Korkma bisi yok hop diye kucagina gelecek :))39 da alalım dedi ondan inşallah zamanında gelir bendede korku başladı bu takvimde yazan tarih birazdada ileri :)
Amin canım inşallahAllah acil şifa versin aynı yaştaymışız.. rabbim ailesine bağışlasın
Amin canım inşallahAllah acil şifa versin aynı yaştaymışız.. rabbim ailesine bağışlasın
Hayirlisiyla kavuşun inşallah zamanini beklesin bebiş :)sezeryana karar verdik canim kiymetli bide bizim ilişki falanda zor olmuştu ondan
ayy bendede korku başladı valla her ay kontrolümüzu bekliyoduk artık bu ay dogum
daha 35 sayılıriz dolu dolu canim :)
Hehee her evde buna benzer muhabbetler oluyor sanirim :) Ama cok tatli sohbeti bile yaa ♡♡Eheh Allah gönlüne göre vermiş desene :) benimkide minyon zayıfça bi minnoş olcak anası gibi ( gerçi balık etli bi anası var ama :)))
Bizde hep burnu bana benzesin diyoduk babası bi koca burun bişi oldu :)
inşallah gelmicekler canim dua edelim zamanında gelsinler :)Korkma bisi yok hop diye kucagina gelecek :))
Benim 38e denk geliyor sanirim haziranin 12sinden önce gelmesinde sonra ne zaman isterse gelsin :) Annem o zman gelcek bendede korku basladi erken gelirse diye ..
Olur mu hic tatlim cok cok sevindim keske herkes yapsa bende instagramdan gormustum satiliyordu..Melissa81 canım fikrini çaldım affet :)) ama çok beğenmiştim. Kapi süsüm de kizli ve kedili olunca bütünlük oldu. Evde bizim haspanin yemedigi bir sürü mama vardı,sayende değerlendirdik. Yapımı da çok kolay, zahmetsiz ve masrafsız. Umarım kızmazsın.
İnşallah yine 34 ü falan gorursunuz canim ama kilosu cok iyi hatta boyu cok cok guzel :)Merhaba kizlar bende bugun gittim tekrar kontrole..yine sancim.cikti,ilaca devam,analik iznime de ayrildim.bebisim iyi cok sukur 2100 olmus 47 cm,babasiyla dalga geciyorum senin gibi selvi boylu olacak diye:) acilmam vardi zaten hastaneye yattigimda tekrar muayene etti.1,5 cme dusmus.hayirlisi bakalim dinlen kendini yorma ama ssurekli yatak istirahati demiyorum arada evdeki rutinini bozma dedi.sen surekli yatsan da amuda da kalksan dogum.sancisi gelecekse gelir dedi.ne kadar kalsa kar tabi amainsallah daha durur tek temennim o,armut dibine dusermis yedi aylik premature bebekmisim bende:)
Biraz moralim bozuldu ama iyi dusunmeye calisiyorum,burdaki erken dogum yapan arkadaslari getiriyorum aklima,oy dolmusum az biraz.
