3.oglumda tanıştım bende, geçer inşallah. Sagol cnmEpey zor bir durummuş o insallah hemen geçer
Tatlı olmaz mı. Şimdi ikimizde çatlıyoruz meraktan nasıl birşey çıkacak diyeHehee her evde buna benzer muhabbetler oluyor sanirim :) Ama cok tatli sohbeti bile yaa ♡♡
Seni gordüm bi yerdeMasallahin var kizinda sana benzerse cok guzel bi kiz olur :)
Canım benim sakin sakin. Strese yer yok bu sıra hayatımızda. Herşey hallolur dert etme. Hafta sonuna çok var daha. Hem kurudukça ütülersin işte daha ne. Annende yanındaymış. Oda kokusuda bebek yatacağı zamana kadar çoktan çıkar. İlk başkarda zaten yanında yatırmıcak mısın. O koku kıyafetlerede sinmez zaten dert etme kuzumİyi canım kilosu,ortalarda olması en iyisi zaten.Benim bebiş kaç kilo oldu bilmiyorum ama toplamda 15 kilo aldım.Bebişi de c.ertesi öğreneceğiz inşallah.Türk kahvesinin ben de hastasıyım.Bugün 3 fincan içtimBiri geçmiyordum ama stresliyim.Hala bebişin kıyafetlerini yıkıyorum,yarın ütü devam edecek.Hava serin kıyafetler kurumuyor.Odanın kokusu tam anlamıyla çıkmadı ama daha fazla bekletemem,yerleştiriyorum.Sadece hastane çıkışlarını koymayacağım dolaplara ya da keselerde duracak.Yarın bavulumu da hazırlayacağım,annemlerle memlekete gidiyoruz haftasonu,beni almaya geldiler.Her ihtimale karşı bavulu da götüreceğim.İki hafta kalırım,doğuma bir ay,üç hafta kala geleceğim.
Amanın dikkat et canım. O nasıl birşey oluyorkiKizlar bu arada mastit mi oluyorum ne sut sitmasi. Bazen yoğunluktan satmayı geçiktiriyorum. Ondan oldu sanirim. Korkudan uyanıp satmaya çalışıyorum. Yoksa antibiyotik içmem gerekecek, hemen atlatsam bari benim hasta olmamam lazım
inşallah doğum izninden sonra raporları da patlatırız sıra sıra. haberimiz olsun birbirimizdensağol canım sanırım bu uygulama iş kanuna tabi kişilerle ilgili ben 657liyim..kuruma sordum şimdilik bir işlem yapılmayacakmış..sanırım ücretsiz izine ayrılırken yapılıormuş..anlamadım açıkcası..
inşallah doğum izninden sonra raporları da patlatırız sıra sıra. haberimiz olsun birbirimizden
Herkes yerleştirdi ya,panik oldum canım.Yavaş yavaş yerleştiririm artık,koku kıyafetlere sinmesin de.Yanımda yatıracağım beşiği de kurmadık ya daha,iyi söyledin.Onu da bu hafta kurdurayım.Onda da koku falan olabilir.Canım benim sakin sakin. Strese yer yok bu sıra hayatımızda. Herşey hallolur dert etme. Hafta sonuna çok var daha. Hem kurudukça ütülersin işte daha ne. Annende yanındaymış. Oda kokusuda bebek yatacağı zamana kadar çoktan çıkar. İlk başkarda zaten yanında yatırmıcak mısın. O koku kıyafetlerede sinmez zaten dert etme kuzum
bence haftaya git bende öyle yapmıştım. bir taşla iki kuşYarın doktor randevum var ama doktor 31 haftada raporu vercem demıstı olmuyormus haftaya 32 haftada almalıyım raporu randevunun uzerınden 3 hafta gectı karnımın altına baskı yapıyo acaba randevu mu ıptal etsem de haftaya mı gıtsem dırekt yoksa etmesem yarın bı muayene olsam haftaya da rapor ıcın mı muayene olsam ne de olsa 10 gun gecmemıs olcak bısey dermı acaba smdı doktor haftaya gelseydın ozman dıyebenım doktor bı alemde sık aralıklarla gormuo
Günaydın canım. Aşerdik ama burda söyleyemedik :) kışın ortasında erik aşerdim. Eşim 3 tane eriğe 30 tlcik verdiGünaydın herkese
Temmuz anneleriden hiç așeren duymadik dimi kızlar?
