2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

39 da alalım dedi ondan inşallah zamanında gelir bendede korku başladı bu takvimde yazan tarih birazdada ileri :)
Korkma bisi yok hop diye kucagina gelecek :))
Benim 38e denk geliyor sanirim haziranin 12sinden önce gelmesinde sonra ne zaman isterse gelsin :) Annem o zman gelcek bendede korku basladi erken gelirse diye ..

Eheh Allah gönlüne göre vermiş desene :) benimkide minyon zayıfça bi minnoş olcak anası gibi ( gerçi balık etli bi anası var ama :)))
Bizde hep burnu bana benzesin diyoduk babası bi koca burun bişi oldu :)
Hehee her evde buna benzer muhabbetler oluyor sanirim :) Ama cok tatli sohbeti bile yaa ♡♡
Seni gordüm bi yerde Masallahin var kizinda sana benzerse cok guzel bi kiz olur :)

Merhaba arkadaşlar bende bugün oğlumu görmeye gittim. Biraz hareketlerinde farklılık hissedince endişe ettim biraz etken gittim. 30+6 olduk 1.650 kg çıktı Allah a şükür normal seyrinde herşey. İlk nst yi de çekildik o da güzel çıktı. Rabbim hepimizin bebeklerne sağlık versin..

Merhaba kizlar bende bugun gittim tekrar kontrole..yine sancim.cikti,ilaca devam,analik iznime de ayrildim.bebisim iyi cok sukur 2100 olmus 47 cm,babasiyla dalga geciyorum senin gibi selvi boylu olacak diye:) acilmam vardi zaten hastaneye yattigimda tekrar muayene etti.1,5 cme dusmus.hayirlisi bakalim dinlen kendini yorma ama ssurekli yatak istirahati demiyorum arada evdeki rutinini bozma dedi.sen surekli yatsan da amuda da kalksan dogum.sancisi gelecekse gelir dedi.ne kadar kalsa kar tabi ama insallah daha durur tek temennim o,armut dibine dusermis yedi aylik premature bebekmisim bende:)
Biraz moralim bozuldu ama iyi dusunmeye calisiyorum,burdaki erken dogum yapan arkadaslari getiriyorum aklima,oy dolmusum az biraz.
Kasilmalarinizi ihmal.etmeyin,bende aman aman agri yoktu bugun 70i gordum.nts.de

Melissa81 canım fikrini çaldım affet :)) ama çok beğenmiştim. Kapi süsüm de kizli ve kedili olunca bütünlük oldu. Evde bizim haspanin yemedigi bir sürü mama vardı,sayende değerlendirdik. Yapımı da çok kolay, zahmetsiz ve masrafsız. Umarım kızmazsın.

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-22-22-42-31.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 117
Olur mu hic tatlim cok cok sevindim keske herkes yapsa bende instagramdan gormustum satiliyordu..
Cok guzel olmus :) gule gule dagitin :))

İnşallah yine 34 ü falan gorursunuz canim ama kilosu cok iyi hatta boyu cok cok guzel :)

Kizlar uyku arkadasi aldinizmi bebislere simdi cok modaya boyle orguler ikiz emzirme yastigi yaptirmistim orgude yapiyormus uygun fiyattan satiyor aklinizda olsun

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-22-23-29-45.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2017-05-22-23-28-58.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 90
Masallah subhanallahh Rabbim saglik sihhat versin insallah kuzumm.. Nasil minicik dimi şimdi insan bakmaya kiyamaz saglikla büyüsün annesi sana da güç versin Rabbimm

Benimde yarın kontrolum var yine bakalım agrı cıkıcakmi gün icinde ara ara oluyor yuruyemiyorum oturamiyorum hep agri giriyor karnım hep taş gibi hangi ilacı kullanıyorsun ben progestan kullaniyorum sabah aksam sanada ciger gelistirici yapilmismiydi canim

Insallah cikmaz insan geriliyor..ben adalat diye bir ilac iciyorum.progestan hic kullanmadim,yuzdum yuzdum sonunda su koydum:) ciger gelistiriciyi 2 hafta once duzenli sancim cikmisti aksam acile gitmistim,yatis yapildi o zaman vurulmustu.
Burdan bir arkadasa da doktor cok iyi segil suyun gelirse falan demis bir kotu oldum.gerci 24 saat once vurulursa ise yariyormus biraz arastirmistim.sen yaptirdin mi

İyi canım kilosu,ortalarda olması en iyisi zaten.Benim bebiş kaç kilo oldu bilmiyorum ama toplamda 15 kilo aldım.Bebişi de c.ertesi öğreneceğiz inşallah.Türk kahvesinin ben de hastasıyım.Bugün 3 fincan içtim Biri geçmiyordum ama stresliyim.Hala bebişin kıyafetlerini yıkıyorum,yarın ütü devam edecek.Hava serin kıyafetler kurumuyor.Odanın kokusu tam anlamıyla çıkmadı ama daha fazla bekletemem,yerleştiriyorum.Sadece hastane çıkışlarını koymayacağım dolaplara ya da keselerde duracak.Yarın bavulumu da hazırlayacağım,annemlerle memlekete gidiyoruz haftasonu,beni almaya geldiler.Her ihtimale karşı bavulu da götüreceğim.İki hafta kalırım,doğuma bir ay,üç hafta kala geleceğim.

3100 çok iyi canım,inşallah öyle doğarlar.

Kuzum senin dogum olmustu dimi yanlis hatirlamiyosam Allah anali babali buyutsun insallahh nasil sağlığı iyi mii minigin
Sagol cnm All
Masallah subhanallahh Rabbim saglik sihhat versin insallah kuzumm.. Nasil minicik dimi şimdi insan bakmaya kiyamaz saglikla büyüsün annesi sana da güç versin Rabbimm
He ya küçücük portakal kadar kafası var :) amin cnm hepimiz saglikla büyütelim ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…