evet az kaldi artik 2 haftada bir belki teke duser :) Sonucta toplam 4 haftam kaldi zaten :)) Takmiyorum ya aman tombul olmasin deyip duruyordum al sana iste uzun ince bi kiz olacakAy cumartesiye de az kaldı
Ben evde doğmuşum annem 2.5kilo bile yoktun dedi, e kızım ne kadar kilolu olabilirkinormal kuzu normal hiç kafana takma. Yeğenim 2900doğdu hastaneden çıktığında 2700dü şimdi kucağa sığmıyo 3 ayda yarma gibi oldu
İnşaallah canım bitsin boy boy resim çekip koycam.. burda mobilyalar monteli şekilde gelmiyor.. sen kendin monte ediyorsun.. eşim işten gelince biraz yapmaya çalışıyor.. dün koçişimin çalışma odasını kilere indirdik.. sıpa beni odamdan etti diyor.. bende daha dur biraz büyüsün yataktanda olcan diyorumOoo gözünüz aydın tatlım prensesin mobilyaları gelmiş. Herşeyi tamamlayabildiğinde fotoğraf isterizama dikkat et kendinede farketmeden çok yoruluyoruz. Şahsen ben kendimi kaybediyorum bazen hamile olduğumu unutup sonra 2 gün pert oluyorum
Gaz lambası camı tabiri efsaneymişbana da annem ked yawrusu kadar yoktun diyo
Rabbim yar ve yardımcısı olsun canım.. tez zamanda sağlığına kavuşur inşaallah.. dualarımız onunla.. anne ve babasınada peygamber sabrı diliyorum..Kızlar moralim çok bozuk..Amcamın oğlu 23 yaşında, 45 gündür yoğun bakımda yatıyor. Kas hastalığı var doğuştan, ameliyat olmuştu. Nefes alamama şikayetiyle gitmiş yoğun bakıma aldılar 45 gün önce. Yurtdışından ilaç getirttiler, ama yanlış teşhis miş. Sonuçlarını başka dr.lar a göstermişler, yapacak bişey yok, bu hastalıkta 20 yaşına kadar yasanir demisler..Sizden de dua isterim, inşallah hamisler olarak dualarımız kabul olur insallah. Biz karnimizdaki yavruları gozumuzden sakiniyoruz, daha 23 yaşında gencecik çocuk, Allah anasina babasına, sevdiklerine bağışlar inşallah.
Çok geçmiş olsun Rabbim acil sıfasini versin insallahKızlar moralim çok bozuk..Amcamın oğlu 23 yaşında, 45 gündür yoğun bakımda yatıyor. Kas hastalığı var doğuştan, ameliyat olmuştu. Nefes alamama şikayetiyle gitmiş yoğun bakıma aldılar 45 gün önce. Yurtdışından ilaç getirttiler, ama yanlış teşhis miş. Sonuçlarını başka dr.lar a göstermişler, yapacak bişey yok, bu hastalıkta 20 yaşına kadar yasanir demisler..Sizden de dua isterim, inşallah hamisler olarak dualarımız kabul olur insallah. Biz karnimizdaki yavruları gozumuzden sakiniyoruz, daha 23 yaşında gencecik çocuk, Allah anasina babasına, sevdiklerine bağışlar inşallah.
Rabbim sifa versin ailesine bagıslasın insallah allah kimseyi evlat acısıyla sınamasınKızlar moralim çok bozuk..Amcamın oğlu 23 yaşında, 45 gündür yoğun bakımda yatıyor. Kas hastalığı var doğuştan, ameliyat olmuştu. Nefes alamama şikayetiyle gitmiş yoğun bakıma aldılar 45 gün önce. Yurtdışından ilaç getirttiler, ama yanlış teşhis miş. Sonuçlarını başka dr.lar a göstermişler, yapacak bişey yok, bu hastalıkta 20 yaşına kadar yasanir demisler..Sizden de dua isterim, inşallah hamisler olarak dualarımız kabul olur insallah. Biz karnimizdaki yavruları gozumuzden sakiniyoruz, daha 23 yaşında gencecik çocuk, Allah anasina babasına, sevdiklerine bağışlar inşallah.