Kasilmalarinizi ihmal.etmeyin,bende aman aman agri yoktu bugun 70i gordum.nts.de
İnşallah yine 34 ü falan gorursunuz canim ama kilosu cok iyi hatta boyu cok cok guzel :)
Masallah subhanallahh Rabbim saglik sihhat versin insallah kuzumm.. Nasil minicik dimi şimdi insan bakmaya kiyamaz saglikla büyüsün annesi sana da güç versin RabbimmEvet cnm 32 hafta 3 gunlukken popodan doğdu kuzum. Çok iyi çok şükür, bu haftalarda doğup bukadar iyi olan ilerleyen çok yok diyorlar. Fransizlarin da gözü değermi acaba diye korkuyorum :) okuyorum kuzuma. Her gün 6, 7 kere emzirmeye geliyorum yanina bir gece 3 ile sabah 6 da biberonla sutumu veriyorlar. Durumu çok iyi sukur ama haftası küçük olduğundan cikarmiyorlar. Sağlığımız olsunda tek gelir giderim ben
Benimde yarın kontrolum var yine bakalım agrı cıkıcakmi gün icinde ara ara oluyor yuruyemiyorum oturamiyorum hep agri giriyor karnım hep taş gibi hangi ilacı kullanıyorsun ben progestan kullaniyorum sabah aksam sanada ciger gelistirici yapilmismiydi canimMerhaba kizlar bende bugun gittim tekrar kontrole..yine sancim.cikti,ilaca devam,analik iznime de ayrildim.bebisim iyi cok sukur 2100 olmus 47 cm,babasiyla dalga geciyorum senin gibi selvi boylu olacak diye:) acilmam vardi zaten hastaneye yattigimda tekrar muayene etti.1,5 cme dusmus.hayirlisi bakalim dinlen kendini yorma ama ssurekli yatak istirahati demiyorum arada evdeki rutinini bozma dedi.sen surekli yatsan da amuda da kalksan dogum.sancisi gelecekse gelir dedi.ne kadar kalsa kar tabi amainsallah daha durur tek temennim o,armut dibine dusermis yedi aylik premature bebekmisim bende:)
Biraz moralim bozuldu ama iyi dusunmeye calisiyorum,burdaki erken dogum yapan arkadaslari getiriyorum aklima,oy dolmusum az biraz.
Kasilmalarinizi ihmal.etmeyin,bende aman aman agri yoktu bugun 70i gordum.nts.de
Benimde yarın kontrolum var yine bakalım agrı cıkıcakmi gün icinde ara ara oluyor yuruyemiyorum oturamiyorum hep agri giriyor karnım hep taş gibi hangi ilacı kullanıyorsun ben progestan kullaniyorum sabah aksam sanada ciger gelistirici yapilmismiydi canim
İyi canım kilosu,ortalarda olması en iyisi zaten.Benim bebiş kaç kilo oldu bilmiyorum ama toplamda 15 kilo aldım.Bebişi de c.ertesi öğreneceğiz inşallah.Türk kahvesinin ben de hastasıyım.Bugün 3 fincan içtimBiz doktordan geldik annişkolar. Sanırım minnoş bir kızım olacak :) 1840 gram 41cm olmuşuz. Az kilo almış dediğimde doktor grafik gösterdi bak tam ortada yani herşeyi normal haftasıyla uyumlu. Suyu, böbreği kalbi herşeyi iyi. Rahim uzunluğuda iyi. Hem kilolu bebek iyi diye birşey yok. 1900doğup küveze girmeyen bebek olup 3900doğan bebeğin küveze girdiği oluyor dedi. Nstyede gerek görmedi. 2 hafta sonra tekrar görüşeceğizkocam benim minnoş diye sever hep kızım lakabımı kıskandı sanırım artık onu minnoş diye seveceğiz
Bu arada kahve olayını sordum, zira türk kahvesi hastasıyımda. Nescafe içmiyorsan türk kahvesini 7-8 saat aralıklarla günde 2 tane bile içebilirsin dedi. Ama 2 tane içeceğin gün çayda içmemelisin dedi. Ben günde 1 taneye bile razıyım
3100 çok iyi canım,inşallah öyle doğarlar.Cumartesi gidiyorum bende canim . Artik kilosunu takmiyorum ben ilk duydugumda çok korkmustum simdi hemen hemen bir cok kiside var bu o yuzden doktor normal derken hakliymis diyorum..
Zaten ben 3.100 gram dogmusum kizimda o kadar dogsa daha ne isterim :))
Sagol cnm AllKuzum senin dogum olmustu dimi yanlis hatirlamiyosam Allah anali babali buyutsun insallahh nasil sağlığı iyi mii minigin
He ya küçücük portakal kadar kafası var :) amin cnm hepimiz saglikla büyütelim ıns.Masallah subhanallahh Rabbim saglik sihhat versin insallah kuzumm.. Nasil minicik dimi şimdi insan bakmaya kiyamaz saglikla büyüsün annesi sana da güç versin Rabbimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?