2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim çok geçmiş olsun.allahtan ümit kesilmez acil şifalar ins.

Canim maşallah oğluna senin guzel haberlerin8 almak çok mutlu ediyor bizi.

Ben de serkilaji olduğum için erken doğum riskin var.bugun milyondan kaynaklı kendi dr ulaşamadım.yakinda bir dr gittim.rahim ağzı kısalmış dr ciğer geliştirici ig ne yapalım dedi.kendi drini aradim suyun gelir düzenli kasılmak olursa yani acil durumda yaparız cok yaptırmakta iyi değil bu iğneyi diyor.ne yapıca ki bilemedim kafam karisik

Rabbim yar ve yardimcilari olsun dermansiz dertler vermesin insallah sifasini bulsun

Guclu ve yakisikli bebislerimiz var bizim ikisinide masallah rabbim bir an once annislerine kavustursun insallah :)

Masallah kuzuya bak haftasini yakaladi senin minnoş bizimkiler yerinde sayiyor .. Niye 3 hafta sonra yahu cok degil mi hic gitme o arada zaten dogar :)

Masallah canim sagliklica zamaninda gelsin kucagina heyecanlar basliyor yavas yavas :)

Masallah kuzuya bak haftasini yakaladi senin minnoş bizimkiler yerinde sayiyor .. Niye 3 hafta sonra yahu cok degil mi hic gitme o arada zaten dogar :)
39 da alalım dedi ondan inşallah zamanında gelir bendede korku başladı bu takvimde yazan tarih birazdada ileri :)

Allah acil şifa versin aynı yaştaymışız.. rabbim ailesine bağışlasın

Ay canm sen hangi ara 36 haftalik oldun ya maşallah size bi an heycanlandirdin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…