Kızlar moralim çok bozuk..Amcamın oğlu 23 yaşında, 45 gündür yoğun bakımda yatıyor. Kas hastalığı var doğuştan, ameliyat olmuştu. Nefes alamama şikayetiyle gitmiş yoğun bakıma aldılar 45 gün önce. Yurtdışından ilaç getirttiler, ama yanlış teşhis miş. Sonuçlarını başka dr.lar a göstermişler, yapacak bişey yok, bu hastalıkta 20 yaşına kadar yasanir demisler..Sizden de dua isterim, inşallah hamisler olarak dualarımız kabul olur insallah. Biz karnimizdaki yavruları gozumuzden sakiniyoruz, daha 23 yaşında gencecik çocuk, Allah anasina babasına, sevdiklerine bağışlar inşallah.
Amin canım sagol. .Rabbim yar ve yardımcısı olsun canım.. tez zamanda sağlığına kavuşur inşaallah.. dualarımız onunla.. anne ve babasınada peygamber sabrı diliyorum..
Amin canım inşallah Sağol.Çok geçmiş olsun Rabbim acil sıfasini versin insallah
Aminnn tatlım sağol..Rabbim sifa versin ailesine bagıslasın insallah allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Amin canım Sağol.Çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim..
Eheh Allah gönlüne göre vermiş desene :) benimkide minyon zayıfça bi minnoş olcak anası gibi ( gerçi balık etli bi anası var ama :)))evet az kaldi artik 2 haftada bir belki teke duser :) Sonucta toplam 4 haftam kaldi zaten :)) Takmiyorum ya aman tombul olmasin deyip duruyordum al sana iste uzun ince bi kiz olacakAyni anası olacak öyle hissediyorum esime diyorum sence kime benzeyecek sana diyor :))) Ayni ben deyip duruyordu iki ay yuzunu gormeyince vazgecti heralde :)
Bravo kız valla sana benim yapamadığımı yaptın kocanı odada çıkardın :) ben taşınmayı gözden çıkardım doğum öncesi artık. Ne zamana kısmetse o zaman olur diyorum.İnşaallah canım bitsin boy boy resim çekip koycam.. burda mobilyalar monteli şekilde gelmiyor.. sen kendin monte ediyorsun.. eşim işten gelince biraz yapmaya çalışıyor.. dün koçişimin çalışma odasını kilere indirdik.. sıpa beni odamdan etti diyor.. bende daha dur biraz büyüsün yataktanda olcan diyorumbu arada sizdede herşey yolundaymış canım.. sevindim... böyle devam etsinn
Ayy masallah annene :) sana ve çınarınada tabi, canım makineye bağlıyken de emzirmeyi dene günde bir kac kez çok işe yarıyor. 1kilo 575 doğdu 41 cm bugün iki haftalık oldu kilo 1kilo 850 boy 43 oldu. Günde 8 kez 35 gr içmesi gerekiyormuş ama kendi emdiği için 40, 50 gr. emiyor çok şükür. Cinar inda hemen toparlanacak insAllah. Kendine çok iyi bak hemen toparlan canım , sana çok ihtiyaci olan bir yakışıklı var artık :)Merhaba annislet bir sürü güzel dilekleriniz birikmiş cok tesekkurler.dun taburcu oldum eve döndüm civarından ayrıldım1300 gr du 1260 gr dusmus doktor normal kilo vermesi dedi henüz beslenmiyor dedi genelde biraz kilo veriyorlar mis .hala cihaza bagli nefes aliyor.tek yapabildiğim evde sut sagmak hazirlamak.hayatimda ilk defa ameliyat gecirdim bu arada.ilk gece skinti yasamadim zaten uyusuksun.sabah ilk kalkma yürütus biraz acitici ama ben yuruyemedim. Düşmeyen tansiyonum düştü ve bayılmışım.oturdugum yerde basladim kalkamicam diye annem bi kzdi kalk kiz ayaga diye tuttugu gibi yürüttü beni yürüdükce düzeldim gaz atim kendime geldim sezeryan olacak lar sonrasi en iyisi yurumek.birde su hasta bezi kilotlaru cok iyi çok rahat kesinlikle alin.aklima geldikce yazarim bol bol dua edin cinarima cok bakamıyorum buraya 2 saate bir sut sag az uyu derken zaman hemen geciyor
Bende bekliyorim aynen ama kalkinca yine kaciyo illa:)Bendede oluyor mesane boşalsın iyice diye bekliyorum ama 2-3 günde bir oluyor.
