2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hehee her evde buna benzer muhabbetler oluyor sanirim :) Ama cok tatli sohbeti bile yaa ♡♡
Seni gordüm bi yerde Masallahin var kizinda sana benzerse cok guzel bi kiz olur :)
Tatlı olmaz mı. Şimdi ikimizde çatlıyoruz meraktan nasıl birşey çıkacak diye
Ay şımardım teşekkür ederim :) görmüşken eklesene kuzu

Canım benim sakin sakin. Strese yer yok bu sıra hayatımızda. Herşey hallolur dert etme. Hafta sonuna çok var daha. Hem kurudukça ütülersin işte daha ne. Annende yanındaymış. Oda kokusuda bebek yatacağı zamana kadar çoktan çıkar. İlk başkarda zaten yanında yatırmıcak mısın. O koku kıyafetlerede sinmez zaten dert etme kuzum

Günaydın kızlar son dönemde mide bulantısı yaşayan var mı? Bugün kahvaltıdan sonra bulantım oldu az önce de istifra ettim doktora haber vermem gerekir mi acaba mide sıkıştığı içindir herhalde değil mi

Amanın dikkat et canım. O nasıl birşey oluyorki

inşallah doğum izninden sonra raporları da patlatırız sıra sıra. haberimiz olsun birbirimizden

Herkes yerleştirdi ya,panik oldum canım.Yavaş yavaş yerleştiririm artık,koku kıyafetlere sinmesin de.Yanımda yatıracağım beşiği de kurmadık ya daha,iyi söyledin.Onu da bu hafta kurdurayım.Onda da koku falan olabilir.

bence haftaya git bende öyle yapmıştım. bir taşla iki kuş

Günaydın herkese

Temmuz anneleriden hiç așeren duymadik dimi kızlar?
Günaydın canım. Aşerdik ama burda söyleyemedik :) kışın ortasında erik aşerdim. Eşim 3 tane eriğe 30 tlcik verdi
Sonra pişmişi olmadan asla soğan yemeyen tv karşısında yeşil soğanı nar ekşisine bandır bandıra yedim :)

Günaydın canım bu zamanlarda mide bulantısı iyi olmayabilir diye biliyorum. Benimde dün gece çok bulandı ama Allahtan kusmadım. Tekrar kusarsan söyle doktoruna

Olsun senin bi riskin yok şükür. Yawaş yawaş hallediyorsun bak. Benim riskim olmsaydı geçen ay bende hazırlamazdımki hemen. Yanında yatıracağın beşik ahşap mı? Park beşikse onlarda koku yok. Ben son hafta kuracağım.

Ooo yeşil soğan,nar ekşisi mi:)İlk defa duyuyorum böyle bişeyi ,Allah iyliğini versin o ne kız:)

Ahşap canım,kayın ağacı.Belki mdfler gibi koku olmaz ama vernik falan da olabilir.Ne riskin var ki senin?Ben kaçırmışım.Her şeyin normaldi?

Ahşap canım,kayın ağacı.Belki mdfler gibi koku olmaz ama vernik falan da olabilir.Ne riskin var ki senin?Ben kaçırmışım.Her şeyin normaldi?
He ozaman bi kur gitmeden kalsın evde hazır. 29.haftanın başında ağrım olmuştu nstde sancı çıkmıştı. Doktor seyahatimi iptal etmişti. Aniden normal doğum sancısına dönebilir demiştiya

He ozaman bi kur gitmeden kalsın evde hazır. 29.haftanın başında ağrım olmuştu nstde sancı çıkmıştı. Doktor seyahatimi iptal etmişti. Aniden normal doğum sancısına dönebilir demiştiya
Bir ay önceki olay,o zaman sen yerinde durmuyordun,o tempoya hamile olmayan kadın bile doğurur :)Bir şey olmaz Allahın izniyle.Sen ağır hareket et yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…