Canim çok geçmiş olsun.allahtan ümit kesilmez acil şifalar ins.Kızlar moralim çok bozuk..Amcamın oğlu 23 yaşında, 45 gündür yoğun bakımda yatıyor. Kas hastalığı var doğuştan, ameliyat olmuştu. Nefes alamama şikayetiyle gitmiş yoğun bakıma aldılar 45 gün önce. Yurtdışından ilaç getirttiler, ama yanlış teşhis miş. Sonuçlarını başka dr.lar a göstermişler, yapacak bişey yok, bu hastalıkta 20 yaşına kadar yasanir demisler..Sizden de dua isterim, inşallah hamisler olarak dualarımız kabul olur insallah. Biz karnimizdaki yavruları gozumuzden sakiniyoruz, daha 23 yaşında gencecik çocuk, Allah anasina babasına, sevdiklerine bağışlar inşallah.
Canim maşallah oğluna senin guzel haberlerin8 almak çok mutlu ediyor bizi.Ayy masallah annene :) sana ve çınarınada tabi, canım makineye bağlıyken de emzirmeyi dene günde bir kac kez çok işe yarıyor. 1kilo 575 doğdu 41 cm bugün iki haftalık oldu kilo 1kilo 850 boy 43 oldu. Günde 8 kez 35 gr içmesi gerekiyormuş ama kendi emdiği için 40, 50 gr. emiyor çok şükür. Cinar inda hemen toparlanacak insAllah. Kendine çok iyi bak hemen toparlan canım , sana çok ihtiyaci olan bir yakışıklı var artık :)
Rabbim yar ve yardimcilari olsun dermansiz dertler vermesin insallah sifasini bulsunKızlar moralim çok bozuk..Amcamın oğlu 23 yaşında, 45 gündür yoğun bakımda yatıyor. Kas hastalığı var doğuştan, ameliyat olmuştu. Nefes alamama şikayetiyle gitmiş yoğun bakıma aldılar 45 gün önce. Yurtdışından ilaç getirttiler, ama yanlış teşhis miş. Sonuçlarını başka dr.lar a göstermişler, yapacak bişey yok, bu hastalıkta 20 yaşına kadar yasanir demisler..Sizden de dua isterim, inşallah hamisler olarak dualarımız kabul olur insallah. Biz karnimizdaki yavruları gozumuzden sakiniyoruz, daha 23 yaşında gencecik çocuk, Allah anasina babasına, sevdiklerine bağışlar inşallah.
izmir canim :)Nerdesiniz siz istanbul mu :) değildir kesin
Guclu ve yakisikli bebislerimiz var bizim ikisinide masallah rabbim bir an once annislerine kavustursun insallah :)Evet cnm 32 hafta 3 gunlukken popodan doğdu kuzum. Çok iyi çok şükür, bu haftalarda doğup bukadar iyi olan ilerleyen çok yok diyorlar. Fransizlarin da gözü değermi acaba diye korkuyorum :) okuyorum kuzuma. Her gün 6, 7 kere emzirmeye geliyorum yanina bir gece 3 ile sabah 6 da biberonla sutumu veriyorlar. Durumu çok iyi sukur ama haftası küçük olduğundan cikarmiyorlar. Sağlığımız olsunda tek gelir giderim ben
Masallah kuzuya bak haftasini yakaladi senin minnoş bizimkiler yerinde sayiyor .. Niye 3 hafta sonra yahu cok degil mi hic gitme o arada zaten dogar :)iyi akşamlar kızlar kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür Haftasıyla uyumlu 2.500 47 cm olmuşuz doktorumuz 3 buçuk civarı doğar dedi 3 hafta sonra gidicem ve diger hafta alicak bebegi yani 3 hafta kaldi sayıyorum cok az kaldi hala inanamıyorum
Masallah canim sagliklica zamaninda gelsin kucagina heyecanlar basliyor yavas yavas :)iyi akşamlar kızlar kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür Haftasıyla uyumlu 2.500 47 cm olmuşuz doktorumuz 3 buçuk civarı doğar dedi 3 hafta sonra gidicem ve diger hafta alicak bebegi yani 3 hafta kaldi sayıyorum cok az kaldi hala inanamıyorum
Amin canım inşallah Sağol. .Çok çok geçmiş olsun. Allah anasına babasına sabır, takat versin, sevdiklerine bağışlasın . Allah' ım şifasını da verir inşallah.
Sağol canım. .AminCanim çok geçmiş olsun.allahtan ümit kesilmez acil şifalar ins.
Amin canım sagolRabbim yar ve yardimcilari olsun dermansiz dertler vermesin insallah sifasini bulsun
39 da alalım dedi ondan inşallah zamanında gelir bendede korku başladı bu takvimde yazan tarih birazdada ileri :)Masallah kuzuya bak haftasini yakaladi senin minnoş bizimkiler yerinde sayiyor .. Niye 3 hafta sonra yahu cok degil mi hic gitme o arada zaten dogar :)
Normalde tarihin neydi ay cok heycanli zaten ara ara senim gunlugunu okuyodum en onde sen gidiyosun diye :)39 da alalım dedi ondan inşallah zamanında gelir bendede korku başladı bu takvimde yazan tarih birazdada ileri :)
Allah acil şifa versin aynı yaştaymışız.. rabbim ailesine bağışlasınKızlar moralim çok bozuk..Amcamın oğlu 23 yaşında, 45 gündür yoğun bakımda yatıyor. Kas hastalığı var doğuştan, ameliyat olmuştu. Nefes alamama şikayetiyle gitmiş yoğun bakıma aldılar 45 gün önce. Yurtdışından ilaç getirttiler, ama yanlış teşhis miş. Sonuçlarını başka dr.lar a göstermişler, yapacak bişey yok, bu hastalıkta 20 yaşına kadar yasanir demisler..Sizden de dua isterim, inşallah hamisler olarak dualarımız kabul olur insallah. Biz karnimizdaki yavruları gozumuzden sakiniyoruz, daha 23 yaşında gencecik çocuk, Allah anasina babasına, sevdiklerine bağışlar inşallah.
Bide sezeryan mi normal mi dusunuyosun doktorun ne diyor cok heycanlandim senin adina seni dusunemiyorum39 da alalım dedi ondan inşallah zamanında gelir bendede korku başladı bu takvimde yazan tarih birazdada ileri :)
iyi akşamlar kızlar kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür Haftasıyla uyumlu 2.500 47 cm olmuşuz doktorumuz 3 buçuk civarı doğar dedi 3 hafta sonra gidicem ve diger hafta alicak bebegi yani 3 hafta kaldi sayıyorum cok az kaldi hala inanamıyorum
şuan 34+6yiz bu 3 gun ileri kalmış doktor erken almak istemiyor sanırım o gune kadar sanci faln olur diye tırsıyorumNormalde tarihin neydi ay cok heycanli zaten ara ara senim gunlugunu okuyodum en onde sen gidiyosun diye :)
sezeryana karar verdik canim kiymetli bide bizim ilişki falanda zor olmuştu ondanBide sezeryan mi normal mi dusunuyosun doktorun ne diyor cok heycanlandim senin adina seni dusunemiyorum
ayy bendede korku başladı valla her ay kontrolümüzu bekliyoduk artık bu ay dogumAy canm sen hangi ara 36 haftalik oldun ya maşallah sizebi an heycanlandirdin beni
daha 35 sayılıriz dolu dolu canim :)Ay canm sen hangi ara 36 haftalik oldun ya maşallah sizebi an heycanlandirdin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?