Kuzum senin dogum olmustu dimi yanlis hatirlamiyosam Allah anali babali buyutsun insallahh nasil sağlığı iyi mii miniginAyy masallah annene :) sana ve çınarınada tabi, canım makineye bağlıyken de emzirmeyi dene günde bir kac kez çok işe yarıyor. 1kilo 575 doğdu 41 cm bugün iki haftalık oldu kilo 1kilo 850 boy 43 oldu. Günde 8 kez 35 gr içmesi gerekiyormuş ama kendi emdiği için 40, 50 gr. emiyor çok şükür. Cinar inda hemen toparlanacak insAllah. Kendine çok iyi bak hemen toparlan canım , sana çok ihtiyaci olan bir yakışıklı var artık :)
Evet cnm 32 hafta 3 gunlukken popodan doğdu kuzum. Çok iyi çok şükür, bu haftalarda doğup bukadar iyi olan ilerleyen çok yok diyorlar. Fransizlarin da gözü değermi acaba diye korkuyorum :) okuyorum kuzuma. Her gün 6, 7 kere emzirmeye geliyorum yanina bir gece 3 ile sabah 6 da biberonla sutumu veriyorlar. Durumu çok iyi sukur ama haftası küçük olduğundan cikarmiyorlar. Sağlığımız olsunda tek gelir giderim benKuzum senin dogum olmustu dimi yanlis hatirlamiyosam Allah anali babali buyutsun insallahh nasil sağlığı iyi mii minigin
Maşallah bebeğe de sana da annesi. Allah ikinize de sağlık, enerji versin.Ayy masallah annene :) sana ve çınarınada tabi, canım makineye bağlıyken de emzirmeyi dene günde bir kac kez çok işe yarıyor. 1kilo 575 doğdu 41 cm bugün iki haftalık oldu kilo 1kilo 850 boy 43 oldu. Günde 8 kez 35 gr içmesi gerekiyormuş ama kendi emdiği için 40, 50 gr. emiyor çok şükür. Cinar inda hemen toparlanacak insAllah. Kendine çok iyi bak hemen toparlan canım , sana çok ihtiyaci olan bir yakışıklı var artık :)
Çok çok geçmiş olsun. Allah anasına babasına sabır, takat versin, sevdiklerine bağışlasın . Allah' ım şifasını da verir inşallah.Kızlar moralim çok bozuk..Amcamın oğlu 23 yaşında, 45 gündür yoğun bakımda yatıyor. Kas hastalığı var doğuştan, ameliyat olmuştu. Nefes alamama şikayetiyle gitmiş yoğun bakıma aldılar 45 gün önce. Yurtdışından ilaç getirttiler, ama yanlış teşhis miş. Sonuçlarını başka dr.lar a göstermişler, yapacak bişey yok, bu hastalıkta 20 yaşına kadar yasanir demisler..Sizden de dua isterim, inşallah hamisler olarak dualarımız kabul olur insallah. Biz karnimizdaki yavruları gozumuzden sakiniyoruz, daha 23 yaşında gencecik çocuk, Allah anasina babasına, sevdiklerine bağışlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?