2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hala bitmedi.İki gün içinde bitirmeye bakacağım.Evde çamaşr asacak yer kalmadı.

Canim suyun gelince, doğumun nezaman başlayacağı belli olmazki 1 saatte olabilir 5 saatte. Yapılacak iğnenin bebege hemen geçmesi için 1 gün lazım diye biliyorum. Hem doğumun sanciyla da başlayabilir, su doğum sırasında da gelebilir.
Dogum olayı çok farklı bir durum bunu doktorların kestirmesi bile çok zor. Çok doguma girdim kendimde yaşadım. Son güne kadar 4 cm açıklıkla gezenleri biliyorum. Çocuğun çok yukarda deyip erkenden doguranida biliyorum bu benim :), kendi doğumumla beraber 9 dogumda bulunmuş oldum.
Sen olumlu pozitif düşün yinede vardır bir bildiği doktorunun, bol bol yat cnm. Allah sanada kolaylık versin

Kizlar bu arada mastit mi oluyorum ne sut sitmasi. Bazen yoğunluktan satmayı geçiktiriyorum. Ondan oldu sanirim. Korkudan uyanıp satmaya çalışıyorum. Yoksa antibiyotik içmem gerekecek, hemen atlatsam bari benim hasta olmamam lazım

Epey zor bir durummuş o insallah hemen geçer

Kizlar uyku arkadasi aldinizmi bebislere simdi cok modaya boyle orguler ikiz emzirme yastigi yaptirmistim orgude yapiyormus uygun fiyattan satiyor aklinizda olsun
Ne kadarmış canım fiyatları genelde 50 den asagi olmuyor da.. bu arada bilincaltim sana kafayı fena takmış ruyamda doğum yapmişsin gene hayirlar olsun inşallah ikinci bu. Ama bebişlerini görüyorum öyle güzeller ki maşallah yanına odana gelmişlerdi

kizzz ne diyorsun malummu oluyor sana kii carsamba kontrolum var bakalim ne dicek dr.um
Uyguna yapiyorum dedi ama 45-50 civari galiba tam bilmiyorum konusuruz yaptirmak isterseniz canim

Banada yaptılar 2doz sancılarım oldugu icin adalatida hastanede yattigimda verdiler doktorum progestan kullan dedi oda olmazsa adalata geceriz dedi

kıyamam canım ya dikkat et kendine diğer çocuklar ve miniginin sana ihtiyacı var

Günaydın kızlar bu sabah tartıldım toplamda 18 kilo almışım sumo güreşçileri gibi oldum ama onu çok takmıyorum sadece göbeğim beni öne doğru çekiyor çok dengesizleştim düşecem diye korkuyorum
Bide dün kayınpeder ameliyat oldu bugün taburcu olacak eşim mutlaka gelmek istemesede bize getirecem diyor nasıl olacak bilmiyorum eşim kırılmasın diye olumsuz birşey de söylemedim hayat gittikçe zorlaşıyor sanki hayırlısı Allah'tan

Canım inş ilerlemez ben ağrıyla gitmiştim sotma ateş olmadan tamda hatırlamıyorum beş sene geçti ama emzirdikten sonra sıcak su yada buhar yapıp sağıyodum sonra soğuk su yapıyodum böle bişeydi ilerlemeden atlatmıştım ama benimki sadece sertleşme ve ağrıydı belki bi işine yarar yine bi araştır istersen gerçi sen tecrübeli bi annesin ama belki bi faydamız olur geçmiş olsun

Rabbim yardımcın olsun

Benim bütün kemikler sızlıyor ateş daha yok bakalım. 3.oglumdada olmustu ateşliydi o antibiyotikle geçmişti bu sefer biraz cabalayim bakalım , sagol cnm. Söylediklerini deneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…