Günaydın canım bu zamanlarda mide bulantısı iyi olmayabilir diye biliyorum. Benimde dün gece çok bulandı ama Allahtan kusmadım. Tekrar kusarsan söyle doktorunaGünaydın kızlar son dönemde mide bulantısı yaşayan var mı? Bugün kahvaltıdan sonra bulantım oldu az önce de istifra ettimdoktora haber vermem gerekir mi acaba mide sıkıştığı içindir herhalde değil mi
Guzel haberlerle gel canimHerkese günaydın :) bugün kızımla randevum var heyecan yaptım 6 da kalktım çok uyuyabiliyomus gibi :))
Olsun senin bi riskin yok şükür. Yawaş yawaş hallediyorsun bak. Benim riskim olmsaydı geçen ay bende hazırlamazdımki hemen. Yanında yatıracağın beşik ahşap mı? Park beşikse onlarda koku yok. Ben son hafta kuracağım.Herkes yerleştirdi ya,panik oldum canım.Yavaş yavaş yerleştiririm artık,koku kıyafetlere sinmesin de.Yanımda yatıracağım beşiği de kurmadık ya daha,iyi söyledin.Onu da bu hafta kurdurayım.Onda da koku falan olabilir.
Ooo yeşil soğan,nar ekşisi mi:)İlk defa duyuyorum böyle bişeyi ,Allah iyliğini versin o ne kız:)Günaydın canım. Aşerdik ama burda söyleyemedik :) kışın ortasında erik aşerdim. Eşim 3 tane eriğe 30 tlcik verdi
Sonra pişmişi olmadan asla soğan yemeyen tv karşısında yeşil soğanı nar ekşisine bandır bandıra yedim :)
Ahşap canım,kayın ağacı.Belki mdfler gibi koku olmaz ama vernik falan da olabilir.Ne riskin var ki senin?Ben kaçırmışım.Her şeyin normaldi?Olsun senin bi riskin yok şükür. Yawaş yawaş hallediyorsun bak. Benim riskim olmsaydı geçen ay bende hazırlamazdımki hemen. Yanında yatıracağın beşik ahşap mı? Park beşikse onlarda koku yok. Ben son hafta kuracağım.
Valla kendime inanamadım :) eşim fıstık yiyodu film izlerken ben yeşil soğan :)Ooo yeşil soğan,nar ekşisi mi:)İlk defa duyuyorum böyle bişeyi ,Allah iyliğini versin o ne kız:)
He ozaman bi kur gitmeden kalsın evde hazır. 29.haftanın başında ağrım olmuştu nstde sancı çıkmıştı. Doktor seyahatimi iptal etmişti. Aniden normal doğum sancısına dönebilir demiştiyaAhşap canım,kayın ağacı.Belki mdfler gibi koku olmaz ama vernik falan da olabilir.Ne riskin var ki senin?Ben kaçırmışım.Her şeyin normaldi?
Bir ay önceki olay,o zaman sen yerinde durmuyordun,o tempoya hamile olmayan kadın bile doğurur :)Bir şey olmaz Allahın izniyle.Sen ağır hareket et yeter ki.He ozaman bi kur gitmeden kalsın evde hazır. 29.haftanın başında ağrım olmuştu nstde sancı çıkmıştı. Doktor seyahatimi iptal etmişti. Aniden normal doğum sancısına dönebilir demiştiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?