan doğdu kuzum. Çok iyi çok şükür, bu haftalarda doğup bukadar iyi olan ilerleyen çok yok diyorlar. Fransizlarin da gözü değermi acaba diye korkuyorum :) okuyorum kuzuma. Her gün 6, 7 kere emzirmeye geliyorum yanina bir gece 3 ile sabah 6 da biberonla sutumu veriyorlar. Durumu çok iyi sukur ama haftası küçük olduğundan cikarmiyorlar. Sağlığımız olsunda tek gelir giderim ben

Maşallah bebeğe de sana da annesi. Allah ikinize de sağlık, enerji versin.

Çok çok geçmiş olsun. Allah anasına babasına sabır, takat versin, sevdiklerine bağışlasın . Allah' ım şifasını da verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…